Aquamarine Adventure Vlore

Aquamarine Adventure Vlore - Udhëtim ditor me anije Eksplorojmë së bashku plazhet e Karaburunit dhe misteret e Ishullit të Sazanit! Daily Boat Trip Vlore Celular: +35569 711 4050

Photos from Aquamarine Adventure Vlore's post

Udhëtime ditore me anije ⛵
💙👙🏝🏖⛱🌊☀️🍍🍉🥝🍹
#aquamarineadventure
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditor me anije ⛵⚓Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 Daily Boat Trip Vlore ⛵🌊⚓🏝
www.aquamarine-adventure.al
Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditor me anije ⛵⚓Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 Daily Boat Trip Vlore ⛵🌊⚓🏝
www.aquamarine-adventure.al
Celular: +35569 711 4050

13 Korrik 2019

12 Korrik 2019

15 Korrik 📅
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊 #keepitwild #aquamarineadventure

Photos from Aquamarine Adventure Vlore's post

13 - 14 Korrik 📅
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊

Learn to relax. Your body is precious, as it houses your mind and spirit. Inner peace begins with a relaxed body.

[07/11/19]   ✔ 12 Korrik 📅
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

🙏 Special thanks to @m.b.n_pictures 😍 for this video.

They said a storm was coming... a storm I was waiting for to feel alive ...

Life begins at the end of your comfort zone

🌊 #keepitwild #simplyadventure #wildernessculture #lifeofadventure #liveoutdoors #beautifuldestinations #discoverearth #wherewillwegonext #makemoments #exploremore #stayandwander #goexplore #destinationearth #exploringtheworld #lovelifeoutside #staywild #wildalbania #seaquotes #visitalbania #wonderfulalbania #beautiful_albania #quoteoftheday #albaniannature #adriaticsea #goyourownway #sealife #exploringalbania #storm

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050
Aquamarine Adventure Vlore

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050
Aquamarine Adventure Vlore

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050
Aquamarine Adventure Vlore

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050
Aquamarine Adventure Vlore

Adventure is allowing the unexpected to happen to you.

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️ 🌞 Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050
Aquamarine Adventure Vlore

Daily Boat trip to Karaburun and Sazan Island with Aquamarine Adventure

Daily Boat trip to Karaburun and Sazan Island with Aquamarine Adventure

Daily Boat trip to Karaburun and Sazan Island with Aquamarine Adventure

Daily Boat trip to Karaburun and Sazan Island with Aquamarine Adventure

instagram.com

Aquamarine Adventure Vlore (@aquamarine.adventure.vlore) • Instagram photos and videos

Nëse nuk jeni ende duke na ndjekur tashmë në Instagram, ndoshta është koha për të filluar. Çdo ditë, ne sjellim frymëzim të mrekullueshëm nga udhëtimet tona për të gjithë ëndërrimtarët, aventurierët, dhe fotografët.

If you’re not already following us on Instagram, maybe it’s time to start. Each day, we bring gorgeous travel inspiration to daydreamers, storytellers, and photographers.

https://www.instagram.com/aquamarine.adventure.vlore/

instagram.com 3,932 Followers, 1,156 Following, 356 Posts - See Instagram photos and videos from Aquamarine Adventure Vlore (@aquamarine.adventure.vlore)

5 Korrik 2019

3 - 4 Korrik

2 Korrik

⚓ 9 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Aquamarine Adventure Vlore

⚓ 9 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Po ndodh tani ....
@selectumboatparty

⚓ 6 - 7 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

⚓ 5 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞
Rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Kur guidën në ishullin e Shazamit e bën Ermali 😅

⚓ 4 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

We will be back on the 6th of July. Get ready! 🔥🔥 www.selectum.al

We will be back on the 6th of July. Get ready! 🔥🔥 www.selectum.al

Will you join us on 6th of July? 🙂
Selectum Boat Party Aquamarine Adventure Vlore

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

⚓ 2 Korrik 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝 ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

“Jobs fill your pocket, but adventures fill your soul.” Bashkoju ekuipazhit më
⚓ 29 - 30 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Bashkoju ekuipazhit më
⚓ 29 - 30 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditore me anije 👙🌊☀️
Destination -> PARADISE 🏝⛱ 
✔Karaburun ⛵⚓ 
✔Shpella e Haxhi Alis 
✔Ishulli i Sazanit 🏝 😍🏝 
Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 
😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
 📲Celular: +35569 711 4050 How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊#keepitwild

Udhëtim ditore me anije 👙🌊☀️
Destination -> PARADISE 🏝⛱
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝 😍🏝
Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit!
😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050 How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊#keepitwild

Bashkoju ekuipazhit më
⚓ 28 - 29 - 30 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

