Makina me Qera

Makina me Qera \ telefono dhe vizito http://www.makinameqera.info

bajrak.info

Posso andare in Albania con il passaporto scaduto?

bajrak.info Ci rivolgono spesso questa domanda: specialmente quest’anno perché scadono tutti i passaporti di coloro che hanno fatto il passaporto biometrico nel 2009. La domanda che ci rivolgono in genere pros…

Ja numri i duhur për të rezervuar #makinameqera në #Rinas
+355672907300 #albania #albania2019

Makina me Qera

Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas 🛬🚗
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas 🛬🚗
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

Vendosni gjithmonë rripin e sigurimit përndryshe 'S'DO TA HANI' 🤭

Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas 🛬🚗
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

bajrak.info

Come si arriva al consolato albanese a Milano?

bajrak.info Per prima cosa vi informiamo che non è più in Piazza del Duomo e nemmeno in Via Pirelli, vicino alla stazione centrale, l’indirizzo corretto è: Consolato Generale della Repubblica d’Alb…

bajrak.info

Cosa serve per la conversione della patente albanese in Italia?

bajrak.info Partiamo subito con due cose importanti:la prima è ricordare che l’attuale accordo è valido fino al 25/12/2019,la seconda è che presentare il nuovo modello di patente albanese che alleghiamo …

Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas 🛬🚗
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas 🛬🚗
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

[12/30/18]   #Gezuar2019

#Gezuar2019 #Albania #makinaneqera #JOQ

Është momenti i duhur për të rezervuar makinat me qera per festat e fundvitit🎄
Whatsapp e tel 📲 +355672907300
(Foto e ditës nga Londra)

📶Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore

Pyetje e pare: SA KUSHTON MAKINA ME E LIRE?
Pyeja e dyte: A keni golf te vitit 2018? 😁
📶Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore Albania

📶Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme #SherbimetKonsullore #Albania

BLU LINE TRAVEL

Ju mirëpresim

Noleggia la tua auto a #Rinas con sconti esclusivi fino al 50% 😍 🚘

Per informazioni e prenotazioni 👇 🚗

📶Ja numri i duhur per te rezervuar makinat me qera ne #Rinas
📳 +355 67 29 07 300
#MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #ShqiperiaIme

Kujdes.... eksperiencat e reja mos i beni ne mes te rrugës ...

Mgjesi

Në qoftë se ne të vërtetë duam të na duan ne duhet të mësojmë se si të falim. Shën Tereza

PSE PRET TË TJERËT KUR TË PRET MAKINA?
Është momenti i duhur për të organizuar pushimet verore dhe makinat me qera...
🚢🛫🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania #SHERBIMETKONSULLORE

Jo të gjithëve u leverdis të blejnë makinën...

Rezervo në +355672907300 #MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #eAlbania #eKonsullata #SherbimetKonsullore #Rinas #Noizy

Kërkojmë për të blerë PICKUP Nissan, Mitsubishi ose Toyota! Kush disponon në sh*tje është i lutur të na dërgoje foto dhe informacion në +355672907300.
#Faleminderit #Shqiperia #Albania #JetaOshQef #Njoftime

Parkoni me vëmendje :) 🚘

Makina është femër...! Çfarë makine po drejtoni gjatë kësaj vere? #MakinaMeQera #JetaOshQef #Albania

Jo të gjithëve u leverdis të blejnë makinën...

Rezervo në +355672907300 #MakinaMeQera #Albania #JetaOshQef #eAlbania #eKonsullata #SherbimetKonsullore #Rinas #Noizy

PSE PRET TË TJERËT KUR TË PRET MAKINA?
Është momenti i duhur për të organizuar pushimet verore dhe makinat me qera...
🚢🛫🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania #SHERBIMETKONSULLORE

PSE PRET TË TJERËT KUR TË PRET MAKINA?
Është momenti i duhur për të organizuar pushimet verore dhe makinat me qera...
🚢🛫🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania #SHERBIMETKONSULLORE

#MakinaMeQera #JetaOshQef #Albania

Naten e mire :)

“#Jeta është një aventure e madhe nga e cila askush nuk ka dale i gjallë.”

