Travel mapping

Travel mapping je unikatan turistički proizvod kreiran sa ciljem da omogući obilazak grad na jedan potpuno nov, edukativan i interaktivan način.

Travel mapping je unikatan turistički proizvod, namijenjen onima koji žele da grad obiđu na jedan zanimljiv, edukativan, avanturistički i prije svega zabavan način. Tokom čitave avanture kroz grad će vas voditi spomenici i ostale znamenitosti koje simbolizuju naš grad. Koz svoje priče i legende, pomoći će vam u upoznavanju i razumijevanju samog mjesta i duha koji ono nosi. Sastoji se od dva proizvoda Igra Osmišljena na način da posjetiocu omogući upoznavanje grada na jedan posve nov i interaktivan način. Šetajući gradom bićete u prilici da rješavate razne zagonetke, otkrivate misteriozne simbole, pričate sa mještanima grada, a imaćete priliku i da degustirate lokalnu kuhinju. Suvenir Proizvod koji predstavlja savršen poklon i uspomenu za svakoga ko posjeti ovaj grad. Dizajniran u elegantnoj futroli, sa sadržajnim i zanimljivim opisima najznačajnijih lokacija, kao i kreativnim crtežima, zasigurno će krasiti vašu policu i kolekciju suvenira.

riopricesaputovanja.com

VODIČ ZA BANJALUKU – Ilustrovani vodič kroz grad na Vrbasu

Prvi ilustrovani turistički vodič za Banjaluku ;)

riopricesaputovanja.com Moje ime je Travel mapping, a kroz ovaj turistički vodič vodiću te Banjalukom, gradom prepoznatljivim po dobroj hrani, lijepim ženama i srdačnim ljudima. Ispričaću ti i mnogo toga interesantnog o spomenicima kulture i znamenitostima ovog grada, upoznaću te sa svim značajnim dešavanjima u B...

Travel mapping's cover photo

Ukoliko tražite zanimljiv suvenir iz Banjaluke koji želite da poklonite dragoj osobi, pogledajte šta se to krije ovdje :)

Priprema se nešto novo :)

Jeste li probali Travel mapping potragu za blagom u Banjaluci?

Da li ste znali da u Italiji postoji pokrajina koja se zove Bandi di Luka? :)

RIO priče sa putovanja

Vi koji ste iz Banjaluke, znate li onog čiku koji prodaje sjemenke na svim banjalučkim događajima? Uvijek sređen, uvijek kulturan, nikad umoran? :)

Uskoro...

Neobičan i kreativan poklon kao ideja za novogodišnje praznike :)

Neobičan i kreativan poklon kao ideja za novogodišnje praznike

riopricesaputovanja.com

22 načina kako bih unaprijedio turizam u Banjaluci? - RIO priče sa putovanja

:)

riopricesaputovanja.com Lista od 23 načina na koja bih unaprijedio turizam u Banjaluci i privukao veći broj turista. Ove ideje ne koštaju mnogo i lako se implementiraju.

riopricesaputovanja.com

22 načina kako bih unaprijedio turizam u Banjaluci? - RIO priče sa putovanja

:)

riopricesaputovanja.com Lista od 23 načina na koja bih unaprijedio turizam u Banjaluci i privukao veći broj turista. Ove ideje ne koštaju mnogo i lako se implementiraju.

youtube.com

CV - Robert Dacesin

Već dvije godine su prošle...

Video su uradili: Jaglika Jovanovic - montazer Jelena Vujasinovic - snimatelj Hvala cure :)

