Adria Tours

ME PERKUSHTIM ,PERGJEGJESI,SERIOZITET DHE PROFESIONALIZEM FILLUAM VEPRIMTARINE TURISTIKE NE DHJETOR TE 2008 . UDHETIMI YNE I PARE ISHTE NE BARCELONE

youtube.com

Tomorrowland 2014 | Above & Beyond (Blue Sky Action)

. PER TE RINJTE !!!
TOMORROWLAND 2015 24-26 KORRIK
TE GJITHE TE INTERESUARIT MUND TE PRENOTOJNE BILETEN PER TE QENE PJESE E KETIJ EVENTI RINOR NDER ME TE FREKUENTUARIT NE EUROPE ..
PER INFORMACION MBI EVENTIN KLIKO: :.https://youtu.be/bkAdGQXv-hQ
PER INFORMACION DHE BLERJE BILETE MUND TE KONTAKTONI :
0 22242652 / 0662169642 / 0682169642
— në "Adria Tours".

Above & Beyond feat. Alex Vargas - 'Blue Sky Action' is out now: bit.ly/bp-blueskyaction Subscribe here: http://youtube.com/TomorrowlandChannel http://tomorr...

youtube.com

Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)

OFERTE VETEM PER STUDENTET APO GRUPE TE RINJSH !!!
VIZITONI PERLEN NATYRORE TE DALMACISE "PARKU NATYROR KOMBETAR “KRKA:
(https://youtu.be/8bkbhLLUEBM), 10-12 MAJ
( VETEM PER STUDENTE )
QYTETET E TOP LISTES TURISTIKE NE EUROPE : ZADAR ,SHIBENIK,, SPLIT DHE DUBROVNIK ....
DITA E PARE : TAKIMI TEK KOLONAT NE TIRANE NE OREN 06:00 DHE NISJA ME AUTOBUS KOMOD DREJT ZADARIT .GJATE UDHETIMIT NDALESA PER PUSHIM ,KAFE DHE VIZITE NE BUDVA ,NEUM ,SPLIT . AKOMODIMI NE HOTELIN ME 3 YJE NE ZADAR DHE SHETITJE E LIRE .
DITA E DYTE : MENGJESI NE HOTEL . VIZITE NE ZADAR DHE.NISJA DREJT PARKUT NATYROR KOMBETAR "KRKA" .VIZITA NE BUKURITE E PARKUT ZGJAT 4-5 ORE .NDALESE NE SHIBENIK GJATE KTHIMIT NE ZADAR. NE MBREMJE SHETITJE E LIRE .
DITA E TRETE : MENGJESI NE HOTEL NISJA DREJT TIRANES .GJATE UDHETIMIT NDALESE NE DUBROVNIK . MBERRITJA NE TIRANE .
ÇMIMI : 118 EURO
NE ÇMIM PERFSHIHEN : UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD, AKOMODIMI NE HOTEL ME 3 YJE
ME MENGJES , HYRJA NE PARKUN KOMBETAR “KRKA”
NE ÇMIM NUK PERFSHIHEN : ÇDO GJE TJETER QE NUK THUHET NE THENIEN
“ NE ÇMIM PERFSHIHEN “

Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...

youtube.com

Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)

OFERTE VETEM PER STUDENTET APO GRUPE TE RINJSH !!!
VIZITONI PERLEN NATYRORE TE DALMACISE "PARKU NATYROR KOMBETAR “KRKA:
(https://youtu.be/8bkbhLLUEBM), 10-12 MAJ
( VETEM PER STUDENTE )
QYTETET E TOP LISTES TURISTIKE NE EUROPE : ZADAR ,SHIBENIK,, SPLIT DHE DUBROVNIK ....
DITA E PARE : TAKIMI TEK KOLONAT NE TIRANE NE OREN 06:00 DHE NISJA ME AUTOBUS KOMOD DREJT ZADARIT .GJATE UDHETIMIT NDALESA PER PUSHIM ,KAFE DHE VIZITE NE BUDVA ,NEUM ,SPLIT . AKOMODIMI NE HOTELIN ME 3 YJE NE ZADAR DHE SHETITJE E LIRE .
DITA E DYTE : MENGJESI NE HOTEL . VIZITE NE ZADAR DHE.NISJA DREJT PARKUT NATYROR KOMBETAR "KRKA" .VIZITA NE BUKURITE E PARKUT ZGJAT 4-5 ORE .NDALESE NE SHIBENIK GJATE KTHIMIT NE ZADAR. NE MBREMJE SHETITJE E LIRE .
DITA E TRETE : MENGJESI NE HOTEL NISJA DREJT TIRANES .GJATE UDHETIMIT NDALESE NE DUBROVNIK . MBERRITJA NE TIRANE .
ÇMIMI : 118 EURO
NE ÇMIM PERFSHIHEN : UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD, AKOMODIMI NE HOTEL ME 3 YJE
ME MENGJES , HYRJA NE PARKUN KOMBETAR “KRKA”
NE ÇMIM NUK PERFSHIHEN : ÇDO GJE TJETER QE NUK THUHET NE THENIEN
“ NE ÇMIM PERFSHIHEN “
— me Adria Tours tek Adria Tours.

Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...

youtube.com

Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)

TURI I VIZITES NE PARKUN NATYROR KOMBETAR "KRKA"
ESHTE I KONFIRMUAR ...
PER TA BERE EDHE ME ATRAKTIV UDHETIMIN MOS HUMBISNI RASTIN
JANE 3 NETE NE HOTEL "JADRAN" NE SHIBENIK MENGJES + DARKE TE HAPUR
HYRJA NE PARKUN KOMBETAR ESHTE E PERFSHIRE NE ÇMIM
NUK KENI SE PER ÇFARE TE PAGUANI ME DHE NUK DUHET TE LODHENI TE BENI ZGJEDHJEN ATE JU OFROJME VETEM NE :ADRIA TOURS
TELEFONONI NE : 0 22242652 / 0662169642 / 0682169642
UDHETIM I VEÇANTE NE DESTINACIONIN E OFRUAR :
vIZITONI PERLEN NATYRORE TE DALMACISE "PARKU NATYROR KOMBETAR "KRKA" (https://youtu.be/8bkbhLLUEBM),
QYTETET E TOP LISTES TURISTIKE NE EUROPE : SHIBENIK, TROGIR, SPLIT DHE DUBROVNIK .... 30 PRILL - 03 MAJ
DITA E PARE : TAKIMI TEK HOTEL "ROZAFA " NE OREN 07:00 DHE NISJA ME AUTOBUS KOMOD DREJT SHIBENIKUT .DHATE UDHETIMIT NDALESA PER PUSHIM ,KAFE DHE VIZITE NE BUDVA ,NEUM ,SHIBENIK . AKOMODIMI NE HOTELIN ME 3 YJE NE QYTETIN SHIBENIK. DARKA NE RESTORANTIN E HOTELIT DHE SHETITJE E LIRE .
DITA E DYTE : MENGJESI NE HOTEL . VIZITE NE QYTETIN E VJETER , SHESHIN "POLJANA " ,KESHTJELLA "ST.MICHAEL" .NISJA DREJT PARKUT NATYROR KOMBETAR "KRKA" .VIZITA NE BUKURITE E PARKUT ZGJAT 4-5 ORE .KTHIMI NE SHIBENIK . DARKA NE HOTELIN E PRENOTUAR . PAS DARKE SHETITJE E LIRE .
DITA E TRETE : MENGJESI NE HOTEL . NISJA DREJT QYTETEVE TURISTIKE TROGIR DHE SPLIT . VIZITA NE QENDRAT HISTORIKE DHE KULTURORE TE DY QYTETEVE . PASDITE KTHIMI NE SHIBENIK DHE DARKE NE HOTELIN E PRENOTUAR .
DITA E KATERT : MENGJESI NE HOTEL . NISJA DREJT SHKODRES . gJATE UDHETIMIT NDALESE N DUBROVNIK DHE CAVTAT .. KOHE 2-3 ORE KUSHTUAR SHOPPINGUT.
NE MBREMJE MBERRITJA NE SHKODER.
ÇMIMI : 164 EURO
NE ÇMIM PERFSHIHEN : UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD, AKOMODIMI NE HOTEL ME 3 YJE NE SHIBENIK (www.rivijera.hr/Home/Jadran.html)
ME MENGJES DHE DARKE ( TE HAPUR)
— ndjehet falënderues me Adria Tours në "Adria Tours".
— ndjehet falënderues me Adria Tours.
Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)
Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...
YOUTUBE.COM

Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...

youtube.com

Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)

