Albanian Courier

Aktualisht, Albania Courier (AC) është shoqëria më e madhe private me kapital tërësisht shqiptar në sektorin CEP (courier, express, parcel services/ shërbi

- Pulla postare është simbol i historisë, traditës dhe zhvillimit të një vendi. Pulla e parë shqiptare u shtyp afro gjashtë muaj pas shpalljes së pavarësisë. Ajo nuk i ngjante pullave të sotme, por kishte formën e një vule në ngjyrë të zezë, me të cilën u shtypën gjithsej 2232 zarfa. Kjo pullë-vulë në zarfa me ngjyra të ndryshme kushtonte 1 grosh dhe u nxorr në sh*tje në 11 qytete ku funksiononin zyrat postare të ngritura gjatë pushtimit osman. Ajo u vu në qarkullim më 5 maj 1913.

Konfidencialiteti i garantuar me ligj:
Më 20 shkurt 1972, Xhorxh Uashingtoni nënshkroi Aktin e Shërbimit Postar, duke ndaluar me ligj që zyrtarët e postës të hapnin zarfet postare të njerëzve.
Në Shqipëri, konfidencialiteti i dërgesës postare garantohet nga LIGJI Nr. 46/2015 PËR SHËRBIMET POSTARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË, në mbështetje të neneve 78 dhe 83, pika 1.
Neni 50, Ruajtja e konfidencialitetit, Pika 3/a: Ofruesit e shërbimeve postare nuk kanë të drejtë të marrin informacion në lidhje me përmbajtjen e objekteve postare dhe të dhënat që lidhen me faktet dhe rrethanat në lidhje me shërbimet postare. Ofruesit të shërbimeve postare i ndalohet: a) të hapë një objekt postar të mbyllur ose të njihet me përmbajtjen e tij pa e hapur objektin; b) t’u japë të tretëve të dhëna, me të cilat ai është njohur gjatë përmbushjes së shërbimit, me përjashtim të dërguesit, të adresuarit dhe personit të caktuar për të marrë objektin në dorëzim; c) ta dorëzojë objektin tek të tretët, me qëllim njohjen e përmbajtjes së tij; ç) të informojë të tretët rreth përmbushjes së shërbimit, përveç dërguesit, të adresuarit dhe personit të caktuar për të marrë objektin në dorëzim.

http://www.albaniancourier.al/

monitor.al

EshopWedrop mbërriti |

Pse të përdorni EshopWedrop?
Mundësi të shumta të shpërndarjes
Mundësi të leverdishme të shpërndarjes së dërgesave (në shtëpi, në punë, apo në një pikë shpërndarje sipas dëshirës tuaj). Zbuloni më shumë:

http://www.monitor.al/eshopwedrop-mberriti/

monitor.al Partneri juaj për dërgesat e blerjeve online EshopWedrop i mundëson klientëve në Shqipëri lirinë për të blerë produkte online në Itali dhe Britaninë e Madhe. Regjistrohuni sot për të përfituar adresat personale EshopWedrop për dërgesat tuaja www.eshopwedrop.al REGJISTROHUNI Pasi të...

monitor.al

EshopWedrop mbërriti |

Pse të përdorni EshopWedrop?
Markat që doni, vijnë te ju
Mundësi aksesi në produkte cilësore dhe të lira nga sh*tësit më të mëdhenj online në Europë. Zbuloni më shumë:

http://www.monitor.al/eshopwedrop-mberriti/

#LouisVuitton #Marks&Spencer #Gucci #Timberland #Allegro #Zalando #SaldiPrivati #NETAPORTER #Asos #Amazon #iHerb #Shopbop #Privalia #HOUSEOFFRASER #Argos #Wickes

monitor.al Partneri juaj për dërgesat e blerjeve online EshopWedrop i mundëson klientëve në Shqipëri lirinë për të blerë produkte online në Itali dhe Britaninë e Madhe. Regjistrohuni sot për të përfituar adresat personale EshopWedrop për dërgesat tuaja www.eshopwedrop.al REGJISTROHUNI Pasi të...

monitor.al

EshopWedrop mbërriti |

Pse të përdorni EshopWedrop?
Gruponi porositë!
Kombinoni disa porosi nën të njëjtin numër gjurmimi, kështu që të gjitha porositë do t’ju dorëzohen njëherësh dhe në këtë mënyrë do të kurseni para. Zbuloni më shumë:

http://www.monitor.al/eshopwedrop-mberriti/

monitor.al Partneri juaj për dërgesat e blerjeve online EshopWedrop i mundëson klientëve në Shqipëri lirinë për të blerë produkte online në Itali dhe Britaninë e Madhe. Regjistrohuni sot për të përfituar adresat personale EshopWedrop për dërgesat tuaja www.eshopwedrop.al REGJISTROHUNI Pasi të...

monitor.al

EshopWedrop mbërriti |

Pse të përdorni EshopWedrop?
Kurseni para
Shpesh do të gjeni produkte shumë herë më të lira në Itali dhe Britaninë e Madhe. Si dhe do të keni më shumë mundësi zgjedhje të produkteve. Zbuloni më shumë:

http://www.monitor.al/eshopwedrop-mberriti/

monitor.al Partneri juaj për dërgesat e blerjeve online EshopWedrop i mundëson klientëve në Shqipëri lirinë për të blerë produkte online në Itali dhe Britaninë e Madhe. Regjistrohuni sot për të përfituar adresat personale EshopWedrop për dërgesat tuaja www.eshopwedrop.al REGJISTROHUNI Pasi të...

