HEKAD Transport Itali-Shqiperi

Transport mallrash dhe sendesh te ndryshme shtepiake nga Italia drejt cdo qyteti ne Shqiperi dhe nga Shqiperia drejt Italis-se si dhe maganizimin e tyre.

🚚Transporti i radhes Elbasan - Vicenza
HEKAD Transport i shpejt dhe i sigurt.Na kontaktoni per transportin tuaj
📱Ital: +39 320 607 1423 / +39 388 755 0880 (Whatsapp)
📱Alb : +355 69 87 01 061 / +355 69 24 84 730 (Whatsapp)
#transport #transportation #vlorealbania #shqiperiitali #transportes #hekadtransport

Transporti i radhes Pogradec - Milano
#transport #transportation #vlorealbania #transportes #hekadtransport

HEKAD transport mallrash dhe sendesh te ndryshme shtepiake nga Italia drejt cdo qyteti ne Shqiperi dhe nga Shqiperia drejt Italis-se. Garantojme Transport te rregullt e me pergjegjesi, me mjete transporti te pershtatshme ne madhesi dhe peshembajtje. Disponojme ambiente per magazinimin e mallrave tuaj beranda dhe jashte vendit. Sherbim korrekt dhe cmime te favorshme ne treg. Per cdo informacion mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit, Whatsapp,Instagram ose ne Imbox.
Ital: +39 320 607 1423 / +39 388 755 0880 (Whatsapp)
Alb : +355 69 87 01 061 / +355 69 24 84 730 (Whatsapp)

HEKAD Transport Itali-Shqiperi's cover photo

HEKAD Transport Itali-Shqiperi's cover photo

HEKAD Transport Itali-Shqiperi

BELSH - FAENZA

Transport mallrash dhe sendesh te ndryshme shtepiake nga Italia drejt cdo qyteti ne Shqiperi dhe nga Shqiperia drejt Italis-se. Garantojme Transport te rregullt e me pergjegjesi me mjete transporti te pershtatshme ne madhesi dhe peshembajtje. Disponojme ambiente per magazinimin e mallrave tuaj beranda dhe jashte vendit. Sherbim korrekt dhe cmime te favorshme ne treg. Per cdo informacion mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit, Whatsapp,Instagram ose ne Imbox.
Ital: +39 320 607 1423 (Whatsapp) / +39 388 755 0880 (Whatsapp)
Alb : +355 69 87 01 061 (Whatsapp) / +355 69 24 84 730 (Whatsapp)
#transport #hekadtransport #transportsendesh #transportisigurt

Transport mallrash dhe sendesh te ndryshme shtepiake nga Italia drejt cdo qyteti ne Shqiperi dhe nga Shqiperia drejt Italis-se. Garantojme Transport te rregullt e me pergjegjesi me mjete transporti te pershtatshme ne madhesi dhe peshembajtje. Disponojme ambiente per magazinimin e mallrave tuaj beranda dhe jashte vendit. Sherbim korrekt dhe cmime te favorshme ne treg. Per cdo informacion mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit, Whatsapp ose ne Imbox.
Ital: +39 320 607 1423 (Whatsapp) / +39 388 755 0880 (Whatsapp)
Alb : +355 69 87 01 061 (Whatsapp) / +355 69 24 84 730 (Whatsapp)
#transport #hekadtransport #transportsendesh #transportisigurt

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

🚛 Milano -> Tirane

Transport mallrash dhe sendesh te ndryshme shtepiake nga cdo qytet i Itali-se drejt cdo qyteti ne Shqiperi.
Garantojme Transport te rregullt e me pergjegjesi duke ofruar mjete transporti te pershtatshme me madhesi te ndryshme dhe peshembajtje. Disponojme edhe ambiente per magazinimin e mallrave tuaj beranda dhe jashte vendit.
Sherbim korrekt dhe cmime te favorshme ne treg. Per cdo pyetje dhe informacion mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit, Whatsapp ose ne Imbox.
Alb : +355 69 87 01 061 (Whatsapp) / +355 69 24 84 730 (Whatsapp)
Ital: +39 320 607 1423 (Whatsapp) / +39 388 755 0880 (Whatsapp)
#Transportmallrash #hekadtransport #transportsendesh #transport #itali #shqiperi #necdoqytetteshqiperise

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Valona?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Rruga Mis Durhan
Valona
9401
Other Valona travel agencies (show all)
Linja Shkoder - Tirane - Sicili Linja Shkoder - Tirane - Sicili
Rruga Lef Sallata, 117
Valona

Me ne udhetoni qete dhe kendshem.... Prenotoni ne 3495512073 - 3240708057 - 3240708058 - 3240708059

Pasqua in Albania Pasqua in Albania
Via Princesha Rugjine
Valona, 9426

Ritorna anche quest'anno l'imperdibile viaggio alla scoperta dei riti della Pasqua Ortodossa in Albania! A sud-est dell'Albania, la più caratteristica.