Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

GIMBEK Agjencia juaj e udhetimit! E-mail: [email protected] Adress: Rr. "Bashkia" , Vore ,Tirane Tel:+355673001444 Tel 2: +355674006008

Besimi juaj, prioriteti yne i pare!🙏

Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

🌺ITALIA VJEN ME SUPER CMIME PER DITE TE CAKTUARA GJATE MUAJIT PRILL🌺

🌺Tiranë - Bologna 55€
🌺Tiranë - Pisa 55€
🌺Tiranë - Venecia 55
🌺Tiranë - Malpensa 60€
🌺Tiranë - Verona 60€
🌺Tiranë - Bari 60€
🌺Tiranë - Rimini 60€
🌺Tiranë - Torino 65€
🌺Tiranë - Bergamo 65€
🌺Tiranë - Romë 65€
🌺Tiranë - Ancona 65€
🌺Tiranë - Firenze 65€
🌺Tiranë - Romë 70€
🌺Tiranë - Perugia 75€
🌺Tiranë - Genova 75€

Në çmim përfshihet:
-Bileta vajtje
-Bagazhe ne varesi te destinacionit.
-Taksat aeroportuale
----------------------------------------------------
Na kontaktoni
📲: +355 676001444
📲 :+355 673001444
📧 :[email protected]
📣Për më tepër: Skype: Gimbek Travel
Pagesat mund ti kryeni:
🏦 Banka Kombetare Tregtare /Credins Bank
📮Western Union & MoneyGram
🎯 Prane zyres tone
🚦🏣Adresa :Rruga Unaza,prane Bashkise , Vore.

🌺ITALIA VJEN ME SUPER CMIME PER DITE TE CAKTUARA GJATE MUAJIT PRILL🌺

🌺Tiranë - Bologna 55€
🌺Tiranë - Pisa 55€
🌺Tiranë - Venecia 55
🌺Tiranë - Malpensa 60€
🌺Tiranë - Verona 60€
🌺Tiranë - Bari 60€
🌺Tiranë - Rimini 60€
🌺Tiranë - Torino 65€
🌺Tiranë - Bergamo 65€
🌺Tiranë - Romë 65€
🌺Tiranë - Ancona 65€
🌺Tiranë - Firenze 65€
🌺Tiranë - Romë 70€
🌺Tiranë - Perugia 75€
🌺Tiranë - Genova 75€

Në çmim përfshihet:
-Bileta vajtje
-Bagazhe ne varesi te destinacionit.
-Taksat aeroportuale
----------------------------------------------------
Na kontaktoni
📲: +355 676001444
📲 :+355 673001444
📧 :[email protected]
📣Për më tepër: Skype: Gimbek Travel
Pagesat mund ti kryeni:
🏦 Banka Kombetare Tregtare /Credins Bank
📮Western Union & MoneyGram
🎯 Prane zyres tone
🚦🏣Adresa :Rruga Unaza,prane Bashkise , Vore.

Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

🍀OFERTE🍀
🍀50% ULJE PER TE GJITHE FEMIJET NGA MOSHA 2 DERI 11 VJEC
🍀PER FLUTURIMET ITALI-SHQIPERI
🍀KJO OFERTE ESHTE E VLEFSHME DERI NE 3 MARS
🍀PER REZERVIMET NGA 4 MARS DERI NE 15 PRILL
🍀TEL: 0676001444/0676001333
🍀EMAIL:[email protected]
🍀ADRESA:Rruga unaza ,prane bashkise Vore

[02/26/19]   🍀OFERTE🍀
🍀50% ULJE PER TE GJITHE FEMIJET NGA MOSHA 2 DERI 11 VJEC
🍀PER FLUTURIMET ITALI-SHQIPERI
🍀KJO OFERTE ESHTE E VLEFSHME DERI NE 3 MARS
🍀PER REZERVIMET NGA 4 MARS DERI NE 15 PRILL
🍀TEL: 0676001444/0676001333
🍀EMAIL:[email protected]
🍀ADRESA:Rruga unaza ,prane bashkise Vore

