EURO travel LEZHE

AXHENSI UDHETIMESH EURO TRAVEL LEZHE Tel: 0692447031 Adresa: perball Prokuroris Lezhe

[10/17/19]   😲😲 Fluturoni duke filluar nga 29 Euro nga #Londra drejt #Tiranës #Prishtinës #Shkupit #Ohërit dhe #Podgoricës 😲😲

🎀Rezervo në:
☎+355 69447031 ☎+355 685079412

🌸Londër - Shkup 29 Euro
🌸Londër - Podgoricë 29 Euro
🌸Londër - Ohër 29 Euro
🌸Londër - Tiranë 29 Euro
🌸Londër - Prishtinë 39 Euro

💫 🌟 💫 🌟 💫

🍄Londër - Ohër - Londër 49 Euro
🍄Londër - Shkup - Londër 49 Euro
🍄Londër - Prishtinë - Londër 49 Euro
🍄Londër - Tiranë - Londër 49 Euro
🍄Londër - Podgoricë - Londër 65 Euro

❌Data të caktuara në #Nëntor ose #Dhjetor në varësi të destinacionit, për biletat vetëm vajtje.❌

❌Bileta Vajtje - Ardhje për data të caktuara me nisje në #Nëntor dhe kthimi në #Dhjetor në varësi të destinacionit.

🎯Përfshihet:
️✅Bileta e avionit vajtje️️, vajtje - ardhje
️✅Bagazhe në varësi të kompanisë️️
️✅Taksat Aeroportuale️️️

[09/21/19]   XHOVI Travel & Tours
18 minuta ·
🛩️🛩️ Oferta momentale për fluturimet drejt Italisë,duke filluar nga #49_Euro vetëm me #XHOVI Travel🛩️🛩️

‼️‼️Vënde të limitura‼️‼️

📣Oferta është e vlefshme per data të caktura në Tetor ose Nëntor 🛩️🛩️ ‼️‼️Kiujdes: Jo të gjitha datat ‼️‼️

📞Kontaktoni në:
☎+355 69 2447031/ ☎+355 68 5079412

Tiranë 🥰 Milano 49 Euro
Tiranë 🥰 Venezia 49 Euro
Tiranë 🥰Verona 55 Euro
Tiranë 🥰Bergamo 55 Euro
Tiranë 🥰 Pisa 55 Euro
Tiranë 🥰 Bolonja 55 Euro
Tiranë 🥰 Rome 55 Euro
Tiranë 🥰 Rimini 59 Euro
Tiranë 🥰 Firenze 59 Euro
Tiranë 🥰 Ancona 59 Euro
Tiranë 🥰 Torino 59 Euro
Tiranë 🥰 Genova 59 Euro
Tiranë 🥰 Bari 69 Euro
Tiranë 🥰 Perugia 69 Euro

❌Data të caktuara në #Tetor ose #Nëntor në varësi të destinacionit❌

📋Përfshihet:
▶️Bileta e avionit vajtje
▶️ Taksat aeroportuale️️
▶️Bagazhe dore 10 kg

💰Mënyrat e pagesës:
💰Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank, BKT ose Union Bank.
💰Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union ose Money Gram.

[10/16/18]   😍🍂 Autumn Promotions with #XHOVI Travel 😍🍂

️🎊✈ Udhëtoni me super çmime nga #Tirana #Prishtina #Podgorica dhe #Shkupi ️✈🎊

🎁 #Bileta_nga_19Euro ️🎊 🎁

📞Kontaktoni në:
☎+355 67 2077100/ ☎+355 69 2813301

🧡Prishtinë – Budapest 19 Euro
🔹Shkup – Budapest 19 Euro
🧡Shkup – Bratislava 19 Euro
🔹Shkup – Friedrichshafen 19 Euro

💫💫💫

🧡Tiranë – Milano 60 Euro
🔹Tiranë – Bologna 60 Euro
🧡Tiranë – Venezia 60 Euro
🔹Tiranë – Bergamo 60 Euro
🧡Tiranë – Verona 60 Euro
🔹Tiranë – Pisa 69 Euro
🧡Tiranë – Bari 70 Euro
🔹Tiranë – Ancona 70 Euro
🧡Tiranë – Perugia 70 Euro
🔹Tiranë – Rimini 70 Euro
🧡Tiranë – Torino 70 Euro
🔹Tiranë – Firenze 70 Euro
🧡Tiranë – Rome 70 Euro
🔹Tiranë – Genova 70 Euro

