Turizmi Travel

🔴rezervoni udhëtimin tuaj nga europa per ne Kosove dhe anasjelltas me kompanit lidere ne fushen e transportit :
🚌✈️Gjermani -Kosove-Gjermani
🚌✈️Zvicerr-Kosove-Zvicerr
🚌✈️Austri- Kosove -Austri
🚌✈️Itali-Kosove- Itali
🚌✈️Slloveni- Kosove- Slloveni
🚌✈️Angli -Kosove -Angli
🚌✈️Suedi -Kosove -Suedi
🚌✈️Kroaci - Kosove -Kroaci

info: tel&viber +38349674904
+38328512026

ROYAL AMBASSADOR HOLIDAY VILLAGE SIDE 4*
super ofert 😋 499 euro p/p
ALL INCLUZIVE
✔️ 7 net
➖ne qmim perfshihet
✔️avio bileta vajtje ardhje
✔️transferi aeroport -hotel -aeroport
✔️te gjitha taksat
✔️asistenc
✔️sigurim shendetsor

agjension turistik "TURIZMI"

Info: tel&viber +38349674904
044192366
028512026

🏢M.C.ARANCIA RESORT HOTEL 5*, Konakli, Alanya
ULTRA ALL INCLUZIVE
➖569 euro p/p
✔️ne qmim te gjitha te perfshira
✔️avio bileta vajtje ardhje
✔️transferi aeroport -hotel -aeroport
✔️te gjitha taksat
✔️asistenc
✔️sigurim shendetsor

agjension turistik "TURIZMI"

Info: tel&viber +38349674904
044192366
028512026

✔️SUPER OFERT

Siguro veturen 🚗 tuaj ne ELSIG sh.a dhe merr nje SUPER OFERT per asistenc rrugore 24/7
-zgjedh nje nga pakot :
➖ KOSOVA
➖ BALLKANI
➖ EUROPA

sheshi: "Adem Jashari" -Skënderaj
tel&viber +38349674904
028512026

Turizmi Travel

VERA 2018

Udhëtime çdo natë me autobus:

🏝Skënderaj #ULQIN -Skënderaj🏝 15 euro biletë kthyese
🚣‍♂️Skënderaj-Durres-Skenderaj 10 euro biltë kthyese
🚣‍♀️Skenderaj-Velipoj-Shëngjin-Skënderaj 10 euro biletë kthyese

🚣‍♀️Sarandë -Ksamil - Dhërmi -Vlorë - Jalë - Borsh - Himar

🚣‍♀️Prishtinë-Komoranë-Ulqin
🚣‍♀️Prishtinë-Komoranë-Durrës-Prishtine

🚣‍♀️Prishtinë-Komoranë-Velipoj-Shëngjin-Prishtinë

kontakt tel& viber
049674904
044192366

MoneyGram Kosova & Moneta

Paguaj Tatimet dhe Kontributet në pikat tona.

#MoneyGram #Moneta #Jusjellimmëafër

MoneyGram Kosova & Moneta

Paguaj regjistrimin e veturës tek ne. #2minpunë.

Shfrytëzo kohën tënde!

#MoneyGram #Moneta #Jusjellimmëafër

Turizmi Travel

✈️super oferta per avio bileta EUROWINGS
✔️ PRISHTINE - MUNCHEN
✔️ PRISHTINE- STUTTGARD
✔️ PRISHTINE -DUSSELDORF
duke filluar nga 39 euro
✈️ PRISHTINE-MUNCHEN

