Devis Travel

Agjensi Udhëtimesh "Devis Travel"

Agjensi Udhëtimesh "Devis Travel"

[10/09/17]   #SuperOferta Nëntor & Dhjetor

•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40

•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍

Podgorice ❄ Milano €20
Podgorice ❄ Stockholm €30
Podgorice ❄ Memmingen/Munich €30
Podgorice ❄ Bruksel €40
Podgorice ❄ Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice ❄ Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

KONTAKT : 0682744044

[10/09/17]   #SuperOferta Nëntor & Dhjetor

Tirane ⏩ Milano €63
Tirane ⏩ Bergamo €63
Tirane ⏩ Bolonia €63
Tirane ⏩ Ancona €63
Tirane ⏩ Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane ⏩ Pisa €63
Tirane ⏩ Verona €63
Tirane ⏩ Venecia €69
Tirane ⏩ Firence €63
Tirane ⏩ Rome €75
Tirane ⏩ Genova €75
Tirane ⏩ Torino €75
Tirane ⏩ Perugia €75
Tirane ⏩ Rimini €75
Tirane ⏩ Pescara €80
Tirane ⏩ Treviso €85
Tirane ⏩ Budapest €40
Tirane ⏩ Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane ⏩ Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)

•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍

Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)
❗ Oferta per Festat e Fundvitit ❗
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €150
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €130
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

KONTAKT : 0682744044

[10/09/17]   #OFERTA
_______________
Bari 🌹 Frankfurt 30 euro
Bari 🌹 Valencia 40 euro
Bari 🌹 Malte 40 euro
Bari 🌹 Dusseldorf 40 euro
Bari 🌹 Karlsruhe 35 euro
Bari 🌹 Paris 40 euro
Bari 🌹 Bruksel 45 euro
Bari 🌹 London Stansted 37 euro
Bari 🌹 Berlin 37 euro
Bari 🌹 Dublin 45 euro
Bari 🌹 Maastricht 73 euro
_______________
💝 Të Përfshira në Cmim : 💝
✓Biletat e avionit me nisje nga Bari muaji nentor
✓Bagazhe 10 kg cant dore.
✓Taksat aeroportuale

KONTAKT : 0682744044

[09/19/17]   #SUPER #OFERTA
BILETA AVIONI PER MUAJIN TETOR

🏷Shënim : Jo të gjitha datat janë me ofertë / 0682744044🏷

Tiranë ➡ Bari 49€
Tiranë ➡ Pisa 63€
Tiranë ➡ Torino 75€
Tiranë ➡ Roma 75€
Tiranë ➡ Firenze 65€
Tiranë ➡ Ancona 65€
Tiranë ➡ Bologna 65€
Tiranë ➡ Venezia 65€
Tiranë ➡ Malpensa 55€
Tiranë ➡ Bergamo 59€
Tiranë ➡ Verona 73€
Tiranë ➡ Treviso 65€
Tiranë ➡ Genova 65€
Tiranë ➡ Pescara 79€

Të përfshira në cmimin e biletës:
-Bileta vetëm vajtje për muajn #Tetor
-Te gjitha taksta aeroportuale
-Bagazhet e dorës 10 kg

[09/14/17]   #OFERTA
BILETA AVIONI PER MUAJIN TETOR DHE NËNTOR.
🏷Shënim : Jo të gjitha datat janë me ofertë / 0682744044🏷

• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •
️❣️ Tiranë ✈ Bari €45
️❣️ Tiranë ✈ Milano €55
️❣️ Tiranë ✈ Ancona €55
️❣️ Tiranë ✈ Bergamo €60
️❣️ Tiranë ✈ Bolonja €55
️❣️ Tiranë ✈ Firenze €55
️❣️ Tiranë ✈ Rimini €65
️❣️ Tiranë ✈ Verona €63
️❣️ Tiranë ✈ Venecia €60
️❣️ Tiranë ✈ Pisa €65
️❣️ Tiranë ✈ Genova €85
️❣️ Tiranë ✈ Torino €75
️❣️ Tiranë ✈ Rome €75
️❣️ Tiranë ✈ Pescara €80
️❣️ Tiranë ✈ Perugia €80
❣️ Tiranë ✈ Cuneo €63 (Nga 9 Dhjetori)

• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •
️🦋 Tiranë ✈ Budapest €40
️🦋 Tiranë ✈ Amsterdam €49
️🦋 Tiranë ✈ Paris €76

[07/23/16]   Metro Euro ju ofron nje udhetim komod dhe cilesor per linjat :

- Tirane ➡ Athine
Nisja dy here ne dite ne oren 06.00 dhe 09.00
- Athine ➡ Tirane
Nisja dy here ne dite ne oren 13:30 dhe 18:00
- Tirane ➡ Selanik
Nisja dy here ne dite ne oren 05:00 dhe 08:00
- Selanik ➡ Tirane
Nisja dy here ne dite ne oren 08:30 dhe 20:30
- Tirane ➡ Katerini
Nisja cdo dite ne oren 06:00
- Katerini ➡ Tirane
Nisja cdo dite ne oren 19:30
- Tirane ➡ Stamboll
Nisja cdo dite ne oren 12:00
- Stamboll ➡ Tirane
Nisja cdo dite ne oren 15:00

[07/22/16]   OFERTA E DITES !!!
Cmimet me posht perfshijn , 20kg bagazh dhe linje direkte ajrore!

Prishtine - Zurich
22 & 23 - 45 Euro
24 Korrik - 65 Euro

Prishtine - Antalya
27 Korrik - 60 Euro
30 Korrik - 80 Euro
26 & 28 & 29 - 90 Euro

Prishtine - Basel
23 & 24 - 50 Euro
25 & 27 - 105 Euro

Prishtine - Dusseldorf
22 & 23 - 65 Euro
24 Korrik - 75 Euro

[07/20/16]   OFERTA E DITES :D

TIRANE - ANCONA ( Linje direkte + 10kg bagazh)

21 / 22 / 23 / 24 / 25 Korrik 75 Euro
26 / 27 / 28 / 29 / 31 Korrik 65 Euro

[07/20/16]   OFERTA E DITES :D

TIRANE - TRIESTE ( Linje direkte + 10kg bagazh)

21 dhe 31 Korrik 95 Euro
24 Korrik 75 Euro
28 Korrik 65 Euro

TIRANE - RIMINI ( Linje direkte + 10 kg bagazh )

20 - 23 - 25 Korrik 85 Euro
27 Korrik 75 Euro
30 Korrik 65 Euro

TIRANE - PESCARA ( Linje direkte + 10 kg bagazh )

22 dhe 26 Korrik 85 Euro
29 Korrik 75 Euro

Lui Rexhepi

media.giphy.com

media.giphy.com

🍦 Cokollata,cokollata dhe më të mirat dihet....ne Bruksel
👑 Për vetëm €259/Euro Shën Valentini bëhet më i ëmbël se kurrë.
✈ Periudha e Udhëtimit : [12-15 Shkurt]
👜 Paketa Individuale përfshin :
a) Fluturimin Shkup-Bruksel-Shkup (8kg cantë dore)
b) Akomodimin me mëngjes në dhomë dyshe comfort te "Hotel Siru" me 3***
c)Siguracionin e shëndetit
⛔ Opsionale:
a)Transporti Tiranë-Shkup-Tiranë
b)Transferta aeroport-hotel-aeroport
👌 Tripadvisor Review : 3*
➡ Për rezervime na kontaktoni në inbox

media.giphy.com

s-media-cache-ak0.pinimg.com

s-media-cache-ak0.pinimg.com

🎀 🎀 Super Oferte 🎀 🎀
Podgorice ✈ Londer Stansted 70 €
Data : 6 mars ✈ 13 mars
🎒 10 kg cante dore
Bileta vajtje ardhje 💧
Taksat aeroportuale 💧

s-media-cache-ak0.pinimg.com

[04/04/15]   Festoni Pashket ne Dubrovnik 75 Euro /Personi
Nisja ne daten 11 Prill
2 Nete /3 Dite
75 Euro /Personi me Mengjes edhe Darke.

