Top Travel

Transport me avion, traget dhe autobuz Paketa turistike

FUNDJAVE PER SKI NE BANSKO 3 DITE (99 EURO)
VIZITOHEN: BANSKO

DATA E UDHETIMIT:
24 – 26 NENTOR
8-10 , 23 – 25 DHJETOR
5-7 , 19 – 21 JANAR
2-4 , 16 – 18 SHKURT

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL 4*
*MENGJESI + DARKA
*GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT

KONTAKT: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

SARAJEVE 3 DITE 99 EURO
VIZITOHEN: SARAJEVE - MOSTAR - MEDJUGORE

DATA E UDHETIMIT:

27 – 29 NENTOR
23 - 25 DHJETOR
16 - 18 SHKURT
9 - 11 MARS

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHETIM ME AUTOBUS KOMOD TIRANE-SARAJEVE-TIRANE
*AKOMODIMI NE HOTEL HOLLYWOOD 4* PER 2 NETE QENDRIMI
*MENGJESET DHE DARKAT
*SHOQERUES SHQIPTAR GJATE GJITHE UDHETIMIT
*SHFRYTEZIMI I PISHINAVE DHE XHAKUZIT NE AMBJENTET E BRENDSHME TE HOTELIT

KONTAKT: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

BEOGRAD 3 DITE 109 EURO
VIZITOHEN: BEOGRADI

DATA E UDHETIMIT:
10-12 , 25 – 27 NENTOR
8-10 , 23 -25 DHJETOR
12 – 14 , 26-28 JANAR
9 – 11 , 23 – 25 SHKURT
16- 18 , 30 MARS – 1 PRILL
13 – 15 , 27 – 29 PRILL
4 – 6, 11 – 13 MAJ

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI ME AUTOBUS KOMOD VAJTJE – ARRDHJE DHE SHËTITJET
*AKOMODIMI NE HOTEL 4 * NE QENDER TE BEOGRADIT
*MENGJESET + DARKAT
*SHOQËRIMI ME GUIDË NË GJUHËN SHQIPE

KONTAKT: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

SELANIK 3 DITE 99 EURO
VIZITOHEN: SHESHI ARISTOTELUS, KISHA E SH. DHIMITRIT, FORUMI ROMAK, HARKU I GALERIOS, ZONA TSIMISKI, KULLA E BARDHË

DATA E UDHETIMIT:
17-19 , 25 – 27 , 27 – 29 NENTOR
23 – 25 DHJETOR
12-14 , 19-21 , 26-28 JANAR
9-11 , 16 – 18 ,23-25 SHKURT
2 – 4 , 23-25 MARS
6 – 8 , 13 – 15 PRILL
4 – 6 , 11 – 13 MAJ

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOBUS KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL VERGINA NE QENDER TE SELANIKUT
*MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E QENDRIMIT
*GUIDE PROFESIONALE

KONTAKT: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

SOFJE 3 DITE 99 EURO
VIZITOHEN: SOFJE

DATA E UDHETIMIT:
27-29 NENTOR
23 – 25 DHJETOR
16 – 18 SHKURT
9-11 MARS

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE – ARDHJE, TRANSFERTAT DHE SHËTITJET ME AUTOBUS
*AKOMODIM NË HOTEL ME 4 * NE QENDER TE SOFJES
*MËNGJESET DHE DARKAT PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT
*SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTË SHQIPËRISË

KONTAKT; +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

METEORA 2 DITE 55 EURO
VIZITOHEN: METEORA, JANINA, KALLABAKA , KASTORIA

DATA E UDHETIMIT:

4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26 NENTOR
2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31 DHJETOR
6-7 , 13-14 , 20-21 , 27-28 JANAR
3-4 , 10-11 , 17-18 , 24-25 SHKURT
3-4 , 10-11 , 17-18 , 24-25 , 31 MARS-1 PRILL
7-8 , 14-15 , 21-22 , 28-29 PRILL

NE CMIM PERFSHIHET
*TRANSPORTI VAJTJE - ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE ME AUTOBUS
*AKOMODIMI NE HOTEL 3* NE QENDER TE KALLABAKES
*MENGJESI + DARKA
*GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

