Tik Travel & Tours

Udhezuesi me i mire per udhetimet tuaja. Bileta avioni, trageti, autobusi. Guida dhe ture te organizuara. Siguracione udhetimi, shendeti, etj. Sherbime konsulence per cdo udhetim tuajin.

Makina me qera. Travel Agency - Tour operator

Operating as usual

Merr njeriun e zemrës dhe festo për dashurinë në #Stamboll & #Kapadokia!!! 🥰

📅 12-16 Shkurt

💸289€/personi

✅Të përfshira në çmim:

◽Fluturimet Tiranë-Stamboll-Kayseri-Tiranë
◽Akomodimi në Stamboll & Kapadokia
◽Mëngjeset

#tiktravel #shenvalentin2021 #istanbul #cappadocia #love #celebrate #couples#travel #udhetometik #tik #travel #udheto2021 #❤

☃️ Tur 2-ditor në Bogë & Pejë! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31
◽ Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28
◽Mars 6-7

🛏Hotelet:

◽Dukagjini 5*

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjesi & Darka
◽Përdorimi i faciliteteve të hotelit
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Pajisjet e skive
◽Drekat
◽Hyrja në momumente/muzeume

#udhetometik #tiktravel #peje
#boge #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 2-ditor në Kolashin & Podgoricë! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 16-17 , 23-24 , 30-31
◽ Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

🛏Hotelet:

◽Hilton 5*

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjesi & Darka
◽Përdorimi i faciliteteve të hotelit
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Pajisjet e skive
◽Taksa e qytetit (1.5€ personi/natë)

#udhetometik #tiktravel #kolasin #podgorica #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 2-ditor në Kodra e Diellit, Tetovë & Shkup! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 16-17 , 23-24 , 30-31

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjesi
◽Përdorimi i faciliteteve të hotelit
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Pajisjet e skive
◽Dreka
◽Bileta e teleferikut
◽Bileta e hyrjes te kopshti zoologjik (1€)

#udhetometik #tiktravel #tetove
#shkup #kodraediellit #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 2-ditor në Mavrovë,Strugë & Ohër! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 16-17 , 23-24 , 30-31
◽ Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

🛏Hotelet:

◽Diplomat (39€/personi)
◽Imperial (45€/personi)

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjesi & Darka
◽Përdorimi i faciliteteve të hotelit
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Pajisjet e skive
◽Bileta e teleferikut
◽Drekat
◽Hyrja në momumente/muzeume

#udhetometik #tiktravel #mavrovo
#struge #oher #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 2-ditor në Valbonë, Gjakovë & Prizren!

🗓Datat:

◽Janar 16-17 , 23-24 , 30-31
◽ Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në bujtinë
◽Mëngjesi,Dreka & Darka
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Pijet gjatë vakteve
◽Hyrja në muze

#udhetometik #tiktravel #prizren #gjakove
#valbone #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 2-ditor në Korçë & Dardhë! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 16-17 , 23-24 , 30-31
◽ Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

🛏Hotelet:

◽Koçibelli (3900 leke/personi)

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjesi
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Dreka & Darka

#udhetometik #tiktravel #korce
#dardhe #pushime #bore #2021 #travel #travelling

☃️ Tur 4-ditor në Stamboll! ☃️

🗓Datat:

◽Janar 21-24, 28-31

🛏Hotelet:

◽Luxury 4*

✅Të përfshira në çmim:

◽Transporti me autobus komod
◽Akomodimi në hotel
◽Mëngjeset
◽Guida

❌Nuk përfshihet në çmim:

◽Hyrja në muzeume
◽Sarajet e Sulltanit (15€)
◽Shëtitje me anije (10€)
◽Akuariumi (15€)
◽Muzeu i luftës (5€)
◽Turkish Show në anije (30€)

#udhetometik #tiktravel #ıstanbul
#pushime#2021 #travel #travelling

🎊🎊🎊

#tiktravel #newyear #newbeginnings #udhetometik #tik #2021 #⛄️⛄️⛄️

Viti i ri ne Mavrove • 3 dite • 99€

📍Mavrovë

🗓31 Dhjetor - 02 Janar

💸99€ /P

🎁 AKOMODIMI NE HOTEL IMPERIAL 4*
🎁 MENGJESI + DARKA
🎁 TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
🎁 SHOQERUES GJATE UDHETIMIT.

#udhëtometik #mavrovo #macedonia #newyear #vitiiri #2021 #guide #⛄️⛄️⛄️

Një Udhëtim i ëmbël në Lëpushë - Tamarë!

