Ener Travel

Travel & Tourism Agency Tour Operator

Operating as usual

❄ PRIZREN/SUHAREK/PREVALLE/BREZOVICE

♦️ Dt:6-7/SHKURT

♦️ 1- Nate/2-Dite
💥 45 €/Personi

📌 Te perfshira
○ Transporti
○ Akomodimi
○ Mengjesi & Darka
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Drini i zi/Kukes
○ Suhareka
○ Prevalla
○ Shtepia e Bardhe
○ Brezovica
○ Pista e skive sipas deshires
○ Prizreni
○ Lidhja e Prizrenit
○ Xhamia e qytetit
○ Ura e çelsave
○ Kalaja e qytetit

📲 Kontakt/0677199711

#prevalla #brezovica #prizren #enertravel

👉 KORÇE/VOSKOPOJE
🚀 DT:30-31/JANAR
♦️ 1-nate/2-dite
🎫 4500 L/Personi
🚀 Nisja nga Vlora

♦️ Te perfshira:
🔹️ Transporti me autobus
🔹️ Akomodimi ne hotel
🔹️ Mengjesi ne hotel
🔹️ Shoqerues grupi

● Vizitohen:
🔹️ Drilon
🔹️ Tushemisht
🔹️ Korce/
○ Pazari i vjeter
○ Katedralja
○ Pedonalja
🔹️ Voskopoje

#korçe #enertravel

💥 Ju thjesht na zgjidhni
👉 Per te tjerat mendojme ne 😀

📲 cel/+355677199711
📧 [email protected]

👉 KORÇE/VOSKOPOJE
🚀 DT:23-24/JANAR
♦️ 1-nate/2-dite
🎫 4500 L/Personi
🚀 Nisja nga Vlora

♦️ Te perfshira:
🔹️ Transporti me autobus
🔹️ Akomodimi ne hotel
🔹️ Mengjesi ne hotel
🔹️ Shoqerues grupi

● Vizitohen:
🔹️ Drilon
🔹️ Tushemisht
🔹️ Korce/
○ Pazari i vjeter
○ Katedralja
○ Pedonalja
🔹️ Voskopoje

#korçe #enertravel

💥 Ju thjesht na zgjidhni
👉 Per te tjerat mendojme ne 😀

📲 cel/+355677199711
📧 [email protected]

📌 TE DIELEN DT:24/JANAR
👉 Udhetim 1/Ditor
🙏 Kisha e Shna Ndoit/Laç
♦️ Laguna e Patoku
📌 Dt:17/Janar
💥 1500 lek/Personi
💥 1200 lek/personi (Fieri/Lushnja)

♦️ Perfshihet
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📲 Kontakt cel/+355677199711

⛪ Kisha e Shna Nojt Laç
🙏 Faleminderit dhe ndihmofte gjithe besimtaret
🚍 Udhetimi i Dt:17/Janar

❄ Udhetim 1/Ditor

🌨 Dt:30/Janar

👉 Nisja nga Vlora 25 €/Personi
👉 Nisja nga Fieri/Lushnja 22 €

♦️ Te perfshira
○ Transporti
○ Shoqerues

📲 Kontakt/0677199711

#kolasin #enertravel

❄ PRIZREN/PREVALLE/BREZOVICE

♦️ Dt:31/JANAR

♦️ Udhetim 1/Ditor
💥 25 €/Personi nga Vlora
💥 22 €/Personi nga Fieri/Lushnja

📌 Te perfshira
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Drini i zi/Kukes
○ Prevalla
○ Shtepia e Bardhe
○ Brezovica
○ Pista e skive sipas deshires
○ Prizreni

📲 Kontakt/0677199711

#prevalla #brezovica #prizren #enertravel

🌨 Korça sot zbardhon nga bora ❄
👉 Vazhdojne rezervimet
🚍 Nisemi te shtunen
● Nga Vlora ora 07:00
● Nga Fieri ora 07:30

📲 Tel/0677199711

📌 TE DIELEN
👉 Udhetim 1/Ditor
🙏 Kisha e Shna Ndoit/Laç
♦️ Laguna e Patoku
📌 Dt:17/Janar
💥 1500 lek/Personi

♦️ Perfshihet
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📲 Kontakt cel/+355677199711

❄ PRIZREN/PREVALLE/BREZOVICE

♦️ Dt:23-24/JANAR

♦️ 1- Nate/2-Dite
💥 50 €/Personi

📌 Te perfshira
○ Transporti
○ Akomodimi
○ Mengjesi ne hotel
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Drini i zi/Kukes
○ Prevalla
○ Shtepia e Bardhe
○ Brezovica
○ Pista e skive sipas deshires
○ Prizreni
○ Lidhja e Prizrenit
○ Xhamia e qytetit
○ Ura e çelsave
○ Kalaja e qytetit

📲 Kontakt/0677199711

#prevalla #brezovica #prizren #enertravel

💫 Dreka festive e grupit

💥 E filluam mbare punen ne per kete vitè 💥
🚍 Se bashku me ju ne udhetime te tjera
🙏 Falminderime dhe Qofte nje vit i mbare per te gjithe 🙂

