Kulluri Travel

BILETA AVIONI-AUTOBUZI NE TE GJITHA DESTINACIONET... ITALI.GJERMANI.AMERIKE PAKETA TURISTIKE SIGURACIONE MAKINASH SIGURACINE SHENDET UDHETIMI

🌟🌟HURGHADA destinacioni i pushimeve tuaja🌟🌟🌟

#summer❤️ #allinclusive❤️ #sayhalloHURGHADA❤️ #beautiful❤️ #kulluritravel ❤️ #flywithus ❤️

😍😍Mos prisni me shume per te rezervuar pushimet qe keni enderruar😍😍

6 nete 7 dite me nisje ne 17.07.2019 😍😍

😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

⛱⛱ELYSEES DREAM BEACH HOTEL 👉4* 510 EUR/PP

⛱⛱HARMONY MAKADI BAY HOTEL-RESORT👉 4* 535 EUR/PP

⛱⛱PARADISE HOTEL & BEACH RESORT👉 4* 540 EUR/PP

⛱⛱KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT👉4* 560EUR/PP

⛱⛱SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT👉 4* 575 EUR/PP

⛱⛱GRAND SEAS RESORT HOSTMARK 👉4* 580 EUR/PP

⛱⛱MINAMARK BEACH RESORT 👉 4* 580 EUR/PP

⛱⛱SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT👉 4* 580 EUR/PP

⛱⛱REGINA SWISS INN RESORT👉4* 590 EUR/PP

⛱⛱MARLIN INN RESORT👉 4* 615 EURO/PP

⛱⛱EMERALD RESORT & AQUAPARK👉 5* 665 EUR/PP

⛱⛱CORAL BEACH RESORT HURGHADA 👉5* 665 EUR/PP

⛱⛱STELLA DI MARE GARDENS RESORT👉 5* 670 EUR/PP

⛱⛱ALBATROS SEA WORLD RESORT 👉5* 680 EUR/PP

⛱⛱MERCURE HURGHADA👉 5* 685 EUR/PP

⛱⛱SUNRISE HOLIDAYS RESORT👉 5* 695 EUR/PP

⛱⛱SENTIDO MAMLOUK PALACE 👉5* 715 EUR/PP

⛱⛱SUNRISE GARDEN BEACH RESORT & SPA👉 5* 715 EUR/PP

⛱⛱TITANIC RESORT & AQUAPARK 👉5* 715 EUR/PP

⛱⛱JASMINE PALACE RESORT👉 5* 735 EUR/PP

⛱⛱SINDBAD CLUB 👉5* 755 EUR/PP

⛱⛱ALADDIN BEACH RESORT 👉5* 785 EUR/PP

⛱⛱THREE CORNERS OCEAN VIEW 👉5* 805 EUR/PP

⛱⛱STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT👉 5* 1260 EUR/PP

⛱⛱BARON PALACE SAHL HASHEESH 👉5* 1955 EUR/PP

❤️❤️ALL INCLUSIVE ❤️❤️
❤️❤️bagazhe te plota 20kg +8kg ne dore❤️❤️
❤️❤️sigurimi shendetit ne udhetim ❤️❤️

#sepsepushimetmejukanvetemnjeemer #KULLURITRAVEL ❤️❤️🍷🍷

🇦🇱Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

🥰🥰MONTE CARLO HOTEL 5* 🥰🥰

🥰🥰#SHARMELSHEIK 🌟🌟🌟🌟🌟

✈️✈️Charter direkt SHARM EL SHEIK - TIRANE - SHARM EL SHEIK ❤️❤️

Me nisje ne 2 Korrik, 6 nete 7 dite 1.450 EUR/ CIFTI❤️❤️
❤️❤️ALL INCLUSIVE ❤️❤️
❤️❤️bagazhe te plota 20kg +8kg ne dore❤️❤️
❤️❤️sigurimi shendetit ne udhetim ❤️❤️