Jim Morrison / Albania #Albania #JetaOshQef

Un uomo dice un sacco di cose in estate che hanno nessun significato in inverno.
(Patricia Briggs)

L’estate ammorbidisce le linee che il crudele inverno mostrava.
(John Geddes)

Rezervo +355672907300

PSE PRET TË TJERËT KUR TË PRET MAKINA?
Është momenti i duhur për të organizuar pushimet verore dhe makinat me qera...
🚢🛫🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania

PSE PRET TË TJERËT KUR TË PRET MAKINA?
Është momenti i duhur për të organizuar pushimet verore dhe makinat me qera...
🚢🛫🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania

Është momenti i duhur për të rezervuar #VeturaMeQera për stinen verore🚣‍♀️🚣‍♂️
🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania

Është momenti i duhur për të rezervuar #VeturaMeQera për stinen verore🚣‍♀️🚣‍♂️
🚘+355 67 29 07 300
Regjistrohu në www.udhetime.eu për të marr i pari ofertat 🌞
#Udhetime #JetaOshQef #Albania

DUKE I RREGULLUAR 2 GJERA TE VOGLA

MAKINAT ME QERA I RREGULLOJM NE, MOS I PREKNI JU :)

Si kalohen festat më mirë, kur keni makinën tuaj në dispozicion apo kur rrini te cepi i rrugës duke pritur të shumëpriturin për t'ju marr? #Albania #JetaOshQef #MakinaMeQera #Rinas #Gezuar 🛬+355 67 29 07 300 🚗

VINI RE!: PUNIMET PER EFEKT FASADA PO SHKAKTOJNË PROBLEME ME QARKULLIM NË SHUMË AKSE RRUGORE. PARASHIKOHEN BLLOKIME DHE SITUATA EMERGJENCASH! www.makinameqera.info KËSHILLON KUJDES NGA ÇDO DREJTUES AUTOMJETI DHE MARRJE MASASH PËR SIGURINË E PASAGJERËVE! PAISUNI ME LEK "CASH". SHMANGNI LËVIZJET E PANEVOJSHME NË ZONAT ME PROBLEME POLITIKE MALORE DHE BREGDETARE ! PËR EMERGJENCA: MOS TELEFONO NJERI SE NUK DO T'JA DIJE ASKUSH, me mire te leni nje koment ketu sesa te telefononi policise etj...! MBANI UJË E BATANIJE NË AUTOMJET, FURNIZOHUNI ME KARBURANT PLOTËSISHT PARA ÇDO LËVIZJEJE! KARIKONI CELULARËT! VINI RRYPAT E SIGURIMIT DHE MODERONI SHPEJTËSINË! NËSE NDALONI NË RRUGË TË BLLOKUAR NDIZNI DRITAT SINJALIZUESE DHE VENDOSNI TREKËNDËSHIN SINJALIZUES! RIFRESKONI KUJTESËN MBI KODIN RRUGOR! #RespektoKodinRrugor! ⚠️❄️🌨‼️ #KujdesKushtetAtmosferike #AlbaRent #Albania #MakinaMeQera

Grande offerta sul noleggio auto con sconti fino al 50% 🚘
Per info e prenotazioni +355672907300 🚗

Gezuar diten e borës / #Bora #BoraBora #MakinaMeQera #JetaOshQef

VINI RE!: NGRICAT DHE DËBORA PO SHKAKTOJNË PROBLEME ME QARKULLIM NË SHUMË AKSE RRUGORE. PARASHIKOHEN BLLOKIME DHE SITUATA EMERGJENCASH! ALBARENT KËSHILLON KUJDES NGA ÇDO DREJTUES AUTOMJETI DHE MARRJE MASASH PËR SIGURINË E PASAGJERËVE! PAISUNI ME ZINXHIRAT E BORËS. SHMANGNI LËVIZJET E PANEVOJSHME NË ZONAT MALORE E AKSET ME NGRICA! PËR EMERGJENCA: tel 112 OSE NA KONTAKTONI! MBANI UJË E BATANIJE NË AUTOMJET, FURNIZOHUNI ME KARBURANT PLOTËSISHT PARA ÇDO LËVIZJEJE! KARIKONI CELULARËT! VINI RRYPAT E SIGURIMIT DHE MODERONI SHPEJTËSINË! NËSE NDALONI NË RRUGË TË BLLOKUAR NDIZNI DRITAT SINJALIZUESE DHE VENDOSNI TREKËNDËSHIN SINJALIZUES! RIFRESKONI KUJTESËN MBI KODIN RRUGOR! #RespektoKodinRrugor! ⚠️❄️🌨‼️ #KujdesKushtetAtmosferike #AlbaRent #Albania #MakinaMeQera

kujdessssss

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Rinas?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Tirana Airport
Rinas
1000