[03/01/15]   Oferta per festat e Marsit:

1) PARIS, DISNEYLAND KROACI, ZVICER, AUSTRI, ITALI, SLOVENI 329 EUR, 7 MARS 2015!
PERFSHIN: Transportin vajtje-ardhje me autobus komod, /6 nete akomodim ne hotel me mengjes, (ne dhome dyshe, treshe, )...single suplement 150 euro... shoqerim, guide ne gjuhen shqipe ne Paris, asistencen e agjencise, siguracion shendeti ne udhetim, ture panoramike ne 5 qytete.

2) Praga ,Parisi i lindjes dhe turi i Danubit, Nisja 07 Mars 2015
Cmimi: 249 euro personi/minimumi i grupit 40 persona
Perfshihet:
• udhetimi me autobus komod
• akomodimi ne hotel 4 nete me mengjes (dhoma 2, 3)
• guida
• tur me guide ne Prage, Budapest
• ture panaromike ne 4 qytete .

3) VIENE DHE BUDAPEST , 229 EURO..07 MARS
PERFSHIN: Udhetim vajtje-ardhje me autobus me ajer te kondicionuar, 4 nete hotel me mengjes ne dhome 2,3, tour lider gjate gjithe udhetimit dhe guide ne Viene, tur panoramic/shopping ne,Bratislave, asistencen e agjencise, siguracion shendeti ne udhetim.single suplement 90 euro...

4) Selanik dhe Stamboll 155 Euro/Personi
Nisja ne daten :06.03.2015
Perfshihet :Akomodimi me autobus komod te kompanise Star Tours 2014 ,3 nete hotel(1 nate Selanik dhe 2 nete Stamboll ) me mengjese ,shoqerus shqipetare gjate udhetimit .

5) 7 dhe 8 Marsin ne Selanik dhe Janine 109 Euro
Nisja ne Daten 06.03.2015
Në pagesën 109 Euro përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi në hotel me 3 yje,
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Janine dhe Meteora me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

6) 7-8 Marsi ne Oher-Pogradec 5900 leke /Personi
Dita 1: Nisja nga Tirana ne oren 08:00 me autobus /minibus komod nepermjet Qafe Thanes per ne Oher,ndalesa per kafe gjate rruges .Vizitojme qytetin e Oherit ,Bregun e Liqenit ,pazarin e qytetit , kohe e lire per dreken.Ne oren 16:00 nepermjet Shen Naumit arrijme ne Drilon.Akomodimi ne hotel Voloreka me 4**** ,pastaj kohe e lire.
Ne oren 20:00 mbremja e organizuar ne Hotel Voloreka me ushqim tradicional dhe orkester ,defrim deri ne oret e vona.
Dita 2:Mengjesi ne hotel .Vizite ne qytetin e Pogradecit dhe nisja drejt Tirane rreth ores :14:00.
Perfshihet : Transporti me autobus /minubus komod ,Akomodimi ne hotel me 4**** darka (pa pije) mengjesi , dhe guidat.

7) Dubrovnik 79 Euro/Personi
6-8 Mars
Perfshin:Transportin me minibus/autobus komod,Akomodimi 2 nete ne hotel me mengjes edhe darke.

[10/13/14]   Italia 120€ Vajtje/Ardhje ( Beni Like per me shum Oferta )
Te vlefshme per Nentorin dhe dhjetorin.
Tirane Milano 120€
Tirane Rome 120€
Tirane Venecia 120€
Tirane Pisa 120€
Tirane Bolonja 120€
Tirane Veriona 120€
Tirane Genova 120€
Tirane Bergamo 120€
Tirane Ancona 120€

Te perfshira :

- Te gjitha taxat e udhetimit
- Bagazh dore 10kg

[07/27/14]   Transport i Garantuar në Korfuz, Vetëm €55.
Transfertë me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel.
Nisjet janë:
- çdo të Martë deri më 2 Shtator 2014
- çdo të Enjte nga 24 Korrik deri më 28 Gusht 2014
- çdo të Premte nga 5 Shtator deri më 30 Shtator 2014
- çdo të Shtunë nga 26 Korrik deri më 30 Gusht 2014

[07/27/14]   Transport i Garantuar në Halkidiki, Vetëm €55.
Transfertë me Autobus vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel.
Nisjet janë:
- çdo të Martë deri më 2 Shtator 2014
- çdo të Premte deri më 30 Shtator 2014

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Sukth i Ri?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Sukth
Sukth I Ri