[06/27/19]   28 - 29 - 30 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

27 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Festojmë ashtu si Shqipet dinë të festojnë 🇦🇱 me flamurin më të bukur në botë 😍 Super atmosferë në bordin e anijes ⛵

26 Qershor 🏝⛱
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE🏝

✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

[06/24/19]   25 Qershor 🏝 Sazan Island
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱ ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊#keepitwild

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱ ✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊#keepitwild

“Remember that happiness is a way of travel – not a destination.”
✔25 Qershor 🏝
Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊

Udhëtim ditor me anije ⛵⚓
Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 Daily Boat Trip Vlore ⛵🌊⚓🏝
www.aquamarine-adventure.al
Celular: +35569 711 4050

How about spending your day nicely on a boat sailing ...🌊 #keepitwild #simplyadventure #wildernessculture #lifeofadventure #liveoutdoors #beautifuldestinations #discoverearth #wherewillwegonext #makemoments #exploremore #stayandwander #goexplore #destinationearth #exploringtheworld #lovelifeoutside #staywild #wildalbania #seaquotes #visitalbania #wonderfulalbania #beautiful_albania #quoteoftheday #albaniannature #sharealbania #adriaticsea #goyourownway #sealife #exploringalbania #smilealbania😀🇦🇱️

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Udhëtim ditore me anije
👙🌊☀️Destination -> PARADISE 🏝⛱
✔Karaburun ⛵⚓
✔Shpella e Haxhi Alis
✔Ishulli i Sazanit 🏝
😍🏝 Eksplorojmë së bashku plazhet🏖 e Karaburunit dhe misteret e Ishullit🏝 të Sazanit! 😍🏝️🏖️🌞 rezervoni 👇
📲Celular: +35569 711 4050

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlorë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Port Of Vlore
Vlorë
9401
Other Vlorë travel agencies (show all)
Edison Tourist Guide Edison Tourist Guide
Llogora Pass
Vlorë, +355

Our staff offers a guide accros the city for every tourist who want to know more about Vlora.. Reasonable prices,friendly staff and many other facilities..

Udhetime Turistike "LEO" Dhermi Udhetime Turistike "LEO" Dhermi
DHERMI
Vlorë

Udhetime turistike me skaf ne Rivieren Shqiptare.Gjiri i Grames.Gjiri i Gjipe.Jal.Himare.Sarande.Gjiri i Shen Andrea.Sazan.

LILI Travel & Tours LILI Travel & Tours
Rruga "Transballkanike" .Te Kullat Anakonda (Kulla Nr. 2)
Vlorë, 9401-

Agjensi udhetimi me qender ne Vlore. Paketa turistike & Bileta avjoni. Ofrojme bileta trageti, autobusi, siguracione, rezervime hoteli.

Colombo Albania Agency Colombo Albania Agency
Hasan Kushta
Vlorë, +355695278133

Colombo Albania Agency Japim marim apartamente me qera shesim dhe blejm prona. +355695278133 +355694001912 www.caa.al

Intours vlora Intours vlora
Rruga Pavlo Flloko, Vlorë, 9405, Albania
Vlorë, 9405

Intours Vlora Agjensia me e re ne qytetin Bregdetar e cila ju ofron nje game te gjere sherbimesh Paketa turistike, Udhetime me kompanite ajrore me te mira

Daily tours - Vlora Daily tours - Vlora
L."H.Cakeri"
Vlorë

We organize daily trip from Vlora to all touristic destinations in Albania.

Apartamente pushimi  ORIKUM Apartamente pushimi ORIKUM
Orikum
Vlorë

Kompleks i ri apartamentesh pushimi ne Orikum te Vlores, 5 minuta larg nga bregdeti i mrekullueshem i Jonit. Mobilim i perkryer dhe parking i garantuar.

Realdo Tourist Travel Vlore Realdo Tourist Travel Vlore
Rruga Sali Vranishti
Vlorë

Guida Turistike ne :- gadishullin e Karaburunit , shpella e Haxhi Alis , ishulli Sazanit ,gjiri Grames . Nr cel: +355699939535

Eurosky Travel Eurosky Travel
Rruga Hektor Shyti
Vlorë, 9400

Agjensi Udhetimesh ne hyrje te Portit Vlore.

Grand Travel & Tours Vlorë Grand Travel & Tours Vlorë
Rruga Sadik Zotaj
Vlorë, 9403

Tour e Gite in Barca in Albania Tour e Gite in Barca in Albania
Vlorë, 9426

L'Albania con piu di 300 km di costa, la maggior parte ancora da esplorare, offre scenari mozzafiato che in pochi km vede alternarsi l'Adriatico e Ionio.

Shtepi-Pushimi.al Shtepi-Pushimi.al
Bulevardi Ismail Qemali Kulla Hanxhari I
Vlorë, 9401

Pushime ne Shqiperi