SIGAL Travel

“Sigal.A.D (Travel & Tours) ju ofron paketa te ndryshme turistike (individuale ose ne grup). Bileta avioni, trageti dhe autobuzi.

Mission: Ofron një gamë të gjerë paketash të udhëtimeve individuale apo në grupe, me korrektëse, siguri dhe cilësi të lartë. Gjithashtu paketat më të mira të siguracioneve që nevojiten për udhëtimet jashtë shqipërisë për individ apo grupe.

#sigaltravel #gezuarbajramin #travellover #traveltheworld

Valixhen gati!

Qytete SMART!đŸ€©đŸ“Č
✅Si pĂ«rballen qytetet me zgjuarsi ndaj ndryshimeve klimaterike🙌👌
(4 minuta lexim)

📌Sot, 55% e popullisĂ« sĂ« botĂ«s jeton nĂ« qytete dhe Ă«shtĂ« pĂ«rgjegjĂ«se pĂ«r 70% tĂ« emisioneve tĂ« CO2 nĂ« rang global. Kjo do tĂ« thotĂ« se, qytetet sot kanĂ« njĂ« ndikim masiv mbi ndryshimet klimaterike. NĂ« dekadat e ardhshme, diçka e tillĂ« vetĂ«m do tĂ« pĂ«rkeqĂ«sohet: Deri nĂ« vitin 2050, Organizata e Kombeve tĂ« Bashkuara vlerĂ«son njĂ« shtim prej 2.5 miliardĂ« njerĂ«z tĂ« tjerĂ« drejt qyteteve tĂ« botĂ«s, e cila do tĂ« korrespondojĂ« me 68% tĂ« popullsisĂ« sĂ« vendosur nĂ«pĂ«r qytete. Ja pĂ«rse nuk pĂ«rbĂ«n habi qĂ« emisionet e CO2 vazhdojnĂ« tĂ« rriten. Por pĂ«rqĂ«ndrimi i lartĂ« i njerĂ«zve nĂ« disa pika sjell gjithashtu edhe pĂ«rfitime: qytetet mund tĂ« rregullohen veçanĂ«risht me ndĂ«rmarrjen e masave kundĂ«r emisioneve tĂ« CO2. Kjo jo vetĂ«m qĂ« ngadalĂ«son ndryshimet klimaterike, por mund tĂ« rrisĂ« gjithashtu nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« dukshme edhe cilĂ«sinĂ« e jetĂ«s sĂ« banorĂ«ve.

📌Sot zhargoni Ă«shtĂ« ‘qytete SMART’. Si rregull, kjo i referohet qyteteve tĂ« cilat pĂ«rdorin njĂ« kombinim tĂ« tĂ« dhĂ«nave me teknologjinĂ« e fundit pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar cilĂ«sinĂ« e jetĂ«s dhe pĂ«r t’i bĂ«rĂ« shĂ«rbimet publike me efiçiente.

📌Por çfarĂ« do tĂ« thotĂ« diçka e tillĂ« nĂ« realitet?

✅👇PĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«: https://sigal.com.al/qytete-smart-si-perballen-qytetet-me-zgjuarsi-ndaj-ndryshimeve-klimaterike/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

Soon...

TENDENCAT E FUNDIT QË PO FORMËSOJNË TË ARDHMEN E LËVIZSHMËRISË🚗🚕🚌đŸšČđŸ›”
ShĂ«ndeti publik vjen i pari!🙌👌
(3 minuta lexim)

📌Aktualisht janĂ« katĂ«r tendenca kryesore tĂ« cilat po i bĂ«jnĂ« qeveritĂ« qĂ« tĂ« ndĂ«rhyjnĂ« tani pĂ«r tĂ« ndryshuar menjĂ«herĂ« tĂ« ardhmen e transportit motorrik dhe rrugor dhe, nĂ« kĂ«mbim, tĂ« ardhmen e qyteteve.