Fakt humoristik: Deri në vitin 1915 në Shtetet e Bashkuara ishte e ligjshme të dërgoheshin fëmijët me postë. Në vitin 1914, për të kursyer paratë e trenit, prindërit e vajzës pesë vjeçare Mei Pierstorf paguan tarifën postare prej 53 centësh për ta “postuar” të bijën tek gjyshërit e saj për një vizitë. Ajo udhëtoi në makinën e postës dhe u dorëzua shëndoshë e mirë në shtëpinë e gjyshërve nga postieri në detyrë. Pasi ngjarja u bë publike, u miratua një ligj i ri që ndalonte dërgimin e fëmijëve me postë.

Pulla e parë postare u prodhua në Britaninë e Madhe më 6 Maj 1840. Ajo paraqet profilin e mbretëreshës Viktoria. Kjo pullë, që kushtonte vetëm 1 qindarkë, përdorej si vërtetim që shërbimi i dërgimit ishte paguar nga dhënësi, gjë që atëherë shënoi një kthesë në sistemin postar, ku letrat paguheshin nga marrësit.

Dokumenti më i hershëm postal që ka mbijetuar deri më sot, është gjetur në Egjipt, dhe daton që në vitin 255 p.e.s. Por edhe para kësaj kohe, shërbimet postare ekzistonin thuajse në të gjitha kontinentet në formën e lajmëtarëve që u shërbenin mbretërve dhe perandorëve.

Blerje te mbara me EshopWedrop 👚👕👔👡🧤🧦🕶📦📦📦

3 HAPA PËR TË PËRFITUAR ÇMIME MË TË LIRA NË TRANSPORTIN NDËRKOMBËTAR!

EshopWedrop ju pajis me një adresë personale postare në Mbretërinë e Bashkuar dhe Itali.

Përdorni cilën adresë tju interesojë më shumë që të përfitoni transportin me koston më të lirë për ju.

Pakoja juaj do të mbërrijë në magazinën tonë EshopWedrop (për shembull, në magazinën në Mbretërinë e Bashkuar në rast se blini nga dyqanet online Angleze) dhe ekipi ynë do t’jua dorëzojë atë në Shqipëri!

Klikoni këtu për të zbuluar më shumë https://bit.ly/2I9Z2PO

EshopWedrop Albania

Ëndrrat tuaja për blerje online bëhen tashmë realitet😃

Zgjidhni vendin nga ku doni të blini online:
Angli 🇬🇧️
Itali 🇮🇹️

EshopWedrop📦 në bashkëpunim me Albanian Courier ka mbërritur në Shqipëri për t’ju ndihmuar të blini nga dyqane online në Europë dhe Shtetet e Bashkuara duke përfituar nga çmime më të lira transporti!

Klikoni këtu për të zbuluar si funksionon https://bit.ly/2qa6GQa

EshopWedrop Albania

📫A e morët adresën tuaj personale EshopWedrop për blerjet online❓

Regjistrohuni në EshopWedrop📦 dhe merrni adresën tuaj personale për blerjet në Angli dhe Itali, të cilën mund ta përdorni kur blini online në mënyrë që të mund të përfitoni çmime më të lira shpërndarjeje.

Merrni adresën tuaj këtu https://bit.ly/2ulItdX

EshopWedrop Albania

Blini në Mbretërinë e Bashkuar – dhe blerjet do t’ju dorëzohen në Shqipëri!

Harrods, Sports Direct, Tesco, Next, Assos, John Lewis, Argos, Debenhams, Curry’s dhe shumë dyqane të tjera po ju presin!

Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara dhe blerjet do t’ju dorëzohen në Shqipëri!

Jemi të ngazëllyer për hapjen e EshopWedrop.al, të menaxhuar dhe drejtuar nga Albanian Courier, pasi u jep konsumatorëve mundësinë unike për të blerë me lehtësi produkte nga mijëra sh*tës online dhe të cilat do tju dorëzohen në Shqipëri me një kosto efektive. #EshopWedropAlbania

🎉LAJMI I FUNDIT🎉

EshopWedrop📦 ka nisur aktivitetin e tij dhe është gati për të zgjeruar mundësitë tuaja të blerjeve online‼️

Porositni mallra nga dyqane online në Mbretërinë e Bashkuar, Itali dhe shumë shpejt në Gjermani, Francë, Poloni dhe ne do t’jua sjellim ato në Shqipëri! 😀

Klikoni këtu për të zbuluar më shumë http://bit.ly/2I8DNuW

Gëzuar Festat e Nëntorit nga Albanian Courier 🇦🇱️

Ju urojme te gjitheve Gezuar Festat!