► 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 Janar

• Udhëtim me Guidë

💸 10euro/personi 🌸

🎁 Të përfshira në Cmim :

-Udhëtim me automjet komod
-Shoqëruesi i grupit

#tik #udhetometik #agency #turist #udhetime #theth #2020 #winter #snow #tirana #udhetime #agjenci #lepushe #shkoder #korce #theth #kolasin #peje #prevalle #❄️❄️❄️#⛄️⛄️⛄️⛄️

Një Udhëtim i ëmbël në Brezovicë ⛄️!

► 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 Janar

• Udhëtim me Guidë

💸 10euro/personi 🌸

🎁 Të përfshira në Cmim :

-Udhëtim me automjet komod
-Shoqëruesi i grupit

#tik #udhetometik #agency #turist #udhetime #theth #2020 #winter #snow #tirana #udhetime #agjenci #lepushe #shkoder #korce #theth #kolasin #peje #prevalle #❄️❄️❄️#⛄️⛄️⛄️⛄️

Një Udhëtim i ëmbël në Korce - Voskopoje ⛄️!

📍Vizitohen • Korce•Drilon•Voskopoje•Tushemisht

► 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 Janar

• Udhëtim me Guidë

💸 10euro/personi 🌸

🎁 Të përfshira në Cmim :

-Udhëtim me automjet komod
-Shoqëruesi i grupit

#tik #udhetometik #agency #turist #udhetime #theth #2020 #winter #snow #tirana #udhetime #agjenci #lepushe #shkoder #korce #theth #kolasin #peje #prevalle #❄️❄️❄️#⛄️⛄️⛄️⛄️ #korce #voskopoje

Le t’i urojmë mirëseardhjen 2021 me ngrohtësi 🥰🥰

📍Dubai

🗓 30 Dhjetor- 3 Janar

💸 1350 euro/personi

🎉Të përfshira në çmim:

🎄 Fluturimi nga Tirana vajtje - ardhje me charter
🎄Akomodimi në Swissotel Al Ghurair Mall 5*
🎄Mëngjeset
🎄Darka speciale e Vitit të Ri
🎄Viza dhe siguracioni Covid

#tik #udhetometik #agency #newyear #vitiiri #happy #dubai #charter #hotel #udheto #pushime #pushime2020 #tik #2021

Le t’i urojmë mirëseardhjen 2021 me ngrohtësi 🥰🥰

📍Stamboll

🗓 30 Dhjetor- 1 Janar

💸 239 euro/personi

🎉Të përfshira në cmim

🎄 Fluturimi nga Tirana vajtje - ardhje
🎄Bagazhe 20 kg + 8 kg bagazh dore
🎄Akomodimi në Hotel
🎄Mengjeset
🎄Shëtitjet sipas programit
🎄Transferta aeroport-hotel-aeroport

#tik #udhetometik #agency #newyear #vitiiri #happy #stamboll #istanbul #stamboll #charter #hotel #udheto #pushime #pushime2020 #tik

Le t'i urojmë mirëseardhjen 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ me ngrohtësi‼️🥰🥰

📍Sharm el Sheikh

🗓 30 Dhjetor-3 Janar

💸419€/p

✅Të përfshira në çmim:

🎅 Fluturimi me Charter
🎅 Akomodimi ne hotel All Inclusive
🎅 Transferta aeroport-hotel-aeroport

#tik#udhetometik#newyear#sharmelsheikh#2021#hello#newbeginnings#travel#nypackage#allinclusive#charter#destinations#bucketlist

Le t’i urojmë mirëseardhjen 2021 me ngrohtësi 🥰🥰

📍Stamboll

🗓 30 - 01 Janar

💸 205 euro/personi

🌸 Të përfshira në cmim

❄️ Fluturimi nga Tirana vajtje - ardhje
❄️Akomodimi në Hotel
❄️Mengjeset

#tik #udhetometik #agency #newyear #vitiiri #happy #stamboll #istanbul #stamboll #charter #hotel #udheto #pushime #pushime2020 #tik

Viti i Ri në Mavrovë!☃️

🗓31 Dhjetor-2 Janar 💸99€/personi

✅Të përfshira në çmim:

❄Transporti me autobus
❄Akomodimi në hotel Imperial 4*
❄Mëngjeset & Darkat
❄Guida

#tiktravel #tik #pushimedimerore #agency #udhetometik #2020 #pushime #pushimedimerore #tik #turist #vitiiri #2021#vacations #booknow #mavrovo #imperialhotel

Viti i Ri në Kolashin!☃️

🗓31 Dhjetor-2 Janar 💸119€/personi

✅Të përfshira në çmim:

❄Transporti me autobus
❄Akomodimi në hotel Hilton 5*
❄Mëngjeset & Darkat
❄Instruktimi i pajisjeve te skive
❄Perdorimi i pishines dimerore, jacuzzu, sauna,fitnes
❄Guida

#tiktravel #tik #pushimedimerore #agency #udhetometik #2020 #pushime #pushimedimerore #tik #turist #vitiiri #2021#vacations #booknow #kolasin #hilton

🎊Dhuroji vetes dhe personit të dashur një Krishtlindje të paharrueshme në Bianca Resort & Spa !!!🎈

💸 250€/çifti

🎉Të përfshira në çmim :

🎄Akomodimi për 2 netë/3 ditë në dhomë Superiore
🎄Mëngjeset dhe Darkat
🎄Shishe vere në darkën e 25-Dhjetorit
🎄Përdorimi i faciliteteve të hotelit si pishina, sauna, jacuzzi, fitnes, parking & Wi-Fi

#udhëtometik #tiktravel #tik#mongenegro_trip #udhetim#2020
#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime #instagramtravel #bestdestinations #travelwithtik

🎆 PERRALLA DIMERORE NE DUKLEY

Nje mundesi e mrekullueshme per te kaluar pushimet kete fundvit. Dukley Hotel & Resort eshte nje opsion fantastik per te perjetuar magjine e festave si ansjehere me pare. Perjeto emocione te paharrueshme.

Resorti ndodhet buze detit, me nje pamje mahnitese te qytetit.

🎆Apartamentet fillojne nga 299€ nata per akomodim. Ne cmim perfshihet: mengjesi, parkimi, sherbim i dedikuar, levizje me mini-veturat e resortit, transferta per ne aeroport, programet per femije, muzika live buze detit, dhurata te vogla mireseardhje etj.

✖️ Darkat festive variojne nga €95 - €105 per te rritur.
✖️ Barbekju buze detit • €45 per te rritur.

📍Per akomodime te tjera; cmime apo specifika, na kontaktoni.

#Contact us now to #book a wonderful #stay in @dukleylifestyle with great rates & packages!

📞+355 69 977 1397 📞 +355 69 888 4801 📧 [email protected]

#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime #pushimeverore #pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations #dukley #dukleygardens #dukleylifestyle

@dukleylifestyle @infinityhotel.bydukley @hotelharmoniabydukley

Një Udhëtim i ëmbël në Theth !

► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 24-25, 25-26 , 26-27 Dhjetor

• Udhëtim me Guidë

💸 5900 lek All Inclusive 🌸

🎁 Të përfshira në Cmim :

-Udhëtim me automjet komod
-Akomodimi në Bujtinë
-Vaktet Ushqimore sipar përzgjedhjes tuaj (Bujtinë)
-Argëtim pranë zjarrit në mbrëmje
-Shoqëruesi i grupit

#tik #udhetometik #agency #turist #udhetime #theth #2020 #winter #snow #tirana #udhetime #agjenci #konsulenc #theth #kolasin #peje #prevalle #❄️❄️❄️#⛄️⛄️⛄️⛄️

Një ndër destinacionet më të vecanta të Dhjetorit !

📆 ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 24-25, 25-26 , 26-27 Dhjetor

► Janar 2-3, 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31

⛄️ Viti i Ri • 31 Dhjetor deri në 2 Janar

Udhëtim me guidë 🌸

💸 2 - dite 59 euro\p

🎁 Të përfshira në cmim :

-Transporti me Autobus Komod
-Akomodimi ne hotel
-Mëngjesi + Darka
-Persorimi i pishines dimerore per hotel Dukagjinin
-Shoqërues Shqiptare gjate gjithe udhetimin

Udheto me tik 😍

#tiktravel #tik #pushimedimerore #agencyturistike #boge #peje #kolasin #brezovic #udhetometik #2020 #pushime #pushimedimerore #boge #peje #prizren #kolasin #prevalle #tik #turist #❄️❄️❄️❄️ #⛄️⛄️⛄️⛄️

Tik Travel & Tours's cover photo

Duke shpresuar qe perfundimi i ketij viti, te shenoj largimin e kesaj situate jo te kendshme boterore, ju ftojme te kaloni 5 dite ne Cappadocia! 💓

🌸 30/12 - 03/01 🌸 339€

• Fluturimi vajtje-ardhje
• Akomodimi ne hotel per 4 netë.
• Mengjeset dhe darkat.
• Siguracioni i shendetit ne udhetim.

