Giganett - TT Rentals

English: Luxury apartments for rent on Jomtien Beach. Best location, best view! Norwegian: Luksusleiligheter til leie på Jomtien Beach. Topp beliggenhet og topp utsikt.

Kun leiligheter av høy kvalitet, innredet av det norske firmaet Giganett. Utleie og salg av ferieboliger lokalisert i Jomtien, Pattaya i Thailand.

เปิดเหมือนปกติ

Pattaya Plans to Reopen to Foreign Tourists in Fourth Quarter 30/05/2021

Pattaya Plans to Reopen to Foreign Tourists in Fourth Quarter

Planene for å åpne opp igjen landet blir stadig med spesifikke. Fra 1. oktober skal vaksinerte turister kunne komme hit uten noen form for karantene. Etter en vinter uten thailandsferie tipper vi at dette lokker.✈☀😎🙏🛵🏝

Pattaya Plans to Reopen to Foreign Tourists in Fourth Quarter Pattaya Plans to Reopen to Foreign Tourists in Fourth Quarter

Giganett - TT Rentals updated their business hours. 19/05/2021

Giganett - TT Rentals updated their business hours.

Giganett - TT Rentals updated their business hours.

Slutt på karantenen 1. oktober, reduksjon fra 1. april 19/03/2021

Slutt på karantenen 1. oktober, reduksjon fra 1. april

Velkommen tilbake til Thailand kommende vinter!

Slutt på karantenen 1. oktober, reduksjon fra 1. april Etter dagens møte i «Den store covid-komiteen», ledet av statsministeren, blir det opplyst at Thailand vil droppe karanteneordningen fra og med 1. oktober. De regner da med at ca. 70 prosent av befolkningen er vaksinert, og risikoen fra coronaviruset er betydelig redusert. Fra og med 1. april bli...

Nå snakker også statsministeren om karantenefritak for vaksinerte 28/02/2021

Nå snakker også statsministeren om karantenefritak for vaksinerte

Vi tar nå bookinger for sommerferien – uten depositum!

Det er ganske underlig å oppleve en februar måned med nesten bare thailandske turister på Jomtien Beach. Normalt ser man ikke stort annet enn blekansikter på denne tiden.

Men for å forsøke å finne noe positivt i dette, ser det ut til at vi kan si at coronaviruset kun ødela én høysesong – den inneværende. Fjorårets høysesong var i stor grad over før Thailand stengte grensene. Og kommende vintersesong (21/22) vil etter alle solemerker kunne gå av stabelen som normalt.

Faktisk har statsministeren allerede hintet om opphevelse av karantenereglene for vaksinerte personer, og det snakkes i disse dager mye fra turistmyndighetenes side om oppstart av turismen fra tredje kvartal.

Det betyr i så fall at kommende norske sommerferie fra 1. juli faktisk vil kunne tilbringes på Jomtien Beach!

Siden dette ikke er opplest og vedtatt, tar vi nå bookinger for sommerferien i første omgang uten å kreve noe depositum. 30% depositum vil kun bli innkrevd når det er vedtatt at to ukers karantene skal oppheves.

Sjekk ut våre leiligheter her: www.ttrentals.net

Nå snakker også statsministeren om karantenefritak for vaksinerte Turistmyndighetene i Thailand har lenge ønsket lettelser i karantenereglene for vaksinerte personer. Det betyr lite så lenge ikke statsministeren har hatt det på agendaen. Men nå har også statsministeren i Thailand gitt tegn på at han kan vurdere lettelser for vaksinerte personer. Dette har f....

17/09/2020

Stemningsrapport fra Jomtien

Vi vet at mange av våre kunder ønsker å returnere til Thailand i vinter. Pr i dag kan vi ikke gi noe definitivt svar om hvorvidt dette er mulig. Myndighetene lanserer i disse dager et langvarig turistvisum, men de har satt et veldig lavt mål – 1200 turister pr måned.

De som vil følge situasjonen kan lese Thailands Tidende, som har jevnlige oppdateringer.

https://www.thailandstidende.com/

Turistmyndighetene jobber med mange forslag, så kanskje dukker det opp noe som gjør turen til Thailand litt enklere. Det som er helt klart, er at dette landet ikke klarer seg veldig godt uten turistinntekter.

Som noen vet ble stranden i Pattaya utvide med 25 meter... etter påfyll med store mengder sand fra øyer utenfor byen.

