Rozafa travel agency & tour operator

Mirësevini ne faqen zyrtare të fansave në facebook të agjensisë së udhëtimeve dhe operatorit turistik ROZAFA.

Rozafa travel agency & tour operator

Verë në Sarajevë

Agjensia Turistike Rozafa Travel organizon udhetim turistik ne Sarajeve.
Cmimi 95 Euro per person, date 05 – 07 Korrik 2019.

Dita pare date 05 Korrik 2019.
Nisja nga Shkodra rreth ores 6˚˚. Itinerari Shkoder,Tuz, Podgorice, Nikshic ,Foca ,Sarajeve. Gjate rruges do te behet nje ndalese per te vizituar qytetin e Nikshicit, rreth 1 ore. Duke perfshire edhe pushimet e udhetimit dhe formalitetet ne pikat doganore, mberritja ne qytetin e Sarajeves mendohet te jete rreth ores 14˚˚.Akomodimi ne hotel, darka ne hotel.

Dita dyte date 06 Korrik 2019.
Pas mengjesit ne hotel , tour ne piken turistike te Verdho Bosnjes.Pastaj mundesi per shetitje ne Bash Qarshi, ne sheshin e pellumbave, xhamia e madhe ne qender te Sarajeves ndryshe xhamia Gazi Huzrev Begut ndertimi i se ciles daton ne vitin 1500, hani i Huzrev Begut dhe katedralja. Pas vizites shetitje e lire dhe shopping. Darka ne hotel.

Dita trete 07 Korrik 2019.
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te behet nisja ne drejtim te qytetit te Mostarit ku do te vizitohet qyteti dhe ura e tij e famshme se bashku me pazarin karakteristik dhe dyqanet e zanatcive. Me pas nisja drejt qytetit te Podgorices ne Mal Te Zi, ku do te kemi mundesi per shopping ne qendren tregtare Delta City dhe nje tour ne qytetin e Podgorices, dhe me pas nisja drejt qytetit te Shkodres. Ketu perfundon dhe programi yne.

Cmimi per person ne dhome dyshe: 95 Euro per person.

Ne cmim perfshihen:
• Udhetimi me autobuz komod ne baze te programit.
* Mengjeset dhe darkat me muzike festive.
* Fjetja ne Hotel Hollywood me 4 * me pishin te brendshme dhe SPA.

Nuk perfshihen ne cmim:
* Drekat.
* Pagesat e telefonit dhe te barit ne dhomat e hotelit.

Jeni te mirepritur!!!

Rozafa travel agency & tour operator's cover photo

Rozafa travel agency & tour operator

SELANIK - KAVALLA- STAMBOLL – EDIRNE - SOFJE

Pranvere ne Stamboll 3 nete e 4 dite, cmimi 110 Euro
Date 20 Qershor – 23 Qershor, nisja behet date 19 Qershor ne ora 22 :00 te darkes. Grup I konfirmuar.

Dita e pare date 20 Qershor 2019.
Nisja nga Shkodra me autobus në oren 22.00 te darkes date 19 Qershor. Kalimi i pikes kufitare nëpërmjet Kapshticës. Mberritja ne Selanik ku rreth 2 ore do te bejme nje ndalese ne per te vizituar qytetin e Selanikut dhe monumentet e qytetit, dhe me pas nisemi per ne Kavalla. Vizite ne qytetin e Kavalles, nje qytet bregdetar dhe piktorest dhe nisja për në Stamboll.. Mberritja në Stamboll rreth ores 18.00. Fjetje në Hotel.

Dita e dyte date 21 Qershor 2019.
Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizite ne Taksim dhe ne rrugen me te famshme te Stambollit Europian Istik Hlal, vizite ne akuariumin e Stambollit. Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e trete date 22 Qershor 2019
Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Darka do kalohet ne Garm Muzik Holl ose (Harem). Kthimi në Hotel.

Dita e katert date 23 Qershor 2019.
Mëngjesi në hotel, me pas nisja per ne Sofje.Gjate rruges do te bejme nje ndalese ne qytetin e Edirne, qe ka qene ish kryeqyteti i Turqise, me pas nisja per ne Sofje. Mberritja ne Sofje, vizite rreth 2 ore ne qytet e me pas nisja për në Shkoder. Pushime të shkurtra gjatë rrugës, dhe mberritja ne Shkoder. Ketu mbaron dhe sherbimi yne.

Cmimi 110 Euro per person ne dhome 2-she.

Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi per 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

Nuk perfshihet ne cmim
-Gjithcka qe nuk eshte e permendur ne program.

Jeni te mirepritur…

Rozafa travel agency & tour operator's cover photo

Rozafa travel agency & tour operator

SELANIK - KAVALLA- STAMBOLL – EDIRNE - SOFJE

Pranvere ne Stamboll 3 nete e 4 dite, cmimi 110 Euro
Date 20 Qershor – 23 Qershor, nisja behet date 19 Qershor ne ora 22 :00 te darkes. Grup I konfirmuar.

Dita e pare date 20 Qershor 2019.
Nisja nga Shkodra me autobus në oren 22.00 te darkes date 19 Qershor. Kalimi i pikes kufitare nëpërmjet Kapshticës. Mberritja ne Selanik ku rreth 2 ore do te bejme nje ndalese ne per te vizituar qytetin e Selanikut dhe monumentet e qytetit, dhe me pas nisemi per ne Kavalla. Vizite ne qytetin e Kavalles, nje qytet bregdetar dhe piktorest dhe nisja për në Stamboll.. Mberritja në Stamboll rreth ores 18.00. Fjetje në Hotel.

Dita e dyte date 21 Qershor 2019.
Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizite ne Taksim dhe ne rrugen me te famshme te Stambollit Europian Istik Hlal, vizite ne akuariumin e Stambollit. Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e trete date 22 Qershor 2019
Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Darka do kalohet ne Garm Muzik Holl ose (Harem). Kthimi në Hotel.

Dita e katert date 23 Qershor 2019.
Mëngjesi në hotel, me pas nisja per ne Sofje.Gjate rruges do te bejme nje ndalese ne qytetin e Edirne, qe ka qene ish kryeqyteti i Turqise, me pas nisja per ne Sofje. Mberritja ne Sofje, vizite rreth 2 ore ne qytet e me pas nisja për në Shkoder. Pushime të shkurtra gjatë rrugës, dhe mberritja ne Shkoder. Ketu mbaron dhe sherbimi yne.

Cmimi 110 Euro per person ne dhome 2-she.

Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi per 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

Nuk perfshihet ne cmim
-Gjithcka qe nuk eshte e permendur ne program.

Jeni te mirepritur…

FUNDJAVE NE STRUGE DHE OHER.
UDHETIMI ORGANIZOHET ME DATE 15 – 16 Qershor 2019.
CMIMI 45 EURO PER PERSON.
Agjensia Turistike Rozafa Travel organizon udhetim Turistik ne Maqedoni 1 nate dhe 2 dite. Ne kete udhetim do te vizitohen qytetet e Struges, Ohrit dhe Shen Naumit ne Maqedoni dhe pika turistike e Tushemishtit ne Pogradec.

Cmimi 45 Euro per person.
Ne cmim perfshihen mengjesi dhe darka dhe darka me muzike Live, udhetimi me autobuz komod ne baze te guides dhe guida.

Jeni te mirepritur...

Verë në Sarajevë

Agjensia Turistike Rozafa Travel organizon udhetim turistik ne Sarajeve.
Cmimi 95 Euro per person, date 05 – 07 Korrik 2019.

Dita pare date 05 Korrik 2019.
Nisja nga Shkodra rreth ores 6˚˚. Itinerari Shkoder,Tuz, Podgorice, Nikshic ,Foca ,Sarajeve. Gjate rruges do te behet nje ndalese per te vizituar qytetin e Nikshicit, rreth 1 ore. Duke perfshire edhe pushimet e udhetimit dhe formalitetet ne pikat doganore, mberritja ne qytetin e Sarajeves mendohet te jete rreth ores 14˚˚.Akomodimi ne hotel, darka ne hotel.

Dita dyte date 06 Korrik 2019.
Pas mengjesit ne hotel , tour ne piken turistike te Verdho Bosnjes.Pastaj mundesi per shetitje ne Bash Qarshi, ne sheshin e pellumbave, xhamia e madhe ne qender te Sarajeves ndryshe xhamia Gazi Huzrev Begut ndertimi i se ciles daton ne vitin 1500, hani i Huzrev Begut dhe katedralja. Pas vizites shetitje e lire dhe shopping. Darka ne hotel.