[02/06/19]   ✔️ ✔️ Nisjet me #Autobus #Gjermani ✔️ #Kohaperteudhetuar
Rezervo ne : 0676001444 🔖 0673001444
Nisje cdo #Hene #Merkure #Premte #Shtune
• GJERMANIA
️🚎Tiranë - Munich 80 Euro
🚎Tiranë - Stuttgart 80 Euro
🚎Tiranë - Karlsruhe 100 Euro
🚎Tiranë - Frankfurt 100 Euro
🚎Tiranë - Cologne 100 Euro
🚎Tiranë - Dusseldorf 100 Euro
🚎Tiranë - Dortmund 100 Euro
🚎Tiranë - Hanover 120 Euro
🚎Tiranë - Hamburg 120 Euro
🚎Tiranë - Essen 110 Euro

#Gjermani Vajtje - Ardhje
🚌Tiranë - Munich - Tiranë 130 Euro
🚌Tiranë - Stuttgart - Tiranë 150 Euro
🚌Tiranë - Karlsruhe - Tiranë 160 Euro
🚌Tiranë - Frankfurt - Tiranë 180 Euro
🚌Tiranë - Cologne - Tiranë 180 Euro
🚌Tiranë - Dusseldorf - Tiranë 180 Euro
🚌Tiranë - Dortmund - Tiranë 180 Euro
🚌Tiranë - Hannover - Tiranë 200 Euro
🚌Tiranë - Hamburg - Tiranë 200 Euro

#Cilesinesherbim #Komoditetneudhetim

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
Na kontaktoni

📲: +355 676001444
📞 :+355673001444
📧 :[email protected]
📣Për më tepër: Inbox ose Skype: GimbekTravel

Pagesat mund ti kryeni:
🏦 Raiffeisen Bank /Credins Bank/bkt
📮Western Union & MoneyGram
🎯 Prane zyres tone

🚦🏣Adresa :Rruga Bashkia ,prane Bashkise Vore

Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

🌺Pranvere me #SuperOferta.
🌿Mos Shpenzoni me per Bileta!
Rezervoni #Bileta #Avioni me cmime Promocionale!

🌺Tiranë - Budapest 35€
🌿Tiranë - Londer 50€ (Prill)
🌺Tiranë - Amsterdam 75€
🌿Tiranë - Dortmund 75 €
🌺Tiranë - Stamboll 80€
🌿Tiranë - Athine 75€
🌺Tiranë - Bruksel 95€
🌿Tiranë - Paris 75€ (Prill)
🌺Tiranë - Malpensa 55€
🌿Tiranë - Romë 75€
🌺Tiranë - Bergamo 55€
🌿Tiranë - Venecia 55€
🌺Tiranë - Bologna 55€
🌿Tiranë - Bari 75€
🌺Tiranë - Verona 55€
🌿Tiranë - Pisa 55€
🌺Tiranë - Rimini 75€
🌿Tiranë - Ancona 75€
🌺Tiranë - Perugia 85€
🌿Tiranë - Torino 85€
🌺Tiranë - Firenze 65€
🌿Tiranë - Genova 65€ (Prill)

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌼Tiranë - Lyon 99€
☘Tiranë - Marseje 90€
🌼Tiranë - Zurich 105€
☘Tiranë - Oslo 105€
🌼Tiranë - Copenhagen 90€
☘Tiranë - Hamburg 105€
🌼Tiranë - Dusseldorf 105€
☘Tiranë - Koln 99€
🌼Tiranë - Geneva 105€
☘Tiranë - Barcelona 90€
🌼Tiranë - Berlin 95€
☘Tiranë - Madrid 90€

•••••••#PRISHTINE••••••••
🌹Prishtine – Basel 35€ (Prill)
🌿Prishtine - Dortmund 40€ (Prill)
🌹Prishtine - Memmingen 35€ (Prill)
🌿Prishtine - Budapest 20€
🌹Prishtine - Londer 50€
🌿Prishtine - Berlin 55€
🌹Prishtine - Geneva 65€
🌿Prishtine – Dusseldorf 95€
🌹Prishtine – Hamburg 95€ (Prill)
🌿Prishtine – Zurich 95 € (Prill)

