Golden Travel Burrel

Agjensi Udhetimesh Golden Travel Kontakt 0696860555 0692583015

Sh*tja e paketave te udhetimit, cdo gje perfshire transport bashke me akomodimin e programeve turistike e sherbimeve ne toke. Biletari ajrore, detare dhe autobusi. Sherbime transporti me utobus dhe minibus. Siguracion shendeti dhe makine.

Studio Ligjore "Tivari & Hareçari"

Keni marrë Dekret dëbimi (Espuls) dhe nuk i njihni të drejtat tuaja?

Studio Ligjore “TIVARI” e njohur nga Institucionet Shqiptare dhe Ndërkombëtare ofron ndihmë ligjore (Avokatore) në zgjidhjen e çështjes suaj brenda një afati të shkrurtër duke ju dhënë një zgjidhje efektive.

Në bazë të Ligjit:

1. Edhe pse ka mbaruar afati i dëbimit ju duhet të vazhdoni
procedurën ligjore për fshirjen e këtij Dekret dëbimi
(Espulsit) nga sistemi SIS.

2. I huaji i dëbuar mund të rihyjë në shtetin e zonës Shengen, edhe përpara se të ketë marrë fund periudha e ndalimit të ardhjes.

Studio ligjore “TIVARI” merr përsipër procedurën ligjore për të dyja rastet e cituara më sipër për të gjithë shtetet e zonës Shengen.

Për çdo informacion të mëtejshëm mund të lini orar takimi pranë studios në Nr. e telefonit 052 22 70 85 ose të na vizitoni në adresat web:

www.studioligjore.info
www.lawfirmalbania.com
www.studioligjore.al

Adresa I: Lagja 2, rruga "Sulejman Kadiu", pranë Gjykatës Rrethit Gjyqësor Durrës.

Adresa II: Lagja 1, rruga "Taulantia", poshtë Bar BELMONDO, vollga Durrës.

Golden Travel Burrel

✨ 🎈 Oferta drejt destinacioneve të Europës gjatë muajit janar ✨ 💓
👑 Tiranë 🎁 Stamboll 62€
Tiranë 😍 Amsterdam 138€
👑 Tiranë 🎁 Bruksel 89€
Tiranë 😍 Keln 90€
👑 Tiranë 🎁 Athine 72€
👑 Tiranë 😍 Munich 106€
👑Podgoric 🎁 Bruksel 40€
👑Podgoric 😍 Berlin 35€
👑Podgoric 🎁 Londer 35€
🎯 Të përfshira:
- Taksat e aeroportit.
- Bileta vetëm vajtje gjatë muajit Janar.
- Bagazhet në varësi të kompanisë.

● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.
📫 Adresa : Burrel , Rruga "Dervish Hima"tek kryqezimi i Koliqit perballe lokalit Ballabani
✉ Kontakt:
Email:[email protected]
Facebook: Golden Travel Burrel
📞 069 25 83 015

[12/28/16]   ✨ 🎈 Oferta drejt destinacioneve të Europës gjatë muajit janar ✨ 💓
👑 Tiranë 🎁 Stamboll 62€
Tiranë 😍 Amsterdam 138€
👑 Tiranë 🎁 Bruksel 89€
Tiranë 😍 Keln 90€
👑 Tiranë 🎁 Athine 72€
👑 Tiranë 😍 Munich 106€
👑Podgoric 🎁 Bruksel 40€
👑Podgoric 😍 Berlin 35€
👑Podgoric 🎁 Londer 35€
🎯 Të përfshira:
- Taksat e aeroportit.
- Bileta vetëm vajtje gjatë muajit Janar.
- Bagazhet në varësi të kompanisë.

● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.
📫 Adresa : Burrel , Rruga "Dervish Hima"tek kryqezimi i Koliqit perballe lokalit Ballabani
✉ Kontakt:
Email:[email protected]
Facebook: Golden Travel Burrel
📞 069 25 83 015