📌Tendenca e parĂ« Ă«shtĂ« rritja e shpejtĂ« e ndotjes sĂ« ajrit nĂ« zonat urbane. CilĂ«sia e ajrit nĂ« shumicĂ«n e qyteteve kryesore tĂ« botĂ«s Ă«shtĂ« aktualisht i papranueshĂ«m, i rrezikshĂ«m dhe shpesh nĂ« nivele tĂ« paligjshme. Ndotja e ajrit jashtĂ« Ă«shtĂ« rritur me 8 pĂ«rqind nĂ« pesĂ« vitetet e fundit dhe tani shkakton mĂ« shumĂ« sesa 3.3 milionĂ« vdekje nĂ« vit. Miliona mĂ« shumĂ« njerĂ«z janĂ« hospitalizuar si pasojĂ« e problemet shĂ«ndetĂ«sore nĂ« rrugĂ«t e frymĂ«marrjes dhe nga sĂ«mundje tĂ« tjera qĂ« shkaktohen nga ajri i ndotur.

✅👇PĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«: https://sigal.com.al/tendencat-e-fundit-qe-po-formesojne-te-ardhmen-e-levizshmerise/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

HOTELET KAPSULA💊: DY METRA KATRORË REHATI?
PĂ«rse njĂ« dhomĂ« hoteli kur mund tĂ« keni njĂ« hotel kapsulĂ«?😅👌
(3 minuta lexim)

✅Ju keni lexuar ose do tĂ« lexoni artikullin tonĂ« pĂ«r ShtĂ«pizat e Vockla dhe ju menduat se ajo ishte: ShumĂ« e madhe? PĂ«r disa, minimalizmi juaj mund tĂ« jetĂ« i tepĂ«rt, madje edhe i çuditshĂ«m. Por jo pĂ«r ne, ne tĂ« pranojmĂ« akĂ«shtu siç je. Dhe madje, ne kemi pĂ«rgatitur njĂ« situatĂ« jetese edhe mĂ« tĂ« vogĂ«l pĂ«r ju. E gjitha skena Ă«shtĂ« pĂ«r hotelin kapsulĂ«!

✅NjĂ« hotel kapsulĂ« nĂ« japonisht “kapuseru hoteru” Ă«shtĂ« pak a shumĂ« si ajo qĂ« tingĂ«llon: njĂ« hotel nĂ« formĂ«n e njĂ« kapsule. NjĂ« hapĂ«sisĂ« mesatarisht 2 m2 dhe 1.20 metra lartĂ«si.

📌Hotelet kapsulĂ«: Pak hapĂ«sirĂ« pĂ«r pak para
📌Kush i pĂ«rdor hotelet kapsulĂ«?
📌Kapsulat nĂ« zonĂ«n tuaj
📌Dy metra katror luks

✅👇PĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«: https://sigal.com.al/hotelet-kapsula-dy-metra-katrore-rehati/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

Soon...
.
.
.
.
.
#sigaltravel #summeriscoming #summer2020 #staysafe #travellover #traveltheworld

🔭E ARDHMJA E LËVIZSHMËRISË🚘

đŸ”·DERI NË VITIN 2040, BANORËT E QYTETEVE NË VENDET E ZHVILLUARA NUK DO TË ZOTËROJNË MË MAKINA PRIVATE.

đŸ”·RrugĂ«t do tĂ« kenĂ« pak hapĂ«sira parkimi dhe nuk do tĂ« jetĂ« asnjĂ« park publik pĂ«r makinat nĂ« qendĂ«r tĂ« qyteteve.

đŸ”·NĂ« shumĂ« qytete, automjetet me karburant do tĂ« ndalohen plotĂ«sisht.

đŸ”·PĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat e popullatĂ«s pĂ«r trasnport, do tĂ« mundsohen...

✅👇PĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«: https://sigal.com.al/e-ardhmja-e-levizshmerise/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

✅DREJT UDHËTIMEVE TË QËNDRUESHME DHE TË PËRGJEGJSHME NDAJ MJEDISIT🌳👌
(3 minuta lexim)

📌 Suksesi i industrisĂ« sĂ« udhĂ«timeve pĂ«r qejf ka problemet e vet. KohĂ«t e fundit po pĂ«rdoret termi ‘mbi-turizĂ«m’ pĂ«r tĂ« pĂ«rshkruar efektet negative tĂ« dyndjes me shumĂ« njerĂ«z qĂ« vizitojnĂ« destinacionet turistike mĂ« tĂ« famshme tĂ« botĂ«s.