💫💫💫

🧡Tiranë – Budapest 35 Euro
🔹Tiranë – Dortmund 35 Euro
🧡Tiranë – Amsterdam 69 Euro
🔹Tiranë – Stamboll 69 Euro
🧡Tiranë – Athine 79 Euro
🔹Tiranë – Izmir 79 Euro
🧡Tiranë – Ankara 79 Euro
🔹Tiranë – Tel Aviv 85 Euro
🧡Tiranë – Bruksel 95 Euro
🔹Tiranë – Prag 105 Euro
🧡Tiranë – Basel 105 Euro
🔹Tiranë – Berlin 105 Euro
🧡Tiranë – Vienne 105 Euro
🔹Tiranë – Zurich 105 Euro
🧡Tiranë – Munich 105 Euro
🔹Tiranë – Geneva 105 Euro
🧡Tiranë – Stuttgart 105 Euro
🔹Tiranë – Cologne 105 Euro
🧡Tiranë – Hamburg 105 Euro
🔹Tiranë – Marseille 105 Euro
🧡Tiranë – Barcelona 105 Euro
🔹Tiranë – Dusseldorf 105 Euro
🧡Tiranë – Stockholm 105 Euro
🔹Tiranë – Copenhagen 105 Euro
🧡Tiranë – Bukuresht 105 Euro
🔹Tiranë – Moske 109 Euro

💫💫💫

🧡Prishtinë – Memmingen 29 Euro
🔹Prishtinë – Dortmund 29 Euro
🧡Prishtinë – Basel 29 Euro
🔹Prishtinë – Londër 49 Euro
🧡Prishtinë – Berlin 59 Euro
🔹Prishtinë – Geneva 59 Euro
🧡Prishtinë – Oslo 79 Euro
🔹Prishtinë – Helsinki 79 Euro

💫💫💫

🧡Podgoricë – Bruksel 25 Euro
🔹Podgoricë – Berlin 25 Euro
🧡Podgoricë – Stockholm 25 Euro
🔹Podgoricë – Budapest 29 Euro
🧡Podgoricë – Milano 29 Euro
🔹Podgoricë – Londer 35 Euro
🧡Podgoricë – Memmingen 35 Euro

💫💫💫

🧡Shkup – Rome 29 Euro
🔹Shkup – Nuremberg 25 Euro
🧡Shkup – Frankfurt 29 Euro
🔹Shkup – Dortmund 29 Euro
🧡Shkup – Venezia 29 Euro
🔹Shkup – Malpensa 29 Euro
🧡Shkup – Memmingen 29 Euro
🔹Shkup – Hamburg 29 Euro
🧡Shkup – Malta 29 Euro
🔹Shkup – Paris 35 Euro
🧡Shkup – Berlin 35 Euro
🔹Shkup – Bruksel ‎35 Euro
🧡Shkup – Copenhagen 35 Euro
🔹Shkup – Londër 35 Euro
🧡Shkup – Malmo 35 Euro
🔹Shkup – Oslo 35 Euro
🧡Shkup – Hanover 35 Euro
🔹Shkup – Eindhoven 35‎ Euro
🧡Shkup – Basel 35 Euro
🔹Shkup – Gothenburg 35 Euro
🧡Shkup – Cologne 35‎ Euro
🔹Shkup – Stockholm 35 Euro

⚠️KUJDES: Data të caktuara #Nëntor dhe fillim #Dhjetori

🎯Përfshihet:
1- Bileta avionit vajtje🧡
2- Bagazhe në varësi të kompanisë️️️️🔹
3- Taksat Aeroportuale️️🧡