Dita trete 07 Korrik 2019.
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te behet nisja ne drejtim te qytetit te Mostarit ku do te vizitohet qyteti dhe ura e tij e famshme se bashku me pazarin karakteristik dhe dyqanet e zanatcive. Me pas nisja drejt qytetit te Podgorices ne Mal Te Zi, ku do te kemi mundesi per shopping ne qendren tregtare Delta City dhe nje tour ne qytetin e Podgorices, dhe me pas nisja drejt qytetit te Shkodres. Ketu perfundon dhe programi yne.

Cmimi per person ne dhome dyshe: 95 Euro per person.

Ne cmim perfshihen:
• Udhetimi me autobuz komod ne baze te programit.
* Mengjeset dhe darkat me muzike festive.
* Fjetja ne Hotel Hollywood me 4 * me pishin te brendshme dhe SPA.

Nuk perfshihen ne cmim:
* Drekat.
* Pagesat e telefonit dhe te barit ne dhomat e hotelit.

Jeni te mirepritur!!!

SELANIK - KAVALLA- STAMBOLL – EDIRNE - SOFJE

Pranvere ne Stamboll 3 nete e 4 dite, cmimi 110 Euro
Date 20 Qershor – 23 Qershor, nisja behet date 19 Qershor ne ora 22 :00 te darkes. Grup I konfirmuar.

Dita e pare date 20 Qershor 2019.
Nisja nga Shkodra me autobus në oren 22.00 te darkes date 19 Qershor. Kalimi i pikes kufitare nëpërmjet Kapshticës. Mberritja ne Selanik ku rreth 2 ore do te bejme nje ndalese ne per te vizituar qytetin e Selanikut dhe monumentet e qytetit, dhe me pas nisemi per ne Kavalla. Vizite ne qytetin e Kavalles, nje qytet bregdetar dhe piktorest dhe nisja për në Stamboll.. Mberritja në Stamboll rreth ores 18.00. Fjetje në Hotel.

Dita e dyte date 21 Qershor 2019.
Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizite ne Taksim dhe ne rrugen me te famshme te Stambollit Europian Istik Hlal, vizite ne akuariumin e Stambollit. Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e trete date 22 Qershor 2019
Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Darka do kalohet ne Garm Muzik Holl ose (Harem). Kthimi në Hotel.

Dita e katert date 23 Qershor 2019.
Mëngjesi në hotel, me pas nisja per ne Sofje.Gjate rruges do te bejme nje ndalese ne qytetin e Edirne, qe ka qene ish kryeqyteti i Turqise, me pas nisja per ne Sofje. Mberritja ne Sofje, vizite rreth 2 ore ne qytet e me pas nisja për në Shkoder. Pushime të shkurtra gjatë rrugës, dhe mberritja ne Shkoder. Ketu mbaron dhe sherbimi yne.

Cmimi 110 Euro per person ne dhome 2-she.

Me Shume Detaje:
Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi per 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

Nuk perfshihet ne cmim
-Gjithcka qe nuk eshte e permendur ne program.

Jeni te mirepritur…

Udhetim turistik ne Sarajeve.
Agjensia Turistike Rozafa Travel organizon udhetim turistik ne Sarajeve.
Cmimi 95 Euro per person, date 07 – 09 Qershor 2019.
Tel: 022244160 02224 3320 Mob: 0692136607

Dita pare date 07 Qershor 2019.
Nisja nga Shkodra rreth ores 6˚˚. Itinerari Shkoder,Tuz, Podgorice, Nikshic ,Foca ,Sarajeve. Gjate rruges do te behet nje ndalese per te vizituar qytetin e Nikshicit, rreth 1 ore. Duke perfshire edhe pushimet e udhetimit dhe formalitetet ne pikat doganore, mberritja ne qytetin e Sarajeves mendohet te jete rreth ores 14˚˚.Akomodimi ne hotel, darka ne hotel.

Dita dyte date 08 Qershor 2019.
Pas mengjesit ne hotel , tour ne piken turistike te Verdho Bosnjes.Pastaj mundesi per shetitje ne Bash Qarshi, ne sheshin e pellumbave, xhamia e madhe ne qender te Sarajeves ndryshe xhamia Gazi Huzrev Begut ndertimi i se ciles daton ne vitin 1500, hani i Huzrev Begut dhe katedralja. Pas vizites shetitje e lire dhe shopping. Darka ne hotel.

Dita trete 09 Qershor 2019.
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te behet nisja ne drejtim te qytetit te Mostarit ku do te vizitohet qyteti dhe ura e tij e famshme se bashku me pazarin karakteristik dhe dyqanet e zanatcive. Me pas nisja drejt qytetit te Podgorices ne Mal Te Zi, ku do te kemi mundesi per shopping ne qendren tregtare Delta City dhe nje tour ne qytetin e Podgorices, dhe me pas nisja drejt qytetit te Shkodres. Ketu perfundon dhe programi yne.