📌 PĂ«r dekada, shumica e destinacioneve turistike janĂ« pĂ«rpjekur qĂ« tĂ« tĂ«rheqin sa mĂ« shumĂ« vizitorĂ« qĂ« tĂ« jetĂ« e mundur, pa menduar as njĂ« çast ka njĂ« kufi pĂ«rtej sĂ« cilĂ«s jeta e banorĂ«ve dhe pĂ«rvojat e turistĂ«ve pĂ«rplasen. Por mĂ«nyra e tĂ« menduarit tĂ« menaxherĂ«ve tĂ« turizmit tani ka filluar qĂ« tĂ« ndryshojĂ«.

📌 Venecia Ă«shtĂ« kaq e pĂ«rmbytur me vizitorĂ« saqĂ« qyteti ka ngritur porta kalimtarĂ«sh nĂ« hyrjet kryesore dhe ku turistĂ«ve u kĂ«rkohet pagesĂ« pĂ«r tĂ« hyrĂ« nĂ« qytet.

📌 Kur turmat bahĂ«n shumĂ« tĂ« mĂ«dha, policia i mbyll portat, duke kufizuar aksesin nĂ« qytet. NĂ« Amsterdam, banorĂ«t janĂ« tĂ« mĂ«rzitur me festat mashkullore qĂ« pĂ«rziejnĂ« alkoolin me kanabisin, dhe qĂ« mĂ« pas i lĂ«nĂ« rrugĂ«t tĂ« pista dhe me tĂ« vjella. KohĂ«t e fundit protestuesit e anti-turizmit kanĂ« sulmuar autobuzĂ«t e turistĂ«ve nga Valencia, Palma de Mallorca dhe Barcelona.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/drejt-udhetimeve-te-qendrueshme-dhe-te-pergjegjshme-ndaj-mjedisit/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

UDHËTIME EKZOTIKE PRANVERORE NË MARS🌕🚀😍
(2 minuta lexim)

📌Deri nĂ« vitin 2040, udhĂ«tarĂ«t super tĂ« pasur qĂ« kĂ«rkojnĂ« tĂ« drejtat e mburrjeve tĂ« tyre tĂ« rradhĂ«s rreth udhĂ«timit tĂ« tyre tĂ« fundit, me shumĂ« mundĂ«si do tĂ« konsiderojnĂ« njĂ« udhĂ«tim nĂ« Mars.

📌Planeti i kuq Ă«shtĂ«, mesatarisht, 140 milionĂ« milje larg dhe dhe njĂ« udhĂ«tim vetĂ«m vajtje do tĂ« kĂ«rkonte njĂ« periudhĂ« udhĂ«timi ndĂ«rmjet gjashtĂ« deri nĂ« tetĂ« muaj, nĂ« varĂ«si tĂ« pozicioneve relative tĂ« TokĂ«s dhe Marsit nĂ« atĂ« kohĂ«. RrugĂ«s pĂ«r nĂ« Mars, pasagjerĂ«t mund tĂ« pĂ«rballen me stresin psikologjik si pasojĂ« e njĂ« periudhe kaq tĂ« gjatĂ« mbyllur, si edhe tĂ« tĂ« sĂ«murit nga hapĂ«sira, humbja e muskujve dhe shtrembĂ«rimi i syve (tĂ« shkaktuar nga graviteti zero).