💥 Ener Travel 💥
💫 Ju uron GEZUAR VITIN E RI 2021
♦️ Qofte nje vite i mbare per te gjithe ♦️

👉 KORÇE/VOSKOPOJE
🚀 DT:9-10/JANAR
♦️ 1-nate/2-dite
🎫 4500 L/Personi
🚀 Nisja nga Vlora

♦️ Te perfshira:
🔹️ Transporti me autobus
🔹️ Akomodimi ne hotel
🔹️ Mengjesi ne hotel
🔹️ Shoqerues grupi

● Vizitohen:
🔹️ Drilon
🔹️ Tushemisht
🔹️ Korce/
○ Pazari i vjeter
○ Katedralja
○ Pedonalja
🔹️ Voskopoje

#korçe #enertravel

💥 Ju thjesht na zgjidhni
👉 Per te tjerat mendojme ne 😀

📲 cel/+355677199711
📧 [email protected]

👉 Drilon/Korçe/Voskopoje

📌 Dt:2/Janar
📌 2000 l/personi
📌 Udhetim 1/ditor

🚍 Nisjet nga Vlora/Fieri

♦️ Te perfshira ne çmim
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

🚀 Vizitohen

○ Drilon
○ Korçe
(Pazari i vjeter)
(Katedralja)
(Pedonalja)
○ Voskopoje

📲 Kontakt
○ Cel/+355677199711

👉 Dhe per mbyllje fundjava ne Korçe
🙏 Faleminderit grupit
🙂 Te kudo ndodhur dhe te gatshem per kedo qe zgjedh te udhetoj me ne

💥 Beslidhja-Oriku 0-0
🙂 Urime ekipit

💥 Devolli-Laberia 0-2
🙂 Urime ekipit

👉 Drilon/Korçe/Voskopoje

📌 Dt:3/Janar
📌 2000 l/personi
📌 Udhetim 1/ditor

🚍 Nisjet nga Vlora/Fieri

♦️ Te perfshira ne çmim
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

🚀 Vizitohen

○ Drilon
○ Korçe
(Pazari i vjeter)
(Katedralja)
(Pedonalja)
○ Voskopoje

📲 Kontakt
○ Cel/+355677199711

❄ PRIZREN/PREVALLE/BREZOVICE

♦️ Dt:25-26/Dhjetor

♦️ 1- Nate/2-Dite
💥 50 €/Personi

📌 Te perfshira
○ Transporti
○ Akomodimi
○ Mengjesi ne hotel
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Drini i zi/Kukes
○ Prevalla
○ Shtepia e Bardhe
○ Brezovica
○ Pista e skive sipas deshires
○ Prizreni
○ Lidhja e Prizrenit
○ Xhamia e qytetit
○ Ura e çelsave
○ Kalaja e qytetit

📲 Kontakt/0677199711

#prevalla #brezovica #prizren #enertravel

👉 Permeti-Laberia 0-1

❄ PRIZREN/PREVALLE/BREZOVICE

♦️ 1- Nate/2-Dite
💥 45 €/Personi

📌 Te perfshira
○ Transporti
○ Akomodimi
○ Mengjesi ne hotel
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Drini i zi/Kukes
○ Prevalla
○ Shtepia e Bardhe
○ Brezovica
○ Pista e skive sipas deshires
○ Prizreni
○ Lidhja e Prizrenit
○ Xhamia e qytetit
○ Ura e çelsave
○ Kalaja e qytetit

📲 Kontakt/0677199711

#prevalla #brezovica #prizren #enertravel

❄ Muaj te mbare ❄
👉 Ju mirpresim ne udhetimet tona dimerore 🙂

♦️ GEZUAR 28-29/NENTORIN ♦️

👉BELSH/DRILON/ KORÇE/VOSKOPOJE
🚀 DT:28-29/NENTOR
♦️ 1-nate/2-dite
🎫 4500 L/Personi
🚀 Nisja nga Vlora

♦️ Te perfshira:
🔹️ Transporti me autobus
🔹️ Akomodimi ne hotel
🔹️ Mengjesi ne hotel
🔹️ Shoqerues grupi

● Vizitohen:
♦️ Liqeni i Belsh*t
🔹️ Drilon
🔹️ Tushemisht
🔹️ Korce/Pazari i vjeter
🔹️ Voskopoje

💥 Ju thjesht na zgjidhni
👉 Per te tjerat mendojme ne 😀

📲 cel/+355677199711
📧 [email protected]

💥 Ener Travel💥
👉 Komoditet/Siguri

👉 DIVJAKE/KARAVASTA/BELSH

📌 DT:22/NENTOR
○ Udhetim 1-Ditor

💥 VETEM 1500 LEK/PERSONI

♦️ Vizitohen
○ Laguna e Karavastase
○ Divjaka
○ Liqeni i Belsh*t

♦️ Te perfshira
○ Udhetimi vajtje-ardhje
○ Shoqerues grupi

♦️ Nisja nga Vlora

📲 Kontakt/0677199711

👉 Realizimi i udhetimit
💥 Laguna e Patokut/Kisha e Laçit
🙏 Faleminderit

👉 Shkoder/Razem/Shiroke

♦️ Dt:21/Nentore
♦️ Udhetim 1/Ditore
♦️ 2000 l/Personi
♦️ Nisja nga Vlora/Fieri

📌 Te perfahira:
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📌 Vizitohen
○ Shkodra (Pedonalja)
○ Liqeni i Shirokes
○ Razma

