Agjensia shehu travel

agjensia jone eshte krijuar ne viti 1999.lite tona me destinacion sheze pajove elbasan edhe elbasan pajove peqin sheze.

[07/14/15]   Agjensia shehu travel ju sherben me lia kombetare jashte rrethit elbasa gjate sezonit verore dhe eskursjon te organizuare nga shkollat edhe sherbimet te tjere.mjete tona jane te paisura me arjer te kondicionuare.mjetet tona jane 35+1 ju falenderojm pre mirkutimi adm Agjensia shehu travel

Profile Pictures

Untitled Album

Profile Pictures

Profile Pictures

Agjensia shehu travel

Agjensia shehu travel

peshendeti nga adm

[07/14/15]   peshendeti nga adm

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Peqini?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Sheze Peqin Albenia
Peqini
0693960223