📌Probleme tĂ« tjera do tĂ« pĂ«rfshijnĂ« ekspozim tĂ« stĂ«rzgjatur ndaj rrezatimit hapĂ«sinor qĂ« dĂ«mton ADN-nĂ« njerĂ«zore dhe ka efekte negative afatshkurtra dhe afatgjata mbi shĂ«ndetin.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetime-ekzotike-pranverore-ne-mars/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

Kufinjtë dhe rrugët ende nuk janë hapur por puna jonë nuk ka stopuar në asnjë moment gjatë kësaj periudhe karantine.
Madje e kemi shfrytëzuar në maksimum duke u përpjekur të sjellim pushime të përshtatshme me kërkesat e situatës dhe të klientëve tanë.
Rikthehemi shumë shpejt!
.
.
.
.
.
#stayhome #travellater #unerrineshtepi #sigaltravel

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

UDHËTIME EKZOTIKE DERI NË HËNË🌛🚀😍
(2 minuta lexim)

📌PĂ«r disa udhĂ«tarĂ« tĂ« pasur dhe sypatrembur tĂ« vitit 2040, bota mund tĂ« mos mjaftojĂ«; ajo mund tĂ« mos ofrojĂ« mundĂ«si tĂ« mĂ«dha destinacionesh tĂ« mjaftueshĂ«m pĂ«r ta. UdhĂ«tarĂ« tĂ« tillĂ« tĂ« privilegjuar mund tĂ« kĂ«rkojnĂ« pĂ«rvojĂ«n e tĂ« shikuarit tĂ« tokĂ«s nga hapĂ«sira.

📌Deri nĂ« dekadĂ«n e pestĂ« tĂ« shekullit tĂ« 21-tĂ«, udhĂ«timet e turistĂ«ve nĂ« hapĂ«sirĂ«n orbitale do tĂ« jenĂ« ndodhi tĂ« rregullta dhe kostot me shumĂ« gjasa do tĂ« bien nĂ« njĂ« fraksion tĂ« çmimit tĂ« biletave tĂ« sotshme. (Aktualisht ‘Virgin Galactic’ ofron udhĂ«tim nĂ« hapĂ«sirĂ« pĂ«r 250,000 dollarĂ«).

📌Por disa udhĂ«tarĂ« do tĂ« kĂ«rkojnĂ« qĂ« tĂ« guxojnĂ« edhe mĂ« tej nĂ« hapĂ«sirĂ«. NĂ« vitin 2040, turistĂ«t me shumĂ« mundĂ«si do tĂ« fluturojnĂ« rregullisht pĂ«r tek dhe nga HĂ«na. KĂ«to udhĂ«time nuk ka gjasa qĂ« tĂ« ulen nĂ« sipĂ«rfaqen e HĂ«nĂ«s, por do tĂ« sillen rrotull saj pĂ«rpara se tĂ« kthehet nĂ« TokĂ«.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetime-ekzotike-deri-ne-hene/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

UDHËTIMI AJROR DHE KUJDESI NDAJ MJEDISITâœˆïžđŸ€
(3 minuta lexim)

📌Rritja e projektuar e udhĂ«timeve ajrore nuk Ă«shtĂ« pa probleme, ku mĂ« e rĂ«ndĂ«sishmja prej tyre Ă«shtĂ« ndryshimet klimaterike. Aviacioni pĂ«rbĂ«n rreth 4 pĂ«rqind tĂ« emisioneve tĂ« gazrave tĂ« efektit serĂ« dhe dikush qĂ« fluturon nga Londra nĂ« Nju Jork vajtje-ardhje gjeneron tĂ« njĂ«jtin nivel emisionesh qĂ« shkakton njĂ« person mesatar nĂ« BE duke ngrohur shtĂ«pinĂ« e tij/saj pĂ«r njĂ« vit tĂ« tĂ«rĂ«.

📌Bazuar nĂ« nevojĂ«n urgjente pĂ«r tĂ« luftuar ndryshimet klimaterike, mund tĂ« jeni tĂ« sigurt se avionet e pasagjerĂ«ve tĂ« vitit 2040 do tĂ« jenĂ« shumĂ« mĂ« ekonomike nĂ« pĂ«rdorimin e karburantit sesa avionĂ«t e sotshĂ«m, dhe njĂ« numĂ«r i konsiderueshĂ«m avionĂ«sh do tĂ« fluturojnĂ« me karburant tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m aviacioni – karburant avioni i nxjerrĂ« nga biomasa.