Osvojili smo 1. mjesto po izboru glasova publike na BRiO Business Academy takmičenju. Takmičenje je realizovao Inovacioni centar Banja Luka uz podršku ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini :)

newmans.leadpages.co

Timovi - Nikolina i Robert

Dragi putoholičari i svi oni koji želite da otkrivate gradove na sasvim inovativan način. :D
Naš tim se takmiči na preduzetničkom takmičenju u okviru programa BRiO Business Academy sa našom idejom, unikatnim suvenirom i interaktivnim vodičem grada Travel mapping.
Zamolili bismo vas da uđete na ovaj link i glasate za nas. Ako želite da putovanja dobiju novu dimenziju i obilazite gradove po svijetu i Evropi na sasvim drugačiji način, neće vam biti teško da upišete svoj mail i ime, te svoj glas ostavite upravo nama. :D

newmans.leadpages.co

Sa našim blogom RIO priče sa putovanja osvojili smo II mjesto i nagradu 2000 KM na takmičenju "M:bloger" za najbolji blog u Bosni i Hercegovini, kao i saradnju sa kompanijom Mtel na godinu dana

Privodimo kraju novi sajt :)

Počeo je Sajam Turizma i Zdravlja u sportskoj dvorani Borik u Banjaluci. Potražite nas na štandu Turističke organizacije grada Banja Luka i pogledajte kakve Vam sve proizvode nudimo :)

Pripremamo novi sajt :)

Naša razgledinica završila je u rukama jednog od atletičara na Paraolimpijadi u Riju. Hvala Maji za fotografiju iz Carioca arene :)

Grupa studenata iz Amerike, imala je priliku da uživa istražujući Banjaluku u našoj Travel mapping igri :)

A group of students from the USA, had a great time exploring Banja Luka using our Travel mapping game :)

Čast nam je da smo imali priliku da uradimo naše mape u obliku divnih pjesama Snježane Gajić, majke Lafora djevojčica, Tatjane i Milane.

Imali smo veliku čast da uradimo specijalne kutije za cipele koje je fabrika obuće Bema poklonila Melaniji Trump, ženi Donalda Trumpa, kandidata za predsjednika Amerike na predstojećim izborima. Pored kutija, u Trumpovu kuću, otišla je i jedna naša mapa :)

We had a huge honor to make three special shoe boxes, which shoe factory Bema from Banjaluka, sent to Melanija Trump, wife of Donald Trump. Along with the boxes, our Travel mapping product, also went to Trump's house :)

Travel mapping - English version

About the product
Travel mapping is a unique travel product, designed for those who want to discover the city in a new, educational, interesting and most of all adventuristic manner. During the adventure, you will be guided by city’s monuments, parks and other sights which symbolize our city. Listen their stories and legends and you will get to know our city at its finest.

A big thank you to the amazing guys from MANIA marketing agency for making this amazing video.

Ewelina iz Poljske uživa obilazeći Banjaluku uz Travel mapping :)

Ewelina from Poland enjoys visiting Banjaluka while playing our Travel mapping game :)

Travel mapping Adventure Club TreasureHunt.eg Putovanje Ewelina Szewc

Andrićgrad sutra postaje domaćin 20. Susreta mladih Republike Srpske koji organizuje Omladinski savjet Republike Srpske. Četiri dana 180 mladih iz 48 opština će se družiti, razgovarati o aktivizmu i volonterizmu, te steći znanja kako bi unaprijedili svoje lokalne zajednice.
Mi smo dali naš skromni doprinos ovoj manifestaciji kroz sponzorstvo u vidu magneta i interaktivnih vodiča našeg grada. 😊

mojabanjaluka.info

ROBERT DACEŠIN: Poliglota i teniski sudija iz Banjaluke kreira mape

Pričali smo o našim mapama :)

mojabanjaluka.info Svako kroji sam svoju sudbinu. Ako odlučiš da od svog života nešto napraviš, ništa te ne može spriječiti osim tebe samoga. Izgovori poput nemaš vreme...

Naš magnet završio u rukama jednog Brazilca na Olimpijadi u Riju :)

lolamagazin.com

Kako ostati u BiH, a što više vremena provesti van nje? Znaju Nikolina i Robert!

