Spirit Travel & Tours

Të gjitha shërbimet që ne ofrojmë janë të bazuara në një sërë vlerash dhe besimesh të cilat plotësojnë dhe tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë. • Konsulencë udhëtimesh Agjentët tanë janë ndër agjentët më me përvojë dhe të trajnuar në Shqipëri . Ata kanë qënë pjesë e agjensive të para të udhëtimeve në Shqipëri dhe kanë përvojë të gjërë në shërbimin e sh*tjes së biletave. Ata do t`ju shërbejnë për një zgjidhje posacërisht sipas nevojave tuaja specifike qofshin këto biznesi apo personale. Agjentët tanë janë të certifikuar nga IATA ,të kualifikuar dhe të trajnuar për të gjitha nevojat e industrisë së transportit. Kënaqësia e klientëve tanë dhe ofrimi i cmimeve dhe zgjidhjeve më të mira është objektivi i agjentëve tanë. Agjentët tanë mund të rezervojnë për ju fluturimet më të mira, si nga oraret ashtu edhe tarifat më të volitshme, qoftë ky një shërbim i thjeshtë biletarie apo fluturime ndërkombëtare me tranzite. Ata mund të organizojnë transportin nga aeroporti për ju, mund të rezervojnë hotelin më të mirë me tarifat më të mira në një vend, sipas nevojave tuaja specifike dhe mund t`ju japin këshilla të vlefshme udhëtimi sipas destinacionit qe po vizitoni. • Aktivitete argëtuese Spirit Travel & Tours ofron një shumëllojshmëri të gjerë paketash për kohën tuaj të lirë, duke filluar nga udhëtime të shkurta në Europë deri në ofrimin e paketave të plota pushimesh në të gjithë botën. Ne jemi krenarë për të qënurit të përgjegjshëm, lehtësisht të arritshëm dhe shumë profesionalë në atë ç’ka ofrojmë. Ne i ofrojmë klientëve tanë mundësitë për paketa sa më të plota pushimesh me cmimet më konkuruese. Synimi jonë është ta bëjmë të udhëtuarit sa më të rehatshëm, të arritshëm e argëtues për të gjithë klientët tanë. • Supervizim fluturimi Stafi ynë aktual ka qënë në biznesin e aviacionit dhe në menaxhimin e shërbimeve të tokës për shumë vjet , është trajnuar dhe kualifikuar në shumë qendra trajnimi ndërkombetare të IATA-s . Ne kemi provuar të jemi të suksesshëm duke siguruar shërbime efikase si dhe përformancë të lartë në komunikimin dhe menaxhimin me aktorë të palës së tretë si furnizuesit e karburantit , autoritetet kufitare , doganat , Cargo-n dhe cdo aktor tjetër të aeroportit për të siguruar shërbimet më të mira. Ne e kuptojmë rëndësinë e kryerjes së aktiviteteve të tokës në mënyrë sa më të lehtë dhe të shpejtë, jemi plotësisht të angazhuar për ta bërë pregatitjen për fluturimin tuaj sa më mbresëlënës.

Autoriteti Aviacionit Civil (AAC)

Nëpërmjet deklaratës për shtyp n. 96/2019 të Autoritetit Italian të Aviacionit Civil (ENAC), njoftohemi se ENAC ka nxjerrë aktin e pezullimit të licencës së kompanisë ajrore "Ernest". Pezullimi do të hyj në fuqi më 13 Janar 2020, me qëllim e vetëm që t'i jap kohë kompanisë për të informuar pasagjerët për anullimin e fluturimeve apo për t’i mbrojtur ata që e kanë prerë një biletë udhëtimi.

Sipas vendimit të ENAC, edhe pse licenca e kompanisë mbetet në fuqi deri më 13 janar 2020, duke marrë parasysh festat në Shqipëri dhe Ukrainë, "Ernest" nuk do mund të nxjerrë më bileta në sh*tje. ENAC gjithashtu vlerëson se lejimi i licencës deri në 13 Janar nuk rrezikon sigurinë në operim të kompanisë.

Gjatë kësaj kohe, nëse transportuesi siguron elementët e garancisë të kërkuara nga Rregullorja (KE) nr. 1008/2008, që përmban rregulla të përbashkëta për ofrimin e shërbimeve ajrore në Komunitetin Evropian dhe këto elementë vlerësohen në mënyrë të favorshme nga ENAC, masa e pezullimit mund të revokohet.