💫🌟💫🌟💫

️ 🎣Për data të tjera ose më tepër detaje

📣Për më tepër: Inbox ose Skype: XHOVI .TRAVEL

📍Adresa: Përballe Prokurorise Rrethit Lezhe " Rruga Luigj Gurakuqi LEZHE

#HurryUp #LimitedOffers #BestOffers

[07/11/18]   Agjensi Udhetimesh ( euro Travel )
SpoSnsoSrizSuarS ·
🛎Destinacionet e Italise vijne me prane jush
Tiranë 💛 Verona 51€
Tiranë 🍋 Malpensa 56€
Tiranë 💛 Romë 71€
Tiranë 🍋 Bergamo 69€
Tiranë 💛 Venecia 78€
Tiranë 🍋 Bologna 81€
Tiranë 💛 Pisa 81€
Tiranë 🍋 Bari 81€
Tiranë 💛 Treviso 91€
Tiranë 🍋 Rimini 111€
Tiranë 💛 Ancona 101€
Tiranë 🍋 Perugia 81€
Tiranë 💛 Torino 91€
Tiranë 🍋 Firenze 81€
Tiranë 💛 Genova 101€
Tirane 🍋 Cuneo 78€

‼Kujdes :Oferta momentale jane vetem per data te caktuara, ne #KORRIK , jo te gjitha datat ‼
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
🍓 Te perfshira ne cmim : 🍓
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne KORRIK
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale

Zgjidhni destinacionin tuaj nga #Podgorica & #Prishtina me linje direkte !

🛫 🛬

Podgorice 🍎 Bruksel 66€
Podgorice ⭐ Berlin 84€
Podgorice 🍎 Malpensa 40€
Podgorice ⭐ Budapest 55€
Podgorice 🍎 London Stansted 40€
Podgorice ⭐ Memingen 60€

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Prishtinë 🍉 Budapest 30€
Prishtinë 💙 London 55€
Prishtinë 🍉 Berlin 84€
Prishtinë 💙 Basel 53€
Prishtinë 🍉 Geneva 64€
Prishtinë 💙 Munich 59€
Prishtinë 🍉 Paris 99€
Prishtinë 💙 Verona 59€
Prishtinë 🍉 Stuttgart 59€
Prishtinë 💙 Brussel 109€
Prishtinë 🍉 Copenhagen 129€
Prishtinë 💙 Dusseldorf 59€
Prishtine 🍉 Hamburg 99€
Prishtine 💙 Zurich 65€
Prishtine 🍉 Hannover 89€
Prishtine 💙 Cologne 69€

🍓 Te perfshira ne cmim : 🍓
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne KORRIK
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale

💎 Destinacionet e Europes me nisje nga Shkupi me super cmime vetem me #HimaTravel 💎

✴Shkup ➡ Cologne 42€
✴Shkup ➡ Friedrichshafen 26€
✴Shkup ➡ Budapest 26€
✴Shkup ➡ Paris 42€
✴Shkup ➡ Oslo 63€
✴Shkup ➡Berlin 47€
✴Shkup ➡Hannover 57€
✴Shkup ➡ Frankfurt 57€
✴Shkup ➡Nuremberg 52€
✴Shkup ➡Stockholm 58€
✴Shkup ➡ Memmingen 43€
✴Shkup ➡ Brussel 43€
✴Shkup ➡Basel 47€
✴Shkup ➡ Rome 36€
✴Shkup ➡Venecia 43€
✴Shkup ➡ Milano 42€
✴Shkup ➡ Eindhoven 42€
✴Shkup ➡Bratislava 36€
✴Shkup ➡Vaxjo 49€
✴Shkup ➡Copenhagen 47€
✴Shkup ➡Malta 45€
✴Shkup ➡London 42€
✴Shkup ➡ Dortmund 58€
✴Shkup ➡Barcelona 49€
------------------------------------------------------

🌼 Të përfshira në cmim:🌼
✔ Cante dore 10kg
✔ Te gjtha taksat aeroportuale
✔ Cmime momentale!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[07/10/18]   🛎Destinacionet e Italise vijne me prane jush vetem me #EUROTRAVEL

Tiranë 💛 Verona 51€
Tiranë 🍋 Malpensa 56€
Tiranë 💛 Romë 71€
Tiranë 🍋 Bergamo 69€
Tiranë 💛 Venecia 78€
Tiranë 🍋 Bologna 81€
Tiranë 💛 Pisa 81€
Tiranë 🍋 Bari 81€
Tiranë 💛 Treviso 91€
Tiranë 🍋 Rimini 111€
Tiranë 💛 Ancona 101€
Tiranë 🍋 Perugia 81€
Tiranë 💛 Torino 91€
Tiranë 🍋 Firenze 81€
Tiranë 💛 Genova 101€
Tirane 🍋 Cuneo 78€

‼Kujdes :Oferta momentale jane vetem per data te caktuara, ne #KORRIK , jo te gjitha datat ‼
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
🍓 Te perfshira ne cmim : 🍓
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne KORRIK
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale

Zgjidhni destinacionin tuaj nga #Podgorica & #Prishtina me linje direkte !