#Rezervo tani ☎️ +355 977 1397 ☎️ +355 69 888 4801

#udhetometik #tiktravel #udhetim #brezovice #prevalle #prizren #udhetim #pushimedimerore #tik #udheto #dhjetor2020 #turkey #cappadocia #udhetimindividual #rezervotani #fluturim #holidays #newyear

Disa ditë të ëmbla pushimi në mrekullitë e vendit tonë

📍Udhëtim me Guidë

⛄ Brezovice, Prevalle, Prizren

2-dite 55€/p

❤️5-6 , 12-13 , 19-20 , 24-25, 25-26 , 26-27 Dhjetor

🧡Janar 2-3, 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31


Në cmim përfshihet :

-Transporti me autobus komod
-Akomodimi në Hotel
-Mëngjesi + Darka
-Guidë Shqiptare gjatë Udhëtimit
-Përdorimi i Pishinës Dimërore për hotel Sharrin

#udhetometik #tiktravel #udhetim #brezovice #prevalle #prizren #udhetim #pushimedimerore #tik #udheto #dhjetor2020❄️❄️❄️ #💫💫💫#⛄️⛄️⛄️❄️❄️❄️

Festat e Nëntorit në Splendid Conference & Spa 5*!

🗓26-30 Nëntor 💸88€/personi

📌 Të përfshira në çmim :

-Akomodimi për 2 netë/3 ditë
-Mëngjeset
-Përdorimi i faciliteteve të hotelit si Spa, pishine, sauna, fitnes, parking,wifi

#udhëtometik #tiktravel #tik#mongenegro_trip #udhetim#2020
#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime#pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations #travelwithtik

Avala Resort & Villas 5*!

🗓 26 Nëntor-2 Dhjetor 💸79€/personi

📌 Të përfshira në çmim :

-Akomodimi për 2 netë/3 ditë
-Mëngjeset & Darkat
-Upgrade ne dhome me pamje nga deti sipas disponibilitetit
-Përdorimi i faciliteteve të hotelit si pishine, sauna, jacuzzi
-Chack in i heret dhe Check out i vone
-Nje femije deri ne 12-vjec falas

#udhëtometik #tiktravel #tik#mongenegro_trip #udhetim#2020
#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime#pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations #travelwithtikl

Festat e Nëntorit në Bianca Resort & Spa!

💸 209€/çifti

📌 Të përfshira në çmim :

-Akomodimi në Dhomë Superiore
-All Inclusive në Restorant Chives
-Check in i hershëm dhe check out i vonë
-Përdorimi i faciliteteve të hotelit si pishine,Spa,jacuzzi,sauna,fitness,parking,wifi

#udhëtometik #tiktravel #tik #kolasin #mongenegro_trip #udhetim #biancaresort #kolasin #2020
#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime #pushimeverore #pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations #travelwithtik

tirana-airport.com

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Gjermani

ALB

📌Në vëmendje të pasagjereve që udhëtojne drejtë Gjermanisë me leje qëndrimi ose pashaportë

1. Pasagjerët të cilët kanë qëndruar në Shqipëri në dhjetë ditët e fundit duhet të regjistrohen para arritjes së tyre në Gjermani në: www.einreiseanmeldung.de dhe të kenë me vete dëshminë e regjistrimit gjatë hyrjes.

2. Vetëm viza e lëshuar nuk ju jep automatikisht të drejtën e hyrjes në Gjermani. Në parim është Policia Federale ajo që në momentin e arritjes tuaj në një aeroport gjerman ose në një kufi gjerman vendos se a do të lejojë hyrjen.

📌Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:
https://www.tirana-airport.com/shqip/d/213/ne-vemendje-te-pasagjereve-qe-udhetojne-ne-gjermani?fbclid=IwAR3vxXYfVTTi5058kojAr9S8KBelSI5TBsjHDatOqPpAfBfus8ZpRln4vJ4

🇬🇧ENG
📌To the attention of passengers traveling to Germany with a residence permit or passport

1. Travelers to Germany who have stayed in a Albania within the last ten days before their arrival have to register online at www.einreiseanmeldung.de prior to their entry.

2. The visa issued does not in itself guarantee that entry to Germany will be granted. As a general rule, it is only upon your arrival at a German airport/border that the Federal Police decides whether you are granted entry to Germany.