[12/28/16]   A ·
🌍💚🌍💚Prishtina vjen më pranë , me cmimet më ekonomike🌍💚🌍💚
🌳Stamboll 🐟 Prishtine 52€
🌳Londer 🐟 Prishtine 93 €
🌳Duseldorf 🐟 Prishtine 75 €
🌳Paris 🐟 Prishtine 64 €
🌳Berlin 🐟 Prishtine 53 €
🌳Shtutgard 🐟 Prishtine 85€
🌳Gjeneve 🐟 Prishtine 75 €
🌳Basel 🐟 Prishtine 66 €
🌳Munih 🐟 Prishtine 79 €
🌳Zyrih 🐟 Prishtine 80 €
🌳Milano 🐟 Prishtin 80 €
🌳Bruksel 🐟 Prishtine 88 €
🌳Hanover 🐟Prishtine100 €
Të përfshira në cmim:
1- Bileta Vetëm vajtje .
2- Bagazhet ne varesi te kompanieve te fluturimit
3- Të gjitha taksat aeroportuale.
4- Data të caktuara muaji Janar

● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.
📫 Adresa : Burrel , Rruga "Dervish Hima"tek kryqezimi i Koliqit perballe lokalit Ballabani
✉ Kontakt:
Email:[email protected]
Facebook: Golden Travel Burrel
📞 069 25 83 015

[12/28/16]   🌴#GoldenTravelBurrel ju Sjell Ofertat me te Mira Janar 2017🌴
🌴Bejni Share per te informuar dhe miqte tuaj te dashur🌴
💎Oferta fantastike me destinacion Italinë.💎
💢Tirane - Malpensa 52€
💢Tirane - Bergamo 52€
💢Tiranë - Ancona 52€
💢Tiranë - Genova 62€
💢Tiranë - Bolonja 56€
💢Tiranë - Firence 52€
💢Tiranë - Pisa 52€
💢Tiranë - Bari 52€
💢Tiranë - Venecia 62€
💢Tiranë - Rimini 52€
💢Tiranë - Verona 52€
💢Tiranë - Perugia 52€
💢Tiranë - Trevisio 82€
💢Tiranë - Torino 52€
💢Tiranë - Romë 74€
🎁 Të përfshira në cmim:
1- Bileta Vetëm vajtje .
2- Cantë dore 10 kg.
3- Të gjitha taksat aeroportuale.
4- Data të caktuara muaji Janar.

● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.
📫 Adresa : Burrel , Rruga "Dervish Hima"tek kryqezimi i Koliqit perballe lokalit Ballabani
✉ Kontakt:
Email:[email protected]
Facebook: Golden Travel Burrel
📞 069 25 83 015

[12/28/16]   🌴#GoldenTravelBurrel ju Sjell Ofertat me te Mira Janar 2017🌴
🌴Bejni Share per te informuar dhe miqte tuaj te dashur🌴
💚Shkup - Paris 30€
💚Shkup - Barcelona 35€
💙Shkup - Friedrichshafen 17€
💙Shkup - Stockholm 35€
💛Shkup - Bruksel 39€
💛Shkup - London 95€
💜Shkup - Gothenburg 35€
💜Shkup - Basel 35€
💗Shkup - Malmo 35€
💗Shkup - Oslo 35€
💘Shkup - Keln 41€
💘Shkup - Nuremberg 28€
💚Shkup - Dortmund 39€
💚Shkup - Kopenhagen 36€
💛Shkup - Eindhoven 46€
💛Shkup - Frankfurt 36€
💗Shkup - Hamburg 38€
💗Shkup - Hannover 32€
💙Shkup - Bratislava 34€
💙Shkup - Berlin 35€
💚Shkup - Bergamo 30€
💚Shkup - Munich 32€

Te perfshira ne cmim:
1-Bileta vetem vajtje
2-Cante dore 5 kg
3-Te gjitha taksat aeroportuale
4-Data te caktuara muaji Janar

● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.
📫 Adresa : Burrel , Rruga "Dervish Hima"tek kryqezimi i Koliqit perballe lokalit Ballabani
✉ Kontakt:
Email:[email protected]
Facebook: Golden Travel Burrel
📞 069 25 83 015

Te dashur miq ju njoftojme se jemi transferuar perballe lokalit Ballabani, tek kryqezimi i Koliqit.
Ju mirepresim.

Golden Travel Burrel's cover photo

[01/06/16]   Sofje, 12 Shkurt, 3 dite, €99
Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus ne ora 05.00 te mengjesit, prane Korpusit, tek sheshi “Nene Tereza”, në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Darka në Hotel.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit nisja për në Tiranë. Gajtë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje – ardhje, transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në Hotel Budapest 4* ne qender te qytetit për 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqerues shqiptar gjate udhetimit
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1.Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2.Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3.Siguracioni jetes ne udhetim ( i keshillushem ).