Kontakt: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

FUNDJAVE NE OHER, STRUGE (55 EURO)
VIZITOHEN: STRUGE, OHER, SHEN-NAUM, TUSHEMISHT

DATA E UDHETIMIT:

4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26, 27-28, 28-29 NENTOR
2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31 DHJETOR
6-7 , 13-14 , 20-21 , 27-28 JANAR
3-4 , 10-11 , 17-18 , 24-25 SHKURT
3-4 , 10-11 , 17-18 , 24-25 , 31-1 MARS

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL MIRAGE 4* NE QENDER TE STRUGES
*MENGJESI + DARKA
*GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT
*PISHINA DIMERORE, SAUNA DHE JACUZZI

Kontakt: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

PRIZREN – RUGOVE 2 DITE 59 EURO/PERSON

VIZITOHEN: PRIZREN - RUGOVE - BURIMI I DRINIT TE BARDHE - SHPELLA E RADACIT

DATA E UDHETIMIT:
4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26 NENTOR

NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL KACINARI 4*
*MENGJESI + DARKA
*GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT

Kontakt: +355 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

Super oferta per Festat e Nentorit😀😀

STRUGE – OHER 1 DITE 17 EURO/PERSON
VIZITOHEN: STRUGE - OHER - SHEN NAUM

DATA E UDHETIMIT:
5 , 12 , 19 , 26 NENTOR
Kontakt +355 68 27 69 133 / [email protected] ose ne inbox

Top Travel's cover photo

Bukuresht, 25 Nentor, 5 dite, €199

Në cmim përfshihet
Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet.
Akomodimi në hotel 3* dhe 4* me mëngjes dhe darkë ne hotelin e Bukureshtit.
Akomodim vetem me mengjes ne Sofje dhe Beograd
Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe.
Kontakt: +355 68 27 69 133 / [email protected] ose ne inbox

Meteora – Kalabaka – Janine, 4, 11, 25, 28 Nentor, 2 Ditë, €55

Ne cmim perfshihen:

Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
Akomodimi në hotel me 3 yje.
Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit.
Shëtitjet në Janine dhe Meteora me autobus (sipas programit).
Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.
Kontakt: +355 68 27 69 133 / [email protected] ose ne inbox

Tajlande, Bangkok dhe Pattaya, 23 Nentor 8 Ditë €1079
Në pagesë përfshihen:

-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup – Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje – Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik
Kontakt : +335 68 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox.

Festat e Nentorit ne Barcelone, 26 Nentor, 4 dite, €399
Ne cmim perfshihet:

Transferta me autobus komod per ne Shkup.
Fluturimi direkt nga Shkupi ne Barcelone.
Akomodimi ne hotel me mengjes.
City Tour Barcelone.
Vizitat sipas programit.
Transfertat si ne program.
Guide Profesionale
Kontakt 068 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

Festat e Nentorit ne Paris 23 – 29 Nentor 339 Euro

Vizitohen: Zagreb – Ljubljane – Salsburg – Mynih – Paris – Gjeneve – Milano
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi me autobus Tiranë – Zagreb – Mynih – Paris – Milano – Tiranë.
2. Akomodim në hotel: 3Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitjet me autobus sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Kontakt: 068 27 69 133/ [email protected] ose ne inbox

Dubai, 5 Ditë €569, 6 Ditë €609, 8 Ditë €709
PROGRAMI 4 NETE/5 DITE
Nisje më 30 Nëntor, 7, 14 Dhjetor, 11 Janar, 1, 8, 15 Mars
PROGRAMI 5 NETE/6 DITE
Nisje më 4, 11, 18 Nëntor, 2, 9 Dhjetor, 3, 10, 24 Shkurt, 5, 10, 17 Mars
PROGRAMI 7 NETE/8 DITE
Nisje më 6, Nëntor, 18 Dhjetor, 15 Janar, 8 Shkurt.
Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Shtesë për Vizë në Dubai €80

Eksursionet Opsionale:
- Vizitë në Abu Dhabi, Drekë dhe Pije €80
- Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë €60
- Shëtitje dhe Darkë me Kroçiere Dhow €60
- Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa €70
- Dubai Miracle Garden €50
- Tur i Old Bazar €50

Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
- Assistencë në Aeroportin e Dubait.
- Fjetje në Hotel sipas zgjedhjes,
- Mëngjeset në Hotele,
- Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.
- Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kontakt: 068 27 69 133 / [email protected] ose inbox.