#sepsepushimetmejukanvetemnjeemer #KULLURITRAVEL ❤️❤️🍷🍷

🇦🇱Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

❤️❤️AURORA ORIENTAL RESORT 5* 😍😍😍

❤️❤️#SHARMELSHEIK 🌟🌟🌟🌟🌟

✈️✈️Charter direkt SHARM EL SHEIK - TIRANE - SHARM EL SHEIK 🤗🤗
Me nisje ne 2 Korrik, 6 nete 7 dite 1.055 EUR/ CIFTI🥰🥰

🥰🥰ALL INCLUSIVE 🥰🥰

🥰🥰bagazhe te plota 20kg +8kg ne dore 🥰🥰

🥰🥰sigurimi shendetit ne udhetim 🥰🥰

#sepsepushimetmejukanvetemnjeemer #KULLURITRAVEL ❤️❤️🍷🍷

🇦🇱Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

❤️❤️SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT 5* 😍😍😍

❤️❤️#SHARMELSHEIK 🌟🌟🌟🌟🌟

✈️✈️Charter direkt SHARM EL SHEIK - TIRANE - SHARM EL SHEIK 🥰🥰

Me nisje ne 2 Korrik, 6 nete 7 dite 1.346 EUR/ CIFTI🥰🥰
🤗🤗ALL INCLUSIVE 🤗🤗
🤗🤗bagazhe te plota 20kg +8kg ne dore 🤗🤗
🤗🤗sigurimi shendetit ne udhetim 🤗🤗

#sepsepushimetmejukanvetemnjeemer #KULLURITRAVEL ❤️❤️🍷🍷

🇦🇱Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

✈️✈️Shijoni fluturimet me ofertat me te lira per muajin Maj-Qershor✈️✈️

OHRID✈️DORTMUND 30EURO
OHRID✈️BAZEL 40EURO
OHRID✈️VIENE 40EURO
OHRID✈️MALMO 40EURO
OHRID✈️ LONDON 40EURO
🌟🌟Data të caktuara dhe te limituara në Maj - Qershor 🌟🌟

🌈🌈Përfshihet🌈🌈
✅Bileta e avionit vajtje
✅Taksat aeroportuale️
✅Bagazhe në varësi të kompanisë

📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

Destinacioni i endrrave 😍😍 #AMERIKA 😍😍
vajtje - ardhje MAJ-KORRIK me super cmim per vetem 563€😍😍😍😍

🌟🌟Data të caktuara dhe te limituara në Maj - Korrik 🌟🌟

🌈🌈Përfshihet🌈🌈
✅Bileta e avionit vajtje- ardhje
✅Taksat aeroportuale️
✅Bagazhe dore 8kg + 2 bagazhe 23kg

📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

✈️✈️Shijoni fluturimet me ofertat me te lira drejt Tiranes , PRISHTINES dhe anasjelltas 😍😍

ANCONA ✈️TIRANE 55€
BOLOGNA✈️TIRANE 45€
ROMA ✈️TIRANE 55€
GENOVA ✈️TIRANE 55€
MILANO ✈️TIRANE 45€
PISA✈️TIRANE 45€
VENEZIA ✈️ TIRANE 45€
VERONA ✈️ TIRANE 45€
BERGAMO ✈️ TIRANE 45€
BARI ✈️ TIRANE 55€
FIRENZE ✈️ TIRANE 65€

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

TIRANE ✈️ MEMMINGEN 20€
TIRANE ✈️ DORTMUND 54€
TIRANE ✈️ BUDAPEST 25€
TIRANE ✈️ LONDON LUTON 65€
TIRANE ✈️ DUSSELDORF 60€

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

PRISHTINE ✈️ BASEL 35€
PRISHTINE ✈️ DORTMUND 55€
PRISHTINE ✈️ BUDAPEST 20€
PRISHTINE ✈️ MEMMINGEN 55€

🌟🌟Data të caktuara dhe te limituara në Maj - Qershor 🌟🌟

🌈🌈Përfshihet🌈🌈
✅Bileta e avionit vajtje
✅Taksat aeroportuale️
✅Bagazhe në varësi të kompanisë

📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

😍😍ANTALYA😍😍 #ALLINCLUSIVE destinacioni per pushimet tuaja qe keni enderruar 🌟🌟🌟🌟
😍😍😍😍6 nete 7 dite me nisje ne dt 28 Maj 😍😍😍😍

🌟🌟🌟🌟🌟#KULLURITRAVEL 🌟🌟🌟🌟🌟
#zgjidhimenepushimeteveres #dhedombetenitekenaqur

🌟EFTALIA SPLASH RESORT 5* 👫 458 eur/pp

🌟ARMAS KAPLAN PARADISE 5*👫 478eur/pp

🌟SEHER SUN BEACH / SIDE 5* 👫493eur/pp

🌟ARMAS BEACH HOTEL / KEMER 5* 👫 493eur/pp

🌟SUNMELIA BEACH RESORT / SIDE 5*👫 446eur/pp

🌟CONCORDIA CELES / ALANYA5*👫 410eur/pp

🌟SHERWOOD GREENWOOD RESORT 5* 👫473eur/pp

🌟ALAN XAFIRA DELUXE RESORT&SPA5*👫 495eur/pp

🌟RAYMAR HOTEL / SIDE-ANTALYA 5*👫 481eur/pp

🌟AMELIA BEACH RESORT&SPA / SIDE5*👫482eur/pp

🌟TRANSATLANTIK HOTEL&SPAKEMER5*👫410eur/pp

🌟SIDE KUM HOTEL / SIDE5* 👫476eur/pp

🌟DIAMOND ELITE HOTEL & SPA / SIDE5* 👫476eur/pp

🌟CALIDO MARIS RESORT / SIDE5* 👫497 eur/pp

🌟EFTALIA VILLAGE / ALANYA 5* 👫508eur/pp

🌟SULTAN OF DREAMS / SIDE5* 👫536eur/pp

🌟SENTIDO SULTAN BELDIBI / KEMER 5*👫509 eur/pp

🌟SENTIDO NUMA BAY / ALANYA 5*👫 555 eur/pp

🌟MUKARNAS RESORT / ALANYA 5*👫👫573 eur/pp

🌟SEHER RESORT & SPA / SIDE-5*👫 576 eur/pp

🌟AMARA PRESTIGE / KEMER5* 👫599 eur/pp

🌟HAYDARPASA PALACE / ALANYA 5* 👫603eur/pp

🌟SHERWOOD DREAMS RESORT 5* 👫1.227eur/pp

🌟SEHER SUN PALACE RESORT & SPa 5*👫675eur/pp

🌟TRENDY LARA HOTEL / LARA 5*👫 714eur/pp

🌟ROYAL TAJ MAHAL / SIDE 5*👫 731eur/pp

🌟GLORIA GOLF / BELEK-ANTALYA 5* 👫1121eur/pp

🌟NIRVANA LAGOON VILLAS / KEMER 5*👫1121 eur/pp

😍🥰Fluturimi Charter Tiranë - Antalya - Tiranë, vajtje ardhje i përfshirë
😍🥰 ALL INCLUSIVE - ULTRA ALL INCLUSIVE ne varesi te resortit

Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

#Antalya #Kemer #Areshotel3*
#summer #holidays #lovebeutifulplaces

🥰🥰Ares 3*, All Inclusive, Kemer, 7 Ditë €239🥰🥰

🤩🤩Zbritje 75% për Nisje më 17 Maj,
🤩🤩Zbritje45% për Nisje më 24, 31 Maj,
🤩🤩Zbritje4 Qershor dhe 35% për Nisje pas 5 Qershor,
🤩🤩Zbritje €30 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Maj dhe €20 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Qershor.
🌈Çmimi Ishte €391 - Bëhet €239 për person për 6 netë Nisje 17 Maj.
🌈Çmimi Ishte €391 - Bëhet €286 për person për 6 netë Nisje 24 Maj.
🌈Çmimi Ishte €451 - Bëhet €289 për person për 6 netë Nisje 31 Maj.
🌈Çmimi Ishte €451 - Bëhet €296 për person për 6 netë Nisje 4 Qershor.
🌈Çmimi Ishte €451 - Bëhet €313 për person për 6 netë Nisje 7, 11, 14 Qershor.
✈️Fluturimi Charter Tiranë - Antalya - Tiranë, vajtje ardhje i përfshirë.

📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

💐💐Pranverë në Pragë 💐💐
🌹🌹7 Ditë €239🌹🌹Nisja më 23 Maj🌹🌹
▶️Vizitohen: 👉Pragë, 👉Karlovy Vari👉Vjenë, 👉Dubrovnik👉Split👉Zagreb👉Graz👉Budapest👉Beograd dhe 👉Prishtinë.
▶️Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd🤗
🚌Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit. 🥰🥰

✅Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
✅Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
✅ Akomodim në hotel: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd.
✅ Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
✅Shëtitjet me autobus sipas programit.
✅Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

⛔️Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Opsionale: Vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. €10
Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

Vetem per SOT😍😍 super ulje per rezervime te hereshme 🙈🙈🥰🥰🌟🌟

✅Aurora Oriental Resort 5* All Inclusive, Sharm El Sheikh, 7 Ditë €499.
Zbritje 40% për Rezervime Të Hershme deri 30 Prill.
🌟Çmimi €499 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 4, 11, 18, 25 Korrik.
🌟Çmimi €549 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 1, 8, 15, 22 Gusht.
▶️Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

✅Amwaj Ouyon 5*, All Inclusive, Sharm El Sheikh, 7 Ditë €541.
Zbritje 25% për Rezervime Të Hershme deri 30 Prill.
🌟Çmimi €541 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 4, 11, 18, 25 Korrik, 1 Gusht.
🌟Çmimi €561 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 8, 15 Gusht
🌟Çmimi €558 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 22 Gusht
🌟Çmimi €546 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 29 Gusht
▶️Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

✅Rixos Sharm El Sheikh 5*L, Ultra All Inclusive, Sharm El Sheikh, 7 Ditë €926.
Zbritje 15% për Rezervime Të Hershme deri 30 Prill.
🌟Çmimi €1036 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 4, 11, 18, 25 Korrik, 1 Gusht.
🌟Çmimi €1056 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 8 Gusht.
🌟Çmimi €1026 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 15 Gusht.
🌟Çmimi €926 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 22 Gusht.
▶️Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

🥰🥰Vetem sot eshte oferta 🙈 nxitoni te prenotoni pushimet tuaja 🥰🥰🙈🙈

☀️Asia Beach 5*, Ultra All Inclusive
Ekskluzive, Alanya, 7 Ditë €473.
🌟Çmimi Ishte €633 - Bëhet €473 për person për 6 netë Nisje 17, 24, 31 Maj.
🌟Çmimi Ishte €669 - Bëhet €507 për person për 6 netë Nisje 4 Qershor.
🌟Çmimi Ishte €705- Bëhet €494 për person për 6 netë Nisje 7, 11, 14 Qershor.
😍🥰Fluturimi Charter Tiranë - Antalya - Tiranë, vajtje ardhje i përfshirë.

☀️Xoria De Luxe 5*, Ultra All Inclusive
Ekskluzive, Alanya, 7 Ditë €399.
Zbritje 50% për Nisje më 17 Maj, 40% për Nisje më 24 Maj dhe 25% për Nisje pas 25 Maj për Rezervime të Hershme deri 30 Prill, Zbritje €30 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Maj dhe €20 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Qershor.
🌟Çmimi Ishte €579 - Bëhet €399 për person për 6 netë Nisje 17 Maj.
🌟Çmimi Ishte €579 - Bëhet €423 për person për 6 netë Nisje 24 Maj.
🌟Çmimi Ishte €607 - Bëhet €502 për person për 6 netë Nisje 31 Maj.
🌟Çmimi Ishte €613 - Bëhet €516 për person për 6 netë Nisje 4, 7 Qershor.
🌟Çmimi Ishte €628 - Bëhet €529 për person për 6 netë Nisje 11 Qershor.
🌟Çmimi Ishte €652- Bëhet €548 për person për 6 netë Nisje 14 Qershor.
😍🥰Fluturimi Charter Tiranë - Antalya - Tiranë, vajtje ardhje i përfshirë.