[01/06/16]   Kolashin, 10 Janar (udhetim 1 ditor) 15€
Udhetim 1 ditor ne Kolashin:

Nisja te dielen ora 6:00 ne mengjes. Vazhdojme udhetimin drejt Kolashines. Mberritja te pista e skive. Kohe e lire per ski deri ne oran 15:00. Gjate kthimit, ndalese ne qendren tregetare Delta City ne Podgorice. Kthimi ne Tirane ne mbremje.

Perfshihet:
– Transporti vajtje – ardhje, Tirane- Kolashin – Tirane

SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat :)
Per Rezervime Kontaktoni
GOLDEN TRAVEL BURREL
[email protected]
📞 069 68 60 555
📞 069 25 83 015
📞+355 217 22932

[01/06/16]   😊Super oferta per mujin Shkurt i gjeni vetem tek Golden Travel😊
Podgoric 🎀 London 42€
Podgoric 🎀 Bruksel 42€
Te Perfshira :
1➡ Bileta Vajtje
2➡ Cant dore 8kg
3➡ Taksat Aeroportuale

Prishtine 🎀 Londer 129€
Hanover 🎀 Prishtine 119€
Hamburg 🎀 Prishtine 129€
Duseldorf 🎀 Prishtine 119€
Berlin 🎀 Prishtine 119€
Te Perfshira :
1 - Bileta Vetem nje drejtim
2- Cant dore + 20 kg bagazh
3- Taksat Aeroportuale

Tirane 💋 Bruksel 85€
Prishtin 💋 Bruksel 85€

Te Perfshira :
1➡ Bileta Vajtje
2➡ Cant dore 15kg
3➡Taksat Aeroportuale
----🌟----------🌟---------🌟----------🌟----------
✔ Adresa : Burrel , Tek kryqëzimi Barhani rrg.Kuvendi Dukagjinit ngjitur me Kafe Paskalin
[email protected]
📞 069 68 60 555
📞 069 25 83 015
📞+355 217 22932

[01/06/16]   Udhetoni me lire ne muajin Shkurt me #GoldenTravelBurrel
Bejeni Share per te informuar miqte tuaj te dashur

Shkup ➡ Paris 56€
Shkup ➡ Stockholm 56€
Shkup ➡ Malmo 56€
Shkup ➡ Barcelone 56€
Shkup ➡ Oslo 71€
Shkup ➡ Bruksel 49€
Shkup ➡ Gothenburg 65€
Shkup ➡ Basel 51€
Shkup ➡ Koln 56€
Shkup ➡ Dortmund 56 €
Shkup ➡ Eindhoven 60 €
Shkup ➡ Frankfurt 51€
Shkup ➡ Friedrichshafen 51€
Shkup ➡ Hamburg 51 €
Shkup ➡ London Luton 65 €
Shkup ➡ Munich West 47€
Shkup ➡ Bergamo 45 €
Shkup ➡ Nuremberg 47€
Shkup ➡ Venecia 45€
Te Perfshira :
1 - Bileta vetem vajtje
2- Cant dore 5kg + 23 kg bagazh
3- Nxitoni të përfitoni nga kjo ofertë

✔ Adresa : Burrel , Tek kryqëzimi Barhani rrg.Kuvendi Dukagjinit ngjitur me Kafe Paskalin
[email protected]
📞 069 68 60 555
📞 069 25 83 015
📞+355 217 22932

[01/06/16]   Ofertat Për Muajin Shkurt Tiranë - Itali.
Share per te informuar miqtë tuaj të dashur
Tirane ✈ Pisa 90€
Tirane ✈ Rome 90€
Tiran ✈ Venecia 90€
Tirane ✈ Verona 90€
Tirane ✈ Perugia 90€
Tirane ✈ Ancona 90€
Tirane ✈ Bolognia 90€
Tirane ✈ Genova 90€
Tirane ✈ Bergamo 90€
Tirane ✈ Malpensa 90€
Në cmim përfshihen :
1- 10 kg cante dore + 20 kg bagazh
2- Të gjitha taksat aeroportuale
3- Nxitoni të përfitoni nga kjo ofertë

✔ Adresa : Burrel , Tek kryqëzimi Barhani rrg.Kuvendi Dukagjinit ngjitur me Kafe Paskalin
[email protected]
📞 069 68 60 555
📞 069 25 83 015
📞+355 217 22932

[12/06/15]   Krishtlindjet ne Podgorice, 25 Dhjetor, €15

Rezervimet fillojne 1 muaj para Festave te fundvitit, per kete arsye rezervimet mbyllen me date 15 Dhjetor, ose me pare nese zihen vendet !!! Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.

