LOGAN Travel

It's time to rethink the weekend
When we think of our Saturdays and Sundays as vacations — rather than days we’re simply not at work — we return on Monday happier and more refreshed, according to research from UCLA Anderson. The difference in sentiment has little to do with specific activities, like laying on the beach, the researchers found. Instead, much of it comes down to focusing on the present moment, something we’re more inclined to do when we put ourselves in vacation mode.

LOGAN Travel në shërbimin tuaj 🤗🤗🤗

Logan Travel
#travelagency
#agjensiudhetimeshvlore
#albaniantravelagency
#travel
#tickets

Birmingham, United Kingdom
#WorldImageTravelPhotography
#LoganTravel #travelagency #Vlore #Albania

Vacations are awesome...but they can also be purposeful and good for the soul. We work hard all year long so travel should be a sacred experience.

Pushimet janë të mrekullueshme ... por ato gjithashtu mund të jenë të qëllimshme dhe të mira për shpirtin. Ne punojmë shumë gjatë gjithë vitit, kështu që udhëtimi duhet të jetë një përvojë e shenjtë.

#LoganTravel
#NëshërbiminTuaj #Travelagency #flytickets #Albania #aroundtheworld #tourism

Emirates bling 777 ☺️☺️

Seychelles is calling!
#LoganTravel

🤩 Atmosferë festash, Logan Travel 🤩
🎶🎄🎄🎈🥳🎄🎄🎈🥳🌲🌲🎈🥳🌲🌲✈️🚅🎶

Logan Travel uron gjithë shqiptarët Gëzuar festën e Pavarësisë 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

😍 Destinacionet më të kërkuara vijnë për ju nga #LoganTravel 😍

✈✈ #Bileta_Promocionale me nisje nga #Tirana🔸#Prishtina🔸#Podgorica🔸#Shkupi dhe #Ohri ✈✈

❌Përfito tani:
☎+355 69 63 62 249 ☎+355 69 58 79 061

🔸Shkup - Budapest 20 Euro
🥀Shkup - Friedrichshafen 20 Euro
🔸Prishtinë - Budapest 20 Euro

🛫🛫🛫

🔸Tiranë - Pisa 50 Euro
🥀Tiranë - Bari 50 Euro
🔸Tiranë - Verona 50 Euro
🥀Tiranë - Rome 50 Euro
🔸Tiranë - Malpensa 50 Euro
🥀Tiranë - Bologna 50 Euro
🔸Tiranë - Firenze 60 Euro
🥀Tiranë - Bergamo 60 Euro
🔸Tiranë - Venezia 60 Euro
🥀Tiranë - Ancona 70 Euro
🔸Tiranë - Rimini 70 Euro
🥀Tiranë - Genoa 80 Euro
🔸Tiranë - Torino 80 Euro
🥀Tiranë - Perugia 90 Euro

🛫🛫🛫

🔸Tiranë - Budapest 25 Euro
🥀Tiranë - Londër 35 Euro
🔸Tiranë - Dortmund 39 Euro
🥀Tiranë - Amsterdam 49 Euro
🔸Tiranë - Stamboll 69 Euro
🥀Tiranë - Athinë 79 Euro
🔸Tiranë - Tel Aviv 85 Euro
🥀Tiranë - Ankara 89 Euro
🔸Tiranë - Izmir 89 Euro
🥀Tiranë - Bruksel 95 Euro
🔸Tiranë - Copenhagen 105 Euro
🥀Tiranë - Basel 105 Euro
🔸Tiranë - Dusseldorf 105 Euro
🥀Tiranë - Geneva 105 Euro
🔸Tiranë - Frankfurt 105 Euro
🥀Tiranë - Hamburg 105 Euro
🔸Tiranë - Vienne 105 Euro
🥀Tiranë - Munich 105 Euro
🔸Tiranë - Cologne 105 Euro
🥀Tiranë - Barcelona 105 Euro
🔸Tiranë - Stuttgart 105 Euro
🥀Tiranë - Prag 105 Euro
🔸Tiranë - Zurich 105 Euro
🥀Tiranë - Berlin 105 Euro
🔸Tiranë - Marseille 105 Euro
🥀Tiranë - Bukuresht 105 Euro

