BLACK PEARL Albania

Black Pearl Albania,kompleksi turistik i vendosur ne Radhime,Vlore,Albania BAR | RESTORANT | HOTEL | UDHETIM ME ANIJE INFO & CONTACT | +355

Operating as usual

Te Latini

Every Weekend Party at @te.latini

DJ ○ LATINO MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania #salsa #bachata #merengue #reggaeton #hits #party #partytime

Reservation : +355695199996 or Message instagram.com/te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Saturdays at @te.latini
See you!!!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Saturdays at @te.latini
See you!!!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

New Years Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2
P.S. Per rezervimet brenda dates 30, special price per shishet Vodka & Jagermeister me shoqeruese!!!

New Years Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2
P.S. Per rezervimet brenda dates 30, special price per shishet Vodka & Jagermeister me shoqeruese!!!

New Years Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2
P.S. Per rezervimet brenda dates 30, special price per shishet Vodka & Jagermeister me shoqeruese!!!

New Years Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2
P.S. Per rezervimet brenda dates 30, special price per shishet Vodka & Jagermeister me shoqeruese!!!

New Year Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

New Year Eve Party at @te.latini
31 Dhjetor 2019 at 00:00
DJ ○ MIX MUSIC ○ DANCE ○ DRINK ○ ANIMATION ○ UNLIMITED FUN
.
.
.
#christmas #holidayseason #newyearseve
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Te Latini

Latin Dance Classes from Monday to Thursday.
Fridays & Saturday's Latino at @te.latini
See you on weekend!!!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Te Latini

Festa juaj e kompanise at @te.latini
DJ, DANCE FLOOR, DANCE ANIMATION, DRINKS
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

This Friday special theme Party
Latino Halloween Dance Party at @te.latini
Code Dress: Scary
See you tonight!!!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania #halloween #halloweencostume #halloweenmakeup #dance #party
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

This Friday special theme Party
Latino Halloween Dance Party at @te.latini
Code Dress: Scary
See you tonight!!!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania #halloween #halloweencostume #halloweenmakeup #dance #party
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Halloween Party at @te.latini
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania #halloween #party #nightlife
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Halloween Party at @te.latini .
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #telatinidancecenter #telatiniweddingdance #fridays #nightclub #nightlife #entertainment #dance #latine #blloku #tirana #albania #halloween #party #nightlife
.
Reservation : +355695199996 or Message @te.latini
Rr.Pjeter Bogdani ish bllok, vila 32(lollipop club) kati 2

Friday is here....see you tonight
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio
#friday #dance #latin #party
Rezervime & Info +355695199996
Rr. Pjeter Bogdani, ish blloku vila 32 (lollipop club kati 2)

Friday is coming....
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio
#friday #dance #latin #party
Rezervime & Info +355695199996
Rr. Pjeter Bogdani, ish blloku vila 32 (lollipop club kati 2)

Friday is [email protected]
Salsa - Bachata -Merengue - Reggaeton & Latin Hit's
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio
Rezervime & Info
+355695199996

Friday is [email protected]
Salsa - Bachata -Merengue - Reggaeton & Latin Hit's
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio
Rezervime & Info
+355695199996

Te Latini

Rezervoni Eventin tuaj!!!
Ditëlindje, Festa të ndryshme, pse jo surpriza për të dashurit dhe miqtë tuaj! 🎬😋
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio
Për Rezervime Telefon & SMS: +355 69 51 99 996
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32 (lollipop club) kati 2

Grupi i ri i kërcime Latine të Hënë - Mërkurën ora 19:00
Për t’u regjistruar ejani provoni një nga orët e mësimit 😀
Shënoje adresën dhe të presim aty!
Do te argetohesh dhe shkarkosh ngarkesat e dites?

Meso, kerce dhe argetohu me kercimet tona, Latin Social Dance Lessons!
#salsa #bachata #merengue #chachacha #reggaeton

Per regjistrime dhe info na kontaktoni ne inbox ose na vizitoni ne studion tone cdo dite nga ora 17:00-20:00!
Learn to dance like a pro and have fun with us!
.
.
.
#telatini #telatinidancestudio #kurse #kercimi #kursekercimi #latine #kursekercimilatine💃💃 #tirana #blloku #albania
Info +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32 (lollipop club) kati 2.

Grupi i ri i kërcime Latine të Hënë - Mërkurën ora 19:00
Për t’u regjistruar ejani provoni një nga orët e mësimit 😀
Shënoje adresën dhe të presim aty!

