Thethi

Thethi vendi me i bukur ne bot.

Thethi

https://www.facebook.com/Thethi-103824353154766/

Thethi vendi me i bukur ne bot.

Vau-Dejës

https://www.facebook.com/vauidejes.al/?fref=ts pelqeje pak faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al/

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al/

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

[09/12/16]   pelqejeni pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al/

[07/11/16]   . . . . . . . ../¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /
. . . . /¯`/'. .'/¯¯/
. . . /'/. /. . /. . /. /¯\
. . .('(. . . . . .¯/'. .') per ata qe
. . . \. . . . . . . . .'. ./kan inat
. . . . \'...............SHKODRAN-T

Vau-Dejës

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni pak kete faqes https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

ju lutem pelqeje pak kete faqen
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

youtube.com

2Ton ft. Vig Poppa - Kapi Lekt (Official Video)

OnimaMedia Music - https://goo.gl/yddi50 2Ton ft. Vig Poppa - Kapi Lekt Executive Video Producer: OnimaMedia Music Beat: 2 Ton Text: 2 Ton ft. Vig Poppa All ...

Vau-Dejës

Ju lutem pelqejeni pak ket faqen ;)

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

Kisha e shlukut ne jakaj gomsiqe Laç VauDejës

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqejeni faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

pelqeje pak kete faqen

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

super foto Thethi

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Dje ne Thethi

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

epi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Vau-Dejës

jepi pak like faqes
https://www.facebook.com/vauidejes.al?fref=nf

Vau i Dejes, nje perle e bukurise shqipetare.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodra?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Theth
Shkodra
4027
Other Travel Agencies in Shkodra (show all)
Kopliku travel Kopliku travel
Tek Teatri Migjeni Pallati I Ri IFushajve SHKODER
Shkodra, 1234

Udhetime Turistike me Grupe Brenda dhe Jashte vendit. Bileta:Avioni,Trageti,Autobuzi.Siguracione shendetit ne udhetim dhe makinash

Agjensi Funerale ''SHIMAJ'' Agjensi Funerale ''SHIMAJ''
Bushat
Shkodra, 4000

Adresa: Tek Merkata Rus-Shkoder, dhe ne Bushat.

Martini Travel Agjensi Turistike Martini Travel Agjensi Turistike
SHESHI PREK CALI
Shkodra, 4000

MARTINI TRAVEL JU OFRON BILETA AVIONI,AUTOBUSI,TRAGETI... PAKETA TURISTIKE SIGURACIONE JETE & MAKINE SKANIME,PRINTIME,FOTOKOPJE FAX EMAIL

Point Travel Point Travel
Bulevardi "Zogu 1" , Parruce
Shkodra, 4001

"The world is a book, and those who do not travel read only a page."

Sun Travel Sun Travel
Rr."Kardinal Mikel Koliqi"
Shkodra, 4001

Agjensi Udhetimesh dhe Zyre Imobiliare

Scutari Travel Scutari Travel
Rruga : Kolë Heqimi , Ngjitur Me Spitalin Rajonal Shkoder , Perballe Me Kliniken " Almed " Ose Ish Korpusin
Shkodra, 4001

Donaldo Travel - Agjensi Udhetimesh Donaldo Travel - Agjensi Udhetimesh
Rr.. Revolucioni Antikomunist
Shkodra

Tel.: 022808839 Cel Mobile.: 0697771642 Adresa.: Revoluzioni Antikomunist Hungarez - Shkoder Albania

Era Agjensi Udhetimesh Era Agjensi Udhetimesh
Rr: Qemal Dracini, Perballe Me Sahatin
Shkodra, 4001

Miresevini ne faqen zyrtare te fansave ne facebook te agjensise se udhetimeve Era.

Elite Travel & Tours Agency Elite Travel & Tours Agency
RRUGA STUDENTI
Shkodra

Ofrojme paketa turistike; Udhetime me linje tokesore, detare dhe ajrore; Siguracione prone, shendeti dhe automjeti.

Meridian Travel Meridian Travel
Shkoder,Albania
Shkodra

Vau i Dejës Official√ Vau i Dejës Official√
Vau Dejes
Shkodra

Faqe Zyrtare Vau i Dejës Official, Shkodër. E vetmja faqe zyrtare e Vau-Dejes, Shkoder.