“Preservation of Forests and Green Environment” NGO

Shoqata “Ruajtja Pyjeve dhe Mjedisi i Gjelber” ,eshte Shoqate Mjedsiore ,dhe eshte e regjistruar ne Gjykate me .vendim Nr. 28, dt. 03.05.1998.

JU UROJE TE GJITHEVE :
Pershumot e me shnet K’Shnella
Gëzuar Krishtlindjen !
Marry Christmas!
FROHE WEIHNACHTEN!
BUON NATALE!
FELIZ NAVIDAD !
………………………….

Photos from “Preservation of Forests and Green Environment” NGO's post

Photos from “Preservation of Forests and Green Environment” NGO's post

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

Timeline Photos

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO

Delta e Bunes ...

"Cornelia " trip , Albnaian Alps

Untitled Album

Untitled Album

wildlife Albanien Alps

Untitled Album

Profile Pictures

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

Profile Pictures

Profile Pictures

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

Profile Pictures

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO's cover photo

“Preservation of Forests and Green Environment” NGO

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Velipojë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Pulaj -plazh , Velipoje ,km 22 Opposite The Beach Toad Road
Velipojë
2000