24.06.2019 qmimi i biletes 39 euro - ora : 10:50
27.06.2019 ------------------ 39 euro-------: 17:40
04.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 17:50
08.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:50
11.07.2019 ------------------ 39 euro ------; 17:40
15.072019 ------------------ 39 euro ------: 10:50
✈️ PRISHTINE- STUTTGARD
01.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
02.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
03.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 21:00
04.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 10:55
05.07.2019 ----------------- 49 euro ------: 10:10
06.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 13:55
08.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
09.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
10.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 21:00
11.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:55
12.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:10
13.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 13:55
15.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
16.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
17.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 21:20
18.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:55
✈️ PRISHTINE - DUSSELDORF
19.06.2019 ---------------- 49 euro ------: 06:20
21.06.2019 ---------------- 39 euro-------: 06:10
22.06.2019 ---------------- 39 euro ------ :07:20
24.06.2019 ---------------- 39 euro -------:17:25
25.06.2019 ----------------- 39 euro ------ :06:20
26.06.2019 ----------------- 39 euro -------:06:20
28.06.2019 ------------------ 39 euro -------:06:10
29.06.2019 ----------------- 39 euro ------ :07:20
01.07.2019 ----------------- 39 euro ------ :17:25
02.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:20
03.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:20
05.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:10
06.07.2019 ------------------- 39 euro -------:07:20
07.07.2019 ------------------ 49 euro -------:06:20
08.07.2019 ------------------ 39 euro -------:17:25
09.07.2019 ------------------ 39 euro --------:06:20
10.07.2019 -------------------39 euro -------:06:20
12.07.2019 ------------------ 39 euro --------:06:10
13.07.2019 ------------------ 39 euro --------:07:20
14.07.2019 ------------------ 49 euro ------ : 06:30
15.07.2019 ------------------ 39 euro -------:17:25
16:07.2019 ----------------- -39 euro ------- :06:20
17.07.2019 ------------------ 39 euro ------- :06:20
agjensioni turistik
"TURIZMI"
adresa : sheshi "Adem Jashari" -Skenderaj
tel&viber +38349674904
tel 028512026

✈️super oferta per avio bileta EUROWINGS
✔️ PRISHTINE - MUNCHEN
✔️ PRISHTINE- STUTTGARD
✔️ PRISHTINE -DUSSELDORF
duke filluar nga 39 euro
✈️ PRISHTINE-MUNCHEN

24.06.2019 qmimi i biletes 39 euro - ora : 10:50
27.06.2019 ------------------ 39 euro-------: 17:40
04.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 17:50
08.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:50
11.07.2019 ------------------ 39 euro ------; 17:40
15.072019 ------------------ 39 euro ------: 10:50
✈️ PRISHTINE- STUTTGARD
01.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
02.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
03.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 21:00
04.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 10:55
05.07.2019 ----------------- 49 euro ------: 10:10
06.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 13:55
08.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
09.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
10.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 21:00
11.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:55
12.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:10
13.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 13:55
15.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 14:35
16.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 13:40
17.07.2019 ------------------ 49 euro ------: 21:20
18.07.2019 ------------------ 39 euro ------: 10:55
✈️ PRISHTINE - DUSSELDORF
19.06.2019 ---------------- 49 euro ------: 06:20
21.06.2019 ---------------- 39 euro-------: 06:10
22.06.2019 ---------------- 39 euro ------ :07:20
24.06.2019 ---------------- 39 euro -------:17:25
25.06.2019 ----------------- 39 euro ------ :06:20
26.06.2019 ----------------- 39 euro -------:06:20
28.06.2019 ------------------ 39 euro -------:06:10
29.06.2019 ----------------- 39 euro ------ :07:20
01.07.2019 ----------------- 39 euro ------ :17:25
02.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:20
03.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:20
05.07.2019 ------------------ 39 euro -------:06:10
06.07.2019 ------------------- 39 euro -------:07:20
07.07.2019 ------------------ 49 euro -------:06:20
08.07.2019 ------------------ 39 euro -------:17:25
09.07.2019 ------------------ 39 euro --------:06:20
10.07.2019 -------------------39 euro -------:06:20
12.07.2019 ------------------ 39 euro --------:06:10
13.07.2019 ------------------ 39 euro --------:07:20
14.07.2019 ------------------ 49 euro ------ : 06:30
15.07.2019 ------------------ 39 euro -------:17:25
16:07.2019 ----------------- -39 euro ------- :06:20
17.07.2019 ------------------ 39 euro ------- :06:20
agjensioni turistik
"TURIZMI"
adresa : sheshi "Adem Jashari" -Skenderaj
tel&viber +38349674904
tel 028512026

Më datë 19 Qershor në sallën "1 Tetori" në Prishtinë vjen “Hapësira e një Ëndrre” nga Alban Skenderaj.
Që nga sot fillon sh*tja e biletave për koncertin simfonik në këto pika Moneta-MoneyGram:

sheshi "ADEM JASHARI"-Skenderaj
+38349674904
028512026

MoneyGram Kosova & Moneta

“Hapësira e një Ëndrre” në Kosovë

Më datë 19 Qershor në sallën "1 Tetori" në Prishtinë vjen “Hapësira e një Ëndrre” nga Alban Skenderaj.
Që nga sot fillon sh*tja e biletave për koncertin simfonik në këto pika Moneta-MoneyGram:

1. Agjensioni për Patundshmëri M1 (Rr. "Garibaldi" nr.57, përballë hotel "Grand") - Prishtinë
2. Kosova Phone (Rr. "Agim Ramadani", afër restaurant "Rugova") - Prishtinë
3. Cobra (Brigada e 6 Kosovare p.n, te sheshi i "Jasharajve" përballë barnatores së qytetit) - Mitrovicë
4. Mebusane Pacak ( Rr." Agim Bajraktari" nr.156,
përballë stacionit policor) - Prizren
5. Kimi (Rr. "Dëshmorët e Kombit", afër Raiffeisen
Bank) - Ferizaj
6. Menta (Rr. "Zija Shemsiu" p.n, përballë Fakultetit të Edukimit UP) - Gjilan
7. Këmbimorja Kujtimi (Sheshi "Haxhi Zeka" nr. 84, te shtëpia e mallrave) - Pejë
8. Kreshnik Morina B.I (Rr. "Yll Morina" nr. 10, përballë Raiffeisen Bank) - Gjakovë
9. Turizmi (Rr. "28 Nëntori" p.n, sheshi "Adem Jashari") - Skënderaj
10. Swis Trading sh.p.k. (Rr. "Abedin Rexha" p.n, qendra tregtare "Benita" përballë kuvendit komunal) - Klinë

Për të parë lokacionet e agjentëve klikoni në linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/Transferopara

#MoneyGram #Moneta #AlbanSkenderaj

agjensioni turistik "TURIZMI"
ne bashkepunim me kompanin turistike "MEMI REISEN"Prishtine, mbanë
🚌Çdo ditë mban vijën e rregullt🚌
✔️Linja për Elbasan (Llixha / Bajë Elbasanit)
bileta kthyese 20 euro.

📌Nisjet nga:
Skënderaj- Elbasan 04:00
Prishtinë - Elbasan ora 4:00🕓
Komoran - Elbasan ora 4:20🕟
Mitrovicë - Elbasan ora 3:30🕟
Vushtrri - Elbasan ora 3:40

📞&viber
049674904
044192366
028512026
agjensioni turistik "TURIZMI"shpk
sheshi "ADEM JASHARI"
Skënderaj

FESTO " MAY FEST" NE ULQIN
RESTORAN APARTAMENTS " HIT "

Fjetje 7€
Fjetje Mengjes 10€
Fjetje Mengjes Dark 15€

info : 049674904
044192366
028512026

ofert javore :
PRISHTINE - DUSSELDORF
për vetëm 49 euro
nisje me data
11.04.2019
12.04.2019

kontakt
049674904 viber
044192366
028512026

Dubai, United Arab Emirates
5 ditë/ 4 netë, për vetëm 435€
6 ditë/ 5 netë, për vetëm 485€
8 ditë/ 7 netë, për vetëm 529€
Në çmim përfshihen:
• Transferi Prishtinë - Shkup Aeroport - Prishtinë🚌
• Biletat kthyese: Shkup - Dubai - Shkup 🛫
• Transferi: Aeroport-Hotel-Aeroport🚌
• Shëtitje panoramike gjysmë-ditore në qytetin e Dubait🚌
• Akomodimi në hotel,
• Mëngjezi në hotel,
• Të gjitha taksat e Aeroportit si dhe • Takimi dhe Asistenca në aeroportin e Dubait
Viza për UAE është 75 euro!
Për më shumë informata:
049674904
044192366
028512026

Hotel SEMT LUNA BEACH 3*,-ALANYA
😋ALL INCLUZIVE
🏢7 Netë - për vetëm
🔴358 euro per person
të përfshira : transferi 🚌aeroport✈️-hotel🏢-aeroport ✈️
të gjitha taksat

TURIZMI TRAVEL
tel&viber +38349674904
+38344192366
028512026

Turizmi Travel

agjensioni turistik "TURIZMI"ofron perveq
-avio biletave ✈️
-te autobusave per gjitha shtetet europiane 🚌
-termine te te gjitha llojeve te vizave
-sigurime te automjeteve
-sigurimi i shendetit ne udhetim
tashme ofron edhe sherbimet e
➖ MONEYGRAM➖
-transferet e parave
-mund te beni te gjitha llojet e pagesave
-keds- pa provizion
-tatimet per biznese ATK-se
-tatime komunale etj.