Do te argetohesh dhe shkarkosh ngarkesat e dites?

Meso, kerce dhe argetohu me kercimet tona, Latin Social Dance Lessons!
#salsa #bachata #merengue #chachacha #reggaeton

Per regjistrime dhe info na kontaktoni ne inbox ose na vizitoni ne studion tone cdo dite nga ora 17:00-20:00!
Learn to dance like a pro and have fun with us!
.
.
.
#telatini #telatinidancestudio #kurse #kercimi #kursekercimi #latine #kursekercimilatine💃💃 #tirana #blloku #albania
Info +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32 (lollipop club) kati 2.

Te Latini

Saturday Night
Latin Party
Music by @gerjusound
Dance music salsa ,bachata, merengue,chacha, reggaeton and hits music!
See you tonight @te.latini
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #saturday #night #party #blloku #latine #tirana #albania

TONIGHT....
New Year Eve @te.latini
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

TONIGHT....
New Year Eve @te.latini
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

Do you haven't planed yet?
New Year Eve
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

Do you haven't planed yet?
New Year Eve @te.latini
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

This Friday!
See you at the party at te.latini...😍

Last Friday Night of 2018 with all students of Te Latini Dance!
Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

This Friday!
See you at the party at te.latini...😍

Last Friday Night of 2018 with all students of Te Latini Dance!
Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

New Year Eve
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

New Year Eve
2019 Welcome Party
31.12.2018
00:00 am
The Best Selected Music
Dance Party
Unlimited Drink
Entry - Open Bar
Call for your special price!
.
.
.
#telatini #telatiniclub #newyearseve #party #drinks #blloku #tirana #albania

Per info & Reservation
Call +3556951 99996

Te Latini

te.latini Every Friday Night

Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

Every Friday Night

Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

Every Friday Night

Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

Saturday night!
Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

Saturday night!
Latin Dance Night with Latino music
Salsa-Bachata-Merengue-ChaCha-Reggaeton
.
.
.
#telatini #dance #friday #fun #friends #latin #party #blloku #tirana #albania #nightclub #nightlife #telatini #friday #night #party #surprise #fresh
Rezervime +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani vila 32(lollipop club), kati 2.

Te Latini

Te Latini Te Latini

Do te argetohesh dhe shkarkosh ngarkesat e dites?

Meso, kerce dhe argetohu me kercimet tona, Latin Social Dance Lessons!
#salsa #bachata #merengue #chachacha #reggaeton

Per regjistrime dhe info na kontaktoni ne inbox ose na vizitoni ne studion tone cdo dite nga ora 17:00-20:00!
Learn to dance like a pro and have fun with us!
.
.
.
#telatini #telatinidancestudio #kurse #kercimi #kursekercimi #latine #kursekercimilatine💃💃 #tirana #blloku #albania
Info +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32 (lollipop club) kati 2.

Halloween party

Happy Halloween Kids!!!
Sot ju presim....ne festen me maska...
HALLOWEEN KIDS PARTY
Diten e merkure 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 festen me kostume.
ANIMATORE @alb_fest
FACE PAINT
LOJRA
MUZIKE
PIJE
CMIME PER KOSTUMIN ME TE MIRE!
E gjitha kjo per 1000 lek
Mosha nga 3-10 vjec
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #latinbeathouse #halloweenparty #kids #fun #festa
Per info +355695199996
Na vizitoni cdo dite 17:00-20:00
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32(lollipop club) kati 2

Festa me maska si Halloween jane nje defrim i kendshem per femijet apo niperit tuaj!
Diten e merkure 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 festen me kostume.
ANIMATORE
FACE PAINT
LOJRA
MUZIKE
PIJE
CMIME PER KOSTUMIN ME TE MIRE!
E gjitha kjo per 1000 lek
Mosha nga 3-10 vjec
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #latinbeathouse #halloweenparty #kids #fun #festa
Per info +355695199996
Na vizitoni cdo dite 17:00-20:00
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32(lollipop club) kati 2

Festa me maska si Halloween jane nje defrim i kendshem per femijet apo niperit tuaj!
Diten e merkure 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 festen me kostume.
ANIMATORE
FACE PAINT
LOJRA
MUZIKE
PIJE
CMIME PER KOSTUMIN ME TE MIRE!
E gjitha kjo per 1000 lek
Mosha nga 3-10 vjec
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #latinbeathouse #halloweenparty #kids #fun #festa
Per info +355695199996
Na vizitoni cdo dite 17:00-20:00
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32(lollipop club) kati 2