[04/14/16]   Pashket ne Korfuz dhe Selanik 30 Prill - 2 Maj

Udhetim me autobus komod
Shetitje sipas programit
Pjesemarrje ne festime
Korfuz All Inlcusive 4*
Selanik me mengjes 3*

Pashket ne Korfuz 125€:
Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus
Bileta e tragetit, vajtje – ardhje Igumenice – Korfuz – Igumenice
Akomodimi në Resort 4 yje ne konceptin All Inclusive
Pogram festiv me muzike dhe valltare diten e Pashkeve me 1 Maj.
Shëtitjet në Korfuz me autobus (sipas programit)
Guidë Shqiptare për guidën në Korfuz.

Pashket ne Janine dhe Selanik 89€:
Transporti me minibus komod sipas pogramit: Tirane -Janine -Selanik -Kastoria -Tirane
2 nete akomodimi ne Selanik ne hotel 3 yje
Mengjeset per ditet respektive
Shoqerues shqiptar gjate udhetimi

Korfuz - All Inlcusive + autobus charter
27 Maj - 3 Qershor

Alexandros Hotel 4* - 450€ cifti (Oferte e limituar)
Golden Sands Hotel 3* - 470€ cifti
Benitses Bay View Hotel 3* - 500€ cifti
Messonghi Beach Resort 3* - 615€ cifti
Blue Princess Beach Resort 4* - 645€ cifti
Cyprotel Panorama Hotel 4* - 645€ cifti
Magna Graecia Hotel 4* 645€ cifti
Paketat perfshijne:

Transportin Tirane - Hotel/Korfuz - Tirane
Akomodim ne hotelin qe zgjidhni
Sherbim All Inclusive ne hotel (tre vakte bufe + pijet freskuese dhe alkolike)

*Cmimet me siper jane per Cifte
*Per familje me 1 ose me shume femije ju lutemi na dergoni numrin dhe moshat e femijeve qe tju nisim ofertat respektive

[01/07/16]   Shën Valentini në Dubai, 5 Ditë €699

Dita e Parë, 11 Shkurt 2016: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05, Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Transferimi në Hotel në Dubai. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 12 Shkurt 2016: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Xhamia Jumeirah, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale, Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, etj.
(Opsionale), Darkë Luksoze në Hotelin Burj Al Arab, Hoteli më luksoz në botë dhe i vetmi hotel me 7 yje.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 13 Shkurt 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë për të bërë pazar në disa nga Qendrat Tregtare të Dubait.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretetirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në cmim Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë - Burj Khalifa.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 14 Shkurt 2016: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed*, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari,etj). Kthimi në Dubai.
(Opsionale), Në mbrëmje, shëtitje e organizuar me anijen tradicionale “Dhow” ku do të shijoni pamjet e mbrekullueshme të qytetit, e shoqëruar kjo me një darkë bufe në ambientet e anijes.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë, 15 Shkurt 2016: Mëngjesi në Hotel. Transferta në Aeroportin e Dubait. Fluturimi direkt Dubai - Shkup. Nisja nga Dubai në orën 9.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

[01/07/16]   Shën Valentini në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €399