Nga ana e tij, Autoriteti i Avicionit Civil Shqiptar ka vendosur menjëherë kontaktin me autoritetin italian, për të marrë më shumë informacion për situatën e krijuar dhe për planin e kompanisë për mbrojtjen e pasagjerëve që mund të preken.

AAC i bën apel të gjithë qytetarëve që mund të kenë prerë bileta me këtë kompani ajrore, që të konfirmojnë statusin e fluturimit të tyre me kompaninë ose agjencinë e biletës para ditës së fluturimit.

Për deklaratën e plotë të vendimit të ENAC referojuni:

https://moduliweb.enac.gov.it/Applicazioni/comunicati/comunicato.asp?selpa1=2601&NumCom=96

Nga Stafi i Spirit Travel & Tours ju urojme perzemersisht gezuar festat dhe nje vit i mbare!

Spirit Travel & Tours

Nxitoni,nxitoni Oferta eshte e vlefshme deri ne 31 Dhjetor per fluturimiet duke nisur nga Janar 2020 e ne vazhdim

Spirit Travel, Ofertat e Fundvitit :
✈️Tiranë - Ancona👉duke nisur nga 112€ vajtje ardhje
✈️Tirane - Bari 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bergamo 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bologna 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Firenze 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Genova 👉duke nisur nga 128 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Milano Malpensa 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Peruggia 👉duke nisur nga 127 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Pisa 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rimini 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rome 👉duke nisur nga 103 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Torino 👉duke nisur nga 129 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Venezia 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Verona👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Dusseldorf 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - London 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
⚠️Nxitoni, oferta është e limituar⚠️
Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

Spirit Travel & Tours

Spirit Travel, Ofertat e Fundvitit :
✈️Tiranë - Ancona👉duke nisur nga 112€ vajtje ardhje
✈️Tirane - Bari 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bergamo 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bologna 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Firenze 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Genova 👉duke nisur nga 128 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Milano Malpensa 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Peruggia 👉duke nisur nga 127 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Pisa 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rimini 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rome 👉duke nisur nga 103 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Torino 👉duke nisur nga 129 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Venezia 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Verona👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Dusseldorf 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - London 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
⚠️Nxitoni, oferta është e limituar⚠️
Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[12/20/19]   Spirit Travel, Ofertat e Fundvitit :
✈️Tiranë - Ancona👉duke nisur nga 112€ vajtje ardhje
✈️Tirane - Bari 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bergamo 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Bologna 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Firenze 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Genova 👉duke nisur nga 128 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Milano Malpensa 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Peruggia 👉duke nisur nga 127 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Pisa 👉duke nisur nga 94 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rimini 👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Rome 👉duke nisur nga 103 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Torino 👉duke nisur nga 129 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Venezia 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Verona👉duke nisur nga 95 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - Dusseldorf 👉duke nisur nga 97 € vajtje ardhje
✈️Tiranë - London 👉duke nisur nga 96 € vajtje ardhje
⚠️Nxitoni, oferta është e limituar⚠️
Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[09/06/19]   Spirit Travel, Ofertat e Tetorit:
✈️Tiranë - Ankona👉duke nisur nga 80€ personi
✈️Tirane - Bari 👉duke nisur nga 80€ personi
✈️Tiranë - Bergamo 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Bolognia 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Firence 👉duke nisur nga 70€ personi
✈️Tiranë - Genova 👉duke nisur nga 70€ personi
✈️Tiranë - Milano Malpensa 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Perugia 👉duke nisur nga 80€ personi
✈️Tiranë - Pisa 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Rimini 👉duke nisur nga 70€ personi
✈️Tiranë - Rome 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Torino 👉duke nisur nga 80€ personi
✈️Tiranë - Venezia 👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Verona👉duke nisur nga 60€ personi
✈️Tiranë - Dusseldorf 👉duke nisur nga 100€ personi
✈️Tiranë - London 👉duke nisur nga 55€ personi

⚠️Nxitoni, oferta është e limituar⚠️

Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[09/03/19]   Fluturimet vajtje - ardhje me Promocion deri më date 8 Shtator:

✈️Tirane ↔️ Ancona ⏩duke nisur nga 128 € për person
✈️Tirane ↔️ Bari ⏩duke nisur nga 111 € për person
✈️Tirane ↔️ Bergamo⏩duke nisur nga 128 € për person
✈️Tirane ↔️ Bolognia ⏩duke nisur nga 112 € për person
✈️Tirane ↔️ Firenze ⏩ duke nisur nga 137 € për person
✈️Tirane ↔️ Genova ⏩ duke nisur nga 145 € për person
✈️Tirane ↔️ Milano Malpensa ⏩ duke nisur nga 113 € për person
✈️Tirane ↔️ Perugia ⏩ duke nisur nga 135 € për person
✈️Tirane ↔️ Pisa ⏩ duke nisur nga 127 € për person
✈️Tirane ↔️ Rimini ⏩ duke nisur nga 127 € për person
✈️Tirane ↔️ Rome ⏩ duke nisur nga 130 € për person
✈️Tirane ↔️Torino ⏩ duke nisur nga 153 € për person
✈️Tirane ↔️Venezia ⏩ duke nisur nga 121 € për person
✈️Tirane ↔️ Verona ⏩ duke nisur nga 128 € për person
✈️Tirane ↔️Dusseldorf ⏩ duke nisur nga 150 € për person
✈️Tirane ↔️London ⏩ duke nisur nga 127 € për person

Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

Oferta e re promocionale e Blue Panorames TIA20,

✈️ 20 % ulje për të gjitha fluturimet nga Tirana drejt Londrës, Dusseldorf dhe destinacioneve të Italisë

Kushtet e ofertës:
1. Bileta të jetë vajtje-ardhje
2. Sh*tjet 03 - 08 Shtator 2019
3. Periudha e udhëtimit 16 Shtator 2019 - 28 Mars 2020

Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[08/10/19]   Ofertat e Spirit Travel per muajin Shtator vazhdojnë.....

✔️Shkup - Frankfurt Hahn ⏩duke nisur nga 25 €
✔️Shkup - Dortmund⏩duke nisur nga 43 €
✔️Shkup - Bremen ⏩duke nisur nga 27 €
✔️Shkup - Berlin Schoenefeld ⏩ duke nisur nga 34 €
✔️Shkup - Copenhagen ⏩ duke nisur nga 27 €
✔️Shkup - Hanover ⏩ duke nisur nga 26 €
✔️Shkup - Nuremberg ⏩ duke nisur nga 42 €
✔️Shkup - Budapest ⏩duke nisur nga 22 €
✔️Shkup - Malte ⏩ duke nisur nga 37 €
✔️Shkup - Barcelona El Prat ⏩ duke nisur nga 27 €
✔️Shkup - Stockholm Skavsta ⏩duke nisur nga 32 €
✔️Shkup - London Luton ⏩ duke nisur nga 37 €

Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[08/09/19]   Oferta edhe më të lira nga Spirit Travel për muajin Shtator:

✈️Tirane - Venecia ➡️ duke nisur nga 80 €
✈️Tirane - Ancona ➡️ duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Bari ➡️ duke nisur nga 65 €
✈️Tirane - Bergamo ➡️ duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Bolognia ➡️duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Milano ➡️ duke nisur nga 65 €
✈️Tirane - Piza ➡️ duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Rome ➡️ duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Verona ➡️ duke nisur nga 70 €
✈️Tirane - Rimini ➡️ duke nisur nga 80 €
Ne cmim perfshihen dhe bagazhe dore deri ne 10 kg

Per cdo informacion kontaktoni ne:
📞045800400
📧[email protected]
📬 Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures, Tirane

[08/08/19]   Super Oferta me Blue Panorama Itali

Vajtje / Ardhje Itali
Periudha Udhetimit: Shtator - Nentor 2019
Tirane ↔ Rome duke nisur nga 105€ personi
Tirane ↔ Venezia duke nisur nga 116€ personi
Tirane ↔ Piza duke nisur nga 106€ personi
Tirane ↔ Bolonja duke nisur nga 106€ personi
Tirane ↔ Bari duke nisur nga 146€ personi
Tirane ↔ Torino duke nisur nga 146€ personi
Tirane ↔ Milano duke nisur nga 105€ personi
Tirane ↔ Firence duke nisur nga 137€ personi
Tirane ↔ Verona duke nisur nga 115€ personi
Tirane ↔ Genova duke nisur nga 116€ personi
Tirane ↔ Bergamo duke nisur nga 116€ personi
Tirane ↔ Ankona duke nisur nga 137€ personi
Tirane ↔ Perugia duke nisur nga 145€ personi
Tirane ↔ Rimini duke nisur nga 136€ personi

