Kopliku travel

Udhetime Turistike me Grupe Brenda dhe Jashte vendit. Bileta:Avioni,Trageti,Autobuzi.Siguracione shendetit ne udhetim dhe makinash

💁‍♀️Prizren dt 29.11.2019 vetem 10 eur.😍

💁‍♀️GRUP I KONFIMUAR🌺

🤩PRIZREN🤩
🗓28.11.2019
📍10 euro

Nxitoni te beheni pjese e udhetimit tone te rradhes ne Prizren me date 28.11.2019 per vetem 10 euro.
Nisja ne oren 06:00 prane agjensise sone "KOPLIKU TRAVEL", udhetimi me mjetet tona shume komode.
------------------------------------------------------------------------
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

Fotografia e Kopliku travel

Kopliku Travel u solidarizu te ndihmoj sadopak te demtuarit nga termeti.
Jemi prane jush ne keto momente te veshtira.

🤗BLACK FRIDAY DT 29.11.2019 🤩
🤩DELTA CITY POTGORICE 1000 LEK ORARI :08.30🤩
🤩PRIZREN 10 EURO ORARI : 06.00 🤩

Agjensia turistike "KOPLIKU TRAVEL" organizon udhetimin e rradhes diten e premte me dt: 29.11.2019 ne DELTA CITY-POTGORICE, qe te gjithe te jemi pjese e uljeve marramendese, qe ofron "E PREMTJA E ZEZE" .
🚌Transporti sigurohet me mjetet tona shume komode.

🏃‍♀️🏃‍♀️Nxitoni te beni rezervimet tuaja!!!

******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 683248316 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

🤗BLACK FRIDAY DT 29.11.2019 🤩
🤩DELTA CITY POTGORICE 1000 LEK ORARI :08.30🤩
🤩PRIZREN 10 EURO ORARI : 06.00 🤩

Agjensia turistike "KOPLIKU TRAVEL" organizon udhetimin e rradhes diten e premte me dt: 29.11.2019 ne DELTA CITY-POTGORICE, qe te gjithe te jemi pjese e uljeve marramendese, qe ofron "E PREMTJA E ZEZE" .
🚌Transporti sigurohet me mjetet tona shume komode.

🏃‍♀️🏃‍♀️Nxitoni te beni rezervimet tuaja!!!

******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 683248316 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

🇦🇱Festa e flamurit me dt 28.11.2019 vetem 10 eur🇦🇱

💁‍♀️GRUP I KONFIMUAR🌺

🤩PRIZREN🤩
🗓28.11.2019
📍10 euro

Nxitoni te beheni pjese e udhetimit tone te rradhes ne Prizren me date 28.11.2019 per vetem 10 euro.
Nisja ne oren 06:00 prane agjensise sone "KOPLIKU TRAVEL", udhetimi me mjetet tona shume komode.
------------------------------------------------------------------------
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

[11/25/19]   REZERVIMET PER NE
PRISHTIN -GJAKOVE-PRIZREN JANE MBYLLUR.
FALEMINDERIT.
#KOPLIKU#TRAVEL#

🤗BLACK FRIDAY DT 29.11.2019 🤩
🤩DELTA CITY POTGORICE 1000 LEK ORARI :08.30🤩
🤩PRIZREN 10 EURO ORARI : 06.00 🤩

Agjensia turistike "KOPLIKU TRAVEL" organizon udhetimin e rradhes diten e premte me dt: 29.11.2019 ne DELTA CITY-POTGORICE, qe te gjithe te jemi pjese e uljeve marramendese, qe ofron "E PREMTJA E ZEZE" .
🚌Transporti sigurohet me mjetet tona shume komode.

🏃‍♀️🏃‍♀️Nxitoni te beni rezervimet tuaja!!!

