Royal Travel & Tours

Travel, leisure, flights, vacation packages & tours. T:+355692651892/+355698129704 [email protected] www.royaltraveltours.al

Royal Travel & Tours Operator Shqipetar qe ofron pushime gjate te gjithe kohes se vitit. Royal Travel & Tours e mbeshtet punen e tij ne nje staf shume profesional si dhe me nje eksperience te konsiderueshme ne fushen e sherbimeve. Royal Travel & Tours ka sjelle ne treg konkurencen e cmimeve mbi udhetimet duke ju ardhur ne ndihme te gjithe klienteve me cmime te arsyeshme. Qellimi yne eshte qe edhe ne Shqiperi te ekzistojn cmime ekonomike ashtu si ne te gjithe boten. Tashme ne njihemi si agjensia me cmimet me te mira ne treg. Agjensia jone ofron paketa individuale, guida & city ture ne te gjitha qytetet e bukura te botes gjithashtu edhe brenda vendit. Pushime ne plazhe gjate 12 muajve ne vendet me ekzotike dhe ne brigjet me te frekuentuara te botes. Krociera dhe pushime me jaht luksoz INCOMING WE WELCOME OTHER COUNTRIES TO VISIT AND ENJOY HOLIDAYS IN ALBANIA. ----------------------------------------------------------- WE HAVE EVERYTHING TO MAKE YOUR HOLIDAYS SPLENDID. ROYAL TRAVEL & TOURS -> BOOK WITH LOW COST Cel :+355692651892 /+355698129704 Email: [email protected]

Royal Travel & Tours's cover photo

Beautiful Istanbul 🇹🇷❤️Udhetim me 7 Mars 🇹🇷3 nete e 4 dite 99 € 🇹🇷 akomodim ne hotel Hilton Topkapi 5* 🇹🇷😍

😍😍

♥️ Shen Valentini ne Hotel #HILTON ♥️

💏 Nisja Dt 14 Shkurt 💘 2 Dite - 65 €

💝 #RomanceDashurie & ❄Ski #Kolashin ❄

Përfshihet:
▪️Akomodimi ne Dhome Double
▪️Mëngjesi dhe darka
▪️Nje shishe Vere dhe Fruta ne Dhome
▪️Akses në sauna, pishinë e brëndshme, fitness, jacuzzi dhe banjë turke
▪️20 € Chipsa 🎲 Falas ne Hilton Kazino
▪️Wi-Fi & Parking Falas
▪️Check in - Check out kur te deshironi
👉 Per rezervime deri me dt 10 Shkurt transporti dhe Guida per ski ne Kolashin Falas

Pagese Ekstra:
✔Taksa e qytetit 1 Euro 🏆 Royal TRAVEL ju ofron gjithmone me te miren

☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

Welcome February 💎 Wishing you a month filled with love,peace & joy.🌹✈️🥰

⛷ BREZOVIC- PREVALL ⛷
📅 12 - 13 Janar 
📅 19 - 20 Janar
💰 50 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ KOLASHIN ⛷
📅 12 - 13 Janar 
📅 19 - 20 Janar
🏩HOTEL HILTON 5* 💰 65 €/personi
🏩HOTEL AUREL 4* 💰 55 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ BOGE – HOTEL DUKAGJNI 5*⛷
📅 12 - 13 Janar 
📅 19 - 20 Janar
💰 60 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ MAVROVE - HOTEL MIRAGE 4*⛷
📅 12 - 13 Janar 
📅 19 - 20 Janar
💰 55 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ DARDHE – HOTEL TAVERNA MIHALLARI NE DARDHE ⛷
📅 12 - 13 Janar 
📅 19 - 20 Janar
💰 55 €/personi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷ BREZOVIC- PREVALL ⛷
📅 12 - 13 Janar
📅 19 - 20 Janar
💰 50 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ KOLASHIN ⛷
📅 12 - 13 Janar
📅 19 - 20 Janar
🏩HOTEL HILTON 5* 💰 65 €/personi
🏩HOTEL AUREL 4* 💰 55 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ BOGE – HOTEL DUKAGJNI 5*⛷
📅 12 - 13 Janar
📅 19 - 20 Janar
💰 60 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ MAVROVE - HOTEL MIRAGE 4*⛷
📅 12 - 13 Janar
📅 19 - 20 Janar
💰 55 €/personi
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
⛷ DARDHE – HOTEL TAVERNA MIHALLARI NE DARDHE ⛷
📅 12 - 13 Janar
📅 19 - 20 Janar
💰 55 €/personi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ S T O C K H O L M ❄️ 
📅 4 - 8 Shkurt 
💰 347 €/personi
‼️ Cmimet jane momentale ‼️
🎯 Perfshihet:
✈️ Fluturimi nga Podgorica
🏩 Lord Nelson Hotel 
🍽 Mengjeset te perfshira 
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ S T O C K H O L M ❄️
📅 4 - 8 Shkurt
💰 347 €/personi
‼️ Cmimet jane momentale ‼️
🎯 Perfshihet:
✈️ Fluturimi nga Podgorica
🏩 Lord Nelson Hotel
🍽 Mengjeset te perfshira
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