Tirane ↔ London duke nisur nga 130€ personi

Tirane ↔ Dusseldorf duke nisur nga 156€ personi

Te perfshira ne cmim bagazhe dore deri ne 10 kg

Nxotoni vendet jane te limituara
Tel: 045800400
Adr: Sheshi Skenderbej

Mundesi punesimi prane Spirit Travel & Tours

Kemer. *****stars. 570€ pp.
All Inclusive. 7 ditë
👉Nisje më 14 Qershor

PGS Hotels Kiriş Resort🏖 😎

NXITO 🏃‍♀️
MC ARANCIA RESORT 5*
- NISJE 28 MAJ ✈️
- ULTRA ALL INCLUSIVE
- 820 EUR /CIFTI 😍😱

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 😍
- NISJA 11 QERSHOR
- 1110 EUR /CIFTI 💏
- ULTRA ALL INCLUSIVE 🌞

The Garden Beach Hotel 5*
- NISJE 07 QERSHOR
- 898 EUR /CIFTI 🤩
- ALL INCLUSIVE

SUPER OFERTE 🤩
-LAND OF PARADISE BEACH 5*
- NISJE 04 QESHOR
- CIFTI 959 EUR 😱 7 DITE

🤩
PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*
-Nisje 01 Qershor
-465 eur personi

𝐊𝐀𝐘𝐀 𝐏𝐀𝐋𝐀𝐙𝐙𝐎 𝐆𝐎𝐋𝐅 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓🌟
💘Të rrëmben zemrën me aq përkujdesje sa nuk i thua dot jo
-ULTRA ALL INCLUSIVE
-Nisja 04 Qershor
-951 eur /personi 7 dite

𝐌𝐈𝐑𝐀𝐆𝐄 𝐏𝐀𝐑𝐊 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓
📌Në një kënd të Kemerit ku deti është i kthjellët kristal, zhytur në gjelbërim ku shërbimi të lë pa fjalë...🌿
➡755€ / 7 ditë
ULTRA ALL INCLUSIVE
- NIsje 31 maj

👍 CIFTI 780€
🌴Iron Ambassador Side 5*🏖
👉1 Qershor. 7 ditë. Gjithçka Përfshirë
•Buzë detit •Gjëlbërim • I rinovuar

CWT

Kurt Ekert, President and CEO of CWT, has been appointed Vice Chair of the United States Travel and Tourism Advisory Board by Secretary of Commerce Wilbur Ross. http://ow.ly/xNb630mGJsN

White city 🙂🙂

Per te gjithe ju fansa qe deshironi te ndiqni nga afer skuadren tuaj te zemres, Spirit Travel disponon bileta per aktivitetin kryesor futbollistik ne bote, Kupen e Botes Rusi 2018.
Biletat jane Kategoria e 2 dhe jane te disponueshme per dy ndeshjet Gjysem Finale perkatesisht ne St. Petersburg dhe Moske. Bashke me biletat Spirit Travel siguron edhe vizen hyrese pa pagese.
Biletat mund te terhiqen menjehere ne zyrat tone me kryerjen e pageses.
Ju mirepresim

💜Super pushime
⛱️ Sharm El Sheikh, 7 Ditë
✈️ Nisja 6 korrik
😍Akomodimi ne Hotel Cleopatra Luxuary 5*
👌Cmimi 830 €/p

Të perfshira në çmim:
-Bileta e avionit Tirane - Sharm El Sheikh- Tirane
-Akomodimi ne hotel
-Koncepti All Incusive

⚠️ Kujdes çmimi është momental

Albania Tour :)

Pushime ne mesdhe,Corfuz All Inclusive.
🌊Shkakton eufori, varësi, iluzione që jeta është vetëm pushime luksoze 😉 🏖 🎉 🍦 🍹
#oferte Roda Beach Resort & Spa All-inclusive Corfu
350 Eur/nata
Family luxury room: 4 Ad/ 2 Ad+2 Chd
Periudha: 10-28 Korrik
Transporti Opsional:
Tirane-Corfu

Pushime ne mesdhe,Corfuz All Inclusive.
🌊Shkakton eufori, varësi, iluzione që jeta është vetëm pushime luksoze 😉 🏖 🎉 🍦 🍹
#oferte Roda Beach Resort & Spa All-inclusive Corfu
200 Eur/nata
Family luxury room: 4 Ad/ 2 Ad+2 Chd
Periudha: 15-30 Qershor
Transporti Opsional:
Tirane-Corfu