Ju mirepresim!!!

agjesioni turistik
"TURIZMI" sh.p.k
sheshi "Adem Jashari" Skenderaj
☎️ 028512026
mobil&viber📞 049674904
044192366

agjensioni turistik "TURIZMI"ofron perveq
-avio biletave ✈️
-te autobusave per gjitha shtetet europiane 🚌
-termine te te gjitha llojeve te vizave
-sigurime te automjeteve
-sigurimi i shendetit ne udhetim
tashme ofron edhe sherbimet e
➖ MONEYGRAM➖
-transferet e parave
-mund te beni te gjitha llojet e pagesave
-keds- pa provizion
-tatimet per biznese ATK-se
-tatime komunale etj.

Ju mirepresim!!!

agjesioni turistik
"TURIZMI" sh.p.k
sheshi "Adem Jashari" Skenderaj
☎️ 028512026
mobil&viber📞 049674904
044192366

Turizmi Travel

TURIZMI travel ne bashkepunim me kompanit lidere ne Kosove ne fushen e transportit
✔️BARILEVA TURIST,
✔️SHPEJTIMI TOURS
✔️SABA GROUP,
✔️SHARR TRAVEL,
✔️BACI TOURS,
✔️ZHITIA TOURS ,
✔️VECTOR TOURS,
✔️LOSHI REISSEN , etj ofron linjat e rregullta me autobus komod ne drejtimet
🌍Linja 1. permes Kroacis,
🌍Linja 2.permes Serbis.
🌍Linja 3. traget Durres-Bari. ,per ne

➖GJERMANI,
➖ITALI,
➖AUSTRI,
➖ZVICERR,
➖KROACI,
➖SLLOVENI
➖SUEDI
➖HUNGARI
➖CEKI
➖FRANC
➖BELGJIK
➖LONDER

PRAG
BRNO
BRATISLLAV

dhe anasjelltas
Gjemani:-Dortmund,Essen,Dusseldorf,Koln,Neuwied,,Montabauer,Bad Camber,Frankfurt,Manheim,Karsruhe,Stuttgard,Ulm,Ausburg,Munchen,Rosenheim,Bernau,Salsburg,Osnabruck,Bielefeld,Padeborn,Kassel,Fulda,Wurzburg,Nurnberg,Regensb,Passau,Bremen,Hamburg,Hannover,Berlin,Leipzig,Dresden,
ITALI: Milano,Orzinovi,Clacio,Roccofranca,Rovato,Padova,Verona,Arzignano,Treviso,Trieste.
Austri: Wels,Linc,St.Polten,Wien,Villach,Klagenfurt,St.Veit,Knittelfeld,St,Micael, Bruce an der,Mur,Graz, etj

adresa : sheshi "ADEM JASHARI"
Skenderaj
tel&viber +38349674904
+38344192366
fix. +383028512026

Turizmi Travel

TURIZMI travel ne bashkepunim me kompanit lidere ne Kosove ne fushen e transportit
✔️BARILEVA TURIST,
✔️SHPEJTIMI TOURS
✔️SABA GROUP,
✔️SHARR TRAVEL,
✔️BACI TOURS,
✔️ZHITIA TOURS ,
✔️VECTOR TOURS,
✔️LOSHI REISSEN , etj ofron linjat e rregullta me autobus komod ne drejtimet
🌍Linja 1. permes Kroacis,
🌍Linja 2.permes Serbis.
🌍Linja 3. traget Durres-Bari. ,per ne

➖GJERMANI,
➖ITALI,
➖AUSTRI,
➖ZVICERR,
➖KROACI,
➖SLLOVENI
➖SUEDI
➖HUNGARI
➖CEKI
➖FRANC
➖BELGJIK
➖LONDER

PRAG
BRNO
BRATISLLAV

dhe anasjelltas
Gjemani:-Dortmund,Essen,Dusseldorf,Koln,Neuwied,,Montabauer,Bad Camber,Frankfurt,Manheim,Karsruhe,Stuttgard,Ulm,Ausburg,Munchen,Rosenheim,Bernau,Salsburg,Osnabruck,Bielefeld,Padeborn,Kassel,Fulda,Wurzburg,Nurnberg,Regensb,Passau,Bremen,Hamburg,Hannover,Berlin,Leipzig,Dresden,
ITALI: Milano,Orzinovi,Clacio,Roccofranca,Rovato,Padova,Verona,Arzignano,Treviso,Trieste.
Austri: Wels,Linc,St.Polten,Wien,Villach,Klagenfurt,St.Veit,Knittelfeld,St,Micael, Bruce an der,Mur,Graz, etj

adresa : sheshi "ADEM JASHARI"
Skenderaj
tel&viber +38349674904
+38344192366
fix. +383028512026

[12/19/18]   vetem me TURIZMI
Shopping në Selanik 🇬🇷
Nisja e rradhës me 22.12.2018!
Vetëm 20 euro për person!
Të shtune vizitë ditore në Selanik - Greqi!
Nisja prej Prishtinës në ora 04:00.
Paradite e lirë në rrugët: Egnatia dhe Tsimitski,
Pasdite e lirë në qendrat tregtare: Mediterranean Cosmos, IKEA, Luna Park për fëmijë, Go Kart Center dhe qendrat tjera në rrethinë!
Kthimi nga Mediterranean Cosmos në orën 19:00!
Vendet jane te limituara!