🕌 Tur ne Selanik – Stamboll 🕌
📅 10-13 Janar 💰99 Euro 
📅 17-20 Janar 💰99 Euro 
📅 24-27 Janar 💰99 Euro 
📅 31 Janar- 3 Shkurt 💰99 EURO
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚎 Udhetimi me autobus
🏨 Akomodim në hotel
🍴 Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
🚶 Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🔴 Në pagesë nuk janë përfshirë:
📜Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
🔖Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Sarajet e Sulltanit 10 Euro, Kisha e Shen Sofise 10 Euro, Cisterna 5 Euro, Shetitja me Anije 7 Euro, Akuariumi 11 Euro, Muzeu i Luftes 4 Euro, Turkish Show 25 Euro)
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

🕌 Tur ne Selanik – Stamboll 🕌
📅 10-13 Janar 💰99 Euro
📅 17-20 Janar 💰99 Euro
📅 24-27 Janar 💰99 Euro
📅 31 Janar- 3 Shkurt 💰99 EURO
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚎 Udhetimi me autobus
🏨 Akomodim në hotel
🍴 Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
🚶 Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🔴 Në pagesë nuk janë përfshirë:
📜Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
🔖Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Sarajet e Sulltanit 10 Euro, Kisha e Shen Sofise 10 Euro, Cisterna 5 Euro, Shetitja me Anije 7 Euro, Akuariumi 11 Euro, Muzeu i Luftes 4 Euro, Turkish Show 25 Euro)
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ M A V R O V E ❄️ 
📅 11, 18, 25 Janar
📅 1, 8, 15, 22 Shkurt 
🏩 Hotel Lodge 3* 💰89 €
🏩 Hotel Sport 3* 💰99 €
🏩 Hotel Bistra 4* 💰125 €
‼️Per transportin me Minibus 25 € Extra‼️
🎯Cmimi perfshine 
🏩 Akomodimin 2 nete ne hotel
🍽 Mengjeset + Darkat
🏊‍♀️Perdorimi i Pishines Dimerore,Saunes,Jacuzzi,Banjo turke.
📶 Free wi-fi
🅿️ Parking per makinen
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ M A V R O V E ❄️
📅 11, 18, 25 Janar
📅 1, 8, 15, 22 Shkurt
🏩 Hotel Lodge 3* 💰89 €
🏩 Hotel Sport 3* 💰99 €
🏩 Hotel Bistra 4* 💰125 €
‼️Per transportin me Minibus 25 € Extra‼️
🎯Cmimi perfshine
🏩 Akomodimin 2 nete ne hotel
🍽 Mengjeset + Darkat
🏊‍♀️Perdorimi i Pishines Dimerore,Saunes,Jacuzzi,Banjo turke.
📶 Free wi-fi
🅿️ Parking per makinen
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷NIAGARA - BIANKA - PISTA E KOLASHIN - DELTA CITY⛷
📅 06.01.2019 (Udhetim Nje Ditor Ne Kolashin)
💰10 €/person (Grup I Konfirmuar)
🎯Në çmim përfshihet:
🚌Udhëtim me autobus komod
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ D U B R O V N I K ❄️
🐾 Budva–Dubrovnik–Cavtat–Kotorr 🐾
📅 2 – 4 Janar 2019
💰 99 €/personi
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚌 Udhëtimi me autobus
🏩 Akomodim në hotel 5* Rixos Libertas Dubrovnik
🍽 Mëngjesi dhe darka.
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🏊‍♀️ Pishina, Fitness, Wi-Fi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ D U B R O V N I K ❄️
🐾 Budva–Dubrovnik–Cavtat–Kotorr 🐾
📅 2 – 4 Janar 2019
💰 99 €/personi
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚌 Udhëtimi me autobus
🏩 Akomodim në hotel 5* Rixos Libertas Dubrovnik
🍽 Mëngjesi dhe darka.
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🏊‍♀️ Pishina, Fitness, Wi-Fi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷NIAGARA - BIANKA - PISTA E KOLASHIN - DELTA CITY⛷
📅 UDHETIM NJE DITORE NE KOLASHIN
💰10 €/person GRUP I KONFIRMUAR DT 01.01.2019
🎯Në çmim përfshihet:
🚌Udhëtim me autobus komod
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷NIAGARA - BIANKA - PISTA E KOLASHIN - DELTA CITY⛷
📅 UDHETIM NJE DITORE NE KOLASHIN
💰10 €/person GRUP I KONFIRMUAR DT 01.01.2019
🎯Në çmim përfshihet:
🚌Udhëtim me autobus komod
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