TURI I VIZITES NE PARKUN NATYROR KOMBETAR "KRKA"
ESHTE I KONFIRMUAR ...
PER TA BERE EDHE ME ATRAKTIV UDHETIMIN MOS HUMBISNI RASTIN
JANE 3 NETE NE HOTEL "JADRAN" NE SHIBENIK MENGJES + DARKE TE HAPUR
HYRJA NE PARKUN KOMBETAR ESHTE E PERFSHIRE NE ÇMIM
NUK KENI SE PER ÇFARE TE PAGUANI ME DHE NUK DUHET TE LODHENI TE BENI ZGJEDHJEN ATE JU OFROJME VETEM NE :ADRIA TOURS
TELEFONONI NE : 0 22242652 / 0662169642 / 0682169642
UDHETIM I VEÇANTE NE DESTINACIONIN E OFRUAR :
vIZITONI PERLEN NATYRORE TE DALMACISE "PARKU NATYROR KOMBETAR "KRKA" (https://youtu.be/8bkbhLLUEBM),
QYTETET E TOP LISTES TURISTIKE NE EUROPE : SHIBENIK, TROGIR, SPLIT DHE DUBROVNIK .... 30 PRILL - 03 MAJ
DITA E PARE : TAKIMI TEK HOTEL "ROZAFA " NE OREN 07:00 DHE NISJA ME AUTOBUS KOMOD DREJT SHIBENIKUT .DHATE UDHETIMIT NDALESA PER PUSHIM ,KAFE DHE VIZITE NE BUDVA ,NEUM ,SHIBENIK . AKOMODIMI NE HOTELIN ME 3 YJE NE QYTETIN SHIBENIK. DARKA NE RESTORANTIN E HOTELIT DHE SHETITJE E LIRE .
DITA E DYTE : MENGJESI NE HOTEL . VIZITE NE QYTETIN E VJETER , SHESHIN "POLJANA " ,KESHTJELLA "ST.MICHAEL" .NISJA DREJT PARKUT NATYROR KOMBETAR "KRKA" .VIZITA NE BUKURITE E PARKUT ZGJAT 4-5 ORE .KTHIMI NE SHIBENIK . DARKA NE HOTELIN E PRENOTUAR . PAS DARKE SHETITJE E LIRE .
DITA E TRETE : MENGJESI NE HOTEL . NISJA DREJT QYTETEVE TURISTIKE TROGIR DHE SPLIT . VIZITA NE QENDRAT HISTORIKE DHE KULTURORE TE DY QYTETEVE . PASDITE KTHIMI NE SHIBENIK DHE DARKE NE HOTELIN E PRENOTUAR .
DITA E KATERT : MENGJESI NE HOTEL . NISJA DREJT SHKODRES . gJATE UDHETIMIT NDALESE N DUBROVNIK DHE CAVTAT .. KOHE 2-3 ORE KUSHTUAR SHOPPINGUT.
NE MBREMJE MBERRITJA NE SHKODER.
ÇMIMI : 164 EURO
NE ÇMIM PERFSHIHEN : UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD, AKOMODIMI NE HOTEL ME 3 YJE NE SHIBENIK (www.rivijera.hr/Home/Jadran.html)
ME MENGJES DHE DARKE ( TE HAPUR)
— ndjehet falënderues me Adria Tours në "Adria Tours".
— ndjehet falënderues me Adria Tours.
Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)
Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...
YOUTUBE.COM
Pëlqejë · Komento · Shpërndaje
— me Adria Tours tek Adria Tours.

Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...

youtube.com

KRKA National park in Croatie

UDHETIM TURISTIK PER STUDENTET ME 118 EURO
NE PARKUN NATYROR KOMBETAR KRKA (KROACI)
ME DATE 3-5 MAJ DHE 10-12 MAJ
2 NETE MENGJES + DARKE NE HOTEL NE ZADAR
HYRJA NE PARKUN KOMBETAR ,UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD ,
VIZITA NE QYTETET ME TURISTIKE NE KROACI : ZADAR,SHIBENIK ,SPLIT,DUBROVNIK ...
1 DITE VIZITE NE PARKUN NATYROR KOMBETAR "KRKA"
klikoni per te njohur destinacionin Tuaj te veçante :
https://www.youtube.com/watch?v=e2kzbVSoG4o

Croatie KRKA waterfal;ls walk

apps.facebook.com

TripAdvisor TripWow on Facebook | Facebook

apps.facebook.com Turn your photos into an amazing animated slideshow with just one click. Start now!