+38349674904
+38344922366
028512026

TURIZMI travel ne bashkepunim me kompanit lidere ne Kosove ne fushen e transportit
✔️BARILEVA TURIST,
✔️SHPEJTIMI TOURS
✔️SABA GROUP,
✔️SHARR TRAVEL,
✔️BACI TOURS,
✔️ZHITIA TOURS ,
✔️VECTOR TOURS,
✔️LOSHI REISSEN , etj ofron linjat e rregullta me autobus komod ne drejtimet
🌍Linja 1. permes Kroacis,
🌍Linja 2.permes Serbis.
🌍Linja 3. traget Durres-Bari. ,per ne

➖GJERMANI,
➖ITALI,
➖AUSTRI,
➖ZVICERR,
➖KROACI,
➖SLLOVENI
➖SUEDI
➖HUNGARI
➖CEKI
➖FRANC
➖BELGJIK
➖LONDER

PRAG
BRNO
BRATISLLAV

dhe anasjelltas
Gjemani:-Dortmund,Essen,Dusseldorf,Koln,Neuwied,,Montabauer,Bad Camber,Frankfurt,Manheim,Karsruhe,Stuttgard,Ulm,Ausburg,Munchen,Rosenheim,Bernau,Salsburg,Osnabruck,Bielefeld,Padeborn,Kassel,Fulda,Wurzburg,Nurnberg,Regensb,Passau,Bremen,Hamburg,Hannover,Berlin,Leipzig,Dresden,
ITALI: Milano,Orzinovi,Clacio,Roccofranca,Rovato,Padova,Verona,Arzignano,Treviso,Trieste.
Austri: Wels,Linc,St.Polten,Wien,Villach,Klagenfurt,St.Veit,Knittelfeld,St,Micael, Bruce an der,Mur,Graz, etj

adresa : sheshi "ADEM JASHARI"
Skenderaj
tel&viber +38349674904
+38344192366
fix. +383028512026

Viti i Ri ne Antalya 2019!
Hotel Siam Elegance & SPA 5* UAI, Belek- Turqi!
4 netë/ 5 ditë me Galla Darkë, vetem prej 399 euro
- biletat e aeroplanit
- transferi: aeroport- hotel - aeroport
- 4 netë ultra all inclusive
- galla darka
- taksat e aeroportit

TURIZMI travel
028512026
049674904
044192366
adresa Sheshi " Adem Jashari"

Turizmi Travel

,Vetëm me Turizmi
Vizito dhe shiqo Stambollin 🇹🇷
City Break 3 Ditë/ 2 Netë,

MARAL HOTEL 3*, 159€
ERBAZLAR HOTEL 3*, 185€
MARMARAY HOTEL YENIKAPI 4*, 195€
SANAT PERA HOTEL 4*, 199€
MATIAT HOTEL 4*, 199€
GLORIUS HOTEL 4*, 199€
CITY CENTER HOTEL 4*, 199€
KONAK HOTEL 4*, 209€
THE BIANCO PERA 4*, 209€
BVS LUSH HOTEL 4*, 215€
RICHMOND HOTEL 4*, 210€
WYNDHAM ISTANBUL OLD CITY 5*, 220€
TITANIC DOWNTOWN HOTEL 5*, 220€
MILLENNIUM GOLDEN HORN 5*, 229€
PALAZZO DONIZETTI 5*, 229€
ELITE WORLD HOTEL ISTANBUL 5*, 239€
HILTON BOMONTI ISTANBUL 5*, 259€

Në çmim perfshihet:
✈️ Bileta e aeroplanit: Prishtinë - Stamboll - Prishtinë,
🚌 Transferi prej aeroportit per në hotel dhe ansjelltas,
🏬 Akomodimi në Hotel
🍽️ Mengjesi ne hotel

Çdo ditë fluturime direkte për Stamboll!

Rezervo:
049674904
044192366
028512026

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Skënderaj?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


Sheshi ADEM JASHARI
Skënderaj
41000

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 18:00