Plazhi I Shengjinit

....se shpejti te gjithe ne Shengjin....yessss

pipo.byethost11.com

Kapet Noizy Me Eni Kocin Duke Ber Sex !

pipo.byethost11.com

Plazhi I Shengjinit

Plazhi I Shengjinit

foto: A.Hasaj

Megi

Perendim ne plazhin e Shengjinit

youtube.com

Edicioni i 6-të i Panairit të Turizmit në Kosovë

Endrit

Plazhi I Shengjinit

I vendosur ne plazhin e Kunes ,mes pyllit te pishave Laguna Park ofron mundesi te shkelqyera pushimesh aktive.ofron plazh privat,akomodim ne dhomat e hotelit, dhe mundesi te ushtrimit te sporteve ujore si zhytje,peshkim sportiv dhe nder vendet e pakta qe ushtrohet kite-surf, Kuzhina tradicionale e peshkut te zones, kombinohet mjeshterisht me pjata te guzhines italiane.

youtube.com

Rruga e Kunes ne Shengjin 03.01.12.mpg

Plazhi I Shengjinit

Plazhi I Shengjinit

abcnews.al

Salvador Kaçaj: Investimet rrisin numrin e turistëve në Shëngjin | ABC News

http://abcnews.al/intervista/intervista/1/339

abcnews.al

[04/01/12]   Kryetari i Komunës Shëngjin, Salvador Kaçaj gjatë një bisede në studion e Abc News ka folur për investimet dhe sezonin turistik në Shëngjin duke theksuar se shumë nga premtimet e fushatës së 8 majit janë realizuar. Kaçaj gjithashtu ka folur për investimet që janë bërë në këtë komunë, duke deklaruar se si pasojë e këtyre investimeve numri i turistëve këtë vit do të rritet ndjeshëm.

Timeline Photos

[03/29/12]   Panair Turizmit Prishtine 18-20 Prill 2012

Te gjithe pronaret e Hoteleve ,Restoranteve dhe Bizneseve te Bashkise Lezhe & Komunes Shengjin qe jane te interesuar te jene pjese e katalogut te Turizmit te Zones te pregatisin te dhenat rreth biznesit te tyre dhe Foto.

Kontakt

Vladimir Prenga

Kordinator per Turizmin Prefektura Lezhe.

Plazhi I Shengjinit's cover photo

Timeline Photos

Zyra e Shërbimit Turistik

Njoftime
KERKESE PER PJESMARRJE

PER SELEKSIONIMIN E 1 (NJE) STRUKTURE PRITESE PILOTE PER TU SHOQERUAR NE PROCESIN E REGJISTRIMIT TE EMAS OSE CERTIFIKATEN E ECOLABEL

Zyra e Sherbimeve Turistike ne partneritet me Bashkine e Durresit dhe me Njesine Bashkiake Nr.8 Tirane, ne kuader te Projektit IPA Adriatik 2007 - 2013 '' TUR.GRATE 2” – “Veprime te Integruara për të promovuar Turizmin e Qendrueshem:

Organizon konkursin per pajisjen me certifikaten EMAS/ECOLABEL per strukturat akomoduese

Objektit akomodues I cili do te permbushe te gjitha kriteret sipas standarteve te kerkuara nga BE, do ti jepet certifikata Emas ose Ecolabel.
Kjo perzgjedhje do te realizohet në kuadër të projektit, IPA Adriatik 2007 - 2013,
TUR GRATE 2 i cili synon të promovojë sherbimet ne fushen e hotelerise duke u bazuar ne kriteret dhe standartet Europiane te percaktuara per EMAS dhe ECOLABEL me qellim shfrytezimin sa me te mire te burimeve natyrore dhe kulturore ne menyre qe te perforcoje aftesite konkurruese te zhvillimit ne treg.
Struktura Akomoduese qe do te përzgjidhet në bazë të deklaratave të dorëzuara me shkrim dhe kushteve teknike të kerkuara, te cilat jane si me poshte vijon:

a- Te jete Inovative ne shfrytezimin e burimeve alternative te energjisë, te ruaje mjedisin duke përdorur energjinë e rinovueshme
b- Te jete Inovative ne shfrytezimin e burimeve ujore dhe ne perpunimin e mbeturinave
c- Sigurimi i masave për ushqim organik (BIO) dhe plehrat ushqimore te ndara
d- Masat e marra ndaj ndotjes se ajrit