•••••••#PODGORICE••••••••
🌸Podgorica- Berlin 30€
☘Podgorica- Stockholm 25€
🌸Podgorice- Stuttgart 25 € (Prill)
☘Podgorica- Londer 40€
🌸Podgorice- Stockholm 30€ (Prill)
☘Podgorica- Milan Malpensa 20€
🌸Podgorica- Bologna 30€ (Prill)
☘Podgorica- Brussels 35€
🌸Podgorica- Memmingen/Munich West 35€
☘Podgorica- Budapest 25€ (Prill)

•••••••#SHKUP•••••••••••••••
🌻Shkup - Bruksel 35€ (Prill)
🌿Shkup - Copenhagen 40€
🌻Shkup - Basel 35€
🌿Shkup - Paris 40€
🌻Shkup - Berlin 35€
🌿Shkup - Koln 35€
🌻Shkup - Bremen 35€
🌿Shkup - Dortmund 35€ (Prill)
🌻Shkup - Frankfurt 35€ (Prill)
🌿Shkup - Hamburg 35€
🌻Shkup - Hanover 30€
🌿Shkup - Memmingen/Munich West 30€
🌻Shkup - Nuremberg 30€
🌿Shkup – Budapest 30€ (Prill)
🌻Shkup - Malta 35€
🌿Shkup - Eindhoven 35€
🌻Shkup - Oslo 35€
🌿Shkup - Bratislava 30€ (Prill)
🌻Shkup – Barcelone 45€ (Prill)
🌿Shkup - Gothenburg Landvetter 35€
🌻Shkup - Malmo 35€
🌿Shkup - Stockholm 40€
🌻Shkup - Londer 35€ ( Prill)

‼Kujdes:Oferta momentale VETEM PER DISA DATA‼
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
💟Te perfshira ne cmim :
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne MARS/PRILL
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale
_______________________
📲: +355676001444
📲: +355673001444
📧 : [email protected]
_______________________
Pagesat mund ti kryeni:
🏦 Raiffeisen Bank /Credins Bank/BKT
📮Western Union & MoneyGram
🎯 Prane zyres tone
🚦🏣Adresa :Rruga Unaza,prane Bashkise Vore

🌺Pranvere me #SuperOferta.
🌿Mos Shpenzoni me per Bileta!
Rezervoni #Bileta #Avioni me cmime Promocionale!

🌺Tiranë - Budapest 35€
🌿Tiranë - Londer 50€ (Prill)
🌺Tiranë - Amsterdam 75€
🌿Tiranë - Dortmund 75 €
🌺Tiranë - Stamboll 80€
🌿Tiranë - Athine 75€
🌺Tiranë - Bruksel 95€
🌿Tiranë - Paris 75€ (Prill)
🌺Tiranë - Malpensa 55€
🌿Tiranë - Romë 75€
🌺Tiranë - Bergamo 55€
🌿Tiranë - Venecia 55€
🌺Tiranë - Bologna 55€
🌿Tiranë - Bari 75€
🌺Tiranë - Verona 55€
🌿Tiranë - Pisa 55€
🌺Tiranë - Rimini 75€
🌿Tiranë - Ancona 75€
🌺Tiranë - Perugia 85€
🌿Tiranë - Torino 85€
🌺Tiranë - Firenze 65€
🌿Tiranë - Genova 65€ (Prill)

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌼Tiranë - Lyon 99€
☘Tiranë - Marseje 90€
🌼Tiranë - Zurich 105€
☘Tiranë - Oslo 105€
🌼Tiranë - Copenhagen 90€
☘Tiranë - Hamburg 105€
🌼Tiranë - Dusseldorf 105€
☘Tiranë - Koln 99€
🌼Tiranë - Geneva 105€
☘Tiranë - Barcelona 90€
🌼Tiranë - Berlin 95€
☘Tiranë - Madrid 90€