O nama su pisali u magazinu Lola :)

lolamagazin.com Vjerujete li da postoje srodne duše? Toliko srodne da jedna bez druge ne funkcionišu, a zajedno čine skladan tandem koji obilazi svijet zajedno. Ali u ovom slučaju, doslovno zajedno obilaze svijet,…

Uradili smo i posebne magnete iz Banjaluke :)

Jeste li znali da je orkestar legendarnog džezera Kvinsija Džonsa 60-ih godina gostovao je u Banjaluci? Taj koncert bio je nezaboravan - tokom nastupa nestalo je struje, pa su organizatori donijeli svijeće i petrolejke. To je ostavilo ogroman uticaj na Kvinsija i njegove muzičare, a rezultat toga je kompozicija “Banjaluka” koja se i do danas izvodi na svjetskim džez pozornicama.

A uradili smo i verziju na njemačkom jeziku :)

Od sada naš prozivod možete pronaći i na italijanskom jeziku :)

Uskoro vam donosimo novi projekat na kojem naporno radimo zadnjih pola godine :) Stay tuned :)

Sve što niste znali o Banjaluci, naučite kroz igru i avanturu :)

youtube.com

Travel mapping - srpska verzija

Doživi avanturu, doživi Travel mapping :)
-Where buildings come to life-

Produkcija: MANIA Režija: Dajan Javorac Montaža: Srđan Šipka Fotografija: Dajan Javorac i Saša Ristić Crteži: Sandro Fazlinović Glas: Vladimir Đorđević Štamp...

Da li ste znali da je prva kafana u Banjaluci otvorena je još davne 1617. godine! Poređenja radi u Parizu prva kafana je otvorena 54 godine kasnije.

Danas je u Banjoj Luci održano svečano otvaranje Ferhadije koja je srušena 1993. godine tokom rata. Razglednica našeg grada je sada potpuna i oslikava različitosti, poštovanje i suživot.
Ferhadija je takođe jedan od simbola grada koji ćete posjetiti kroz Travel mapping interaktivni vodič. Kako je Ferhadija zaista nastala pročitajte ovdje. :D

Da li ste znali da u Italiji postoji pokrajina koja se zove Bandi di Luka? :)

Da li ste znali da u Holandiji postoji vrsta tulipana koji se zove Banjaluka? :)

youtube.com

Travel mapping - srpska verzija

Donosimo vam i srpsku verziju koju smo uradili za Travel mapping u Banjaluci u saradnji sa marketinškom agencijom MANIA :)

Produkcija: MANIA Režija: Dajan Javorac Montaža: Srđan Šipka Fotografija: Dajan Javorac i Saša Ristić Crteži: Sandro Fazlinović Glas: Vladimir Đorđević Štamp...

Sa Travel mappingom stigli smo i na Azorska ostrva :)
With Travel mapping we even went to the Azores :)

Travel mapping team at the Atlantic ocean in Porto :)
#travelmapping #riopricesaputovanja #Porto

Danas smo u Bolonji, sutra druga lokacija. 😊Robert DacesinnNikolina Gavricc

RIO i Travel mapping tim vas pozdravlja iz Bolonje. Sutra smo na novoj lokaciji i sa novim pričama. Stay tuned! #travelmapping

Neobičan i kreativan poklon kao ideja za novogodišnje praznike

coolbastina.ba

Otkrivanje grada kroz zagonetke

Na koji način Travel mapping doprinosi promociji kulturno-istorijskog nasljeđa na ovim prostorima pročitajte u ovome članku. Hvala Coolturna baština. :D

coolbastina.ba Mladi Banjalučani Robert Dacešin i Nikolina Gavrić kreirali su zanimljiv turistički proizvod koji promoviše kulturno-historijske znamenitosti Banja Luke, a uskoro i drugih gradova.

Otrčali smo polumaraton u Zagrebu :)

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Banja Luka-Vrbanja?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Travel mapping - English version

Telephone

Address


Bulevar Zivojina Misica 45
Banja Luka-Vrbanja
78000
Other Banja Luka-Vrbanja travel agencies (show all)
Balkan Memories Travel Balkan Memories Travel
Krajiskih Brigada 235/1
Banja Luka-Vrbanja, 78000

Travel Agency / Turisticka Agencija