📌Por do tĂ« jenĂ« avionĂ«t elektrik ata qĂ« mĂ« sĂ« fundi, do tĂ« ofrojnĂ« transport ajror pa ndotje tĂ« ajrit. Deri nĂ« vitin 2040, do tĂ« jenĂ« nĂ« shĂ«rbim avionĂ«t elektrik pĂ«r rrugĂ« tĂ« shkurtra, por duke qenĂ« se jeta mesatare e shĂ«rbimit tĂ« avionĂ«ve tregar Ă«shtĂ« ndĂ«rmjet 21 dhe 33 vjet, me shumĂ« gjasa shumĂ« avionĂ« qĂ« furnizohen me karburant tradicional do tĂ« jenĂ« ende nĂ« fluturim – veçanĂ«risht ato tĂ« rrugĂ«ve tĂ« gjata.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetimi-ajror-dhe-kujdesi-ndaj-mjedisit/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

UDHËTIMET LOKALE NË DESTINACIONâœˆïžđŸ›„â˜‚ïžđŸŒș😍
(3 minuta lexim)

📌PĂ«r udhĂ«timet lokale, opsionet e transportit nĂ« vitin 2040 do tĂ« pĂ«rfshijnĂ« taksitĂ« e vetdrejtuara dhe dronĂ«t pa pilot, megjithĂ«se me shumĂ« gjasa shĂ«rbimet e taksive do drejtohen nga njerĂ«zit do tĂ« jenĂ« ende tĂ« disponueshme.

📌MegjithĂ«se, udhĂ«tari i sotshĂ«m mund tĂ« mos ndihet rehat me makinat e vetdrejtuara dhe me avionĂ«t qĂ« fluturojnĂ« pa pilot, udhĂ«tari i vitit 2040 ka pasur shumĂ« vite pĂ«r t’u mĂ«suar me fenomene tĂ« tilla.

📌Sot, ka me qindra prototipe tĂ« taksive fluturuese, tĂ« dyja, tĂ« pilotuara dhe autonome qĂ« tashmĂ« po fluturojnĂ« nĂ« botĂ«. Madje Dubai planifikon qĂ« shĂ«rbime tĂ« tilla taksish fluturuese pa pilot do tĂ« jenĂ« tĂ« disponueshme pĂ«r publikun nĂ« vitin 2022.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetimet-lokale-ne-destinacion/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

TURIZMI DHE TEKNOLOGJIA E PËRKTHIMIT NË ÇASTđŸ“Č🏜👌
(2 minuta lexim)

📌Fal teknologjisĂ« sĂ« pĂ«rkthimit nĂ« çast, turistĂ«t do tĂ« ndiehen si vendas nĂ« ato vende ku ata do tĂ« zgjedhin qĂ« tĂ« vizitojnĂ«.

📌Shembull i hershĂ«m i teknologjisĂ« sĂ« pĂ«rkthimit tĂ« gjuhĂ«ve nĂ« kohĂ« reale janĂ« kufjet ‘Pixel’ tĂ« Google-it. NĂ«pĂ«rmjet smartfonĂ«ve ‘Google Pixel’ dhe aplikacionit tĂ« pĂ«rkthimit, kĂ«to kufje mund tĂ« pĂ«rkthejnĂ« 40 gjuhĂ« dhe gjithashtu mund t’i aftĂ«sojnĂ« pĂ«rdoruesit e tyre tĂ« flasin nĂ« gjuhĂ« tĂ« huaj. Raportimet paraprake sugjerojnĂ« se kĂ«to pajisje janĂ« shumĂ« efektive pĂ«r pĂ«rkthimet e thjeshta transaksionale.

📌Por, sot edhe pse kufjet ‘Pixel’ dhe pĂ«rkthimi punojnĂ« mirĂ« dhe janĂ« tĂ« besueshme, vetĂ«m qejflinjtĂ« e zellshĂ«m dhe entuziastĂ«t e teknologjisĂ« do t’i bĂ«jnĂ« planet e tyre tĂ« udhĂ«timeve me kĂ«to aftĂ«si tĂ« reja pĂ«r tĂ« komunikuar dhe kuptuar fjali tĂ« thjeshta nĂ« gjuhĂ« tĂ« huaj.