🛫

Podgorice 🍎 Bruksel 66€
Podgorice ⭐ Berlin 84€
Podgorice 🍎 Malpensa 40€
Podgorice ⭐ Budapest 55€
Podgorice 🍎 London Stansted 40€
Podgorice ⭐ Memingen 60€

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Prishtinë 🍉 Budapest 30€
Prishtinë 💙 London 55€
Prishtinë 🍉 Berlin 84€
Prishtinë 💙 Basel 53€
Prishtinë 🍉 Geneva 64€
Prishtinë 💙 Munich 59€
Prishtinë 🍉 Paris 99€
Prishtinë 💙 Verona 59€
Prishtinë 🍉 Stuttgart 59€
Prishtinë 💙 Brussel 109€
Prishtinë 🍉 Copenhagen 129€
Prishtinë 💙 Dusseldorf 59€
Prishtine 🍉 Hamburg 99€
Prishtine 💙 Zurich 65€
Prishtine 🍉 Hannover 89€
Prishtine 💙 Cologne 69€

🍓 Te perfshira ne cmim : 🍓
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne KORRIK
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale

💎 Destinacionet e Europes me nisje nga Shkupi me super cmime vetem me
✴Shkup ➡ Cologne 42€
✴Shkup ➡ Friedrichshafen 26€
✴Shkup ➡ Budapest 26€
✴Shkup ➡ Paris 42€
✴Shkup ➡ Oslo 63€
✴Shkup ➡Berlin 47€
✴Shkup ➡Hannover 57€
✴Shkup ➡ Frankfurt 57€
✴Shkup ➡Nuremberg 52€
✴Shkup ➡Stockholm 58€
✴Shkup ➡ Memmingen 43€
✴Shkup ➡ Brussel 43€
✴Shkup ➡Basel 47€
✴Shkup ➡ Rome 36€
✴Shkup ➡Venecia 43€
✴Shkup ➡ Milano 42€
✴Shkup ➡ Eindhoven 42€
✴Shkup ➡Bratislava 36€
✴Shkup ➡Vaxjo 49€
✴Shkup ➡Copenhagen 47€
✴Shkup ➡Malta 45€
✴Shkup ➡London 42€
✴Shkup ➡ Dortmund 58€
✴Shkup ➡Barcelona 49€
------------------------------------------------------

🌼 Të përfshira në cmim:🌼
✔ Cante dore 10kg
✔ Te gjtha taksat aeroportuale
✔ Cmime momentale!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

💰

[07/03/18]   Agjensi Udhetimesh ( EURO Travel )
19 minuta ·
😍Udhëtoni drejt #Europës me cmimet me ekonomike😍

Tiranë 💙 Athinë 95€
Tiranë 💙 Paris 69€
Tiranë 💙 Stuttgart 120€
Tiranë 💙 London 70€
Tiranë 💙 Cologne 170€
Tiranë 💙 Amsterdam 60€
Tiranë 💙 Budapest 47€

📌 Të përfshira në cmim:
📌 Cante dore ne varesi të kompanisë ajerore
📌 Te gjtha taksat aeroportuale
📌 Cmime momentale!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📞Cel: +355 69 24 47 031

[05/26/18]   Agjensi Udhetimesh (Euro Travel )
·
😍Drejt #Italisë më lirë se kurrë nga #EURO #Travel😍
🎁Nxitoni të përfitoni

Tiranë 🌷 Verona 47€
Tiranë 🌷 Milano 75€
Tiranë 🌷 Bergamo 83€
Tiranë 🌷 Torino 95€
Tiranë 🌷 Venecia 74€
Tiranë 🌷 Pisa 92€
Tiranë 🌷 Bari 105€
Tiranë 🌷 Cuneo 85€
Tiranë 🌷 Ancona 85€
Tiranë 🌷 Bologna 95€
Tiranë 🌷 Perugia 95€
Tiranë 🌷 Treviso 95€
Tiranë 🌷 Firenze 95€
Tiranë 🌷 Rimini 105€
Tiranë 🌷 Rome 85€

