Villa Basilika

Luxury Apartments to let in the city of Vlora, Albania.

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standard'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit.

This new profil of our Villa mixes jungle vibes with city sensibilities. It's that off-the-beaten-track feeling, ten minutes from the Bulevardi Ismail Qemali.

# Happy New Year Everyone!
A new year however starts, and we hope to bring to you our most useful experiences for a more efficient, enjoyable and successful stay.
# Many Wishes Full of Health and Lovely Achievements!

The beautiful gifts of spring ..#flowers..#aroma...#beauty..#colors..pleasure is yours.>>
www.villabasilika.com

Where will it be your next trip..for your short visit..??
Be sure...in the garden of our #Villa , you will enjoy the smell of #citrus,the smell of #herbs (#sage,#rosemary,#oregano,#myrtle,#thyme,#mint,etc;)!!

From the mountain to the sea, nature in this place shows it's wild beauty!!!
Luxury for less'',,, how to afford your dream vacation!!!

#guestsloveus
Our unlimited passion, dedication and hard work helped us win the Guest Review Award for 2017

May your days be Merry and Bright!
Best Wishes!

youtube.com

VIDEOLAJM/ Vlora turistike, pamjet e mrekullueshme me dron

Where to go when you’ve already checked Vlore off your list!

Per me shume video dhe lajme klikoni Balkanweb.com , faqja me e klikuar shqiptare...

Guest book of Villa Basilika!

booking.com

Villa Basilika, Vlorë, Albania

Villa Basilika welcomes you!

booking.com Offering free WiFi and a garden with a barbecue, Villa Basilika is located in Vlorë, 700 metres from Kuzum Baba. Independence Square is 1.

1st Floor Apartment

Villa Basilika

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet  Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore ,me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore, e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te website-it www. villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore ,me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore, e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te website-it www. villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet  Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore,barbekju e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te internetit www.villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.
Jemi te gatshem te marim parasysh sugjerimet tuaja dhe tu japin te gjitha obsjonet e mundeshme.Ju mirepresim te ''Villa Basilika''

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore,barbekju e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te internetit www.villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.
Jemi te gatshem te marim parasysh sugjerimet tuaja dhe tu japin te gjitha obsjonet e mundeshme.Ju mirepresim te ''Villa Basilika''

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet  Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore,barbekju e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te internetit www.villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.
Jemi te gatshem te marim parasysh sugjerimet tuaja dhe tu japin te gjitha obsjonet e mundeshme.Ju mirepresim te ''Villa Basilika''

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore,barbekju e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te internetit www.villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.
Jemi te gatshem te marim parasysh sugjerimet tuaja dhe tu japin te gjitha obsjonet e mundeshme.Ju mirepresim te ''Villa Basilika''

youtube.com

Albania, The Hidden Corner of Europe!

Albania Go Your Own Way, Visit Albania Video by: (c) Albcontrol (Air Navigation Services of Albania) http://albcontrol.al/en/ In this small Mediterranean cou...

Timeline Photos

youtube.com

Vlora / Valona , Albania (FromAir) 2017

ALBANIA Go Your Own Way, VisitAlbania Vlora Beach and Rocky Sand Vlora is an old city founded in the sixth century B.C., originally known by the name Aulona....

We feel your assessment as a task (mission) and not as a privilege!!!
Kind Regards
Villa Basilika

Timeline Photos

Our Best Wishes !!!

TripAdvisor Hotels

Wählen Sie nicht einfach eine beliebige Unterkunft in Vlora.Schauen Sie sich die Meinungen der Reisenden an.

booking.com

Villa Basilika, Vlorë, Aλβανία

booking.com Το Villa Basilika βρίσκεται στην Αυλώνα σε απόσταση 700μ. από το παρατηρητήριο Kuzum Baba και 1,1χλμ. μακριά από την πλατεία Ανεξαρτησίας.

booking.com

Villa Basilika, Vlorë, Aλβανία

booking.com Το Villa Basilika βρίσκεται στην Αυλώνα σε απόσταση 700μ. από το παρατηρητήριο Kuzum Baba και 1,1χλμ. μακριά από την πλατεία Ανεξαρτησίας.

Villa Basilika Welcomes you!

Villa Basilika Welcomes you!