📌MegjithatĂ«, deri nĂ« vitin 2040, sisteme tĂ« tilla do tĂ« jenĂ« pjesĂ« universale e korpusit tĂ« rrjetit dixhital qĂ« shumica prej nesh do t’i veshĂ« dhe ku do tĂ« jemi mĂ«suar tashmĂ« me pajisjet e shumta tĂ« tilla si ato qĂ« ofron rrjeti ‘wireless’.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/turizmi-dhe-teknologjia-e-perkthimit-ne-cast/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

Hello!
😍😍

Alberobello, Puglia
Non Ăš un paese, ma una fiaba. ❀

Hellenic World

Goodmorning!

Santorini Greece đŸ‡ŹđŸ‡·â™„ïžđŸ‡ŹđŸ‡·â™„ïž

“Njeriu qĂ« ka arritje nĂ« jetĂ«n e tij bĂ«n shumĂ« gabime, por ai nuk bĂ«n kurrĂ« gabimin mĂ« tĂ« madh nga tĂ« gjithĂ« – tĂ« mos bĂ«rit asgjĂ«â€. Benxhamin Frenklin

Gezuar 1 Majin!
.
.
.
.
.
.
#sigaltravel #traveltheworld #covi̇d19 #stayhome #unerrineshtepi #1maj

ARGËTIMI NË BORDđŸ›„đŸ“Č🚄
(3 minuta lexim)

📌QoftĂ« nĂ«se udhĂ«tari i vitit 2040 do tĂ« zgjedhĂ« tĂ« udhĂ«tojĂ« me avion, me tren tĂ« shpejtĂ«sisĂ« sĂ« lartĂ« apo me anije, pĂ«rvoja e argĂ«timit nĂ« bord do tĂ« transformohet.

📌Lidhjet nĂ« rrjete me shpejtĂ«si ultra tĂ« lartĂ« do tĂ« thotĂ« se pĂ«rvojat e mundĂ«suara nga realiteti virtual do tĂ« jenĂ« mahnitĂ«se.

📌NĂ« avionĂ« dhe nĂ« trenat ndĂ«rkufitar, vendet ekonomike tĂ« pasagjerĂ«ve do tĂ« jenĂ« tĂ« detyruar tĂ« pĂ«rdorin pajisjet e realitetit virtual pĂ«r shkak tĂ« hapĂ«sirĂ«s dhe privatĂ«sisĂ« sĂ« kufizuar, por pasagjĂ«rĂ«t e avionĂ«ve dhe tĂ« trenave nĂ« kategorinĂ« premium do tĂ« jenĂ« nĂ« gjendje tĂ« shijojnĂ« pĂ«rvoja shumĂ«shqisore tĂ« realitetit virtual pa qenĂ« nevoja tĂ« mbajnĂ« pajisje tĂ« çuditshme.

📌TĂ« ulur nĂ« vende me realitet virtual nĂ« udhĂ«timin tuaj pĂ«r nĂ« Rio de Janeiro, ju do tĂ« jeni gjithashtu nĂ« gjendje tĂ« pĂ«rjetoni pamjet, tingujt, aromat, shijen dhe atmosferĂ«n e karnavaleve mĂ« tĂ« famshme tĂ« qytetit shumĂ« mĂ« pĂ«rpara se tĂ« shkelni nĂ« tokĂ«n braziliane.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/argetimi-ne-bord/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

Goodmorning!
.
.
.
.
.
#sigaltravel #traveltheworld #sampagne #goodmorning #covi̇d19 #stayhome #travellater

UDHËTIME ME ANIJE EDHE MË LUKSOZE, MË AVENTUROZE DHE MË TË GJELBRAđŸŒđŸ›„
(3 minuta lexim)

📌UdhĂ«timet me anije tĂ« vitit 2040 do tĂ« jenĂ« shumĂ« mĂ« miqĂ«sore ndaj mjedisit sesa linjat e sotshme tĂ« gjigandĂ«ve tĂ« oqeaneve.

📌OperatorĂ«t e anijeve qĂ« tani janĂ« duke ndĂ«rtuar mjete lundrimi tĂ« furnizuara me Gaz Natyror tĂ« ShkrirĂ«.