******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 683248316 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

🤩KEMI MENDUAR DICKA NDRYSHE GRUP I KONFIRMUAR 🤩

😍😍 NIAGARA -DELTA CITY CDO TE SHTUNE😍😍

👉Vetem 1000 ( te reja )per te kaluar nje dite ndryshe ne shopping🤩
🚌 Agjensia Kopliku Travel organizon udhetimin Brenda dites ne Qendren Tregtare Delta City me mjetet e saja shume komode.🚌
• 08.30 Nisja drejt pikes kufitare te Hanit te Hotit
. Kryerja e procedurave dhe vazhdimi i rruges .
•10.00 Pirja e nje kafeje ne Bar Niagara deri ne oren 11.00
•11.15 Arritja ne qytetin e Podgorices dhe qendrimi ne Qendren Tregtare Delta City ku mund te beni shoping mund te konsumoni dreken qendrimi deri ne oren 15.00.
•15.00 Nisja drejt Qytetit te Shkodres.
===========================================
Per me shume mund te telefononi dhe te na shkruani :
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder
☎️📞Tel & Fax : +355 222 50370📞☎️
📲Cel : +355 682031125📲
📲Cel:+355 682031124📲
📲CEL:+355 680683248316📲
📲CEL:+355 674447720📲
🖥️E-mail : [email protected]🖥️
facebook: kopliku travel

🇦🇱Festa e flamurit me dt 28.11.2019 vetem 10 eur🇦🇱

💁‍♀️GRUP I KONFIMUAR🌺

🤩PRIZREN🤩
🗓28.11.2019
📍10 euro

Nxitoni te beheni pjese e udhetimit tone te rradhes ne Prizren me date 28.11.2019 per vetem 10 euro.
Nisja ne oren 06:00 prane agjensise sone "KOPLIKU TRAVEL", udhetimi me mjetet tona shume komode.
------------------------------------------------------------------------
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

🇦🇱Festa e flamurit me dt 28.11.2019 vetem 10 eur🇦🇱

🤩PRIZREN🤩
🗓28.11.2019
📍10 euro

Nxitoni te beheni pjese e udhetimit tone te rradhes ne Prizren me date 28.11.2019 per vetem 10 euro.
Nisja ne oren 06:00 prane agjensise sone "KOPLIKU TRAVEL", udhetimi me mjetet tona shume komode.
------------------------------------------------------------------------
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

🇦🇱PRISHTIN-GJAKOVE-PRIZREN GRUP I KONFIRMUAR 🇦🇱
🥰 DT 28-29.11.2019 vetem 35 euro 🥰
Dita e pare
Nisja ne oren 07.00 🕖 prane agjensise Kopliku Travel
Ndalesa e pare per pirjen e nje kafeje ne Reps qendrimi
45 min ,vazhdojme rrugen drejt pikes doganora per kryerjen e procedurave doganore.
Ndalesa per nje pushim radhes 30 min dhe vazdojme drejt
pytetit te bukur te Prishines ,shetitje konsumi i drekes ne menyre individuale qendrimi deri ne oren 17.30 min .
17.30 min Vazhdimi i rruges drejt qytetit te Gjakoves akomodimi ne hotel
ngrenia e darkes nen tingujt e muzikes deri ne 24.30
Dita e dyte
Ora 8-9 ngrenia e mengjesit dhe shetitje ne qytetin e Gjakoves
qendrimi ketu deri neoren 11.00 vazhdimi i rruges drejt qytetit
te bukur te Prizrenit mberritja ne Prizren ne oren 12.00 qendrimi deri e oren 16,00 shetitje e lire kthimi ne dy qendrat tregtare.
Ne cmim perfshihen :
Udhetimi me mejtet tona komode vate -ardhje
Darka me (muzik dj ) dhe mengjesi
Akomodimi ne hotel ne Gjakove
===============================================
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected] 🖥️

🇦🇱PRISHTIN-GJAKOVE-PRIZREN🇦🇱
🥰 DT 28-29.11.2019 vetem 35 euro 🥰
Dita e pare
Nisja ne oren 07.00 🕖 prane agjensise Kopliku Travel
Ndalesa e pare per pirjen e nje kafeje ne Reps qendrimi
45 min ,vazhdojme rrugen drejt pikes doganora per kryerjen e procedurave doganore.
Ndalesa per nje pushim radhes 30 min dhe vazdojme drejt
pytetit te bukur te Prishines ,shetitje konsumi i drekes ne menyre individuale qendrimi deri ne oren 17.30 min .
17.30 min Vazhdimi i rruges drejt qytetit te Gjakoves akomodimi ne hotel
ngrenia e darkes nen tingujt e muzikes deri ne 24.30
Dita e dyte
Ora 8-9 ngrenia e mengjesit dhe shetitje ne qytetin e Gjakoves
qendrimi ketu deri neoren 11.00 vazhdimi i rruges drejt qytetit
te bukur te Prizrenit mberritja ne Prizren ne oren 12.00 qendrimi deri e oren 16,00 shetitje e lire kthimi ne dy qendrat tregtare.
Ne cmim perfshihen :
Udhetimi me mejtet tona komode vate -ardhje
Darka me (muzik dj ) dhe mengjesi
Akomodimi ne hotel ne Gjakove
===============================================
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected] 🖥️

Nga Kraja.#kopliku#travel#😍

😍Festa e geshtenjave ne Kraje.🌰🌰😍
#KOPLIKU #TRAVEL#

Pershendetje nga Kraja 🌰🌰😍.