Informacione të tjera mund të gjenden në faqen e internetit të www.zsht.gov.al

Kontakt:
Për kohëzgjatjen e konkursit të gjitha informacionet e nevojshme
mund të shkruani ne adresen e-mail: [email protected]
ose telefononi ne nr. +355 4 222 5260

Afati perfundimtar i pjesmarrjes eshte 01/03/2012

Rezultatet e konkursit do të shpallen jo më vonë se 10 ditë pas afatit të fundit për dorëzimin e ofertave

zsht.gov.al Zyra e Shërbimit Turistik, Institucioni më i ri në vartësi të Ministrisë së Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, krijuar me 26 Shkurt 2010. Informacine mbi agjensi, hotele, restorante, galeri…

Ngjyrat e Shëngjinit

Timeline Photos

Timeline Photos

Plazhi i Shëngjinit, një nga më të frekuentuarit në vend

youtube.com Plazhi i Shëngjinit në këtë sezon veror tashmë ka nisur të mirëpresë pushues të shumtë. I njohur si një nga plazhet më të frekuentuara në vend, vetëm në fund...

youtube.com

Rruga Lezhë - Shëngjin

Investim privat bashkekohor infrastrukturor mbi rrugen qe te con ne plazhin e Shengjinit. Lezhe - Shengjin

youtube.com

Sunset in Shëngjin, 24 December 2011, ALBANIA.

youtube.com

Rruga e Kunes ne Shengjin 03.01.12.mpg

youtube.com

Plazhi i Shengjinit (Shengjin beach)

Shëngjin is a coastal town in the Lezha District, northwestern Albania.

youtube.com

ALBANIA 2011 NUMBER ONE DESTINATION IN THE WORLD-LONELY PLANET LIST HD(1080p)

youtube.com SARANDA AND RIVIERA http://www.lonelyplanet.com/albania/travel-tips-and-articles/76164

I vendosur ne plazhin e Kunes ,mes pyllit te pishave Laguna Park ofron mundesi te shkelqyera pushimesh aktive.ofron plazh privat,akomodim ne dhomat e hotelit, dhe mundesi te ushtrimit te sporteve ujore si zhytje,peshkim sportiv dhe nder vendet e pakta qe ushtrohet kite-surf, Kuzhina tradicionale e peshkut te zones, kombinohet mjeshterisht me pjata te guzhines italiane.

I vendosur ne plazhin e Kunes ,mes pyllit te pishave Laguna Park ofron mundesi te shkelqyera pushimesh aktive.ofron plazh privat,akomodim ne dhomat e hotelit, dhe mundesi te ushtrimit te sporteve ujore si zhytje,peshkim sportiv dhe nder vendet e pakta qe ushtrohet kite-surf, Kuzhina tradicionale e peshkut te zones, kombinohet mjeshterisht me pjata te guzhines italiane.

youtube.com

Albania - Shengjini

Video of Alket Islami.

Plazhi I Shengjinit

Pershendetje

Kemi nderin tju ftojme,

“ Takim pergatitor Turizem 2012 “ restorant Rapsodia Dt 22-02-2012 ora 10 paradite.

Kemi ftuar Kryetari i komunes Shengjin,Kryetari i bashkise Lezhe. nga Tirana Shoqata e turizmit Shqipetar ( ATA) Nga ambasada Gjermane projekti (GIZ) Zyrat e turizmit Shengjin,Zyra e turizmit Lezhe, Perfaqesues te Prefektures.dhe gjithe bizneset qe merren me turizmin (Hotele,Agjensi Udhetimi, Restorante,Etj.)

