Rashtan, Prrenjas, Albania

kjo faqe ju paraqet fshatin Rashtan, ne afersi te Prrenjasit, Librazhd.

Rashtani ne dimer. Foto nga Koli ALLA. 2018

youtube.com

Mefail GANIU (SKOPECI) JETA DHE VEPRA

https://www.youtube.com/watch?v=CmsrnqDyxkU&feature=share&fbclid=IwAR0eN3_PdBBgb7yNh2Y5ZpkkEwTlHREByOewM1G2yoSeCzm1jweQTQohRB8

. Mefail GANIU (SKOPECI) JETA DHE VEPRA Në këtë shtëpi të thjeshtë në fshatin Rashtan, bashkia Prrenjas, më 2 Korrk 1959 u lind Mefail Gani Ganiu (SKOPECI). ...

Photos from Rashtan, Prrenjas, Albania's post

flickr.com

Rashtan, Prrenjas Elbasan

https://www.flickr.com/photos/_skopeci/albums/72157649011758908/

flickr.com Foto te realizuara nga Faik Skopeci ne Rashtan, Prrenjas, Qukes, Karkavec, Pishkash.

Ndertesa e ish shkolles fillore ne fshatin Rashtan. Sot kthyer ne banese. Nuk do ishte keq te kthehej ne muze te arsimit ne fshatin tone...

pamje nga Rashtani

[08/07/18]   Bashkefshatare, shoke te femijerise dhe rinise, kusherinj ju pershendes dhe ju uroj gjithe te mirat familjarish, me ka marre malli per te gjithe, per njerezit ne Rashtan, per rruget, per aromen e arave te sao korrura nga gruri, per oret pa gjume gjate veres duke shire grure dhe duke vendosur kavaletat e kashtes, vitet iken po keshtu jane shtuar edhe rrudhat ne ballin tone. ju perqafoj. Me shume mall per njerezit dhe vendlindjen. Faik SKOPECI. Tirane me 7 gusht 2018.

Untitled Album

Rashtan, Prrenjas, Albania

Rashtan, Prrenjas, Albania

RASHTAN. Nentor 2014

Foto te realizuara nga Faik Skopeci

Foto te realizuara nga Faik Skopeci

youtube.com

AROMË VJESHTE

https://www.youtube.com/watch?v=z0AW9W6qsrA

Foto te realizuara ne zonen Qukes-Karkavec-Pishkash-Rashtan ne nje udhetim te kryer ne kurrizet e kodrave ne krahun te djathte te rruges automobilistike Tira...

Profile Pictures

Rashtan, Prrenjas, Albania's cover photo

Rashtan, Prrenjas, Albania

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Prrenjas-Fshat?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Rashtan, Prrenjas, Albania
Prrenjas-Fshat
TIRANA