Ju faleminderit qe na besuat ne udhetimin tuaj.😊

Miremengjesi....☀️

😍💙👉Mjetet tona gati neser per ne Kraje dhe gati per 🚌 udhetimet e radhes.Lire💶,komod dhe korrektesi.👈💙😍
Ju mirepresim .
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️
Ose mund te kontaktoni ne numrat:

☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]
facebook:kopliku travel

🌳🌰 SUPER OFERTE FESTA E GESHTENJAVE 🌰🌳

👉🕧DT 16.11.2019🕧👈

🌺👉KRAJE 700 (te reja )
🌺👉KRAJE -ULQIN 1000 (te reja)

🚌Nisja 06.30 para Agjensise.🚌
.Per te gjithe te interesuarit qe duan te shkojne ne kete feste, Agjensia ###Kopliku Travel### si cdo vit ofron me mjetet e saja shume komode dhe me nje cmim special kete udhetim .
Dita e geshtenjave nje dite feste e kthyer ne nje tradite te bukur ne Ostrovski, qendra e Krajes ku si cdo vit mbipulluhet nga shume mysafire nga trevat shqipfolese ,ku nuk mungojne dhe nga Shkodra.
👉Per info ju lutem na kontaktoni ne adresen e meposhtme:👈
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝
**********************************************************************
🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 683248316 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected] 🖥️

Miremengjesi fillim jave te mbare...☀️

🚌Bosnie Herzegovina🚌

🏁*Kopliku Travel*🏁

🌳🌰 SUPER OFERTE FESTA E GESHTENJAVE 🌰🌳

👉🕧DT 16.11.2019🕧👈

🌺👉KRAJE 700 (te reja )
🌺👉KRAJE -ULQIN 1000 (te reja)

🚌Nisja 06.30 para Agjensise.🚌
.Per te gjithe te interesuarit qe duan te shkojne ne kete feste, Agjensia ###Kopliku Travel### si cdo vit ofron me mjetet e saja shume komode dhe me nje cmim special kete udhetim .
Dita e geshtenjave nje dite feste e kthyer ne nje tradite te bukur ne Ostrovski, qendra e Krajes ku si cdo vit mbipulluhet nga shume mysafire nga trevat shqipfolese ,ku nuk mungojne dhe nga Shkodra.
👉Per info ju lutem na kontaktoni ne adresen e meposhtme:👈
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝
**********************************************************************
🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 683248316 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected] 🖥️

🇦🇱PRISHTIN-GJAKOVE-PRIZREN🇦🇱
🥰 DT 28-29.11.2019 vetem 35 euro 🥰
Dita e pare
Nisja ne oren 07.00 🕖 prane agjensise Kopliku Travel
Ndalesa e pare per pirjen e nje kafeje ne Reps qendrimi
45 min ,vazhdojme rrugen drejt pikes doganora per kryerjen e procedurave doganore.
Ndalesa per nje pushim radhes 30 min dhe vazdojme drejt
pytetit te bukur te Prishines ,shetitje konsumi i drekes ne menyre individuale qendrimi deri ne oren 17.30 min .
17.30 min Vazhdimi i rruges drejt qytetit te Gjakoves akomodimi ne hotel
ngrenia e darkes nen tingujt e muzikes deri ne 24.30
Dita e dyte
Ora 8-9 ngrenia e mengjesit dhe shetitje ne qytetin e Gjakoves
qendrimi ketu deri neoren 11.00 vazhdimi i rruges drejt qytetit
te bukur te Prizrenit mberritja ne Prizren ne oren 12.00 qendrimi deri e oren 16,00 shetitje e lire kthimi ne dy qendrat tregtare.
Ne cmim perfshihen :
Udhetimi me mejtet tona komode vate -ardhje
Darka me (muzik dj ) dhe mengjesi
Akomodimi ne hotel ne Gjakove
===============================================
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected] 🖥️