Festa me maska si Halloweeen jan nje defrim i kendshem per femijet apo niperit tuaj!
Latini cdo vit ka qene nje vend argetimi per femijet, edhe kete vit do te organizojme diten e merkure 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 festen me kostume.
ANIMATORE
FACE PAINT
LOJRA
MUZIKE
CMIME PER KOSTUMIN ME TE MIRE!
E gjitha kjo per 1000 lek
Mosha nga 3-10 vjec
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #latinbeathouse #halloweenparty #kids #fun #festa

Per info +355695199996
Na vizitoni cdo dite 17:00-20:00
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32(lollipop club) kati 2

Festa me maska si Halloweeen jan nje defrim i kendshem per femijet apo niperit tuaj!
Latini cdo vit ka qene nje vend argetimi per femijet, edhe kete vit do te organizojme diten e merkure 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 festen me kostume.
ANIMATORE
FACE PAINT
LOJRA
MUZIKE
CMIME PER KOSTUMIN ME TE MIRE!
E gjitha kjo per 1000 lek
Mosha nga 3-10 vjec
.
.
.
#telatini #telatiniclub #telatinidancestudio #latinbeathouse #halloweenparty #kids #fun #festa

Per info +355695199996
Na vizitoni cdo dite 17:00-20:00
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32(lollipop club) kati 2

Te Latini

Do te mesosh te kercesh salsa,bachata,merengue dhe disiplina te tjera latine?

Per regjistrime dhe info na kontaktoni ne inbox ose na vizitoni ne studion tone cdo dite nga ora 17:00-20:00!
Kurset fillojne te Henen date 10.09.2018
Learn to dance like a pro and have fun with us!
#telatini #telatinidancestudio #kurse #kercimi #kursekercimi #latine #kursekercimilatine💃💃 #tirana #blloku #albania
Info +355695199996
Rr.Pjeter Bogdani, vila 32 (lollipop club) kati 2.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlorë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

355

Address


Radhime,Vlore,Albania
Vlorë
Other Tour Agencies in Vlorë (show all)
Travel Inspiration Travel Inspiration
Ymer Veshi
Vlorë, 9400

Grand Travel & Tours Vlorë Grand Travel & Tours Vlorë
Rruga Sadik Zotaj
Vlorë, 9403

ALER BUS TOURS ALER BUS TOURS
Hysen Cino
Vlorë, 9401

AGJENCI TURISTIKE

Albania in Catamarano Albania in Catamarano
Vlorë, 9426

Non c'è modo migliore per scoprire l'Albania che navigando in catamarano,percorrendo le coste vergini, le baie nascoste, le isole e pen*sole incontaminate.

Travel Club Albania Travel Club Albania
Rruga ' Sadik Zotaj ' Mbas Conadit
Vlorë, 9401

Travel & Tours

Firma Tisa: Shtepi pushimi, Rezervime online Firma Tisa: Shtepi pushimi, Rezervime online
Spinsteen 9
Vlorë, 1946ZL BEVERWIJK

Agjensi per rezervim pushimesh online ne rivieren shqiptare.

Çelja e Sezonit Turistik Veror , Vlorë 2010 Çelja e Sezonit Turistik Veror , Vlorë 2010
VLORE
Vlorë, 9401

VLORA ! Cdo gje tjeter mund te harrohet !

Caronna Albania Bus Italia Caronna Albania Bus Italia
Perball Shkolles Se Muzikes
Vlorë, 9400

Udhetojme cdo te shtune nga Shqiperia(Tirana) per ne Itali dhe cdo te hene nga Italia(Genova) ne drejtim te Shqiperise. Siguria juaj detyrimi yne.

Discover Vlora Albania Discover Vlora Albania
Vlorë

Vlora is one of the most beautiful cities of Albania and is right to be proud. Called the "City of the flag,' or ''City with two seas"

Aulona Travel & Tours Aulona Travel & Tours
Vlorë

TRAVEL AGENCY contact cel: +355 (0) 695662506 [email protected] web:www.aulona.com

Ruci Tours Ruci Tours
VLORE PRANE HOTEL SAZANIT
Vlorë

Official page for international bus company Ruci Tours offering itineraries in Albania, Greece & Italy

Despacito Tour Despacito Tour
Vlorë

Agenzia di Viaggi Online/ Accompagnatore e Guida Turistica

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C