🏖Nuk dihet asnjëherë se çfarë surprizash të ka rezervuar jeta😉
Si kjo #oferta e Alkoçlar-it!!
549 Eur 6 ditë Ultra All Inclusive
✈️17 Qershor #alkoclarexclusivekemer
☀️Mos hiq dorë nga ëndrrat😉

Alibey Resort Side
Relax Pool

tour day 😊😊😊

Cmime te tilla nuk do gjeni me 😀🌺🌊✨
Per 7dite/6nete me nisje ne daten 8 qershor. Perfitoni nga superofertat.
🌴Kemal Bay Hotel 5*, Alanya = 475 €ur personi
☀Grand Ring Hotel 5*, Kemer = 482 €ur personi
🌴Dosinia Luxury Resort 5*, Kemer = 536 €ur personi
☀Granada Luxury Alanya 5* = 630 €ur personi
🌴Royal Alhambra Palace 5*, Side = 689 €ur personi
☀Sueno Golf Belek 5* = 769 €ur personi
🌴Royal Seginus 5*, Lara = 749 €ur personi
☀Granada Luxury Belek 5* = 755 €ur personi
🌴Sirene Belek Resort 5* = 777 €ur personi
☀Voyage Sorgun 5*, Side = 949 €ur personi
🌴Voyage Belek 5* = 969 €ur personi

Pushime ne Sharm el Sheikh
Hotel+Bilete

🎀 Pushime Ultra All Inclusive Sharm El Sheikh
🍊 RIXOS SEA GATE 720 €/P
❣️ Nisje 14 Qershor
🌴 😍 Të përfshira në cmim: 🌴 😍
➤ Akomodimi 7 Dite Ultra All inclusive
➤ Bileta Avionit Tirana Sharm El Sheik Tirane

Photos from Spirit Travel & Tours's post

Rixos hotel

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Tirana?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Sheshi Skenderbej, Pallati Kultures
Tirana
1000

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Sunday 08:00 - 14:00
Other Tirana travel agencies (show all)
Weekend Travel dhe Mak Olimpik Weekend Travel dhe Mak Olimpik
Mine Peza, Përballë Grand Bar
Tirana, 1016

Organizim i grupeve turistike brenda dhe jashtë vendit: - Destinacione të turizmit malor. - Destinacione të turizmit bregdetar. Turizmi masiv dhe elitar

Larisa Travel&Tours Larisa Travel&Tours
Rr. Hoxha Tahsim, Ne Krah Te BKT
Tirana, 10

Ideal Travel & Tours Ideal Travel & Tours
Bulevardi Gjergj Fishta, (Prane Ish-ekspozites "Shqiperia Sot), Pallati "E88", Nr. 8,
Tirana, 1001

Best partner for your travel!

Tagalbania.com Tagalbania.com
Rruga Frosina Plaku Nr 22
Tirana, 1002

All special Incoming Tours in Albania

CheckinAL CheckinAL
Rruga E Kavajes
Tirana, 1001

Travel with us to take the real taste of Albania.

Amara Travel Amara Travel
Rruga E Durrësit
Tirana, 1016

Traveling, Holidays, Vacation packages...

Agjensi World Travel Agjensi World Travel
Rruga Sulejman Delvina
Tirana, 1001

ALES Travel & Tours ALES Travel & Tours
Rruga Kont Leopold Bertold
Tirana, 1001

Bileta avioni, autobusi dhe trageti, paketa turistike, rezervime hotelesh, siguracione, makina me qera, charter etj.

Visite Albania Visite Albania
Rruga Panorama, Kompleksi Erjon, Hyrja 1, Apartamenti 1, Tirane
Tirana, 1001

Nuestra agencia ofrece servicio a todas las personas interesadas en comprar, alquilar o viajar por Albania.

Safari Cafè Safari Cafè
Pallati I Kuq, Pranë Digës Së Liqenit Artificial, Rruga Sami Frashëri, Tirana
Tirana, 1000

KU ESHTE Shqiperia KU ESHTE Shqiperia
Rr. "Durresit", Prane Ministrise Se Arsimit, Ish Gjykata E Rrethit, Kati 2
Tirana

There is no need to search about that anymore, because everything you need is here ;)

Brothers Travel Company Brothers Travel Company
Rr.Muhamed Gjallesha Vila 73/1
Tirana, 1025

Udhetime brenda dhe jashte vendit . Paketa turistike ,bileta avioni-trageti ,autobusi ,siguracione ,makina me qira .