📌Ky gaz Ă«shtĂ« njĂ« karburant i lehtĂ« fosilesh thuajse me zero emisione tĂ« gazrave tĂ« efetit serĂ« dhe kjo do t’i transformojĂ« udhĂ«timet me anije nĂ« njĂ« nga mĂ«nyra mĂ« tĂ« gjelbra pĂ«r tĂ« udhĂ«tuar nĂ«pĂ«r botĂ«.

📌Anija e parĂ« e furnizuar me kĂ«tĂ« lloj gazi, ‘Carnival’s AIDAnova’, u prezantua pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ« nĂ« vitin 2018 dhe njĂ« flotĂ« e re e kĂ«tyre anijeve do tĂ« hyjnĂ« nĂ« shĂ«rbim nĂ« dhjetĂ« vitet e ardhshme.

📌PĂ«rveçse tĂ« qenit njĂ« formĂ« mĂ« e pastĂ«r udhĂ«timi, ato do tĂ« ofrojnĂ« gjithashtu ndryshime tĂ« dallueshme nĂ« llojet e produkteve tĂ« udhĂ«timit qĂ« do tĂ« ofrohen.

📌UdhĂ«timi me anije Ă«shtĂ« njĂ« sektor i kalimit/menaxhimit tĂ« udhĂ«timeve tĂ« kohĂ«s sĂ« lirĂ« me rritje tĂ« shpejtĂ« dhe operatorĂ«t e kĂ«tyre udhĂ«timeve kanĂ« vĂ«rshuar pĂ«r joshjen e pasagjerĂ«ve tĂ« ri tĂ« cilĂ«t kĂ«rkojnĂ« njĂ« lloj tĂ« ndryshĂ«m pĂ«rvojash nĂ« bord.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetime-me-anije-edhe-me-luksoze-me-aventuroze-dhe-me-te-gjelbra/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

UDHËTIMET E SË ARDHMES DHE REALITETI I ZMADHUAR😍👌
(2 minuta lexim)

📌TĂ« gjendur nĂ« rrugĂ«, udhĂ«tarĂ«t do tĂ« jenĂ« nĂ« gjendje tĂ« identifikojnĂ« menjĂ«herĂ« pikat qĂ« janĂ« nĂ« interesin e tyre rreth vendit ku ata ndodhen duke pĂ«rdorur syze, lente kontakti elektrike ose pajisje elektronike tĂ« mbajtura nĂ« dorĂ« dhe qĂ« do tĂ« jenĂ« tĂ« pajisura me realitet tĂ« zmadhuar.

📌PĂ«rvoja e turistĂ«ve nĂ« rrugĂ«t e viteve 2040 do tĂ« ofrohet nga rrjete ‘wireless-i’ me shpejtĂ«si ultra tĂ« lartĂ« dhe nga njĂ« teknologji jashtĂ«zakonisht tĂ« pasur.

âžĄïžPĂ«r tĂ« lexuar artikullinâ„č e plotĂ« nĂ« BLOG tĂ« SIGAL UNIQA klikoni nĂ«đŸ‘‡: https://sigal.com.al/udhetimet-e-se-ardhmes-dhe-realiteti-i-zmadhuar/

#sigal #sigaluniqa #sigaluniqablog #sigaltravel #stayhealthyathome #staysafeathome #staysupportedathome #staymotivatedathome #qëndronitëshëndetshëmnështëpi
#qëndronitëmotivuarnështëpi
#qëndronitësigurtnështëpi

SIGAL TRAVEL

Ofron një gamë të gjerë paketash të udhëtimeve individuale apo në grupe, me korrektëse, siguri dhe cilësi të lartë.