Albanian Courier u ofron kapacitetet e saj njerëzore, teknike dhe teknologjike subjekteve dhe personave që ofrojnë apo konsumojnë produktet në Internet. Për më shumë: http://www.albaniancourier.al/al/poste-per-blerje-sh*tje-ne-internet/

Albanian Courier ofron Shërbime Cargo Ajrore me anë të kompanisë prestigjioze Lufthansa Cargo për dergesa në të gjithë botën me çmime konkuruese dhe siguri të lartë.

Albanian Courier garanton kryerjen e të gjitha shërbimeve CEP (courier, express, parcel services - shërbime korier, ekspres dhe të pakove).

Albanian Courier's cover photo

albaniancourier.al

(E RE) Super Ofertë për Postimin e Bilanceve tuaja | Albanian Courier

Albanian Courier vjen së fundmi me Super Ofertën për Postimin e Blinanceve tuaja

albaniancourier.al Albanian Courier vjen së fundmi me Super Ofertën për Postimin e Blinanceve tuaja Pick Up në adresën tuaj Dorëzim në kohë rekord Siguri

Timeline Photos

Tashmë edhe shërbime Cargo | Albanian Courier

Albanian Courier zgjeron aktivitetin e kompanise duke rritur gamen e sherbimeve per klientet e saj, duke ofruar sherbimin e Cargos Ajrore me ane te kompanise prestigjioze Lufthansa Cargo per dergesa ne te gjithe boten me cmime konkuruese dhe siguri te larte.

albaniancourier.al Albanian Courier: Shërbime Cargo Albanian Courier zgjeron aktivitetin e kompanise duke rritur gamen e sherbimeve per klientet e saj, duke ofruar sherbimin e

[01/22/14]   Albania Courier (AC) është shoqëria më e madhe private me kapital tërësisht shqiptar në sektorin CEP (courier, express, parcel services/ shërbime korier, ekspres dhe pakove) me eksperiencë të suksesshme 10 vjeçare në tregun shqiptar...

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Tirana?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Autostrada, Tiranë - Durrës
Tirana
1001

Opening Hours

Monday 08:30 - 17:30
Tuesday 08:30 - 17:30
Wednesday 08:30 - 17:30
Thursday 08:30 - 17:30
Friday 08:30 - 17:30
Saturday 08:30 - 13:30
Other Tour Agencies in Tirana (show all)
Travel Agency Vila Verde Travel Agency Vila Verde
Rruga Isa Boletini
Tirana, 1001

Vila Verde Travel Agency, lehtesisht ne destinacion.

Marketing Zone Marketing Zone
Tirana
Tirana, 1039

Marketing Zone is a student organization aiming to bring together people who share their passion for marketing.

Autonoleggio albania Autonoleggio albania
Tirana, 0000

www.hertz.al autonoleggio in albania,+355672136575, macchine in affitto al aeroporto rinas di TIRANA noleggio BASSO prezzo, RENT a CAR here AIRPORT MOTHER teresa CARS rentals RENTA low COST albania, hertz ,MAKINA me QERA ne SHQIPERI,www.hertz.al

LN TRAVEL&TOURS LN TRAVEL&TOURS
Rruga Vellezrit Manastirli
Tirana, 1001

Agjensi turistike dhe zyre aplikimesh dhe konsulenca per viza

Magenta Travel & Tours Magenta Travel & Tours
Rruga Skenderbej
Tirana, 1001

Borea Travel Borea Travel
Sheshi Willson
Tirana, 1019

Follow Borea, Per ditet me te bukura te jetes tuaj. Paketa Turistike Paketa Individuale Bileta Avioni

Meteor Travel&Tours Meteor Travel&Tours
Rr. Barrikadave .Galeria Te Ish Kinema 17 Nentori
Tirana, 1001

Bileta Avioni,Trageti dhe Autobuzi per te gjitha linjat. Paketa turistike me guide dhe individuale per destinacionet qe ju zgjidhni. Kontaktoni ne Cel: 0699178225 ose Email: [email protected] / Tel:045629988

Yes Albania Yes Albania
Albania
Tirana

Albania is an amazing place. We will help you to find what you need, so you can spend less time searching and more time exploring the beauty of this place.

Holiday Travel Holiday Travel
Rr."Sami Frasheri" Pall.Vortek,1/13
Tirana, 1001

Bileta per avione,tragete,rezervime pushimesh apo hotelesh.

Europa Express Travel Agjensi Europa Express Travel Agjensi
RR DURRESIT,PERBALLE BLLOKUT TE AMBASADAVE
Tirana, 1001

EUROPA EXPRESS TRAVEL TOURS WWW.EUROPAEXPRESS.AL ADRESA 1-RR DURRESIT,PERBALLE ZIO PEPES.

HP Travel Oferta HP Travel Oferta
Rr. Resh*t Petrela
Tirana, 1001

Sunway Travel Sunway Travel
Str. Durres
Tirana, 1005

"The sun is a daily reminder that we too can rise again from the darkness, that we too can shine our own light"