🛫🛫🛫

🔸Ohrid - Viena 35 Euro
🥀Ohrid - Basel 49 Euro

🛫🛫🛫

🔸Prishtinë - Memmingen 29 Euro
🥀Prishtinë - Dortmund 29 Euro
🔸Prishtinë - Basel 29 Euro
🥀Prishtinë - Londër 49 Euro
🔸Prishtinë - Berlin 55 Euro
🥀Prishtinë - Geneva 55 Euro
🔸Prishtinë - Munich 59 Euro
🥀Prishtinë - Dusseldorf 59 Euro
🔸Prishtinë - Stuttgart 59 Euro
🥀Prishtinë - Oslo 69 Euro
🔸Prishtinë - Paderborn 69 Euro
🥀Prishtinë - Zurich 79 Euro
🔸Prishtinë - Helsinki 85 Euro
🥀Prishtinë - Hanover 129 Euro
🔸Prishtinë - Hamburg 149 Euro

🛫🛫🛫

🔸Podgoricë - Berlin 25 Euro
🥀Podgoricë - Londer 25 Euro
🔸Podgoricë - Bruksel 25 Euro
🥀Podgoricë - Milano 25 Euro
🔸Podgoricë - Budapest 25 Euro
🥀Podgoricë - Stockholm 25 Euro
🔸Podgoricë - Memmingen 25 Euro

🛫🛫🛫

🔸Shkup - Rome 29 Euro
🥀Shkup - Eindhoven ‎29 Euro
🔸Shkup - Bratislava 29 Euro
🥀Shkup - Malpensa 29 Euro
🔸Shkup - Hamburg 29 Euro
🥀Shkup - Venezia 29 Euro
🔸Shkup - Bruksel 29‎ Euro
🥀Shkup - Paris 29 Euro
🔸Shkup - Berlin 29 Euro
🥀Shkup - Frankfurt 29‎ Euro
🔸Shkup - Memmingen 29 Euro
🥀Shkup - Hanover 29 Euro
🔸Shkup - Nuremberg 29 Euro
🥀Shkup - Copenhagen 35 Euro
🔸Shkup - Dortmund 35 Euro
🥀Shkup - Londër 35 Euro
🔸Shkup - Gothenburg 35 Euro
🥀Shkup - Malmo 35 Euro
🔸Shkup - Oslo 35 Euro
🥀Shkup - Malta 35 Euro
🔸Shkup - Basel 35 Euro
🥀Shkup - Cologne 35‎ Euro
🔸Shkup - Stockholm 39 Euro

⚠️Kujdes: Data të caktuara në #Nëntor #Dhjetor në varësi të destinacionit

🎁Përfshihet:
1- Bileta e avionit vajtje
2- Taksat aeroportuale
3- Bagazhe në varësi të kompanisë

📧Mail: [email protected]

🏵️Për më tepër: Inbox ose Skype: logan travel

📌Adresa:
L.Isa Boletini ,Rr.Sadik Zotaj ,prane teatrit Petro Marko ,ose Ish Embeltore Rinia

🌐Mënyrat e pagesës:

Në të gjithë Shqipërinë nëpërmjet Raiffeisen Bank,
Nga çdo vend i Europës pagesa bëhet nëpërmjet Western Union ose Money Gram.

Photos from LOGAN Travel's post

Logan Travel ju uron pushime të mbara ☺
#LoganTravel
#rentcar

Bring Me

30 qytetet që duhet të vizitoni patjetër ☺✈🚁🚣⛵

30 Cities To Visit Before You're 30

Stamped

Rio De Janeiro 🇧🇷😍

Stamped

Venecia 😍 😍

Venice 😍

#biletaavioni
#biletaautobuzi
#albawings
#Ernest
#easyJet
#vueling
#AirAlbania
#TUIFly
🌐🌏✈✈🚘🚘🛩🛩🌍🌐

LOGAN ju mirëpret për t'ju ofruar shërbimet e saj 🌏🌐

☺☺☺

Me rritjen e temperaturave kete sezon vijojne ofertat tek #LOGAN #TRAVEL per nisje nga #Podgorica & #Prishtina linje direkte !

🛫 #LOGAN #TRAVEL# 🛬

Podgorice ⭐ Wroclaw 55€
Podgorice 🍒 Budapest 55€
Podgorice ⭐ Malpensa 40€
Podgorice 🍒 Warsaw 60€
Podgorice ⭐ Bruksel 95€
Podgorice 🍒 Berlin 100€
Podgorice ⭐ London Stansted 51€
Podgorice 🍒 Memingen 95€

💥 NXITONI ! 😲 💥

Prishtinë 🍏 Budapest 25€
Prishtinë 🍓 London 50€
Prishtinë 🍏 Berlin 125€
Prishtinë 🍓 Basel 70€
Prishtinë 🍏 Geneva 79€
Prishtinë 🍓 Munich 55€
Prishtinë 🍏 Paris 94€
Prishtinë 🍓 Verona 65€
Prishtinë 🍏 Stuttgart 55€
Prishtinë 🍓 Dusseldorf 55€
Prishtine 🍏 Hamburg 81€
Prishtine 🍓 Zurich 60€
Prishtine 🍏 Cologne 60€
Prishtine 🍓 Hanover 90€