CMIME FAVORIZUESE PER GRUPE MBI 10 PERSONA !!

[12/06/15]   Krishtlindjet ne Struge dhe Oher, 25 Dhjetor, €15

Rezervimet fillojne 1 muaj para Festave te fundvitit, per kete arsye rezervimet mbyllen me date 15 Dhjetor, ose me pare nese zihen vendet !!! Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.

CMIME FAVORIZUESE PER GRUPE MBI 10 PERSONA !

[12/06/15]   Viti i Ri ne Sofje me mbremje festive, 31 Dhjetor, 3 dite, €99

Rezervimet fillojne 1 muaj para Festave te fundvitit, per kete arsye rezervimet mbyllen me date 15 Dhjetor, ose me pare nese zihen vendet !!! Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.

CMIME FAVORIZUESE PER GRUPE MBI 10 PERSONA !!!

NXITONI TE BENI REZERVIMET KOHA E LIMITUAR....

[12/06/15]   OFERTA SPECIALE PER FUNDVITIN !!!!
Bejuni dhurata familjareve dhe miqve tuaj nje udhetim per te uruar njer-tjetrin festen e KRISHLINDJEVE dhe te VITIT TE RI duke prenotuar biletat tani ne GOLDEN TRAVEL BURREL
Cmimet me ekonomike dhe vendet e limituara me fluturimet direkte me destinacion LONDREN.
BILETA VETEM VAJTJE
TIRANE – LONDON (STANSTED) 90 EURO
TIRANE –LONDON (GATWICK) 107 EURO
LONDON (GATWICK) – TIRANE 90 EURO
LONDON (STANSTED) – TIRANE 90 EURO
BILETA VAJTJE – ARDHJE
TIRANE –LONDON (STANSTED) – TIRANE 160 EURO
TIRANE – LONDON (GATWICK) – TIRANE 176 EURO
GOLDEN TRAVEL!!! ATY KU UDHETIMI BEHET I ARTE DHE MAGJIK...!!!
Kontaktoni prane nesh:
Adresa: Lagjia "Pjeter Budi" ,RR. Kuvendi Dukagjinit, prane kryqezimit te Barhanit , ngjitur me kafe Paskalin
Nr.tel: +355692583015
JU MIREPRESIM

MSC Armonia
Mesdhe - Shëtitje me Kroçiere

Msc Armonia- 7 Netë 360 Euro, Nisje më 3 Tetor 2015 nga La Spezia.

PROGRAMI
Dita Porti Mbrritje Nisje
Dita 1 La Spezia, Itali -- 07:00 PM
Dita 2 Marseille, Francë 12:00 PM 06:00 PM
Dita 3 Palma De Mallorca, Spanjë 02:00 PM 11:30 PM
Dita 4 Ne Det -- --
Dita 5 Valletta, Maltë 01:30 PM 07:30 PM
Dita 6 Messina, Itali 08:00 AM 06:00 PM
Dita 7 Salerno, Itali 07:00 AM 01:00 PM
Dita 8 La Spezia, Itali 10:00 AM --

MSC Armonia - 7 Netë 360 Euro, Nisje më 3 Tetor 2015 nga La Spezia.
Kabinë e Brendshme (Pa Dritare) 360 Euro + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Pa Ballkon) 410 Euro + Taksat Portuale
Kabinë e Jashtme (Me Ballkon) 550 Euro + Taksat Portuale
Taksta Portuale 120 Euro

[09/18/15]   OFERTAT ENDE SKANE MBARUAR!
✌ REZERVO TANI BILETAT ME TE LIRA PER FUNDIN E SHTATORIT
Shperndaje(SHARE) postimin per njerezit e tu te zemres 💗
⛪ ITALIA
✈ Tirane - Milano/Malpensa 69€
✈ Tirane - Bolonja 125€
✈ Tirane - Roma 120€
✈ Tirane - Milano/Bergamo 125€
✈ Tirane - Genova 120€
✈ Tirane - Ancona 120€
✈ Tirane - Perugia 125€
✈ Tirane - Pisa 120€
✈ Tirane - Venezia 120€
✈ Tirane - Verona 125€
Included:
a- bileta vetem vajtje(OW)
b-te gjitha taxat
c-23 kg valixhe & 10 kg cante dore