youtube.com

Krka Waterfalls National Park - Croatia (HD)

Krka Waterfalls National Park - Croatia Tours, Croatia Vacation Travel Videos HD, World Travel Guide http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Worl...

tripwow.tripadvisor.com

Historiku me pamje nga 2008-2014

tripwow.tripadvisor.com A video slideshow by Adria Tours, featuring 103 photos from France, Dijon, Paris, Avignon, Eze, Munich, Barcelona, Italy, Rimini, San Marino, Milan, Florence, Athens, Santorini, Thessaloniki, Monaco, Monte-Carlo, Salzburg, San Remo, Istanbul, Sarajevo, Sofia, Dubrovnik, Mostar, Sarande, Shkoder, Cav…

tripwow.tripadvisor.com

Historiku me pamje nga 2008-2014

tripwow.tripadvisor.com A video slideshow by Adria Tours, featuring 103 photos from France, Dijon, Paris, Avignon, Eze, Munich, Barcelona, Italy, Rimini, San Marino, Milan, Florence, Athens, Santorini, Thessaloniki, Monaco, Monte-Carlo, Salzburg, San Remo, Istanbul, Sarajevo, Sofia, Dubrovnik, Mostar, Sarande, Shkoder, Cav…

apps.facebook.com

TripAdvisor TripWow on Facebook | Facebook

apps.facebook.com Turn your photos into an amazing animated slideshow with just one click. Start now!

Timeline Photos

Adria Tours's cover photo

Adria Tours

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Shkodër?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


BULEVARDI "ZOGU I"
Shkodër
0041
Other Travel Agencies in Shkodër (show all)
Peaks Of The Balkans   The crossborder Peaks Of The Balkans The crossborder
Shkoder
Shkodër, 4001

virginbalkanpeaks it's a travel agency, located at shkoder Albania, it offers tours all around Balkans, it offers a wide range of tours ,starting from hikeng/walking , paragliding, scuba diving, rafting, culinary and heritage activities

Drita Travel Shkoder Drita Travel Shkoder
Bv. Skenderbeu, Ngjitur Me Posten Qendrore
Shkodër, 4001

UDHETONI ME NE !!!

Agjenci Udhetimesh Adria Tours Agjenci Udhetimesh Adria Tours
Bulevardi Zogu 1
Shkodër, 4001

Coral Travel - Shkoder Coral Travel - Shkoder
Kryqezimi Tek Ish-Dega E Brendshme Shkoder
Shkodër, 4001

Administratore: SAIDA BIZAKU (QALLIJA) ''PROFESIONISTE NE BOTEN E UDHETIMIT''

Angel Travelagency Angel Travelagency
Sheshi Isa Boletini
Shkodër, 4001

Travel & tour

Agjensi GOLD Travel&TOURS Agjensi GOLD Travel&TOURS
SHESHI DUGAJT E REJA ,TEK TRUMA
Shkodër, 4001

NE JU OFROJME PAFUNDESI MUNDESISH DHE OFERTASH.BILETA AVIONI,TRAGETI,AUTOBUSI..PAKETA TURISTIKE ...

Bileta Udhetimi Bileta Udhetimi
Shkoder
Shkodër, 4000

Kerkoni & Krahasoni & Perzgjedhni Bileta Avioni , Hotele, Makina me Qera per ne gjithe Boten me Cmime te pakonkurueshme me VETEM nje KLIKIM. Kurseni Para

Vizion Travel Vizion Travel
Rruga: 13 Dhjetori (NE PEDONALE)
Shkodër, 4001

Agjensi Udhetimesh (Travel Agency)

ANI Travel ANI Travel
BULEVARDI SKENDERBEU
Shkodër, 4001

Travel agency

Labeat Travel Shkoder Labeat Travel Shkoder
Rruga Qemal Dracini, Exalco
Shkodër, 4000

Ne faqen zyrtare te Labeat Travel Shkoder ju do te gjeni programe nga me te larmishmet, pamje nga vendet turistike me te vizituara ne Europe.

REI  Travel REI Travel
Kryqezimi I Deges
Shkodër, 4001

sempre aperto

MarcoPolo Travel &Tours MarcoPolo Travel &Tours
Blv Skenderbeg
Shkodër, 4001

MarcoPolo ofron: bileta avioni, trageti, autobuzi, tours turistike ne shume vende te botes,dhe bashkepunon ne fushen e sigurimeve.