🎄SUPER OFERTA E VITIT TE RI Ne STRASBOURG🎄
🐾 Vizite e Strasbourg, Colmar, Friburg dhe Bazel 🐾
📅 29 Dhjetor - 2 Janar
💰 450 €/personi
🎯 Ne cmim perfshihen:
✈️Udhetim me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet 
🏩 Fjetja dhe mengjesi ne hotel
📜 Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit
🏷 Siguracioni shendetesor dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

🎄SUPER OFERTA E VITIT TE RI Ne STRASBOURG🎄
🐾 Vizite e Strasbourg, Colmar, Friburg dhe Bazel 🐾
📅 29 Dhjetor - 2 Janar
💰 450 €/personi
🎯 Ne cmim perfshihen:
✈️Udhetim me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet
🏩 Fjetja dhe mengjesi ne hotel
📜 Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit
🏷 Siguracioni shendetesor dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷NIAGARA - BIANKA - PISTA E KOLASHIN - DELTA CITY⛷
📅 UDHETIM NJE DITORE NE KOLASHIN
💰10 €/person GRUP I KONFIRMUAR DT 01.01.2019
🎯Në çmim përfshihet:
🚌Udhëtim me autobus komod
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ D U B R O V N I K ❄️ 
🐾 Budva–Dubrovnik–Cavtat–Kotorr 🐾
📅 2 – 4 Janar 2019
💰 99 €/personi
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚌 Udhëtimi me autobus
🏩 Akomodim në hotel 5* Rixos Libertas Dubrovnik
🍽 Mëngjesi dhe darka.
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🏊‍♀️ Pishina, Fitness, Wi-Fi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

❄️ D U B R O V N I K ❄️
🐾 Budva–Dubrovnik–Cavtat–Kotorr 🐾
📅 2 – 4 Janar 2019
💰 99 €/personi
🎯Ne pagesë përfshihen:
🚌 Udhëtimi me autobus
🏩 Akomodim në hotel 5* Rixos Libertas Dubrovnik
🍽 Mëngjesi dhe darka.
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
🏊‍♀️ Pishina, Fitness, Wi-Fi
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷ K O L A S H I N ⛷ 
☃️ Programi 2 ditor per ski ne Kolashin ☃️
📅 2 – 3 Janar 💰65 Euro 
📅 3 – 4 Janar 💰65 Euro 
📅 5 – 6 Janar 💰59 Euro
📅 12 – 13 Janar 💰59 Euro
📅 26 – 27 Janar 💰59 Euro 
🎯 Ne cmim përfshihen:
🚌 Transporti sipas programit Shkoder–Podgorice–Kolashin–Shkoder
🏩 Akomodimin ne Hotel Verde Complex Luxury 4*S ne Podgorice
🍽 Mengjesi dhe Darka te cilat shtrohen buffe e hapur ne restoratin e hotelit
🏊‍♀️ Perdorimi i qendres SPA (jakuzzi, pishina) dhe perdorimi i palestres
📜 Guida gjate vendeve qe do te vizitojme
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
✉ royaltraveltours@hotmail.com
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

⛷ K O L A S H I N ⛷
☃️ Programi 2 ditor per ski ne Kolashin ☃️
📅 2 – 3 Janar 💰65 Euro
📅 3 – 4 Janar 💰65 Euro
📅 5 – 6 Janar 💰59 Euro
📅 12 – 13 Janar 💰59 Euro
📅 26 – 27 Janar 💰59 Euro
🎯 Ne cmim përfshihen:
🚌 Transporti sipas programit Shkoder–Podgorice–Kolashin–Shkoder
🏩 Akomodimin ne Hotel Verde Complex Luxury 4*S ne Podgorice
🍽 Mengjesi dhe Darka te cilat shtrohen buffe e hapur ne restoratin e hotelit
🏊‍♀️ Perdorimi i qendres SPA (jakuzzi, pishina) dhe perdorimi i palestres
📜 Guida gjate vendeve qe do te vizitojme
----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!
Follow : instagram.com/royal__travel

