Tour Agencies in Fieri

Find Tour Agencies in Fieri. Listings include Likometaj Travel, Agimi Travel, Trokatravel Agjensi, Qyteti antik: Apollonia, Marcopolo Travel and Viking Travel. Click on each in the list below the map for more information.


Want your business to be the top-listed Tour Agency in Fieri?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Likometaj Travel A Likometaj Travel
Rruga Jakov Xoxa
Fieri, 9301

Bileta Autobusi; Avioni; Trageti; Paketa Turistike, dhe Sherbimi me i ri Vlore - Fier -Rinas Aeroport 7 orare ne dite me Minibusa.

Agimi Travel B Agimi Travel
Fieri, +355

Agjensi Udhetimesh , transport nderkombetar udhetaresh

Trokatravel Agjensi C Trokatravel Agjensi
Lagja Apollonia Pallati Ri ,perball Deges Qendrore Te Raiffaisen Bank
Fieri

Lagja apollonia,pallati i ri,perball deges qendrore te raiffeisen bank

Qyteti antik: Apollonia D Qyteti antik: Apollonia
Rruga Apollonia
Fieri

Qyteti i lashtë, Apollonia i themeluar që prej shek.IV p.e.s. Ardhur deri në ditët e sotme duke mbart me vete prejardhjen e një kombi të lashtë Ilir.

Marcopolo Travel E Marcopolo Travel
Ruga Skenderbeu
Fieri

Synimi kryesor i kesaj agjensise eshte ti ofroje klienteve te saj cmimet dhe ofertat me te mira.Ne sigurojm bileta per udhetime ajrore,detare,dhe tokesore.

Viking Travel F Viking Travel
Jakov Xoxa
Fieri