Hello June

Untitled Album

Photos from Villa Basilika's post

Villa Basilika

youtube.com

Albania, an important gateway

All the reasons why you should visit our beautiful country!

https://youtu.be/iBFQxIwCW2A

Albanian nature beauties

villa-basilika-al.book.direct

Villa Basilika - Vlorë - Albania

Check out our new website!
www.villabasilika.com

villa-basilika-al.book.direct

youtube.com

Villa Basilika, Vlorë, Albania, HD Review

Book it now! Save up to 20% - http://hotelsale.club/villa-basilika-1 Featuring free WiFi and a barbecue, Villa Basilika is located in Vlorë, just 0.4 miles f...

We share this #2015 Award with all the people that made it happen, our guests, our staff and Booking.com support team!
We reckon this valuation as a challenge to offer hospitality of exceptional quality in the future as well!
Sincere Regards.
Ne kete sfide jemi fitues te perbashket.Vizioni yne sherben si nje ure qe bashkon kultura te ndryshme por deshira te perbashketa.E konsiderojme kete vleresim si nje detyre dhe pergjegjesi, dhe jo si nje privilegj. Falenderime te sinqerta nga stafi yne.

Photos from Villa Basilika's post

booking.com

Villa Basilika, Vlorë, Albania

booking.com Offering free WiFi and a barbecue, Villa Basilika is situated in Vlorë, 700 metres from Kuzum Baba. Independence Square is 1.1 km from the property.

Timeline Photos

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet  Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore ,me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore, e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te website-it www. villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore ,me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore, e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te website-it www. villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.

booking.com

Villa Basilika, Vlorë, Albania

booking.com Villa Basilika is a self-catering accommodation located in Vlorë. Free WiFi access is available. The property is 700 metres from Kuzum Baba and 1.

1st Floor Apartment

Ground Floor Apartment (No2)

Ground Floor Apartment (No2)

''Villa Basilika ''do te behet destinacioni juaj i radhes.Frekuentoni ambjentet  Relaksuse te Apartamenteve ''Superior'' &'' Standart'' te kesaj ville,per te kaluar pushimet verore me familjen,te afermit apo miqte tuaj ,qofshin keto afat shkurter ose afat gjate.Villa ju afron te gjitha komoditetet dhe hapesirat per strehimin e dite qendrimeve tuaja.Villa perbehet nga 4 apartamente ,2 prej te cilave te cilesuara ''Superior Apartament''me nje sip 150 m2 gjitheperfshirese ,ndodhen ne katin e 2-te dhe te 3-te me dy dhoma gjumi sallon guzhine dhe banje,me ballkone rreth e rrotull jane krejtesisht indipendente te vecuara ne c'do kat, luxury te areduara me c'do detaj..Kurse 2 te tjerat te cilesuara ''Standart Apartament'' ndodhen ne katin e pare me sip 50m2 me 1 dhome gjumi sallon ,koridor, banje.Kane obor perpara me ambjente te gjelberuara ne vend shume te qete larg smogut dhe trafikut .Ndodhemi 1500 metra larg detit duke ndjekur rrugen e unazes per te dale te Komanda e Marines dhe 500 metra larg Qendres per te Fabrika e Orizit. Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita,kondicioner,ventilatore,barbekju e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone te internetit www.villabasilika.com per te bere rezervimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.
Jemi te gatshem te marim parasysh sugjerimet tuaja dhe tu japin te gjitha obsjonet e mundeshme.Ju mirepresim te ''Villa Basilika''
Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlora?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Rr. 4 Heronjte (Xhemil Bej Vlora) Nd 33
Vlora
9402

General information

Te arreduara, te mobiluara ,me drita dhe uje te rrjedhshem 24 ore (jo bolieri),me parkim portat e ballkoneve me sita, e plot avantazhe te tjera te cilat do ti zbuloni ve ambjentet e '' Villa Basilika'' duke klikuar ne faqen tone per te bere prenotimet e pastaj konfirmimet tuaja.Te jeni te bindur se keni bere zgjedhjen me te favorshme dhe me ekonomike.Ju mirepresim.
Other Vacation Home Rental in Vlora (show all)
Kompleksi "Uji i Ftohte" Diana's Holiday Home Kompleksi "Uji i Ftohte" Diana's Holiday Home
Rruga Alexande Moisiu
Vlora, 9405

Apartament ne Kompleksin "UJI I FTOHTE",Vendodhje e pamje nga deti For sale by owner 163.3 m2 Sea front Apartment on Villas "UJI I FTOHTE",Vlore, Albania