Royal Travel & Tours's cover photo

The Christmas Page

📣Vendet E Fundit Per Neser Ne Kolashin 23 Dhjetor📣
☃️NIAGARA - BIANKA- PISTA E KOLASHIN- DELTA CITY☃️
📅 UDHETIM NJE DITORE NE KOLASHIN NESER!
💰10 €/person GRUP I KONFIRMUAR DT 23.12.2018
🎯Në çmim përfshihet:
🚌Udhëtim me autobus komod
🚶‍♂️Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

----------KONTAKT----------
Agjensia Turistike “ROYAL Travel & Tours ”
☎ +355692651892 | +355698129704
[email protected]
📝 Ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa: Agjensia Royal Travel & Tours Perballe Me Ish Degen E Brendshme Shkoder!

Sit here and enjoy the silence

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodër?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Bulevardi Skenderbeg! Perballe Ish Deges!
Shkodër
4001
Other Travel Agencies in Shkodër (show all)
CAMAJ TRAVEL CAMAJ TRAVEL
Bulevardi: SKENDERBEU
Shkodër, 4001

Agjensia Camaj Travel u krijua me date 02.09.2011 si biznes i vogel me adrese kryesore Bulevardi Skenderbeg, prane ish deges, me NIPT L17102001B.

Klejdio Shpk Shkoder Klejdio Shpk Shkoder
Edith Durham
Shkodër, 4001

Agjensi Turistike Autoshkolle Makina me qera

Adria Tours Adria Tours
Bulevardi "Zogu 1"
Shkodër, 4001

UDHEHIQEMI NGA MOTOJA : "KLENTI KA GJITHMONE TE DREJTE... "

North of Albania Travel & Hostel North of Albania Travel & Hostel
Kole Hidromeno
Shkodër, 4001

WE ARE A HOSTEL IN THE CENTRE OF SHKODRA CAPABLE OF 22 BEDS.VERY CONFORTABLE, FREE WIFI, BREAKFAST INCLUDED AND MORE... PRICE ONLY 9,- € PER PERSON.

Coral Travel - Shkoder Coral Travel - Shkoder
Kryqezimi Tek Ish-Dega E Brendshme Shkoder
Shkodër, 4001

Administratore: SAIDA BIZAKU (QALLIJA) ''PROFESIONISTE NE BOTEN E UDHETIMIT''

Drita Travel Shkoder Drita Travel Shkoder
Bv. Skenderbeu, Ngjitur Me Posten Qendrore
Shkodër, 4001

UDHETONI ME NE !!!

Udhëtime turistike  për ne Theth Udhëtime turistike për ne Theth
Theth,shkoder
Shkodër

Ky fugon vihet ne dispozicion te turistave te huaj dhe shqipetar per te udhetuar ne Theth edhe ne zonat e tjera turistike te veriut te shqiperis... Fugoni eshte shum komod edhe cmimi eshte i arsyshem.. per sqarime te metejshme mund te kontaktoni me shofer

MarcoPolo Travel &Tours MarcoPolo Travel &Tours
Shkodër, 4001

MarcoPolo ofron: bileta avioni, trageti, autobuzi, tours turistike ne shume vende te botes,dhe bashkepunon ne fushen e sigurimeve.

Visit Albania Visit Albania
Shkodër

Welcome. Here you can find information about visiting Albania. You can find places to visit, places where to sleep and where to eat.

JonMar Travel and Tours JonMar Travel and Tours
Bulevardi Zogu I Pare, Rruga. Cen Broja, Perballe Videotekes Unison, Pak Metra Pa Shkuar Te Shkolla "Ndre Mjeda"
Shkodër, 40001

Ymeri Travel Ymeri Travel
Lagja Partizani , Rruga Europa Nr 5
Shkodër

Promo Events Agency Promo Events Agency
Rruga Studenti, Prapa Rektoratit
Shkodër

“PromoEventsAgency” – promocion dhe evente per suggest klikoni kodin e meposhtem javascript:fs.select_all()