▪◾◼Te perfshira ne cmim◼◾▪

-Bileta vetem vajtje
-Bagazhe ne varesi te destinacionit
-Taksat aeroportuale
-Cmimet jane momentale per data te caktuara te muajit #KORRIK ose #GUSHT

💰 Mënyrat e Pagesës & Adresa: 💰

🌞 Pagesën Mund Ta Bëni Nga Çdo Qytet Në Degët E Raiffeisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.
🌞 Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesën mund ta bëni në çdo degë të WesternUnion ose MoneyGram

🎀 Kontakt:
☎ +355 695879061 ☎ +355696362249 📱Viber/Wts
[email protected] ose na dergoni një mesazh në Facebook
📫 Adresa: Ish embeltore Rinia ,prene teatrit "Petro Marko"

###logan####travel###

🚖 Logan Travel ashtu si cdo vit ju ofron sherbimin e Makinave me Qera per te plotesuar komoditetin tuaj gjate ketij sezoni veror ,mos ngurroni te prenotoni,na gjeni tek ish embeltore Rinia ,prane teatrit "Petro Marko",Vlore.
🎀 Kontakt:
☎ +355 695879061 ☎ +355696362249 📱Viber/Wts
[email protected] ose na dergoni një mesazh në Facebook
📫 Adresa: Ish embeltore Rinia ,prene teatrit "Petro Marko"

Logan Travel
për çdo informacion kontaktoni: 0696362249 / 0695879061

Ju mirëpresim !

Suksesi është një udhëtim jo një destinacion :) 😍😍😍😍

Travel Club Albania

National Geographic:Albania 2018 in Top 21 Best Destinations to visit

[05/06/18]   Për çdo informacion ju lutem na shkruani në :
+355696362249
+355695879061

Video Da Condividere

Logan Travel

Bright Side

It’s so spot on! 😆
Copyrighted by Mark Gungor, markgungor.com

🍃Fluturoni më lirë se kurrë më parë për në Budapest ,gjate muajit Mars 🛫

Tiranë - Budapest -Tiranë

➡️Cmimi vetëm për 79 Eur per person me bagazh dore .

Nxitoni të prenotoni sa më parë pasi cmimet janë momentale!

Ju lutemi na kontaktoni ne :
☎ 0695879061 / 0696362249
[email protected]
📝 ose na dergoni një mesazh në Facebook
📪 Adresa:Ish Rinia prane teatrit' Petro Marko''

LOGAN Travel
#travelwiththebestlogantravel
#rentacar

Logan Travel ju uron të gjithëve Gëzuar Festat
🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Kur është hera e fundit që keni eksploruar një shtet tjetër 😉

Logan Travel ju uron 😍😍😍😍😍

Udhëtoni me Logan Travel 🌍🌐✈🚁🚣⛵
Komoditeti Juaj në çdo udhëtim☺

cntraveler.com

Roman Colosseum's Top Level to Open for First Time in 40 Years

cntraveler.com Sometimes, the best views are in the nosebleeds.

Të udhëtosh do të thotë të jetosh edhe një herë nga fillimi :)
Logan Travel

[09/22/17]   🖼🖼Oferta per fluturim te lira #TETOR️ & #NENTOR🖼🖼
️🏷Shënim : JO të gjitha datat me ofertë / 0696362249/0695879061🏷
• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •
️ Tiranë ✈ Bari €45
️ Tiranë ✈ Milano €55
️ Tiranë ✈ Ancona €55
️ Tiranë ✈ Bergamo €60
️ Tiranë ✈ Bolonja €55
️ Tiranë ✈ Firenze €55
️ Tiranë ✈ Rimini €65
️ Tiranë ✈ Verona €63
️ Tiranë ✈ Venecia €60
️ Tiranë ✈ Pisa €65
️ Tiranë ✈ Genova €85
️ Tiranë ✈ Torino €75
️ Tiranë ✈ Rome €75
️ Tiranë ✈ Pescara €80
️ Tiranë ✈ Perugia €80
Tiranë ✈ Cuneo €63 (Nga 9 Dhjetori)

• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •

️🦋 Tiranë ✈ Budapest €40
️🦋 Tiranë ✈ Amsterdam €49
️🦋 Tiranë ✈ Paris €76

• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •

️ Prishtinë ✈ Londër €55
️ Prishtinë ✈ Paris €60
️ Prishtinë ✈ Gjeneve €70
️ Prishtinë ✈ Berlin €80
️ Podgoricë ✈ Milano €40
️ Podgoricë ✈ Memmingen €60
️ Podgoricë ✈ London €45
️ Podgoricë ✈ Stockholm €45
️ Podgoricë ✈ Bruksel €55
️ Podgoricë ✈ Berlin €90