Nå står Jomtien Beach for tur. Helt i nordenden er det nå arbeider med å fylle på med sand. Jomtien Beach har ikke erosjon tilsvarende Pattaya, men da har i hvert fall myndighetene her noe å drive med, inntil turistene kommer tilbake.

Ellers er utelivet i Pattaya på sparebluss. Ho***rs, som dukket opp på Pattaya Beach Road etter å ha jaget vekk en norsk institusjon gjennom nærmere 30 år – Scandibar – holder åpent, hovedsakelig for amerikanske kunder.

Walking Street er godt befolket med thaier fra Bangkok i helgene, men ellers temmelig stille.

19/04/2020

Jomtien på sitt stilleste – vi forbereder oss på gjenåpning 😇😇🙏🙏

En del av våre faste kunder har lurt på hvordan det står til, og vi kan melde at vi som driver med denne utleievirksomheten har det bare bra.

Når først ting skal være «stengt», er ikke Jomtien Beach det verste stedet å være! Vi sykler og går tur, handler på Rompho-markedet og på Foodmart, og spiser Take-Away fra gamle Lindas Restaurant, som nå heter A taste of Norway. 😋🍊🥘🍍😋

Samtidig så må vi jo også jobbe, og for tiden benytter vi anledningen til å gjøre grundig vask og vedlikehold på leilighetene. Vi rengjør aircon på alle rom. Dette er noe vi gjør to ganger i året. Det er det ikke alle utleiere som gjør. Noen gjør det aldri... 😉😉

Det alle lurer på nå, er når man igjen kan komme på ferie til Thailand. Vi regner med at det vil være mulig å komme hit i den kommende sommerferien, selv om det ikke kan gis noen garantier i skrivende stund. Unntakstilstanden varer ut april måned. Fra 1. mai er det lovet en gradvis gjenåpning av samfunnet her. Dette kan endre seg, men pr i dag ser det veldig lovende ut, med lave daglige smittetall.

Det betyr at dere som ønsker å feriere her i sommer kan ha litt is i magen fremover, og se hvordan ting utvikler seg. Vi har mange bookinger fra midten av juni og utover, men det er fortsatt noe ledig.

Når det gjelder kommende vinter er det også mye booket allerede, så ikke vent for lenge med å ta kontakt!

https://www.ttrentals.net/

Nærmere tjue prosent av dette landets inntekter kommer fra turismen, og man ser tydelig effekten av nedstengningen. Landet er nødt til å åpne opp igjen for turister. Myndighetene evner ikke å ta vare på befolkningen uten denne inntektskilden.

Dette ser man i Pattaya i disse dager, hvor det er lange køer der det deles ut gratis mat i regi av bedrifter og privatpersoner. Det er også en organisasjon som hjelper godt til her nå, og det er ingen andre enn Den norske sjømannskirken. De deler ut mat hver torsdag, med hjelp fra penger som nordmenn støtter opp med.

https://www.thailandstidende.com/item/4141-kirken-hjelper-nye-arbeidsledige-ber-om-stotte

ttrentals.net 25/02/2020

86kvm - 2sov - 16etg - 7

Dårlig vær i Norge? Ta en tur til Jomtien Beach!

Det har vært smekkfullt i høysesongen som vanlig. Mye liv, flott og stabilt vær (i motsetning til Syd-Thailand).

28. februar får vi to ledige leiligheter. Begge i View Talay 7. Send PM så tar vi det derfra!

Her er den andre som blir ledig: Stor hjørneleilighet: www.ttrentals.net/141kvm---2sov---11etg---7.html

ttrentals.net Meget barnevennlig leilighet med en fantastisk beliggenhet direkte på stranden. Stort flott svømmebasseng på anlegget. ​ Se bildene her:

ttrentals.net 04/02/2020

86kvm - 2sov - 12etg - 7

Ledig nå på Jomtien Beach!

Denne leiligheten er nettopp blitt ledig. Topp beliggenhet i View Talay 7. ✈️🇹🇭🌞🌞🌞

ttrentals.net Meget barnevennlig leilighet med en fantastisk beliggenhet direkte på stranden. Stort flott svømmebasseng på anlegget. ​ Se bildene her:

26/01/2020

Full fart på Jomtien Beach nå

Det er masse folk på stranda, på restauranter og andre etablissementer. Vi har ikke opplevd en dråpe regn på nesten to måneder. Ikke det at litt varmt ettermiddagsregn hadde vært noen katastrofe...