•••••••#PRISHTINE••••••••
🌹Prishtine – Basel 35€ (Prill)
🌿Prishtine - Dortmund 40€ (Prill)
🌹Prishtine - Memmingen 35€ (Prill)
🌿Prishtine - Budapest 20€
🌹Prishtine - Londer 50€
🌿Prishtine - Berlin 55€
🌹Prishtine - Geneva 65€
🌿Prishtine – Dusseldorf 95€
🌹Prishtine – Hamburg 95€ (Prill)
🌿Prishtine – Zurich 95 € (Prill)

•••••••#PODGORICE••••••••
🌸Podgorica- Berlin 30€
☘Podgorica- Stockholm 25€
🌸Podgorice- Stuttgart 25 € (Prill)
☘Podgorica- Londer 40€
🌸Podgorice- Stockholm 30€ (Prill)
☘Podgorica- Milan Malpensa 20€
🌸Podgorica- Bologna 30€ (Prill)
☘Podgorica- Brussels 35€
🌸Podgorica- Memmingen/Munich West 35€
☘Podgorica- Budapest 25€ (Prill)

•••••••#SHKUP•••••••••••••••
🌻Shkup - Bruksel 35€ (Prill)
🌿Shkup - Copenhagen 40€
🌻Shkup - Basel 35€
🌿Shkup - Paris 40€
🌻Shkup - Berlin 35€
🌿Shkup - Koln 35€
🌻Shkup - Bremen 35€
🌿Shkup - Dortmund 35€ (Prill)
🌻Shkup - Frankfurt 35€ (Prill)
🌿Shkup - Hamburg 35€
🌻Shkup - Hanover 30€
🌿Shkup - Memmingen/Munich West 30€
🌻Shkup - Nuremberg 30€
🌿Shkup – Budapest 30€ (Prill)
🌻Shkup - Malta 35€
🌿Shkup - Eindhoven 35€
🌻Shkup - Oslo 35€
🌿Shkup - Bratislava 30€ (Prill)
🌻Shkup – Barcelone 45€ (Prill)
🌿Shkup - Gothenburg Landvetter 35€
🌻Shkup - Malmo 35€
🌿Shkup - Stockholm 40€
🌻Shkup - Londer 35€ ( Prill)

‼Kujdes:Oferta momentale VETEM PER DISA DATA‼
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
💟Te perfshira ne cmim :
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne MARS/PRILL
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale
_______________________
📲: +355676001444
📲: +355673001444
📧 : [email protected]
_______________________
Pagesat mund ti kryeni:
🏦 Raiffeisen Bank /Credins Bank/BKT
📮Western Union & MoneyGram
🎯 Prane zyres tone
🚦🏣Adresa :Rruga Unaza,prane Bashkise Vore

[01/31/19]   🌍Gimbek travel kujton te gjitheve klienteve te saj qe se shpejti fillojne fluturimet direkte nga Tirana drejt Munich,Zürich dhe Düsseldorf 🌍

🌎Nxitoni te rezervoni bileten tuaj🌎

👉Pere me shume informacion na kontaktoni ne :

📱0676001444/0676001333
📌Adresa Rruga Unaza,prane Bashkise Vore
📩[email protected]

[01/31/19]   🍂 GIMBEK TRAVEL 🍂

🍂SUPER OFERTE PER FLUTURIMET DREJT
ROME DHE GENOVA PER VETEM 40€🍂

⁉Kujdes :Oferta momentale vetem per data te caktuara ne muajin Prill ,Maj dhe Qershor⁉

👉Per me shume informacion na kontaktoni ne:

☎0676001444/0673001444
📌Adresa Rruga Unaza,prane Bashkise Vore
📬Email [email protected]

🤩#SUPERCMIME NE 🤩#GIMBEKTRAVEL 🤩

🤩SUPER OFERTE PER TE GJITHA FLUTURIMET VAJTJE -ARDHJE DREJT ITALISE PER VETEM 80€ 🤩

⁉Kujdes :Oferta momentale vetem per data te caktuara ne muajin Shkurt dhe Mars ⁉

👉Per me shume informacion na kontaktoni ne:

☎0676001444/0673001444
📌Adresa Rruga Unaza,prane Bashkise Vore
📬Email [email protected]

[01/06/19]   🙂#SUPERCMIME NE 🙂#GIMBEKTRAVEL 🙂
🙂Tiranë - London 35€ 🙂Pas 20 Janar 🙂
🙂Tiranë - Budapest 40€
🙂Tiranë - Amsterdam 65€
🙂Tiranë - Stamboll 75€
🙂Tiranë - Dortmund 40€
🙂Tiranë - Athine 65€
🙂Tiranë - Malpensa 55€
🙂Tiranë - Romë 75€
🙂Tiranë - Bergamo 65€
🙂Tiranë - Venecia 55€
🙂Tiranë - Bologna 65€
🙂Tiranë - Bari 75€
🙂Tiranë - Verona 55€
🙂Tiranë - Pisa 55€
🙂Tiranë - Rimini 75€
🙂Tiranë - Ancona 75€
🙂Tiranë - Perugia 75€
🙂Tiranë - Torino 75€
🙂Tiranë - Firenze 65€
🙂Tiranë - Genova 75€
•••••#PRISHTINE••••••••
🙂Prishtine -Basel 35€
🙂Prishtine -Dortmund 35€
🙂Prishtine -Memmingen 35€
🙂Prishtine -Budapest 20€
🙂Prishtine -Londer 50€
🙂Prishtine -Berlin 60€
🙂Prishtine -Geneva 55€

•••••••#PODGORICE••••••••
🙂Podgorica- Berlin 25€
🙂Podgorica- Stockholm 25€
🙂Podgorica- Londer 25€
🙂Podgorica- Milan Malpensa 35€
🙂Podgorica- Brussels 30€
🙂Podgorica- Memmingen/Munich West 45€
🙂Podgorica- Budapest 30€

•••••••#SHKUP•••••••••••••••
🙂Shkup - Bruksel 40€
🙂Shkup - Copenhagen 35€
🙂Shkup - Basel 35€
🙂Shkup - Paris 35€
🙂Shkup - Berlin 50€
🙂Shkup - Koln 70€
🙂Shkup - Dortmund 80€
🙂Shkup - Frankfurt 65€
🙂Shkup - Hamburg 50€
🙂Shkup - Hanover 40€
🙂Shkup - Memmingen/Munich West 35€
🙂Shkup - Nuremberg 35€
🙂Shkup - Budapest 30€
🙂Shkup - Malta 35€
🙂Shkup - Eindhoven 35€
🙂Shkup - Oslo 40€
🙂Shkup - Bratislava 30€
🙂Shkup - Gothenburg Landvetter 40€
🙂Shkup - Malmo 35€
🙂Shkup - Stockholm 45€
🙂Shkup - Londer 35€

⁉Kujdes :Oferta momentale vetem per data te caktuara jo per te gjitha datat Pas 20 JANAR ⁉

👉Per me shume informacion na kontaktoni ne:

☎0676001444/0673001444
📌Adresa Rruga Unaza,prane Bashkise Vore
📬Email [email protected]

Puna te "GIMBEK" travel eshte nje eksperience e bukur dhe shume e vlefshme. Si themeluesi i kesaj agjensie ndihem mire kur mendoj per rrugen e gjate dhe mundin qe me eshte dashur per te arritur deri ketu. Falenderoj gjithe stafin per bashkepunimin dhe uroj qe kjo kompani te vazhdoje ne kete rruge.Falenderime te perzemerta per kompanin e fluturimeve albawings dhe Blupanorama Airlines per dhuraten..dhe duke ju uruar dhe nje vit sa me te suksesshem ne bashkepunimin tone.Mirenjohje per te gjithe ju Aferdita GimBek SalkuMalvina VrioniAlfred XheleshiKlejdi Boriçi...

Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

BLACK FRIDAY 30% ULJE PER TE GJITHA PRENOTIMET E BERA "SOT" ,E BILETAVE TE AVIONIT DHE TRAGETIT ME NISJE GJATE MUAJIT DHJETOR!

