Agjensi udhetimesh SEA travel

[08/31/16]   Bejeni Share Informoni dhe miqte tuaj te dashur -
- NXITONI
T-ITALIA ne Tetor vetem 89€ Vajtje-Ardhje
Tirane ✈ Milano 89.99
Tirane ✈ Pisa 89.99
Tirane ✈ Venecia 89.99
Tirane ✈ Ankona 89.99
Tirane ✈ Bolonja 89.99
Tirane ✈ Genova 89.99
Tirane ✈ Bergamo 89.99
Tirane ✈ Perugia 89.99
Tirane ✈ Rome 139.99
Tirane ✈ Treviso 89.99
Tirane ✈ Verona 89.99
-Te Perfshira :
1- Te gjithe taksat aeroportuale
2- Cant dore 10kg

-Super Ofertat me Nisje nga Shkupi per Muajin Tetor.
Shkup - Paris 35,99
Shkup - Munih 35,99
Shkup - Berlin 46,99
Shkup - Hamburg 49.99
Shkup - Hannover 35,99
Shkup - Stockhom 39.99
Shkup - Malmo 39.99
Shkup - Barcelone 35,99
Shkup - Bruksel 35,99
Shkup - Keln 51,99
Shkup - Kopenhagen 64,99
Shkup - Dortmund 46,99
Shkup - Eindhoven 46,99
Shkup - Frankfurt 35,99
Shkup - Friedrichshafen 21.99
Shkup - Gotenburg 39.99
Shkup - London 35,99
Shkup - Bergamo 29.99
Shkup - Nuremberg 29.99
Shkup - Oslo 39.99
-Te Perfshira :
1- Te gjitha taksat aeroportuale
2- Cant dore 5kg

[05/13/16]   😍 Offertat e Shkupit, Vetëm vajtje për Qershor-Korrik! 😍
Ohër ✈ Basel €30
Ohër ✈ Londër-Luton €36
Shkup ✈ Eindhoven-Amsterdam €36
Shkup ✈ Barcelona-El Prat €46
Shkup ✈ Paris-Beauvais €36
Shkup ✈ Bruksel-Charleroi €36
Shkup ✈ Stockholm-Skavsta €36
Shkup ✈ Frankfurt-Hahn €36
Shkup ✈ Oslo-Sandefjord €41
Shkup ✈ Dortmund €36
Shkup ✈ Koln/Bonn €36
Shkup ✈ Memmingen/Munchen €30
Shkup ✈ Malmo €36
Shkup ✈ Hamburg €36
Shkup ✈ Goteborg €36
Shkup ✈ Copenhagen €36
Shkup ✈ Bratislava/Vienna €30
Shkup ✈ Nurnberg €30
Shkup ✈ Bergamo €36
Shkup ✈ Venecia-Treviso €36
Shkup ✈ Londër-Luton €36
Shkup ✈ Berlin-Schoenefeld €36
Shkup ✈ Friedrichshafen €30
Shkup ✈ Basel €36
Shkup ✈ Maastricht/Liege €64
👉 Përfshihen :
💐 bileta vetëm/vajtje
💐 5kg cantë dore
💐 të gjitha taxat

-Bileta avioni per Itali-
-Tirane-Rome 93 euro
-Tirane-Ancona 103 euro
-Tirane-Bologna 103 euro
-Tirane-Genova 103 euro
-Tirane-Bergamo 103 euro
-Tirane-Malpensa 103 euro
-Tirane-Verona 60 euro
-Tirane-Perugia 103 euro
-Tirane-Pisa 113 euro
-Tirane-Venezia 113 euro
-Tirane-Torino 160 euro
-Vetem Vajtje-

Bileta autobusi tokesore dhe detare per muajin maj. --Lezhe-Ankona 60 euro -- ----Lezhe-Brescia 60 euro -- --Lezhe-Bolognia 60 euro -- --Lezhe-Padova 60 euro -- --Lezhe-Piacenca 60 euro -- --Lezhe-Pescara 60 euro -- --Lezhe-Verona 60 euro -- --Lezhe-Cuneo 60 euro -- --Lezhe-Bergamo 60 euro -- --Lezhe-Arezzo 60 euro -- ------Lezhe-Alessandria 60 euro -- ---Lezhe-Avelino 60 euro -- --Lezhe-Forli 60 euro -- --Lezhe-Milano 60 euro -- --Lezhe-Trieste 60 euro--
--Lezhe-Parma 60 euro--
--Lezhe-Asti 60 euro--
--Lezhe-Capua 60 euro--
--Lezhe-Casino 60 euro--
--Lezhe-Firenze 60 euro--
--Lezhe-Genova 60 euro--
--Lezhe--Napoli 60 euro--
--Lezhe-Orte 60 euro--
--Lezhe-Perugia 60 euro--
--Lezhe-Pisa 60 euro--
--Lezhe-Prato 60 euro--
--Lezhe-Ravena 60 euro--
--Lezhe-Rimini 60 euro--
--Lezhe-Rome 60 euro--
--Lezhe-Savona 60 euro--

Agjensi udhetimesh SEA travel

Agjensi udhetimesh SEA travel's cover photo

Agjensi udhetimesh SEA travel

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezh?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Luigj Gurakuqi
Lezh
SEA1998
Other Tour Agencies in Lezh (show all)
Meli Ona Meli Ona
Albania
Lezh, 5104

KERKO PUNË Po s'kerkove asgje nuk gjen. Çte kerkosh do te gjesh ( thote populli ) Ndaj komuniko me miq e kerkoje punen,jetoje jeten.puna eshte jetë.