Temat qe do diskutojme:

1) Pregatitje e sezonit turistik ,masat qe do merren nga Bashkia,Komuna & bizneset e zones.
2) Pergatitje e materialeve promovuese turistike .
3) Pjesmarrje ne Panairin e Prishtines.
4) Nenshkrimi i memorandumit te bashkepunimit mes Biznesit dhe Komunes Shengjin.
5) Prezantimi i Deges Rajonale te ATA.

[02/21/12]   Pershendetje

Kemi nderin tju ftojme,

“ Takim pergatitor Turizem 2012 “ restorant Rapsodia Dt 22-02-2012 ora 10 paradite.

Kemi ftuar Kryetari i komunes Shengjin,Kryetari i bashkise Lezhe. nga Tirana Shoqata e turizmit Shqipetar ( ATA) Nga ambasada Gjermane projekti (GIZ) Zyrat e turizmit Shengjin,Zyra e turizmit Lezhe, Perfaqesues te Prefektures.dhe gjithe bizneset qe merren me turizmin (Hotele,Agjensi Udhetimi, Restorante,Etj.)

Temat qe do diskutojme:

1) Pregatitje e sezonit turistik ,masat qe do merren nga Bashkia,Komuna & bizneset e zones.
2) Pergatitje e materialeve promovuese turistike .
3) Pjesmarrje ne Panairin e Prishtines.
4) Nenshkrimi i memorandumit te bashkepunimit mes Biznesit dhe Komunes Shengjin.
5) Prezantimi i Deges Rajonale te ATA.

[02/17/12]   Gezuar festen e Pavaresise Kosove!Brezi i sotëm i Kosovës ka privilegj të veçantë për kthesën e madhe historike, por bashkë me të ka edhe përgjegjësinë e lartë të ndërtimit demokratik e Evropian të atdheut të vet dhe të brezave që do ta trashëgojnë.4 vjet!

[02/16/12]   Në 5 mars 1501, në ishullin e Lezhes, zbarkoi nga Italia me trupa ushtarake nipi i Gjergj Kastriot Skënderbeut, i njohur si Skënderbeu i ri. Ai kryesoi kryengritjen mbarëshqiptare, por që pësoi shumë shpejt disfate. Ne vitet 1478-1501, për 23 vjet, Ishulli i Lezhes, qe i vetmi vend ne bregdetin e Shqipërisë se Veriut, qe qëndroi i lire, i pavarur dhe i veteadministrueshem.

[02/13/12]   ...Ngushellime te sinqerta familjeve te viktimave te Restelices...qofte kjo tragjedia e fundit per kombin Shqiptar!

http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&ob=av2n

...we will always love you...the soul voice of the 80s-90s passed away...may you Rest In Peace!

Shengjin

City

Lezhë

Lezhë is a town and municipality in northwest Albania, in the county with the same name. In ancient history it was an ancient Greek colony named Lissus. The latter is an Archaeological Park of Albania.

I ♥ LEZHA

SUGGEST TO FRIENDS © I ♥ LEZHA ®

Laguna Park

Hotel Bar & Restaurant

youtube.com

Edicioni i 6-të i Panairit të Turizmit në Kosovë

youtube.com

Shqiperia Ime - Eja edhe ti!

youtube.com Top Channel ju fton te kaloni pushimet verore prane bregdetit shqiptar.

youtube.com

Pamje Nga Shengjini

Pamje ajrore e shengjinit !

youtube.com

Lezhë, bregdeti i mbushur me pisha të rrëzuara

A duhet te bejme dicka per te shpetuar bregdetin e Kunes si njeren nga perlat e Komunes se Shengjinit ?

Kanë kaluar 24 ditë nga përmbytjet në Lezhë dhe situata në Kune mbetet e njëjtë. Pishat dhe pemët e dëmtuara dhe të rrëzuara në plazh dhe në rrugë nuk janë l...

youtube.com

Lezha

youtube.com

albania lezha

video direct upload

youtube.com

Edicioni i 6-të i Panairit të Turizmit në Kosovë

A DUHET TE MARRIN PJESE NE KETE PANAIR kOMUNA & BIZNESET E SHENGJINIT ?

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shëngjin?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address

Shëngjin