Agjensi Filipi

[09/05/14]   Super Oferta !!! Per Muajin Tetor + Nentor + Dhjetor !!!
*** Bejeni share dhe njoftoni miqt tuaj te dashur ***
> = 94.99 euro/personi
Per datat 10 Tetor me 8 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 98.99 euro/personi
Per datat 15 Tetor me 10 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 99.99 euro/personi
Per datat 13 Tetor me 10 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 94.99 euro /personi
Per datat 18 tetor me 9 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 94.99 euro /personi
Per datat 8 Tetor me 10 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 99.99 euro/personi
Per datat 14 Tetor me 11 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 94,99 euro/personi
Per datat 8 Tetor me 10 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
> = 94.99 euro /personi
Per datat 9 Tetor me 11 Dhjetor
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Cmimet jane:
- Vajtje-Ardhje
- 10 kg bagazhe dore

••• NXITONI TE PRENOTONIII SEPSE OFERTA ESHTE E LIMITUAR ME DATA TE CAKTUARA PER MUAJIN TETOR, NENTOR DHE DHJETOR VAJTJE-ARDHJE !!! •••

Australia..

Agjensi Filipi's cover photo

Agjensi Filipi's cover photo

HHHMMM... :D

Timeline Photos

Untitled Album

Untitled Album

Untitled Album

Untitled Album

Timeline Photos

Untitled Album

Untitled Album

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Untitled Album

Untitled Album

Untitled Album

Untitled Album

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Untitled Album

Untitled Album

Timeline Photos

Timeline Photos

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezha?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address


Lagjia Skenderbeg, Perball Sigurimeve Shoqerore
Lezha
Other Travel Agencies in Lezha (show all)
Soar Travel Soar Travel
Lezhe
Lezha

Say Yes To New Adventures!

Angeli Travel Angeli Travel
Pllati Kuq Prane Katedrales
Lezha, 4501

Agjensi Udhetimesh e Paketa Turistike

Erdisa tours Erdisa tours
Lezhe
Lezha

agjensi udhetimesh