🎁Të përfshira në cmim :

1- Bagazhe sipas komopanive
2- Te gjithe taksat aeroportuale
3- Bileta vetem vajtje per muajin #qershor

[05/07/18]   ·
🌸💋🍒#BiletaAvioni nga shkupi me cmime fantastike për të mos u menduar 2 herë!❤ #EURO Travel📲Cel+335 692447031
#Tag personin që donit të ishte me ju🌸💋🍒

SKOPJE — BRUSSELS 42 euro
SKOPJE — COPENHAGEN 39 euro
SKOPJE — BASEL 82 euro
SKOPJE — PARIS 53 euro
SKOPJE — BERLIN 43 euro
SKOPJE — COLOGNE 71 euro
SKOPJE — DORTMUND 53 euro
SKOPJE — FRANKFURT HAHN 59 euro
SKOPJE — HAMBURG 82 euro
SKOPJE — HANOVER 53 euro
SKOPJE — NUREMBERG 77 euro
SKOPJE — BUDAPEST 43 euro
SKOPJE — MILAN BERGAMO 59 euro
SKOPJE — MILAN MALPENSA 59 euro
SKOPJE — ROME CIAMPINO 42 euro
SKOPJE — VENICE TREVISO 37 euro
SKOPJE — MALTA 53 euro
SKOPJE — EINDHOVEN 76 euro
SKOPJE — OSLO 53 euro
SKOPJE — LONDON 37 euro
SKOPJE — BRATISLAVA 42 euro
SKOPJE — BARCELONA 37 euro
SKOPJE — GOTHENBURG LANDVETTER 42 euro
SKOPJE — MALMO 42 euro
SKOPJE — STOCKHOLM 39 euro
SKOPJE — VAXJO 37 euro

Cmimet jane momentale :) per data te caktuara te muajit maj.
🎉🎉🎉🌍✈️🛫

[03/29/18]   🌼💛Super Oferta me #euro travel për udhëtime me nisje nga #Shkupi💛🌼

Shkup ➡️ Rome 36€
Shkup ➡️ Memmingen 49€
Shkup ➡️ Hamburg 36€
Shkup ➡️ Friedrichshafen 36€
Shkup ➡️ Malt 36€
Shkup ➡️ Paris 36€
Shkup ➡️ Frankfurt 36€
Shkup ➡️ Budapest 36€
Shkup ➡️ Milano 52€
Shkup ➡️ Venecia 41€
Shkup ➡️ Bratislava 36€
Shkup ➡️ Barcelona 58€
Shkup ➡️ Gothenburg 41€
Shkup ➡️ Malmo 41€
Shkup ➡️ Stockholm 41€
Shkup ➡️ Copenhagen 41€
Shkup ➡️ Basel 41€
Shkup ➡️ Berlin 43€
Shkup ➡️ Keln 43€
Shkup ➡️ Nuremberg 36€
Shkup ➡️ Oslo 41€
Shkup ➡️ Vaxjo 41€
Shkup ➡️ London 41€
Shkup ➡️ Brussel 36€
Shkup ➡️ Hanover 36€
Shkup ➡️ Eindhoven 43€
Shkup ➡️ Dortmund 49€

💙 Përfshihet: 💙
1- Bileta avionit vetem vajtje️ #Qershor
2- Bagazhe 10 kg
3-Te gjitha taksat aeroportual

[03/27/18]   Jeta eshte nje liber dhe ata qe nuk udhetojne lexojne vetem nje faqe!

[03/27/18]   Agjensi Udhetimesh ( EURO TRAVEL ) .