🇦🇱Festa e flamurit me dt 28.11.2019 vetem 10 eur🇦🇱

🤩PRIZREN🤩
🗓28.11.2019
📍10 euro

Nxitoni te beheni pjese e udhetimit tone te rradhes ne Prizren me date 28.11.2019 per vetem 10 euro.
Nisja ne oren 06:00 prane agjensise sone "KOPLIKU TRAVEL", udhetimi me mjetet tona shume komode.
------------------------------------------------------------------------
******************************************************************
🤝Klientet e kenaqur jane reklama jone me e mire!🤝

🏃‍♀️🏃‍♂️Per rezervime mund te paraqiteni prane agjensise tone:
Agjensia Turistike “KOPLIKU TRAVEL”
Tek Teatri Migjeni ,Pallati i ri i Fushajve Shkoder🏃‍♀️🏃‍♂️

Ose mund te kontaktoni ne numrat:
☎️ 📞Tel & Fax : +355 222 50370 📞 ☎️
📲Cel : +355 682031125 📲
📲Cel:+355 682031124 📲
📲CEL:+355 673050027 📲
📲CEL:+355 674447720 📲
🖥️E-mail : [email protected]

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodra?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

MIREMENGJESI
PERSHENDTJE
PERSHENETJE
prsh
miremengjesi
ist
Miremengjesi  Ujëvara e Giessbach, pamje nga liqeni Brienz, Zvicër!
PRAGE
stamboll

Location

Category

Telephone

Address


Tek Teatri Migjeni Pallati I Ri IFushajve SHKODER
Shkodra
1234

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Sunday 08:00 - 20:00
Other Shkodra travel agencies (show all)
Era Agjensi Udhetimesh Era Agjensi Udhetimesh
Rr: Qemal Dracini, Perballe Me Sahatin
Shkodra, 4001

Miresevini ne faqen zyrtare te fansave ne facebook te agjensise se udhetimeve Era.

Scutari Travel Scutari Travel
Rruga : Kolë Heqimi , Ngjitur Me Spitalin Rajonal Shkoder , Perballe Me Kliniken " Almed " Ose Ish Korpusin
Shkodra, 4001

Donaldo Travel - Agjensi Udhetimesh Donaldo Travel - Agjensi Udhetimesh
Rr.. Revolucioni Antikomunist
Shkodra

Tel.: 022808839 Cel Mobile.: 0697771642 Adresa.: Revoluzioni Antikomunist Hungarez - Shkoder Albania

Point Travel Point Travel
Bulevardi "Zogu 1" , Parruce
Shkodra, 4001

"The world is a book, and those who do not travel read only a page."

Vllaznimi Tours Vllaznimi Tours
Shkoder
Shkodra, 4001

Vllaznimi-Tours Incoming tours in Albania. Mountain,cultural,beaches... Contact us: Cel: +355 68 2095020 e-mail: [email protected]

Naturehike outdoors Naturehike outdoors
Sheshi 2 Prilli
Shkodra

Our bussines is you! Koçeku Agents & translators are hard working ,knowledgeable, and caring professionals who work to serve their clients

Agjensi Turistike Agjensi Turistike
L.Perash Rr.dervishbeg
Shkodra

LIDA TRAVEL

Vau i Dejës Official√ Vau i Dejës Official√
Vau Dejes
Shkodra

Faqe Zyrtare Vau i Dejës Official, Shkodër. E vetmja faqe zyrtare e Vau-Dejes, Shkoder.

Agjensi Funerale ''SHIMAJ'' Agjensi Funerale ''SHIMAJ''
Bushat
Shkodra, 4000

Adresa: Tek Merkata Rus-Shkoder, dhe ne Bushat.

Welcome to Shkoder Welcome to Shkoder
Rruga Kolë Idromeno
Shkodra, 4001

Welcome to Shkoder, Albania

Eden travel Eden travel
Bulevardi Zogu I Pare
Shkodra, 4001

rreth turizmit dhe udhetimeve

Martini Travel Agjensi Turistike Martini Travel Agjensi Turistike
SHESHI PREK CALI
Shkodra, 4000

MARTINI TRAVEL JU OFRON BILETA AVIONI,AUTOBUSI,TRAGETI... PAKETA TURISTIKE SIGURACIONE JETE & MAKINE SKANIME,PRINTIME,FOTOKOPJE FAX EMAIL