Cmimi per person ne dhome dyshe: 95 Euro per person.

Ne cmim perfshihen:
• Udhetimi me autobuz komod ne baze te programit.
* Mengjeset dhe darkat me muzike festive.
* Fjetja ne Hotel Hollywood me 4 * me pishin te brendshme dhe SPA.

Nuk perfshihen ne cmim:
* Drekat.
* Pagesat e telefonit dhe te barit ne dhomat e hotelit.
Nxitoni te rezervoni pasi vendet jane te limituara.

Jeni te mirepritur!!!

Fundjave ne Korce dhe Voskopoje.
Udhetimi organizohet date 08 – 09 Qershor 2019.
Grup i konfirmuar, 4500 mije leke.

Dita e pare.
Nisja nga Shkodra ne ora 07:00, gjate rruges ndalesa per kafe dhe vazhdojme udhetimin drejt qytetit te Pogradecit, ku do te bejme dhe nje ndalese ne qytet, dhe ne Drilon e Tushemisht. Vizite ne bustin e Teta Ollges dhe me pas nijsa per ne Korce. Mberritja dhe sistemimi ne hotel. Pas akomodimit ne hotel shetitje ne qytetin e Korces, qyteti i Serenatave dhe ne pedonale, mesonjtora e pare shqipe dhe katredalen e Korces. Kthimi ne hotel.

Dita e dyte.
Mengjesi ne hotel, dhe me pas nisja per ne piken turistike te Voskopojes, ku do te bejme nje vizite dhe me pas nisja per ne drejtim te Shkodres, me ndalse gjate rruges.

Cmimi per person 4500 mije leke.

Ne cmim perfshihet.
*Udhetimi me minibus komod.
*Fjetja ne hotel se bashku me mengjesi

*Vo. Ne qofte se kerohet darka nga grupi, cmimi eshte 5000 mije leke.

Jeni te mirepritur…

SELANIK - KAVALLA - STAMBOLL - EDRINE - SOFJE

Udhetim turistik ne luginen e Valbones, Gjakove dhe Prizren.

Udhetimi organizohet date 01 – 02 Qershor 1 nate e 2 dite, 7500 mije leke.
Tel: 0692136607. Grup i konfirmuar.
Dita e pare.

Nisja nga Shkodra ne ora 09.00 te mengjesit per ne Koman. Gjate rruges ndalese per kafe te Bar Perla ne Vau Dejes. Ne ora 11.30 akomodimi ne tragetin Alpin dhe nisja per lundrim ne liqenin e Komanit. Nje udhetim qe zgjat rreth 2 ore e 15 min. Duke shijuar bukurite e Alpeve te Veriut.
Rreth ores 14.00 zbritja nga trageti dhe nisja per ne luginen e Valbones. Gjate rruges do te shijojme bukurite e lumiut Valbona. Mberritja ne Valbone dhe qendrimi per rreth 2 ore e 30 min. Pas qendrimit ne Valbone do te vizitojme qytetin e Bajram Currit. Pastaj nisja per ne Gjakove, akomodimi ne hotel dhe darka. Mbas darke muzik ne hotel ose mundesi argetimi ne lokalet e qytetit.

Dita e dyte.
Mengjesi ne hotel, dhe me pas vizite ne qytetin e Gjakoves dhe nisja per ne qytetin e Prizrenit, ku do te vizitojme pikat me atraktive te qytetit. Dreka e lire ne qytet ku sygjerimi i agjensis nuk do te mungoje. Mbas dreke mundesi per shoping ne qytetin e Prizrenit. Me pas nisja per ne qytetin e Shkodres, mberritja mbasdite.

Cmimi per person ne dhome 2-she 7500 mije leke.

Ne cmim perfshihen:
*Udhetimi me minibus komod.
*Bileta ne tragetin Alpin.
*Fjetja ne hotel ne Gjakove.
*Mengjesi dhe darka.
*Guida.

Jeni te mirepritur...

FUNDJAVE NE STRUGE DHE OHER.
UDHETIMI ORGANIZOHET ME DATE 25 – 26 Maj 2019.
CMIMI 45 EURO PER PERSON.