💥 Realizimi i udhetimit
👉 Belsh/Drilon/Korçe
😉 Faleminderit

📌 TE DIELEN
👉 Udhetim 1/Ditor
🙏 Kisha e Shna Ndoit/Laç
♦️ Laguna e Patoku
📌 Dt:15/Nentore
💥 1500 lek/Personi

♦️ Perfshihet
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📲 Kontakt cel/+355677199711

👉 Udhetim 1/Ditor

🙏 Kisha e Shna Ndoit/Laç
Laguna e patokut
📌 Dt:14/Nentor
💥 1500 lek/Personi

♦️ Perfshihet
○ Transporti
○ Shoqerues grupi

📲 Kontakt cel/+355677199711

👉 K.F/ORIKU

👉BELSH/DRILON/ KORÇE/VOSKOPOJE
🚀 DT:7-8/NENTOR
♦️ 1-nate/2-dite
🎫 4800 L/Personi
🚀 Nisja nga Vlora

♦️ Te perfshira:
🔹️ Transporti me autobus
🔹️ Akomodimi ne hotel
🔹️ Mengjesi ne hotel
🔹️ Shoqerues grupi

● Vizitohen:
♦️ Liqeni i Belsh*t
🔹️ Drilon
🔹️ Tushemisht
🔹️ Korce/Pazari i vjeter
🔹️ Voskopoje

💥 Ju thjesht na zgjidhni
👉 Per te tjerat mendojme ne 😀

📲 cel/+355677199711
📧 [email protected]

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Vlorë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Sadik Zotaj
Vlorë
9401
Other Travel Agencies in Vlorë (show all)
Edison Tourist Guide Edison Tourist Guide
Llogora Pass
Vlorë, +355

Our staff offers a guide accros the city for every tourist who want to know more about Vlora.. Reasonable prices,friendly staff and many other facilities..

LILI Travel & Tours LILI Travel & Tours
Rruga "Transballkanike" .Te Kullat Anakonda (Kulla Nr. 2)
Vlorë, 9401-

Agjensi udhetimi me qender ne Vlore. Paketa turistike & Bileta avjoni. Ofrojme bileta trageti, autobusi, siguracione, rezervime hoteli.

Realdo Tourist Travel Vlore Realdo Tourist Travel Vlore
Rruga Sali Vranishti
Vlorë

Guida Turistike ne :- gadishullin e Karaburunit , shpella e Haxhi Alis , ishulli Sazanit ,gjiri Grames . Nr cel: +355699939535

Ideal Travel Agency Ideal Travel Agency
Bulevardi Vlore - Skele ( Perball Union Bank )
Vlorë, 9401

Ideal Travel Agency ju ofron paketa turistike, bileta avioni,trageti dhe autobusi me cmime ideale! Thjesht zgjidhni nje destinacion :) !

orikutours orikutours
Orikum Vlore
Vlorë, 9426

agjensi turistike imobiliare

Jusi Travel Jusi Travel
Prane Xhamise
Vlorë, VLORE

JUSI Travel Ju Sherbejm : - Paketa turistike - Turqi Maqedoni Kosove etj - Bileta Avioni - Bileta Autobusi Greqi Itali Siguracion per shendetin

Tour e Gite in Barca in Albania Tour e Gite in Barca in Albania
Vlorë, 9426

L'Albania con piu di 300 km di costa, la maggior parte ancora da esplorare, offre scenari mozzafiato che in pochi km vede alternarsi l'Adriatico e Ionio.

Discover Vlora Albania Discover Vlora Albania
Vlorë

Vlora is one of the most beautiful cities of Albania and is right to be proud. Called the "City of the flag,' or ''City with two seas"

Shpresa Travel & Tours Shpresa Travel & Tours
Rruga Lef Sallata, 25
Vlorë, 9402

Ne agjensine tone do te gjeni keto sherbime: 1) Bileta autobusi - avioni - trageti 2) Siguracione makinash dhe shendeti 3) Perkthime - Noterizime 4) Makina me qera 5) Agjensi Imobiliare

Eloise&Dad Travel Eloise&Dad Travel
Sheshi Flamurit.
Vlorë, 4901

Are you visiting Albania in 2020? Are you looking for tradition, adventure, relaxation, history, activities, parties, excursions, etc? Call, write, comment

Kejt travel & tours Kejt travel & tours
Perballe Conad
Vlorë, 12345EMI

Offerte Turistiche in Albania Offerte Turistiche in Albania
Rruga Çamëria
Vlorë, 9401

Servizi di Turismo in Sud Albania e’ l’agenzia che offre tutti I servizi del turismo in Albania specializzata in pacchetti turistici nell’albania del sud in colaborazione con strutture alberghiere da 3 , 4 , 5 stelle , Appartamenti e altri alloggi

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C