Gjithashtu paketat më të mira të siguracioneve që nevojiten për udhëtimet jashtë shqipërisë për individ apo grupe.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Tirana?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


Qendra E Biznesit SIGAL, Blv. Zogu I, Nr.1, Tirana, Albania
Tirana
1000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00
Other Travel Agencies in Tirana (show all)
Globi Travel & Tours Globi Travel & Tours
Bulevardi Bajram Curri , Perballe Ures Se Tabakeve
Tirana, 101

Agjensi Turistike

ATravel Albania ATravel Albania
Teodor Keko, Pallati Nr. 9 Shkalla 1
Tirana, 1001

Air Ticketing & Tourism

Ride Albania Mountain Biking Ride Albania Mountain Biking
Rruga Him Kolli
Tirana, 1000

Guided mountain bike tours, quality bike rentals, and consultancy services for the development of mountain bike tourism in Albania, Kosova & Macedonia (trail development etc.)

Etour Travel Etour Travel
Blvd. Bajram Curri, Lulishte "Cajupi"Pallati 1 Maj, Nr.8 Kati I, (Te KMY Ne Lane), Tirane,Albania
Tirana, 1001

Bileta avioni & trageti, bileta autobuzi & treni,paketa turistike ne grup ose individuale,rezervime hoteli,paketa muaj mjalti, paketa sportive, evente muzikore, makina me qera, siguracione,transferta aeroport hotel aeroport,etj

Adi Transport Bus Group Adi Transport Bus Group
Rr.Durresit PĂ«rball Bllokut Te Ambasadave " Tirane-Albania Tirana, Albania
Tirana, 1001

---------- ADI TRANSPORT BUS - Kompani Transporti Turistik ---------- Sherbim cilesore , komode dhe te sigurte AUTOBUS & MINIBUS LUKSOZ

ARLO Travel -Tour Operator ARLO Travel -Tour Operator
Rruga Abdyl Frasheri
Tirana

Operatori turistik AR & LO është një nga kompanitë më të mira të udhëtimit privat në territorin e Shqipërisë, i themeluar në vitin 1999.

Aeroklubi Shqiptar Shqiponjat Aeroklubi Shqiptar Shqiponjat
Rruga E Durresit, Pallatet Hawai
Tirana, 1001

Aeroklubi Shqiptar Shqiponjat është një qendër e cila synon formimin dhe edukimin e brezit të ri me dëshirën për aviacionin dhe për aeromodelizmin.

Balkan Pearls Tour Operator - Outgoing Balkan Pearls Tour Operator - Outgoing
Rruga "Elbasanit" Prane Fakultetit Ekonomik
Tirana, 1010

Tour Operator and Travel Agency . Incoming (Balkan round trips) Outgoing Rent Car Transfer Ticketing Hotels around the world Guide service .....

Kledionis Travel Kledionis Travel
Adresa 1 Tiranë: Rruga E Dibres, Prane Selvise. Ngjitur Me AZA Electronic Adresa 2 Pogradec: Rruga Kajo- Karafili Ne Krye Te Rruges Rinia,Pogradec. Në Kryqëzim Tek Rreth Rrotullimi I Pare Kur Vjen Ng
Tirana, 1012

Agjensi Turistike-Kledionis Travel Rruga e Dibres,prane Selvis Tirane Albania. Cel: +355697814444 Tel-Fax :+35542238884 Tel-Fax :+35583226900

Mane Travel Mane Travel
Rr. Mine Peza
Tirana, 1001

"Mane Travel & Tours" Ă«shtĂ« njĂ« Agjensi me eksperiencĂ« disa vjecare nĂ« fushĂ«n e turizmit.... Cel: +355 695 549 696 [email protected]

VENTO Agency VENTO Agency
Rruga "Tefta Tashko Tirane
Tirana, 10001

ïżœVENTO Agencyïżœofron ïżœBileta ïżœ, ïżœ,ïżœ, Paketa TuristikeïżœïżœUdhetime me Guide ïżœ. Siguracione shendeti ne udhetimi, ïżœ ïżœ0035542201818 , ïżœ00355685667123

En Travel & Tours En Travel & Tours
Llazi Miho
Tirana, 1001

EN Travel ju ofron bileta avioni ne te gjithe boten. Ju ofrojme gjithashtu Paketa Turistike per pushime ne Antalya , Greqi dhe ne te gjithe Europen . Paketa individuale dhe me Guide , Udhetime me Autobus !