Ngjyrat jane buzëqeshje e natyres ❤💙💚💛💜💖
😍
🍍Shkup - Rome 36€
🍍Shkup - Memmingen 59€
🍍Shkup - Hamburg 47€
🍍Shkup - Friedrichshafen 69€
🍍Shkup - Malt 43€
🍍Shkup - Paris 52€
🍍Shkup - Frankfurt 47€
🍍Shkup - Budapest 37€
🍍Shkup - Milano 48€
🍍Shkup - Venecia 41€
🍍Shkup - Bratislava 44€
🍍Shkup - Barcelona 52€
🍍Shkup - Gothenburg 52€
🍍Shkup - Malmo 41€
🍍Shkup - Stockholm 48€
🍍Shkup - Copenhagen 39€
🍍Shkup - Basel 52€
🍍Shkup - Berlin 62€
🍍Shkup - Keln 62€
🍍Shkup - Nuremberg 47€
🍍Shkup - Oslo 41€
🍍Shkup - Vaxjo 41€
🍍Shkup - London 41€
🍍Shkup - Brussel 62€
🍍Shkup - Hanover 58€
🍍Shkup - Eindhoven 92€
🍍Shkup - Dortmund 52€

#Italia #Vajtje-#Ardhje Prill & Majit

Tiranë 😍 Verona 86€
Tiranë 😍 Pisa 117 €
Tiranë 😍 Bologna 128 €
Tiranë 😍 Venezia 124 €
Tiranë 😍 Bergamo 128 €
Tiranë 😍 Malpensa 119€
Tiranë 😍 Ancona 136 €
Tiranë 😍 Bari 131 €
Tiranë 😍 Rimini 131 €
Tiranë 😍 Perugia 130 €
Tiranë 😍 Trevisio 130€
Tiranë 😍 Rome 122 €
Tiranë 😍 Firenze 130 €
Tiranë 😍 Torino 141€

#Prishtina Biletat vetem #Vajtje

Prishtinë 💙 Budapest 29€
Prishtinë 💙 Berlin 59€
Prishtinë 💙 Paris 109€
Prishtinë 💙 London 109€
Prishtinë 💙 Verona 119€
Prishtinë 💙 Stamboll 76€
Prishtinë 💙 Geneva 92€
Prishtinë 💙 Bassel 85€
Prishtinë 💙 Oslo 86€
Prishtinë 💙 Stuttgart 119€
Prishtinë 💙 Copenhagen 109€
Prishtinë 💙 Zurich 115€
Prishtinë 💙 Munich 109€

#Podgorica oferta vetem vajtje #Prill #Maj

Podgorice ❣️ Memmingen 34 €
Podgorice ❣️ Budapest 29 €
Podgorice ❣️ Malpensa 119 €
Podgorice ❣️ Brussels 53 €
Podgorice ❣️ Berlin 42 €
Podgorice ❣️ Stockholm 39 €
Podgorice ❣️ London 52 €

Cel : +355 69 24 47 031

Bileta Avioni: Tirane – Milano – Tirane (Vajtje – Ardhje 110 euro)
Tirane - Pisa - Tirane (Vajtje - Ardhje) 110 Euro
Tirane - Venecia - Tirane (Vajtje - Ardhje) 110 Euro
Me ne fluturoni gjithmone me lire!!

Tirane – Milano 55 euro

Milano – Tirane 55 euro

Oferta eshte e vlefshme per fluturime gjate muajit Prill dhe Maj,

Per me shume informacion na kontaktoni :

Tel : +355692447031, Mob: +355685079412,

[03/22/18]   Bileta fluturimi, siguracion udhëtimi dhe rezervim hoteli gjatë udhëtimeve.

Që prej kërkesës së çmimit, rezervimit, pagesës, pajisjes me siguracion dhe deri në informimin e detajuar mbi kushtet e udhëtimit ne jemi pranë jush për t'ju asistuar. Say EURO Think Travel!

[03/18/18]   💙 Bileta Vajtje Ardhje drejt Italisë duke filluar nga 89€ 💙
--Bejeni Share Dhe perfitoni Siguracionin 15 ditore Falas.--
(Lexoni Te Plota Ofertat e Tiranes , Shkupit , Podgoric etj.)

☑Tiranë - Verona 89€
☑Tiranë - Milano 119€
☑Tiranë - Ancona 119€
☑Tiranë - Bologna 119€
☑Tiranë - Pisa 119€
☑Tiranë - Venezia 124€
☑Tiranë - Rimini 134€
☑Tiranë - Perugia 139€
☑Tiranë - Rome 139€
☑Tiranë - Bari 139€
☑Tiranë - Bergamo 139€
☑Tiranë - Firenze 139€
☑Tiranë - Trevisio 149€
☑Tiranë - Torino 159€
☑Tiranë - Genova 169€

🛃Te Perfshira :🛃

1⃣- Oferta vlen per data te caktuara te muajit #Prill & #Maj
2⃣- Bilete Vajtje Ardhje
3⃣- Cant dore 10kg per person
4⃣- Te gjithe taxat aeroportuale.