Folk har begynt å ta på alvor vår oppfordring om å bestille leilighet i god tid, spesielt nå det gjelder vintermånedene og den norske sommerferien. Det er fortsatt en liten åpning her i januar/februar med en ny leilighet. Samt et par ledige i den kommende sommerferien. Bare ta kontakt.

www.ttrentals.net/

ttrentals.net 16/01/2020

138kvm - 2sov - 15etg - 3A

Minner om ny leilighet – ledig nå!

Som nevnt i forrige uke har vi fått inn en ny hjørneleilighet til leie på Jomtien Beach. Topp utsikt og en leiepris som er satt på gunstig nivå. Ta en titt! 👍👍👍

ttrentals.net Barnevennlig leilighet med Jomtiens beste beliggenhet og utsikt. Direkte på stranden i et rolig område. Stort basseng rett utenfor. ​ Se bilder her: ​Scroll nedover for å se video .

ttrentals.net 09/01/2020

138kvm - 2sov - 15etg - 3A

Ny leilighet – ledig nå!

Vi befinner oss i toppen av høysesongen, og det er fullt i våre leiligheter... bortsett fra at vi i dag har fått inn en ny leilighet til leie. 👍👍🇹🇭✈️😎🌞

Det dreier seg om en stor hjørneleilighet i 15. etasje i View Talay 3A – med topp utsikt og stranda rett utenfor. Prisen er satt på et gunstig nivå. Førstemann til mølla!

Ellers er det noe ledig fra slutten av februar. Bare spør!

ttrentals.net Barnevennlig leilighet med Jomtiens beste beliggenhet og utsikt. Direkte på stranden i et rolig område. Stort basseng rett utenfor. ​ Se bilder her: ​Scroll nedover for å se video .

06/01/2020

Gjett hvor de fortsatt har plastposer...

Det er egentlig unødvendig å si «støtt opp om nærbutikken» for de som ferierer på Jomtien Beach, for Foodmart er jo i de fleste henseender et mye bedre alternativ enn de store kjøpesentrene.

For det første har de åpent døgnet rundt. Det er sjelden kø i kassa. Og de ligger rett rundt hjørnet, og har det meste av det du trenger, inkludert et stort utvalg av vestlige varer.

Vi kan nå rapportere at de ikke har følt seg presset til å slutte med plastposene 1. januar, slik de store kjedene har gjort. Men i motsetning til kjedene har jo Foodmart solide, holdbare poser som kan brukes til det meste.

Vi støtter jo alle opp om thaienes forsøk på å redusere plasten langs veger og vannveger. Men turistene som handler på Foodmart er jo stort sett voksne nok til å vite at de ikke kaster posene i naturen. Derimot kan de brukes og gjenbrukes i det lange løp. Tips: Egner seg godt til vått badetøy!

Husk å bestille leilighet i god tid!

www.ttrentals.net/

ttrentals.net 03/01/2020

86kvm - 2sov - 19etg - 5D

Vi har fått en avbestilling, så denne leiligheten er ledig fra 12. januar. Førstemann til mølla!

En stor hjørneleilighet er ledig fra 31. januar.

ttrentals.net Meget barnevennlig leilighet med 2 soverom. 5 sengeplasser, barnesikret balkong, aircon i alle rom og direkte tilgang til strand uten kjørevei mellom. Se bilder her: ​ Scroll nedover for å se...

30/12/2019

Nytt år, masse folk, ny skulptur i kampen mot plast

Thaiene feirer ikke jul... men desto mer nyttår. For de har jo hele tre nyttårsfeiringer, og det er derfor man ser skiltene med «Happy New Year» henge oppe helt til Songkran – med kinesisk nyttår imellom.

I svingen nedenfor View Talay 7 på Jomtien Beach blir man nå ønsket godt nytt år med masse lys og farger. Vi anbefaler å ta en titt etter mørkets frembrudd.

Turistmyndighetene i samarbeid med rådhuset i Pattaya lover at 2020 skal bli et år med mindre plast – og ingen plastposer lenger på kjøpesentrene – og har samlet inn nok plastflasker til en skulptur av to havlærskilpadder: Mor og barn.

Skulpturen skal bli stående til juni, så mange av dere får sjansen til å ta den i skue.