Agjensi Udhetimi "GIMBEK"

BLACK FRIDAY 30% ULJE PER TE GJITHA PRENOTIMET E BERA "SOT" ,E BILETAVE TE AVIONIT DHE TRAGETIT ME NISJE GJATE MUAJIT DHJETOR!

BLACK FRIDAY 30% ULJE PER TE GJITHA PRENOTIMET E BERA "SOT" ,E BILETAVE TE AVIONIT DHE TRAGETIT ME NISJE GJATE MUAJIT DHJETOR!

😍M E G A O F E R T E😍
🎈♥ #Cappadocia per vetem 199 eu/p🎈♥
📅Data 3-6 dhjetor

Perfshihen ne cmim:
➡Biletat e avionit vajtje-ardhje nga #Tirana
➡Akomodimi ne #Hotel Caravanserai Cave 3*
➡#Mengjes per ditet e qendrimit
➡Taksat aeroportuale/ Bagazhe dore max 8 kg/p

❌Oferte #promocionale per rezervime sa me pare❌

⬛◼◾Kontakt◾◼⬛
📧[email protected]
📞067 60 01 444/ 067 40 06 008

🌹😍 Kaloni një #Fundvit në #FIRENZE 😍🌹
✈ Nisja në datën 31 #Dhjetor (2Netë/3Ditë)

🍒 Akomodimi në Auto Park Hotel 3*➡179 €ur/p
🍒 Akomodimi në Corolle 3*➡189€ur/p

🎈Pagesa përfshin:
✔Biletat vajtje -ardhje linjë direkte me nisje nga #Tirana
✔Akomodimi në nje hotelet e mësipërme
✔Mëngjesi për ditët e qëndrimit
✔10 kg cantë dore + të gjitha taksat aeroportuale
⏳Cmime promocionale...
😍#Super #Oferte!😍

⬛◼◾Kontakt◾◼⬛
📧[email protected]
📞067 60 01 444/ 067 40 06 008

♨️S U P E R O F E R T E♨️
😍♥️#Madrid 329 € / p🔥

🔖Ne cmim perfshihet :
➡️ Bileta e avionit vajtje-ardhje
➡️Akomodimi ne hotel Gran Versalles 3*
➡️Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit
➡️Taksat aeroportuale/Bagazhet max 10 kg/p

📆Datat: 13 - 16 dhjetor
🔔CMIMET MOMENTALE🔔

_________________
⬛◼◾Kontakt◾◼⬛
📧[email protected]
📞067 60 01 444/ 067 40 06 008
🏢Adresa: Ruga unaza,prane bashkise Vore

😍 #Stockholm per vetem 99 euro personi😍

l❌Ne cmim perfshihen:

❄️Bileta e avionit me nisje nga Podgorica
❄️Akomodimi ne hotel Best Western Stockholm Jarva 4*,
❄️Mengjeset per ditet e qendrimit
❄️Datat 18-21 Janar dhe 25-28 Janar