✈ Shkup - Milano/Bergamo 90€
✈ Shkup - Venice Treviso 69€
Included:
a- bileta vetem vajtje(OW)
b-te gjitha taxat
c-5kg cante dore

⛔ CMIMET JANE MOMENTALE DHE DATA SHUME TE LIMITUARA JANE NE OFERTE
👉 MOS HARRONI TI BENI SHARE POSTIMIT
✖ Adresa: Prane kryqezimit “Barhani” , mbi kafe “Paskalino”.
Kontakto ne : 0692583015/0696860555
e-mail : [email protected]

Weekend në Aquapark Izgrev 5*, Strugë, 3 Ditë €59
Maqedoni

Maqedoni
Dita e Parë, 18 Shtator 2015: Nisja nga Tirana në oren 07.00 dhe udhëtimi për në Strugë me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Strugë në orën 11.00. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, 19 Shtator 2015: Mëngjesi në Hotel. Të lirë.

Dita e Tretë 20 Shtator 2015: Mëngjesi në Hotel. Të lirë. Nisja pasdite për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Në pagesën 59 Euro përfshihen:
-Akomodimi në hotel Izgrev 5*,
-Mëngjese në Hotel për të gjithë ditët e qëndrimit.
Shënim: Shtesa për Udhëtimin vajtje – ardhje me autobus €20

PER REZERVIME KONTAKTONI
GOLDEN TRAVEL BURREL
TEL:0692583015/0696860555
EMALI: [email protected]
MESAZH NE FACEBOOK

Plazh ne Budva dhe Dubrovnik, 18 Shtator, 3 dite, €89

Dita e parë : Nisja në oren 08:00 me autobus, prane Korpusit, sheshi “Nene Tereza”. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare , vazhdimi i udhëtimit drejt Malit të Zi. Ndalesë e shkurte ne Tivarit (Bari) ku mendohet te konsumohet dhe dreka. Pas vizites ne Tivar, nisemi per Budva. Sistemimi ne hotel ne Budva. Kohe e lire qe mund te shfrytezohet edhe per plazh. Darka ne hotel.
Dita e dytë : Mëngjesi në Hotel. Te interesuarit per plazh, mund te kalojne diten duke bere plazh ne Budva. Pjesa tjeter, niset drejt Dubrovnikut, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin kroat për në qytetin e Dubrovnikut. Të drejtuar nga shoqëruesi shqiptar do vizitohet qyteti i vjetër i Dubrovnikut – Raguza e dikurshme me kalanë dhe monumentet historike të tij si: Farmacia më e vjetër e Ballkanit, Kisha Franceskane, Pallati i Dukës, Kisha e Shën Blasius-it, Katedralja, Monumenti i Orlandos etj. Pas vizitës, kthimi në Budva. Mberritja ne hotel dhe darka. Mbremje e lire ose argetim duke shijuar jeten e nates ne Budva.
Dita e tretë : Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit kohe per plazh deri ne 14.00. Nisja per ne Tirane. Ndalese ne Shen Stefan ku do te vizitohet dhe Plazhi i Mbretereshes. Mberritja ne Tirane rreth ora 21.00.

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe shëtitjet me autobuz.
2. Akomodim në hotel Loza 3* ekonomik, ne qender te qytetit, për 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në cmim nuk përfshihen:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

*Personi ne dhome teke paguan 139 euro.

Cmimi per femijet:
0-2 vjec falas
2-12 vjec 79 euro
mbi 12 vjec pagese te plote

KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

Sugjerim: Nese ngeleni te kenaqur nga sherbimi i shoferit dhe i guides bakshishet per ta jane te mirepritura, por jo te detyruara!

PER REZERVIME KONTAKTONI
GOLDEN TRAVEL BURREL
TEL:0692583015/0696860555
EMAIL:[email protected]
MESAZH NE FACEBOOK

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Burrel?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Rr. Dervish Hima
Burrel
8001

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Saturday 09:00 - 21:00
Sunday 09:00 - 21:00
Other Tour Agencies in Burrel (show all)
UNIVERSAL2 Agjenci Udhetimesh & Turizem UNIVERSAL2 Agjenci Udhetimesh & Turizem
SH.DEMOKRACIA 1
Burrel, 8001

BILETA & PAKETA TURISTIKE AVIONI TRAGETI AUTOBUZI REZERVIME HOTELESH SIGURACIONE FAX FOTOKOPJE