TEUTA BOAT TOURS, Vlorë Video January 21, 2019, 9:34am

Videos by TEUTA BOAT TOURS in Vlorë. Boat tours in Vlorë Bootsausflüge in Vlorë Gite in barca a Valona Shëtitje me anije ne Vlorë

Other TEUTA BOAT TOURS videos

Inside the Haxhi Ali Cave Brenda ne shpellen e Haxhi Alise Udhetoni dhe eksploroni me ne!

Teuta 2

Shpella e Haxhi Alise

Shijoni spektaklin e delfineve me Anijen Turistike Teuta🐬

Hapja e sezonit ne anijen turistike Teuta!

Udhëtoni me anijen turistike Teuta!
Udhëtoni me anijen turistike Teuta! Për prenotime na kontaktoni në Facebook ose në numrin: 069 33 77 312 Ju mirëpresim!

Natyre spektakolare.. kjo eshte te udhetosh me anijen teuta

Me anijen TEUTA shikon prek dhe eksploron natyren dhe brigjet e virgjera te karaburunit

Pamje fantastike KARABURUN qe ofron TEUTA BOAT TOURS

About   Privacy   Login