Agjensia Turistike Rozafa Travel organizon udhetim Turistik ne Maqedoni 1 nate dhe 2 dite. Ne kete udhetim do te vizitohen qytetet e Struges, Ohrit dhe Shen Naumit ne Maqedoni dhe pika turistike e Tushemishtit ne Pogradec. Cmimi 45 Euro per person. Ne cmim perfshihen mengjesi dhe darka dhe darka me muzike Live, udhetimi me autobuz komod ne baze te guides dhe guida profesionale qe nga Shkodra.
Cmimi 45 Euro per person.

Adresa: Sheshi "2 Prilli" perballe bankes BKT, dhe Pedonale "Kole Idromeno", Shkoder.
Tel: 02224 4160 - 02224 3320 Mob: 0692136607

Jeni te mirepritur...

Fundjave ne Selanik date 1 Qershor.
Udhetim turistik ne Selanik,
2 dite 70 Euro personi date 01 - 02 Qershor 2019.
Tel: 02224 4160 dhe 02224 3320 Mob: 0692136607

Dita e pare: Nisja ne dt 01 Qershor ne oren 04.00 mengjesit nga Shkodra. Gjate rruges ndalesa per kafe, dhe me pas mberritja ne Kastoria, ku do te behet nje vizite ne qytetin e Kastorias dhe shetitje buze liqenit Orestia dhe me pas nisemi per ne Selanik, ku do te keni mundesi te shumte per shoping ne qendrat tregetare me te medha ne Selanik. Akomodimi ne hotel. Ne mbremje sipas deshires mbremje ne taverna ose buzuk me muzike.

Dita e dyte date 02 Qershor : Mengjesi ne hotel dhe me pas vizite turistike ne Selanik ku do te vizitojme: Sheshin Aristoteli, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Pas vizitave nisemi drejt Shkoder, ku dhe mbaron sherbimi yne.

Cmimi per person ne dhome 2-she 70 Euro.

Ne cmim perfshihet:
1 . Akomodimi ne Hotel
2. Mengjesi ne hotel
3. Transporti me autobus komod dhe guida.

Jenu te mirepritur....

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodra?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Address


Sheshi "2 Prilli" Perballe Bankes BKT Adresa 2 Pedonale "Kole Idromeno"
Shkodër
4001

Opening Hours

Monday 08:30 - 20:00
Tuesday 08:30 - 20:00
Wednesday 08:30 - 20:00
Thursday 08:30 - 20:00
Friday 08:30 - 20:00
Saturday 08:30 - 20:00
Sunday 09:00 - 19:00
Other Tour Agencies in Shkodër (show all)
Top Travel Top Travel
Parruce
Shkodër

Transport me avion, traget dhe autobuz Paketa turistike

Bileta Udhetimi Bileta Udhetimi
Shkoder
Shkodër, 4000

Kerkoni & Krahasoni & Perzgjedhni Bileta Avioni , Hotele, Makina me Qera per ne gjithe Boten me Cmime te pakonkurueshme me VETEM nje KLIKIM. Kurseni Para

Ymeri Travel Ymeri Travel
Lagja Partizani , Rruga Europa Nr 5
Shkodër

Agjenci Udhetimesh Adria Tours Agjenci Udhetimesh Adria Tours
Bulevardi Zogu 1
Shkodër, 4001

North of Albania travel North of Albania travel
Rruga Kole Idromeno 145
Shkodër, 4001

Travel & trips, hotel & hostel, car & bike rental, tourist information, transport: Albania, Montenegro, Kosovo, Macedonia and Croatia- everyday! Contact us

Shkodra Universal-Agjensi Shkodra Universal-Agjensi
Rruga Besnik Ceka
Shkodër, 4001

SHKODRA UNIVERSAL AGJERNSI ju sherben me: Bileta udhetimi(avioni,trageti,autobusi) Guida dhe paketa turistike Siguracion automjeti,ne udhetim,prone,etj. Pagesa faturash:energji,digjitalb,internet,gjoba policie,etj Rimbushje telefoni. Makina me qera. etj

Best Travel & Adventures Best Travel & Adventures
Blv SKENDERBEU Pran Postes Shqiptare
Shkodër, 4001

Alba Viaggi .net Alba Viaggi .net
Besnik Sykja 26
Shkodër, 4007

Vizion Travel Vizion Travel
Rruga: 13 Dhjetori (NE PEDONALE)
Shkodër

Agjensi Udhetimesh (Travel Agency)

Anna Tours Anna Tours
Rruga Edit Durham
Shkodër, 4001

Shkurtojme distancat, afrojme Shqiptaret!