☀️Drita Hotel Resort and SPA 5*, Ultra All Inclusive
Ekskluzive, Alanya, 7 Ditë €359.
Zbritje 42% për Nisje më 17 Maj, 25% për Nisje më 24 Maj, 15% për Nisje 26 Maj deri 6 Qershor, 30% për Nisje 7-27 Qershor, 10% për Nisje 28 Qershor deri 14 Korrik, 30% për Nisje 15 Korrik deri 7 Gusht, 35% për Nisje 8 Gusht deri 2 Shtator dhe 20% për Nisje pas 2 Shtator për Rezervime të Hershme deri 30 Prill, 2 Fëmijë Falas, Zbritje €30 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Maj dhe €20 për person për të gjitha Nisjet gjatë muajit Qershor.
🌟Çmimi Ishte €471 - Bëhet €359 për person për 6 netë Nisje 17 Maj.
🌟Çmimi Ishte €471 - Bëhet €393 për person për 6 netë Nisje 24 Maj.
🌟Çmimi Ishte €527 - Bëhet €470 për person për 6 netë Nisje 31 Maj.
🌟Çmimi Ishte €539 - Bëhet €490 për person për 6 netë Nisje 4 Qershor.
🌟Çmimi Ishte €539 - Bëhet €440 për person për 6 netë Nisje 7, 11, 14 Qershor.
😍🥰Fluturimi Charter Tiranë - Antalya - Tiranë, vajtje ardhje i përfshirë.

Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

🌟🌟Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €79
😍😍Nisja më 3, 10, 17, 24, 31 Maj.
🚌Vizitohet: Korfuz.
▶️- €79 Telemachos 2* Superior, All Inclusive.
▶️- €109 Messonghi 2* Superior, All Inclusive.
▶️Fjetje 2 netë në All Inclusive. (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet të përfshira), Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget.

Në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus dhe traget.

⛔️Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Kontakt
📲Cel : 0698738390
📫Email: [email protected]
Mënyrat e pagesës:
💥Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffaisen Bank ose
BKT
💥Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet
Western Union ose Money Gram

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lushnjë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Antalya 😍😍
😍😍XAFIRA DELUXE RESORT & SPA*****  499 euro/pp

Location

Category

Telephone

Address


BLV KONGRESI
Lushnjë
9001

Opening Hours

Monday 20:00 - 10:00
Tuesday 20:00 - 10:00
Wednesday 20:00 - 10:00
Thursday 20:00 - 10:00
Friday 20:00 - 10:00
Saturday 20:00 - 10:00
Sunday 20:00 - 10:00
Other Travel Agencies in Lushnjë (show all)
Dhamo Travel Dhamo Travel
9001 Lushnje
Lushnjë, 9001

Agjensi Udhetimesh

EMILY TRAVEL EMILY TRAVEL
Shetitorja Kongresi I Lushnjes
Lushnjë, 9001

Travel Agency

TAFA Travel TAFA Travel
LAGJA LONI DHAMO, RRUGA MISTO MAME
Lushnjë, 9001

ALS Travel ALS Travel
L.Clirimi , Rr. Bulevardi I Palmave Prane Ures
Lushnjë

Agjensi Udhetimesh ardjani travel 2010 Agjensi Udhetimesh ardjani travel 2010
LUSHNJE
Lushnjë, 01020304

Bileta Me Cmime Relaksuese , Mund Te Udhetoni Ne cdo Vend Te Botes Nese Paraqiteni Ne "Agjensi Udhetimesh - Ardjani Travel 2010" Ju Mirepresim

Dervishi Travel Agency Dervishi Travel Agency
Gur, Divjake
Lushnjë, 1000

Bileta Avioni, trageti , Autobus, paketa turistike, crociera, te gjitha llojet e siguracioneve, rezervime hotelesh, rent a car etj