Det er nå masse folk på Jomtien Beach. Det meste av leilighetene våre er fullbooket for januar og februar, men det har dukket opp et par åpninger for de som er interessert. Ellers oppfordrer vi til å bestille i god tid!

www.ttrentals.net

ttrentals.net 28/12/2019

141kvm - 2sov - 15etg - 7

En ferie på Jomtien Beach i siste liten? Vi har fått en avbestilling, og har nå en ledig leilighet i januar. Også noen få åpninger i februar og mars.

ttrentals.net Barnevennlig leilighet med Jomtiens beste beliggenhet og utsikt. Direkte på stranden midt i Jomtien. Leilighet med høy standard. Stort basseng. (Etter at bilder ble tatt er det montert...

thailandstidende.com 26/12/2019

2020 i gatematens tegn – Naklua først ute

Du som ferierer på Jomtien Beach har kanskje ikke vært i Naklua? I så fall bør du benytte anledningen denne vinteren.

Hver helg frem til 8. februar finner du alt du kan drømme om av thailandsk gatemat rett nord for Pattaya.

thailandstidende.com Hver helg er det nå «Walking Street» i Naklua nord for Pattaya. Neste år satser turistmyndighetene på helger med gatemat på seks turiststeder. Turister i Pattaya bør få med seg gatematen i Naklua. For 11. året på rad fylles hovedvegen av gatekjøkkener og store mengder sultne mennesker i ....

09/12/2019

Tropenatt på Jomtien Beach!

Etter fire døgn med 18–19 grader minimumstemperatur krøp temperaturen i natt opp i 20 grader – tropenatt! 🌴🌴🌴✈️🇹🇭😁😎

Denne høyst uvanlige kuldeperioden har resultert i minimumstemperaturer godt under ti grader flere steder i Nord-Thailand og Isan. I så måte har vi ingen ting å klage over her. Ja, faktisk er det mange turister som liker litt friske morgener. Thaiene, derimot, klager veldig over kulda.

Jomtien Beach ligger i et område med veldig stabilt vær og lite nedbør. Du skal ikke lenger østover enn til Chantaburi og Trat (Koh Chang) før man har dobbelt så mye nedbør ifølge årsstatistikken. I Syd-Thailand regner det enda mer. Ja, det regner faktisk der akkurat nå (noen steder). Her, derimot, har vi ikke sett en sky på himmelen på ukevis.

Husk å bestille leilighet i god tid, det blir fort fullbooket, spesielt på vinteren: www.ttrentals.net

ttrentals.net 19/11/2019

141kvm - 3sov - 20etg - 3A

To toppleiligheter ledig nå!

Hvorfor ikke ta en ferie på Jomtien Beach nå når regntiden er over – og før julerushet setter inn? 🌞🚣‍♂️✈️🇹🇭🏌️‍♂️😎

Denne store hjørneleiligheten helt på stranden i View Talay 3A er ledig frem tom. 20. desember. En annen leilighet på 97 kvm. i 3B er ledig tom. 21. desember.

Under jul og nyttår er alt booket, men det er noen få åpninger igjen fra midten av januar for de som er litt fleksible.

ttrentals.net Barnevennlig leilighet med Jomtiens beste beliggenhet og utsikt. Direkte på stranden i et rolig område. Leiligheten har spesielt høy standard. Stort basseng rett utenfor. ​ Se bildene her:

ttrentals.net 11/11/2019

101kvm - 2sov - 20etg - 5D

To ledige toppleiligheter nå – førstemann til mølla!

Hvorfor ikke ta en ferie på Jomtien Beach nå når regntiden er over – og før julerushet setter inn? ☀️✈️🇹🇭🏌️‍♂️😎

Vi har fått to ledige leiligheter i View Talay 5D. De byr på romslige forhold med 101 kvm. og to soverom. Begge er ledige frem tom. 12. desember.

ttrentals.net Meget barnevennlig leilighet med 2 soverom. 5 sengeplasser, barnesikret balkong, aircon i alle rom og direkte tilgang til strand uten kjørevei mellom. Se bilder her: ​ Scroll nedover for å se...

ttrentals.net 16/10/2019

TT Rentals Jomtien Beach

Flott på Jomtien nå – ledige leiligheter!

Liker du en avslappende ferie uten trengsel? Da skal du ta turen før toppsesongen starter for fullt i midten av desember. Vi tilbyr flotte leiligheter rett på stranden på Jomtien Beach ☀️🚣‍♂️🇹🇭😎✈️☀️

Send oss en melding så tar vi det derfra. NB: Jul og nyttår er helt fullbooket. Januar og februar har kun noen få åpninger igjen.

ttrentals.net

14/10/2019

Noen få åpninger i høysesongen!