• • • • • • • • • • • BILETA AVIONI • • • • • • • • • • •

️ Oher ✈ Basel €35
️ Oher ✈ Londer €40
️ Shkup ✈ Bruksel €35
️ Shkup ✈ Copenhagen €40
Shkup ✈ Paris €40
️ Shkup ✈ Berlin €40
️ Shkup ✈ Koln/Bonn €35
️ Shkup ✈ Dortmund €35
️ Shkup ✈ Frankfurt €35
️ Shkup ✈ Friedrichshafen €35
️ Shkup ✈ Hamburg €35
️ Shkup ✈ Hannover €35
️ Shkup ✈ Memmingen €30
️ Shkup ✈ Nuremberg €35
️ Shkup ✈ Malta €35
️ Shkup ✈ Eindhoven €35
️ Shkup ✈ Oslo €40
️ Shkup ✈ Bratislava/Vienna €35
Shkup ✈ Barcelona €35
️ Shkup ✈ Gothenburg €40
️ Shkup ✈ Malmo €40
️ Shkup ✈ Stockholm €40
️ Shkup ✈ Vaxjo €40

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore

#Logan_Travel, oferta më pare kalon nga ne.

🎀 Kontakt:
☎ +35533400009
[email protected] ose na dergoni një mesazh në Facebook
📫 Adresa: Pranë Teatrit "Petro Marko",tek Rinia ,Vlore

Thrillist Travel

This luxury hotel used to be a prison.

Books

Chi torna da un viaggio non è mai la stessa persona che è partita.
(Proverbio Cinese)

A book is a set of sheets of paper, parchment, or similar materials that are fastened together to hinge at one side. A single sheet within a book is a leaf, and each side of a leaf is a page. Writing or images can be printed or drawn on a book's pages. An electronic image that is formatted to resemble a book on a computer screen, smartphone or e-reader device is known as an electronic book or e-book.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlora?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


L.ISA BOLETINI ,RR SADIK ZOTAJ P
Vlora
9401
Other Tour Agencies in Vlora (show all)
Joni Agjensi Turistike Joni Agjensi Turistike
Lgj Partizani
Vlora

Tisa Tours Tisa Tours
Vlora, 8401

* Tisa Tours eshte nje Agjenci Udhetimi .Per cdo informacion qe ju duhet mund te na kontaktoni. :)

MONI Travel 2008 MONI Travel 2008
Rruga Transballkanike
Vlora, 9401

Agjensi Turistike "MONI Travel" Vlore. Udhetime turistike dhe transport brenda e jashte vendit. Duke filluar nga 20+1, 30+1, 35+1 dhe 55+1 vende.

Gerveni Travel Gerveni Travel
Prane Portit Detar
Vlora, 9401

Agjensia perfaqesuese e trageteve te linjes Vlore-Brindisi-vlore

Vlora Online Vlora Online
Vlora, 9404

Vlora Online eshte nje faqe per te gjithe Vlonjatet dhe per gjithe Shqiptaret. Ketu do te gjeni gjithcka rreth Vlores, foto,video,lajme,histori etj...

VloraSite VloraSite
Vlore
Vlora

Buzeqesh! Je ne Vlore

Caronna Albania BUS Italia Caronna Albania BUS Italia
Vlora, 1001

Ofrojme çmimet me te mira ne treg.Te udhetosh ne Itali me kushte komode,per vetem 50Euro

Viaggiare in Albania Viaggiare in Albania
Himare Fshate
Vlora, 9425

Linja Tirane-Vlore-Gjermani Linja Tirane-Vlore-Gjermani
Rruga Lef Sallata
Vlora

ALBANIA TURIZEM ALBANIA TURIZEM
Spinsteen 9
Vlora, 1946CN

PLATFOREM PER REKLAMIM HOTELESH NE SHQIPERI FALAS!

Sole Agjensi Turistike Sole Agjensi Turistike
Bulevardi Ismail Qemali
Vlora, 96

SOLE Agjensi Turistike, ofron: -Udhetime turistike -Paketa turistike -Bileta avjoni -Siguracion jete dhe auto -Sh*tje-blejrje ambjentesh -Ambjente me qera

Qendra  e zhytjes "Ekspedita BLU'' Qendra e zhytjes "Ekspedita BLU''
Lagja BASHKIMI Pallati 1301
Vlora, TIRANA

Qendra e zhytjes EKSPEDITA BLU organizon te gjitha aktivitetet ne det dhe bregdet......... Punime nenujore dhe guida ne det.kurse zhytje