Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe", Durrës Video February 25, 2018, 2:36pm

Videos by Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe" in Durrës. Punojme me Shume Cilesi dhe Pasion. Me çmime Mjaft te Arsyeshme

"Makinë që niset me dorë"

Kjo është një makinë me kambio automatike e #përshtatur për tu nisur me dorë nga Përsonat me Aftësi të Kufizuar Fizike! E modifikuar në servisin tonë, e punuar me cilësi dhe në mënyrë profesionale, ka #siguri të plotë në përdorim. Kemi çmimin më të lirë në treg dhe të gjithë klientët tanë janë ndarë tëpër të kënaqur nga shërbimi ynë! Ju mirëpresim!

Other Modifikojmë Makina "për njerëzit me aftësi ndryshe" videos

"Modifikim/Përshtatje komandimi të makinave për personat me aftësi ndryshe"

Gaz dhe frena me dorë 🤜

Një video e shkurtër duke ngarë makinën e një klienti nga Tirana të cilën e modifikova që ai ta ngasë me dorë, duke qenë...

Puna ime më e fundit, Volkswagen Passat tip i ri automatik, përshtatje gaz dhe frena me dorë, e përshtatur për një djalë...

Modifikim\Përshtatje
Punë e imja e mbaruar dje :) :) :)- Volkswagen Touran - ( Automatike )Kësaj here histori interesiante! sepse kjo makinë ...

Ne vazhdojmë të punojmë sepse ju vazhdoni të na besoni. Kjo është makina e rradhës që kemi përshtatur për një "përson me...

Dhe më në fund klienti nga Durrësi në qytetin tim ku jetoj :)- Mercedez Benz - 220 Elegance - AutomaticMakina u përshtat...

"Makinë që niset me dorë"
Kjo është një makinë me kambio automatike e #përshtatur për tu nisur me dorë nga Përsonat me Aftësi të Kufizuar Fizike! ...

Pershendetje Friendsa. kjo esht nje video ku Une jam vet qe po ngas makinen, qe kam modifikuar une. Ndiqeni

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C