Dita e Parë, 12 Shkurt 2016. Nisja nga Tirana për në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi me avion për në Bazel. Nisja në orën 14:30. Mbërritja në orën 16:45. Transferimi në Bazel. Shëtitje panoramike në qytet, kalohet mbi urën Wettsteinbrücke mbi lumin Ren qe përshkon qytetin mes për mes. Ndalesë afër Muzeut të Artit në qytet nga ku fillon vizita, e cila bëhet në këmbë për të vizituar qytetin e vjetër mesjetar të Bazelit, Katedralen e shek. 11-të, e cila quhet Münster dhe sheshin qëndror Marktplatz ku gjendet edhe bashkia impresionuese e qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë, 13 Shkurt 2016. Mëngjesi në hotel. Në orën 08:00 do të nisemi për në Zyrih. Mbërritja në Zyrih në orën 09:00. Vizitë e qytetit nga Quaibrücke duke vizituar fillimisht sheshin Seschelaütenplatz ku gjendet godina e mrekullueshme e Operas së qytetit. Shëtitje në këmbë duke vizituar Rathaus, Grossmünster dhe Fraumünster dhe Peterkirche. Vazhdohet tek distrikti universitar, Lindenhof dhe në Bulevardin më të njohur të qytetit, në rrugën tregtare Bahnhofstasse. Nisja për në Lucernë gjatë drekës, udhëtimi zgjat 1 orë. Lucernë njihej si "Qyteti i Urave" në Mesjetë. Në Lucernë vizitohen monumentet më të rëndësishme në qytet si Kulla e ujit, Ura Kappelbrücke, Altstadt, Löwendenkmal, kisha e Shën Leodegar etj Kthimi në Zyrih. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 14 Shkurt 2016. Mëngjesi në Hotel. Në mëngjes nisja për në Bernë, në kryeqytetin Zviceran. Në qytet vizitohet qyteti i vjetër, i cili është pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO. ku shëtitet për të vizituar Rathaus, vendi ku gjendej shtëpia e Albert Einstein, Katedralen e Bernës, Kullën e sahatit me urën astronomike e cila njihet me emrin Zytglogge, dhe sheshin Marktplatz. Gjatë pasdites vazhon udhëtimi për në Lozanë për të vizituar qytetin. Vizitohet pjesa e Vieux Ville, pra qyteti mesjatar si dhe katedralja madhështore e qytetit, Port Ouchy, Cite, etj. Kthimi për në Zyrih. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 15 Shkurt 2016. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Bazelit. Fluturimi Bazel - Prishtinë. Nisja në orën 15.30. Mbrritja në 17.45. Transferta me autobus për në Shqipëri.

[01/07/16]   Pranverë në Berlin, 4 Ditë €399

Dita e Parë, 31 Mars 2016: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë - Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 11.15. Mbrritja në Berlin në orën 13.40. Transferimi në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 1 Prill 2016: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, etj.

Dita e Tretë, 2 Prill 2016: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për shopping.

Dita e Katërt, 3 Prill 2016: Mëngjesi në Hotel. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 07.00. Mbrritja në 09.20. Transferimi me autobus nga Prishtina në Tiranë.

[01/07/16]   Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399

Dita e parë, 12 Mars 2016: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup - Barcelonë. Nisja nga Shkupi në orën 18.25, Mbrritja në Barcelonë në orën 21.10. Transferimi në Hotel në Barcelonë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e dytë, 13 Mars 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë me guidë në dispozicion në monumentet kryesore të Barcelonës, si: Sheshi Espanja dhe Kodra Montjuik ku gjenden Stadiumi Olimpik dhe sheshet olimpike, Museu Catalan d'Arts. Do te vazhdojmë shëtitjen tek Porti i Krociereve ku gjendet Mirador de Colom, statuja e Kristofor Kolombit. Aty do të vizitojme edhe rrugën tregtare Las Rambas, ku gjendet një prej veprave arkitekturore të Antoni Gaudit, Palau Güell si dhe sheshi i mrekullueshëm Reial aty pranë. Më pas do të shkojmë për të qëndruar tek Marina Olimpike si dhe tek dy Kullat më të larta në këtë moment në qytet si Hotel Arts dhe Mapfre. Në pasdite do të shkojmë tek stadiumi i FC Barcelona për të vizituar muzeum edhe stadiumin e skuadrës së qytetit. Kthimi në hotel. Darka e lirë.

