MONI Travel 2008

Agjensi Turistike "MONI Travel" Vlore.
Udhetime turistike dhe transport brenda e jashte vendit.
Duke filluar nga 20+1, 30+1, 35+1 dhe 55+1 vende.

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE-MOSTAR (24-26 MAJ)🙏
👉Grup i konfirmuar
💱95 EURO 2 nate/3 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel
🥞 Mengjesi dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

👉UDHETIM NE MEDUGORJE 🙏😇🙏
👉 Nisja 31 Maj -2 Qershor
💱60 EURO 1 nate/2 dite
💱 95 euro 2 nete /3 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥞 Mengjesi.dreka dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

Meteora#greece

Muaj te mbare miq 🥰🌞🌞
🌺🌺

♦UDHETIME NJE DITORE NE JANINE♦
🔸Me kalim nga Kakavia🔸
💶20 euro personi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📞Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
🖥Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE🔴😇🙏
💱60 EURO 1 nate/2 dite
💱95 EURO 2 nete/3 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥞 Mengjesi.dreka dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

👉Grupi i radhes Medugorje 👏👏

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE (26-28 PRILL)🔴😇🙏
💱60 EURO 1 nate/2 dite
💱95 EURO 2 nete/3 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥞 Mengjesi.dreka dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

⭐️Udhetim 1 ditor Kisha e Shna noit Lac (16 prill )🙏🙏
💱 Cmimi 1200 leke/personi

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE (26-28 PRILL)🔴😇🙏
💱60 EURO 1 nate/2 dite
💱95 EURO 2 nete/3 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥞 Mengjesi.dreka dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE (19-20 PRILL)🔴😇🙏
👉Grup i konfirmuar
💱60 EURO 1 nate/2 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel
🥞 Mengjesi dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

Timeline Photos

MUAJ TE MBARE MIQ😘

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE (28-29 Mars)🔴😇🙏
👉Grup i konfirmuar .4 vendet e fundit
💱55 EURO 1 nate/2 dite

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus
🏨 Akomodimi ne Hotel
🥞 Mengjesi dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

Kanionet E Osumit

Fundjave te bukur miq 🌻☀😘

🍀UDHETIM NE VALBONE🌼🌿🌺
💶6000 Lekë personi 1 nate /2 dite

🚌Udhetim komod
🛫Nisja nga Vlora ne oren 6:00
🚻Pushim i shkurter ne lushnje, Kompleksi Joti.
🔘Nisja drejt Morines.
🚌Vizite ne Prizren-Gjakove- Bajram Curri.
🛬Mberritja ne Valbone.
🌃Darka e lire.
💤Fjetja.dhe mengjesi ne hotel

🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

Grupi i radhës

♦UDHETIME NJE DITORE NE JANINE♦
🔸Me kalim nga Kakavia🔸
💶20 euro personi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📞Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
🖥Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🌺🌻Miremengjes dhe fundjave te bukur miq🌻🌺😘

🌻🌻DITA E VERES 17 Marsi ne PERMET🌻🌼🌺🌸
👉Udhetim 1 ditor ne Permet
💱 Cmimi 1500 leke personi

Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

Per festen e 8 Marsit ne Stamboll

🌻🌻14 MARSI-DITA E VERES 💐🌻🌼🌺🌸
👉Udhetim 1 ditor ne Permet
💱 Cmimi 1500 leke personi

Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

🔴GRUP I KONFIRMUAR (22-24 MARS)🔴
⭐️ UDHETIM BUDVA - KOTORR - ULQIN⭐️⭐️⭐️
💵 45 EURO personi (2 dite/1 nate)
💵69 EURO personi (3 dite / 2 nete).

Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod vajtje-ardhje
🏨 Akomodimi ne Hotel me 4 ⭐️ne Ulqin ,1 ose 2 nete qendrimi
🎼 Muzike LIVE
🍝 Mengjesi dhe darka
📱 Free Wi-Fi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🔸MEDUGORJE - MOSTAR( 15-17 MARS)🙏🙏😇😇
💶95 euro personi (2 nete / 3dite).
GRUP I KONFIRMUAR

🔹Ne cmim perfshihet :
🚌Udhetimi komod me Minibus/ Autobus
🏨Akomodimi ne Hotel ne Medjugorje
🥞Mengjesi, dreka e darka ne hotel
💻Free Wi-Fi
🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

Grupi i Medjugorjes. THE BEST GROUP.

🌻🌻Muaj te mbare miq🌻🌻

🌻🌻14 MARSI-DITA E VERES 💐🌻🌼🌺🌸
👉Udhetim 1 ditor ne Elbasan
💱 Cmimi 1000 leke personi

Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

🔴GRUP I KONFIRMUAR (22-23-24 MARS)🔴
⭐️ UDHETIM BUDVA - KOTORR - ULQIN⭐️⭐️⭐️
💵 45 EURO personi (2 dite/1 nate)
💵69 EURO personi (3 dite / 2 nete).

Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod vajtje-ardhje
🏨 Akomodimi ne Hotel me 4 ⭐️ne Ulqin ,1 ose 2 nete qendrimi
🎼 Muzike LIVE
🍝 Mengjesi dhe darka
📱 Free Wi-Fi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

⭐️⭐️⭐️SUPER OFERTA NE ANTALYA ⭐️⭐️⭐️
6 NETE DHE 7 DITE!!!

Kemal Bay 5* - Alanya *OFERTE E RE*
për Rezervime të Hershme deri 28 Shkurt.
Çmimi €475 për person eco/std (3+1) për 6 netë Nisje 17 Maj.
Çmimi €509 për person eco/std (3+1) për 6 netë Nisje 24 Maj.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

💟PRANVERE NE STAMBOLL 6-10 MARS 💟
🔴Grup i Konfirmuar.Vende te Limituara🔴
💶139 Euro PERSONI

🔹Ne cmim perfshihet :
🚌Udhetimi komod me MINIBUS dhe guide Shqip
🏨Akomodimi ne Hotel
🥞Mengjesi ne hotel
💻Free Wi-Fi
🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443 / 033 407 177
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

🔴UDHETIM BUDVA - KOTOR - ULQIN🔴
💵49 euro personi (2 dite / 1 nate).
💵69 euro personi (3 dite / 2 nete).
🔔🔔PER SHKOLLAT CMIME TE TJERA🔔🔔

Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod vajtje-ardhje
🏨 Akomodimi ne Hotel me 4 ⭐️ne Ulqin ,1 ose 2 nete qendrimi
🎼 Muzike LIVE
🍝 Mengjesi dhe darka
📱 Free Wi-Fi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🔸UDHETIM NE STRUGE - OHER 🔸
💶45€ personi (2 dite/1 nate).
💶65 € personi(3 dite/2nete)
🔔PER SHKOLLAT CMIME TE TJERA🛎🔔

Ne cmim perfshihet :
🚌Udhetimi komod vajtje-ardhje
🏨Akomodimi ne Hotel me 4 yje ne Struge qendrimi.
🎤Muzike LIVE
🍝Mengjesi dhe darka
💻Free Wi-Fi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443 / 033 407 177
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES.

🔴UDHETIM NE MEDUGORJE 🔴😇🙏
💱55 EURO 1 NATE/2 DITE

🔹 Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod me minibus ose autobus
🏨 Akomodimi ne Hotel
🥞 Mengjesi dhe darka ne hotel
💻 Free Wi-Fi
🔹 Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱 Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧 E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🔸MEDUGORJE - MOSTAR( 1-3 MARS)🙏🙏😇😇
💶95 euro personi (2 nete / 3dite).
GRUP I KONFIRMUAR

🔹Ne cmim perfshihet :
🚌Udhetimi komod me Minibus/ Autobus
🏨Akomodimi ne Hotel ne Medjugorje
🥞Mengjesi, dreka e darka ne hotel
💻Free Wi-Fi
🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🔴Tur ne Kolashin❄️❄️⛷⛷
💱 CMIMI 69euro 2 Dite/1Nate

♦NE CMIM PERFSHIHET:
🚌 UDHETIMI KOMOD ME MINIBUS/AUTOBUS
🏨 AKOMODIMI NE HOTEL ME 4 YJE
🍱 MENGJESI NE HOTEL
💻 FREE WIFI
♦PER ME TEPER DETAJE NA KONTANTONI NE:
📲 CEL 069 31 36 443/069 20 70 443
📧 E-MAIL [email protected]
OSE DERGONI MESAZH NE INBOX

🔴UDHETIM NE KORFUZ🔴
💱 99 E/ PERSONI 3 DITE/2NETE

♦NE CMIM PERFSHIHET:
🚌 UDHETIMI KOMOD ME MINIBUS/AUTOBUS
🏨 AKOMODIMI NE HOTEL ME 4 YJE
🍱 MENGJESI DHE DARKA NE HOTEL
💻 FREE WIFI
♦PER ME TEPER DETAJE NA KONTANTONI NE:
📲 CEL 069 31 36 443/069 20 70 443
📧 E-MAIL [email protected]
OSE DERGONI MESAZH NE INBOX

PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA .DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🌻🌻PRANVERE NE SOFJE 💐☀️🌎

Tur ne Sofje ,3 dite/2nete
Cmimi ⏩109 €/personi

♦NE CMIM PERFSHIHET:
🚌 UDHETIMI KOMOD ME MINIBUS/AUTOBUS
🏨 AKOMODIMI NE HOTEL ME 4 YJE
🍱 MENGJESI DHE DARKA NE HOTEL
💻 FREE WIFI
♦PER ME TEPER DETAJE NA KONTANTONI NE:
📲 CEL 069 31 36 443/069 20 70 443
📧 E-MAIL [email protected]
OSE DERGONI MESAZH NE INBOX

PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA .DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

🤩😍 RELAX 💏💟 ROMANCE ⛷⛷ SKI
💏🎀💝 SHENVALENTIN NE KORCE💝🎀💏
💱4500 LEKE PERSONI

♦NE CMIM PERFSHIHET:
🚌 UDHETIMI KOMOD ME MINIBUS/AUTOBUS
🏨 AKOMODIMI NE HOTEL ME 4 YJE
🍱 MENGJESI NE HOTEL
💻 FREE WIFI
♦PER ME TEPER DETAJE NA KONTANTONI NE:
📲 CEL 069 31 36 443/069 20 70 443 / 033 407 177
📧 E-MAIL [email protected]
OSE DERGONI MESAZH NE INBOX

Prevalle

Ekskursion #monitravel

♦UDHETIME PRISHTINE - PRIZREN♦
44 € personi (2 dite/1 nate).
Ne cmim perfshihet :
🚌 Udhetimi komod vajtje-ardhje
🏨 Akomodimi ne Hotel me 4 ⭐️ ,1 nate qendrimi
🎼 Muzike LIVE
🍝 Mengjesi ne Hotel
📱 Free Wi-Fi
Per me teper detaje na kontaktoni ne:
☎️Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443 / 033 407 177
✉️E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox
PER GRUPE TE KONFIRMUARA MBI 15 PERSONA, DATA E UDHETIMIT SIPAS DESHIRES

💟PRANVERE NE STAMBOLL 6-10 MARS 💟
🔴Grup i Konfirmuar.Vende te Limituara🔴
💶139 Euro PERSONI
109 Euro per grupe MBI 35 PERSONA
🔹Ne cmim perfshihet :
🚌Udhetimi komod me MINIBUS dhe guide Shqip
🏨Akomodimi ne Hotel
🥞Mengjesi ne hotel
💻Free Wi-Fi
🔹Per me teper detaje na kontaktoni ne:
📱Cel: 069 31 36 443 / 069 20 70 443 / 033 407 177
📧E-mail: [email protected]
Ose dergoni mesazh ne inbox

ITINERARI

Dita e Parë: Nisja nga Vlora në oren 14.00 prane agjensise MONI TRAVEL Udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mëbrritja në Stamboll rreth orës 10:00, Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Vlorë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Pestë: Mbrritja në Vlore, rreth orës 08.00.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlora?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Ujevara ne Kravica, Bosnje.

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Transballkanike
Vlora
9401
Other Tour Agencies in Vlora (show all)
ALBANIA TURIZEM ALBANIA TURIZEM
Spinsteen 9
Vlora, 1946CN

PLATFOREM PER REKLAMIM HOTELESH NE SHQIPERI FALAS!

Gerveni Travel Gerveni Travel
Prane Portit Detar
Vlora, 9401

Agjensia perfaqesuese e trageteve te linjes Vlore-Brindisi-vlore

Viaggiare in Albania Viaggiare in Albania
Himare Fshate
Vlora, 9425

VLORA CITY VLORA CITY
Vlora

Vlora qyteti me i bukur ne bote <3

Qendra  e zhytjes "Ekspedita BLU'' Qendra e zhytjes "Ekspedita BLU''
Lagja BASHKIMI Pallati 1301
Vlora, TIRANA

Qendra e zhytjes EKSPEDITA BLU organizon te gjitha aktivitetet ne det dhe bregdet......... Punime nenujore dhe guida ne det.kurse zhytje

VloraSite VloraSite
Vlore
Vlora

Buzeqesh! Je ne Vlore

Diving and tours vlore Diving and tours vlore
Rruga Murat Terbaci
Vlora, 9004

•Several boat trip everyday� •Scuba diving� •Car for rent� •Rent apartments � •Hotels reservation� �[email protected] �+355694446664

Tragjas Tragjas
Fshati Tragjas
Vlora

Colombo Tours Colombo Tours
Vlore
Vlora

Vlore - Karabrun

Caronna Albania BUS Italia Caronna Albania BUS Italia
Vlora, 1001

Ofrojme çmimet me te mira ne treg.Te udhetosh ne Itali me kushte komode,per vetem 50Euro

Linja Tirane-Vlore-Gjermani Linja Tirane-Vlore-Gjermani
Rruga Lef Sallata
Vlora

Tisa Tours Tisa Tours
Vlora, 8401

* Tisa Tours eshte nje Agjenci Udhetimi .Per cdo informacion qe ju duhet mund te na kontaktoni. :)