❌Cmimi momental❌

_________________
⬛◼◾▪Kontakt▪◾◼⬛
📧[email protected]
📞067 6001444/ 067 40 06 008
Adresa: Rruga Unaza,prane bashkise Vore

[11/12/18]   Cmime low cost vijne me #GIMBEK_Travel🤔
❌Nxitoni te perfitoni nga super ofertat ❌
🇦🇱️Tiranë -#Amsterdam 49€
🇦🇱Tiranë - #Stamboll 65€
🇦🇱Tiranë - #Dortmund 25€Janar
🇦🇱Tiranë -#London 30€
🇦🇱Tiranë -#Athine 70€
🇦🇱Tiranë -#Malpensa 55€
🇦🇱Tiranë - #Romë 70€
🇦🇱Tiranë - #Bergamo 65€
🇦🇱Tiranë - #Venecia 65€
🇦🇱Tiranë - #Bologna 65€
🇦🇱Tiranë - #Bari 85€
🇦🇱Tiranë - #Verona 70€
🇦🇱Tiranë - #Pisa 65€
🇦🇱Tiranë - #Rimini 75€
🇦🇱Tiranë - #Ancona 75€
🇦🇱Tiranë - #Perugia 95€
🇦🇱Tiranë - #Torino 85€
🇦🇱Tiranë - #Firenze 85€
🇦🇱Tiranë - #Genova 85€
🇦🇱Tiranë - #Lyon 105€
🇦🇱Tiranë - #Marseje 105€
🇦🇱Tiranë - #Zurich 105€
🇦🇱Tiranë - #Oslo 105€
🇦🇱Tiranë - #Copenhagen 105€
🇦🇱Tiranë - #Hamburg 105€
🇦🇱Tiranë - #Dusseldorf 105€
🇦🇱Tiranë - #Koln 105€
🇦🇱Tiranë - #Geneva 105€
🇦🇱Tiranë - #Barcelona 105€
🇦🇱Tiranë - #Berlin 105€
🇦🇱Tiranë - #Madrid 105€
#SHKUP
🇲🇰️Shkup - #Budapest 15€
🇲🇰️Shkup - #Bruksel 35€
🇲🇰️Shkup -#Copenhagen 35€
🇲🇰️Shkup - #Basel 35€
🇲🇰️Shkup - #Paris 30€
🇲🇰️Shkup - #Berlin 30€
🇲🇰️Shkup - #Koln 35€
🇲🇰️Shkup - #Dortmund 40€
🇲🇰️Shkup - #Frankfurt 30€
🇲🇰️Shkup - #Hamburg 30€
🇲🇰️Shkup - #Hanover 30€
🇲🇰️Shkup - #Memmingen/Munich West 25€
🇲🇰️Shkup - #Nuremberg 25€
🇲🇰️Sh️kup - #Malpensa 25€
🇲🇰️Shkup - #Rome 25€
🇲🇰️Shkup - #Venecia 30€
🇲🇰️Shkup - #Malta 35€
🇲🇰️Shkup - #Eindhoven 30€
🇲🇰️S️hkup - #Oslo 35€
🇲🇰️Shkup - #Bratislava 30€
🇲🇰️Shkup - #Gothenburg Landvetter 35€
🇲🇰️Shkup - #Malmo 40€
🇲🇰️Shkup - #Stockholm 40€
🇲🇰️Shkup - #Londer 35€
#PRISHTINE
️🇽🇰️Prishtine - #Basel 35€
️🇽🇰️Prishtine - #Dortmund 35€
️🇽🇰️Prishtine - #Memmingen 35€
️🇽🇰️Prishtine - #Budapest 20€
️🇽🇰️Prishtine - #Londer 50€
️🇽🇰️Prishtine - #Dusseldorf 65€
️🇽🇰️Prishtine - #Stuttgart 65€
️🇽🇰️Prishtine - #Munchen 85€
️🇽🇰️Prishtine - #Paderborn 65€
️🇽🇰️Prishtine - #Berlin 55€
️🇽🇰️Prishtine - #Geneva 55€
#PODGORICE
🇲🇪️Podgorica - #Milan Malpensa 25€
🇲🇪️Podgorica - #Brussels 30€
🇲🇪️Podgorica - #Berlin 30€
🇲🇪️Podgorica - #Stockholm 30€
🇲🇪️Podgorica - #Londer 30€
🇲🇪️Podgorica - #Memmingen/Munich West 35€
🇲🇪️Podgorica - #Budapest 30€
⁉Kujdes :Oferta momentale vetem per data te caktuara jo per te gjitha datat gjate muajit DHJETOR ⁉
☎️ Rezervo tani : +355 676001444
📧Email:[email protected]
📫 Adresa:Rruga Unaza,prane Bashkise Vore

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vorë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Bashkia
Vorë
Other Travel Agencies in Vorë (show all)
Gerioni Travel & Tours Gerioni Travel & Tours
Bulevardi Kryesor, Ish AMC
Vorë, 1032

GERIONI TRAVEL