Vinteren blir ikke den samme uten en tur til Jomtien Beach 😎🚣‍♀️🏌️‍♂️✈️🇹🇭😎 Fra jul og ut februar er det stort sett fullbooket, men det er noen få unntak, så da blir det førstemann til mølla!

► 17. januar blir en leilighet i View Talay 5 ledig.
► 9. februar blir en leilighet i View Talay 7 ledig.
► 25. februar blir en leilighet i View Talay 5 ledig.

www.ttrentals.net/86kvm---2sov---19etg---5d.html
www.ttrentals.net/141kvm---2sov---15etg---7.html
www.ttrentals.net/101kvm---2sov---20etg---5d.html

Frem til jul og etter 1. mars er det mer ledig.

03/10/2019

Sol og varmt – og ledige leiligheter 😎✈️🇹🇭

Ta en tur til Jomtien i oktober, da har vi spesialrabatt. I november og første del av desember er det også fortsatt ledige leiligheter. Det blir snart kaldt i Norge... like godt å bestille en tur med en gang.😎🏌️‍♂️✈️🇹🇭🥑🚣‍♀️😎

Sjekk leilighetene her: www.ttrentals.net

11/09/2019

Fint vær og høstrabatt på Jomtien Beach!

Det er flom i Isan og regn i syd – men i Pattaya-området er det som (nesten) alltid fint vær. 😎🚣‍♀️💥🇹🇭✈️

Husk, vi har høstrabatt på leie av leiligheter frem til 1. november. Bare spør så får du vite detaljene.

www.ttrentals.net

14/08/2019

Savner du denne utsikten? Først morgenbad i bassenget, deretter ut på Jomtien Beach...😎🚣‍♀️🏌️‍♂️🥑🇹🇭

Husk, vi har gode rabatter i høstsesongen (15. august – 1. november). Bare spør!

www.ttrentals.net

31/07/2019

Jomtien Beach i kveld. Vi har hatt en fin bris fra sjøen i lengre tid nå. Husk vi har rabatt i høstsesongen (15. august – 1. november). 😎💥🥑🏌️‍♂️🇹🇭

www.ttrentals.net

ttrentals.net 16/06/2019

141kvm - 3sov - 20etg - 3A

Fortsatt noen få ledige leiligheter i skoleferien!

Mange nordmenn liker å tilbringe sommerferien i Thailand. Her er det nemlig sol og varmt... Denne luksuriøse hjørneleiligheten på 141 kvm. i View Talay 3A, Jomtien Beach, er fortsatt ledig. Samme med en leilighet på 101 kvm. i View Talay 5D:
https://www.ttrentals.net/101kvm---2sov---20etg---5d.html

ttrentals.net Barnevennlig leilighet med Jomtiens beste beliggenhet og utsikt. Direkte på stranden i et rolig område. Leiligheten har spesielt høy standard. Stort basseng rett utenfor. ​ Se bildene her:

ttrentals.net 04/06/2019

101kvm - 2sov - 20etg - 5D

Snart fullt i skoleferien – førstemann til mølla!

Mange nordmenn liker å tilbringe sommerferien i Thailand. Her er det nemlig sol og varmt... Denne leiligheten på 101 kvm. i View Talay 5D er fortsatt ledig. Samme med en hjørneleilighet på 141 kvm. i View Talay 3A.

https://www.ttrentals.net/141kvm---3sov---20etg---3a.html

ttrentals.net Meget barnevennlig leilighet med 2 soverom. 5 sengeplasser, barnesikret balkong, aircon i alle rom og direkte tilgang til strand uten kjørevei mellom. Se bilder her: ​ Scroll nedover for å se...

ttrentals.net 04/04/2019

TT Rentals Jomtien Beach

Tilbud: Inntil 33% rabatt i lavsesong!

Hvis du er så heldige å kunne velge ferietid selv, hvorfor ikke ta en tur hit til Jomtien på våren eller høsten? Da kan du spare på boutgiftene også – nærmere bestemt inntil 33% (avhengig av lengde på opphold).

Lavsesongen starter etter påske! Her er datoene:
23. april til 15. juni, samt 15. august til 1. november

ttrentals.net

Apartments for rent on Jomtien Beach

English: TT Rentals offers only the very best apartments with the best sea view on Jomtien Beach. We guaranty this, because we only offer apartments bought, furnished and maintained by the Norwegian firm Giganett.