Dita e tretë. 14 Mars 2016: Mëngjesi në Hotel. Paradite, do të vizitojmë Parkun e mrekullueshëm Güell, i modeluar nga Antoni Gaudi. Më vonë do të shkojmë për të vizituar Sagrada Familia, bazilikën e jashtëzakonshme të ndërtuar nga Antoni Gaudi, e cila përbën edhe simbolin e qytetit të Barcelonës. Gjatë pasdites, do të shëtisim në bulevardin më të bukur të qytetit Passeig de Gracia. Ky është bulevardi me markat më të mira në qytet si dhe vendi ku gjendet Vilat me arkitekturën më të veçantë në qytet si Casa Mila, Majestic hotel, Casa Batllo, Casa Amatller, Casa Lleo i Morera. Në fund të bulevardit Passeig de Gracia, do të dalim tek sheshi më qëndror i qytetit, Plaça Catalunya, vendi ku gjendet statuja e Cesk Macia. Do futemi në lagjen Gotike të Barcelonës dhe fillimisht do të vizitojmë Pallatin e Muzikës Katalanase, një vepër shumë e bukur e Louis Domenech i Montaner ndërsa më vonë do të shkojmë në sheshin Placita de la Seu ku gjendet Katedralja e Barcelonës e Shën Eulalisë. Do të vazhdojmë shëtitjen tek lagjia Gotike e qytetit ku më vonë do të vizitojmë sheshin Reial ku gjendet Palau Reial Major si dhe sheshin San Juame. Më vonë do të vizitojmë lagjen mesjetare të Barcelonës, aty ku gjenden disa monumente si: Basilika de Santa Maria del Mar dhe Fossar de les Moreres. Në pjesën mesjetare gjendet edhe një muze tepër i rëndësishëm që do ta vizitojmë, muzeu i Pablo Picasso. Darka e lirë.

Dita e katërt, 15 Mars 2016: Mëngjesi në Hotel. Vizita e qytetit do të fillojë nga Aquariumi i Barcelonës. Më vonë do të shkojmë tek Parc de la Ciutadella ku gjenden Keshtjella e tre dragojve, Monumenti Cascada si dhe Harku i Triumfit. Më vonë do të shkojmë tek tek Torre Agbar. Pasditja e lirë ose opsionale vizitë në Manastirin Monserrat (pagesë shtesë). Në orën 19.00 transferta në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi direkt Barcelonë - Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.45. Mbrritja në Shkup në orën 24.30. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodër?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Parruce
Shkodër

Opening Hours

Monday 07:30 - 21:30
Tuesday 07:30 - 21:30
Wednesday 07:30 - 21:30
Thursday 07:30 - 21:30
Friday 07:30 - 21:30
Saturday 07:30 - 21:30
Sunday 07:30 - 21:30
Other Tour Agencies in Shkodër (show all)
Argenti Travel & Tours Argenti Travel & Tours
Rruga Luguçesme
Shkodër, 4001

Agjensi udhetimesh/turistike Adresa: Blv."Mehmet Pashe Plaku", lagjja Lugucesme,4001, Shkoder, Albania Tel.+355694023994

SGS Travel SGS Travel
Sheshi "Isa Boletini"
Shkodër

Cel: 0682047556 Email: [email protected] Adresa: Sheshi Isa Boletini , Perash.

Alps Adventures Alps Adventures
Rruga: Ded Gjon Luli
Shkodër

We organize tours to Thethi National Park.The all-inclusive package includes transport, accomodation, guide and meals. Travel with us,it's safe and cheap.

KroniTravel KroniTravel
L.Qenal Stafa, Bulevardi Zogu I-re
Shkodër, 4001

KroniTravel është një agjensi udhëtimesh e cila mbulon shërbimet e transportit rrugor dhe detar me destinacion Shkodër-Padova dhe Shkodër-Torino...

Elite Travel & Tours Elite Travel & Tours
Studenti
Shkodër, 4001

Ofrojme paketa turistike; Udhetime me linje tokesore, detare dhe ajrore; Siguracione prone, shendeti dhe automjeti.

Vizion Travel Vizion Travel
Rruga: 13 Dhjetori (NE PEDONALE)
Shkodër

Agjensi Udhetimesh (Travel Agency)

CAMAJ TRAVEL CAMAJ TRAVEL
Bulevardi: SKENDERBEU
Shkodër, 4001

Agjensia Camaj Travel u krijua me date 02.09.2011 si biznes i vogel me adrese kryesore Bulevardi Skenderbeg, prane ish deges, me NIPT L17102001B.

Best Travel & Adventures Best Travel & Adventures
Blv SKENDERBEU Pran Postes Shqiptare
Shkodër, 4001

Agjensi Udhetimesh Kevin Agjensi Udhetimesh Kevin
PARRUCE
Shkodër, 1001

Agjensi idhetimesh