📌For more information, please visit the following link:
https://www.tirana-airport.com/shqip/d/213/ne-vemendje-te-pasagjereve-qe-udhetojne-ne-gjermani?fbclid=IwAR3vxXYfVTTi5058kojAr9S8KBelSI5TBsjHDatOqPpAfBfus8ZpRln4vJ4

tirana-airport.com Nuk mund të përjashtohet mundësia që Gjermania të rivendosë kufizime të hyrjes ose të shtrëngojë kufizimet ekzistuese të hyrjes nëse përkeqësohet situata e pandemisë Covid-19. Prandaj, ju lutemi të vini re me sa vijon:

#Budva #Tivat #Kolasin

#tik #udhetometik #tikagency

Disa dite pushimi ne Kolashin!🥰

#tik #udhetometik #tikagency #2020

Festat e Nentorit dhe Krishtlindjet festohen me bukur ne Budva!🥰

#tik #tikagency #2020 #udhetometik

Po kalojmë kohë të vështira, por ne mund ti zbukurojmë ato. Në këtë postim do të gjeni disa sugjerime për qytete që mund të vizitoni lehtësisht. Na kontaktoni për oferta të personalizuara 🧡

📞+355 69 977 1397 📞 +355 69 888 4801 📧 [email protected]

#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime #pushimeverore #pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations

Paketa individuale dhe ne grup për ju, për tju larguar sadopak nga monotonia e përditshme.
Kontaktoni stafin tonë për paketa të personalizuara.

📞+355 69 977 1397 📞 +355 69 888 4801 📧 [email protected]

#tiktravel #bestprices #travel #travelagency #albaniantravel #albaniantourism #albania #visitalbania #tours #tourism #trips #worldcitizen #udhetime #agjenciudhetimi #ture #asistence #viza #pushime #pushimeverore #pushime2020🚣‍♀️🤽‍♀️🍹 #instagramtravel #bestdestinations

..sepse ditët tuaja te relaxit, meritojnë më të mirën.

Punojme me perkushtim dhe seriozitet per cdo kerkese tuajen.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Tirana?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Website

tiktravel.al

Address


Muhamet Gjollesha
Tirana

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Saturday 09:00 - 21:00
Sunday 09:00 - 21:00
Other Tourist Information Centers in Tirana (show all)
Ercon Travel & Tours Agency Ercon Travel & Tours Agency
Rr. Durresit, Perballe Bllokut Te Ambasadave
Tirana, 1001

Rruga e Durresit, pallati nr.204, Dyqani nr.7 (perballe bllokut te ambasadave) Tel +355 2200066 Cel +355 69 75 74 553 +355 69 26 03 759

KU ESHTE Shqiperia KU ESHTE Shqiperia
Rr. "Durresit", Prane Ministrise Se Arsimit, Ish Gjykata E Rrethit, Kati 2
Tirana

There is no need to search about that anymore, because everything you need is here ;)

Albhäusle Albhäusle
Rruga Elbasanit 274 H1
Tirana, 1003

Entdecken Sie Albanien Dies ist nur eine Vorschau dessen, was Ihnen das Land der Adler anbietet Unser Team hilft Ihnen jederzeit eine Reise zusammen zu stellen!

ALES Travel & Tours ALES Travel & Tours
Rruga Kont Leopold Bertold
Tirana, 1001

Bileta avioni, autobusi dhe trageti, paketa turistike, rezervime hotelesh, siguracione, makina me qera, charter etj.

Kaba  Travel & Tours Kaba Travel & Tours
Kaba Travel
Tirana, 1001

Doni te planifikoni nje udhetim? Kaba Travel !! Pergjegjesia dhe cilësia në Udhëtim! ☎️0695460060

Albanian Tourism Albanian Tourism
Rr. E Durresit , Gjimnazi "Qemal Stafa"
Tirana, 1001

#PlacesPromoter #EverythingAboutAlbanianTourism Dergoni ne email foton tuaj per credits : [email protected]

Albanian Tourism Albanian Tourism
Rruga Joklin Persi
Tirana, 1053

TouchAlbania Travel TouchAlbania Travel
RR. E DIBRES Perball Ministrise Se Mbrojtjes
Tirana, 1001

Ne Agjensine Touchalbania Travel cmimet me te lira ne treg .UDHETONI ME NE .

Genza Agency & Organization Genza Agency & Organization
Rruga "Sami Frasheri"
Tirana, 1001

+35542255444 +355694364000 [email protected]

Tagalbania.com Tagalbania.com
Rruga Frosina Plaku Nr 22
Tirana, 1002

All special Incoming Tours in Albania

Indus Travel & Tours Indus Travel & Tours
Rruga Durresit.Prane Gjimnazit "Qemal Stafa",, 1001 Tirana, Albania
Tirana, 10001

UDHETIME BRENDA DHE JASHTE SHTETIT SHERBIM I TRANSPORTIT TE UDHETARVE AUTOBUS 40-50-55-60 VENDE MINIBUS 8-15-20-25-27-30-35 VENDE

Larisa Travel&Tours Larisa Travel&Tours
Rr. Hoxha Tahsim, Ne Krah Te BKT
Tirana, 10

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C