Norsk: TT Rentals tilbyr kun de aller beste leilighetene med den beste utsikten på Jomtien Beach. Det kan vi garantere fordi vi kun tilbyr leiligheter som er kjøpt, innredet og vedlikeholdt av det norske firmaet Giganett.

ที่ตั้ง

เว็บไซต์

ที่อยู่


View Talay 7, Jomtien Beach
Pattaya
20150
Pattaya สำนักงานตัวแทนจัดการท่องเที่ยวอื่นๆ (แสดงผลทั้งหมด)
ททท.สำนักงานพัทยา ททท.สำนักงานพัทยา
609 Moo.10 Phra Tamnak Road, Pattaya City
Pattaya, 20150

Tourism Authority of Thailand (TAT) Pattaya Office is a state enterprise responsible for the promotion of tourism in Thailand, especially in Chonburi Province (Pattaya).

Sea View Homes บ้านพักพัทยา Sea View Homes บ้านพักพัทยา
69/1 หมู่ 1 หมู่บ้านจอมเทียนซีวิว ถนนหาดจอมเทียน ตำบลนาจอมเทียน
Pattaya, 20150

บ้านพักพัทยา ที่พักติดหาดจอมเทียน พร้อมโต๊ะสนุ๊ก สระว่ายน้ำ คาราโอเกะ สุนัขเข้าพักได้

SaRi Private Guide Thailand SaRi Private Guide Thailand
Pattaya
Pattaya

K2k Global Thailand Co. ltd. K2k Global Thailand Co. ltd.
83/7 Moo 07,SOI Nongmaikaen-2, Nongprue, Bang Lamung ,
Pattaya, 20150

LET'S MAKE A HAPPY JOURNEY WITH K2K GLOBAL (THAILAND) CO., LTD. 83/8 Moo 07,SOI Nongmaikaen-2, Nongprue, Banglamung , Chonburi -20150 Pattaya , Thailand . Hotline: +668-48632438 , +66949-717131

ILVES TOUR ILVES TOUR
308/76-78 Thappraya Road, Moo 10, Pattaya City, Chonburi, 20150 Thailand
Pattaya, 20150

Экскурсии по всему Таиланду. Бронирование отелей. Авиаперелеты. Трансферы. Школа тайской кухни. Свадебные церемонии и фотосессии.

LAND ROYAL Residence Pattaya LAND ROYAL Residence Pattaya
Pattaya, 20150

LAND Royal Residence Hotel is a 3-star hotel located within a 20-minute walk from walking street..

P.Ten Travel P.Ten Travel
Front Of Hotel Selection Pattaya. Beach Road,Between Soi 5 And 6
Pattaya, 20150

パタヤ観光・ゴルフ場予約・タクシーサービス

Adventure Motorcycles Thailand Adventure Motorcycles Thailand
Pattaya, 20150

AMT is a motorcycle tour company based in Pattaya 1 hour 40 minutes drive from Bangkok. Because of our unique location, based centrally we can offer tours to places many want to see but are just out of reach for most tour companies.

Malee Travel Malee Travel
216/56 M. 10 Central Shopping Arcade, (Opp Mike Shopping Mall 2) Pattaya 2nd Rd., Pattaya City 20260, Chonburi, Thailand
Pattaya, 20150

Contact or Visit us if you wish to travel and leave everything else to us!

Magic Villas Pattaya Magic Villas Pattaya
418/83 Soi 5 Phratumnak Road
Pattaya, 20150

3 and 4 bedroom villas with private pool and whirlpool bath. Just a couple of minutes walk to the beach.

Adventure Resort Thailand Adventure Resort Thailand
136/5 Moo 6
Pattaya, 20150

Resort fuer Natur- und Tierfreunde mit reichhaltigem Angebot an verschiedenen Ausfluegen und Safaris rund um Tiere und Natur. Ideal auch fuer Familien.

บ้านพักพัทยา Seascape Poolvilla บ้านพักพัทยา Seascape Poolvilla
Seascape Poolvilla 333/49 A11 ต.นาจอมเทียน อ.สัตหีบ จ.ชลบุรี
Pattaya, 20250

บ้านพักพร้อมสระว่ายน้ำส่วนตัวใกล้ทะเลหาดจอมเทียน ขนาด 2 ห้องนอน 2 ห้องน้ำ