💚Super Oferta Gjate Muajit Mars me Nisje nga #Tirana💚
--Bejeni Share Dhe perfitoni Siguracionin 15 ditore Falas.--

✅Tirane - Stamboll 64€
✅Tirane - Frankfurt 109€
✅Tirane - Stuttgart 109€
✅Tirane - Stuttgart 109€
✅Tirane - Hamburg 109€
✅Tirane - Berlin 109€
✅Tirane - Dusseldorf 109€
✅Tirane - Munich 109€
✅Tirane - Keln 109€

💚Te Perfshira :💚

🌴- Oferta vlen per data te caktuara ne muajin #Mars
🌴- Bilete Vetem Vajtje
🌴- Cant dore 10kg per person
🌴- Te gjithe taxat aeroportuale.

🧡Super Oferta Gjate Muajit #Prill & #Maj nisje nga #Tirana🧡
--Bejeni Share Dhe perfitoni Siguracionin 15 ditore Falas.--

💥Tirane - Budapest 34€
💥Tirane - Amsterdam 54€
💥Tirane - London 55€
💥Tirane - Athine 74€
💥Tirane - Brussels 79€
💥Tirane - Paris 90€

💥 Te Perfshira : 💥

🧡- Oferta vlen per data te caktuara ne muajin #Mars
🧡- Bilete Vetem Vajtje
🧡- Cant dore 10kg per person
🧡- Te gjithe taxat aeroportuale.

🌻 🌻 Super Ofertat me Nisje nga Shkupi 🌻 🌻

🍍Shkup - Paris 39€
🍍Shkup - Frankfurt 39€
🍍Shkup - Budapest 29 €
🍍Shkup - Milano 45 €
🍍Shkup - Venecia 35 €
🍍Shkup - Bratislava 36 €
🍍Shkup - Barcelona 36 €
🍍Shkup - Gothenburg 48 €
🍍Shkup - Malmo 37 €
🍍Shkup - Stockholm 48 €
🍍Shkup - Copenhagen 37 €
🍍Shkup - Basel 96 €
🍍Shkup - Berlin 58 €
🍍Shkup - Keln 86 €
🍍Shkup - Nuremberg 75 €
🍍Shkup - Oslo 29 €
🍍Shkup - Brussel 75 €
🍍Shkup - Hanover 45 €
🍍Shkup - Eindhoven 57 €
🍍Shkup – Dortmund 49 €

🌻 Te Perfshira ne cmim: 🌻

🍍- Bileta vajtje për data të caktuara për muajin #Prill
🍍- 10 kg bagazh dore
🍍- Taksat aeroportuale

📫

Cel : +355 69 2447031

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezhë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Luigj Gurakuqi
Lezhë
4500
Other Lezhë travel agencies (show all)
Lezha Taxi speed Lezha Taxi speed
Lezhe
Lezhë

Sherbim taxi lezhe

Lezha ime Lezha ime
Lezhë

Faqe për të promovuar turizmin e qytetit tonë!

Banesa Shengjin Banesa Shengjin
Shengjin
Lezhë, 4503

Ju ftojmë të gjeni qetësinë në apartamente tona plot me ajër të freskët, të arreduara me përkujdesje, ato të ofrojnë rehati,siguri,relax.

North Travel North Travel
Rr . Luigj Gurakuqi
Lezhë

Travel and transportation agency. UDHETIM DREJTE ITALISE CDO JAVE

Ishulli i Lezhes Ishulli i Lezhes
Rruga Kaskuqe
Lezhë, 4500

Ishulli i Lezhës është fshat në jugperëndim te Lezhës, Shqipëri.

xhovi travel xhovi travel
Rruga Luigj Gurakuqi
Lezhë, 4501

AXHENSI UDHETIMESH BILETA AVIONI TRAGETI AUTOBUSI & SIGURIME cel 0692447031- jemi te disponueshem 24 ore XHOVI cel:00355685079412

Cosmos Tours Lezhe Cosmos Tours Lezhe
Rruga: Luigj Gurakuqi (Perballe Drejtorise Se Policise)
Lezhë, 4501

Hello Cosmos