Agjensi Udhetimi "Meli"

Agjensi Udhetimi "Meli" Ofron : -Bileta Avioni -Bileta Trageti -Bileta Autobusi ( Itali, Gjermani, Greqi ) -Paketa Turistike -Rezervime Hoteli

Agjensi Udhetimi "Meli" Ofron : -Bileta Avioni -Bileta Trageti -Bileta Autobusi ( Itali, Gjermani, Greqi ) -Paketa Turistike -Rezervime Hoteli -Polica e Sigurimit Te Shendetit Ne Udhetim

Mission: Agjensi Udhetimi "Meli" Vjen Me Te Vetmin Mision Qe Ti Sherbej Klienteve Me Devotshmeri, Perkushtim Dhe Korrektesi.

🛬 “Meli Travel” 🛫
🤗Kënaqësia e Udhëtimit🤗

Calypso Siviri 2* Superior, All Inclusive, Halkidiki, 7 Netë €95.

Zbritje
- 40% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill, Nisje më 28 Prill deri 5 Maj,
- 25% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill, Nisje më 20 deri 26 Maj,
- 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill, Nisje më 8 Qershor deri në fund të sezonit.
Çmimi: Ishte €159 - Bëhet €95 për 7 netë për person për Nisje 28 Prill.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Atrium 3* Superior, Halkidiki, All Inclusive, 7 netë €225.

Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill për Nisje nga 27 Prill deri më 6 Qershor, 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill për Nisje nga 7 Qershor deri më 15 Shtator dhe 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill për Nisje nga 16 Shtator e deri në fund të sezonit.
Çmimi: Ishte €322 - Bëhet €225 për 7 netë për person për Nisje nga 27 Prill deri më 5 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Cappadocia, 4 Ditë €289, Nisja më 1 Maj.

Vizitohet: Cappadocia.
Fjetje: 2 netë në Hotel Crystal 5* në Cappadocia.
Mëngjeset dhe Darkat në Hotel.
Fluturimi me avion Tiranë - Kayseri- Tiranë, nëpërmjet Stambollit.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë tërë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Kroçiere në Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi, Ultra All Inclusive, Nisje më 27 Prill, 5 Ditë €349.

Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje - ardhje me autobus,
Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal Olympia për 3 netë qendrimi në Ultra All Inclusive, Ekskursion dhe Vizitë në Efes, Shoqërues shqiptar.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pashkët All Inclusive në Korfuz, 4 Ditë €119, Nisja më 14 Prill.

Vizitohet: Korfuz. Fjetje 3 netë.
- Hotel Telemachos 2* Superior, €119.
All Inclusive (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet të përfshira),
- Fjetje 3 netë në Hotel Messonghi 3* Superior, €199.
All Inclusive (Mëngjesi, Drekat dhe Darkat Speciale të Krishtlindjeve, Pijet të përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale)
Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €59, Nisja më 16 Prill.

Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kostur.
Fjetje 1 natë në Hotel 3* në Kallabaka.
Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pashkët në Selanik, 3 Ditë €79, Nisja më 15 Prill.

Vizitohet: Selanik
Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik.
Udhëtimi me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

**Zbritje €40 për Rezervime deri më 10 Prill**

Pranverë në Mynih, 4 Ditë Ishte €339 - Bëhet €299, Nisja më 4 Maj.
Vizitohet: Mynih.

Fjetje 3 netë në Mynih. Mëngjeset në Hotel,
Fluturimi me avion Podgoricë - Mynih - Podgoricë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë: Hotel 4* - €189 dhe Hotel 5* - €219, Nisja 13, 21 dhe 28 Prill.

Vizitë: Stamboll.
Fjetje: 3 netë në Stamboll.
Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Sofje, 3 Ditë €79, Nisje më 15 Prill.

Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi.
- Hotel Ibis Sofia 3* €79.
- Hotel 4* €99.
Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 5 Ditë €259, Nisja më 14 Prill.

Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento.
Lundrimi me Traget Durrës - Bari dhe Sorrento - Kapri.
Transfertat me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €159, Nisja më 12 Prill.

Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje.
Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje.
Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 28 Prill.

Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,
Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, Shoqërues Shqiptar.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Pragë, 7 Ditë €239, Nisja më 28 Prill.

Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë.
Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë,
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Barcelonë, 7 Ditë €359, Nisje më 18 Prill.

Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, MonteCarlo, Marsejë, Milano.
Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë dhe 1 natë në Trieste.
Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : agje[email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisje më 16 Prill.

Vizitohet: Vjenë dhe Budapest.
Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest.
Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Budapest, 4 Ditë€299, Nisje më 30 Prill.

Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest.
Fjetje 3 netë në Budapest.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Pragë, 4 Ditë €319, Nisje më 14 Maj.

Vizitohen: Pragë dhe Budapest.
Fjetje në Pragë 2 netë dhe 1 natë në Budapest.
Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 19 Maj.

Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano.
Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste.
Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Paris - Milano - Trieste - Tiranë.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €399, Nisje më 12 Maj.

Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë.
Fjetje 3 netë në Amsterdam.
Fluturimi me avion direkt Tiranë - Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus,
Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €569, Nisja më 24 Maj.

Vizita në: Stockholm, Oslo, Malmo, Copenhagen.
Fjetje 2 netë në Stockholm, 1 natë në Oslo dhe 1 natë në Malmo. Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Shkup, Vajtje - Ardhje me Avion Direkt Shkup - Stockholm dhe Malmo - Shkup. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Na kontaktoni në:
Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Celestyal Olympia, 4 Ditë nga €205, Nisje çdo të Premte, 5 Ditë nga €291, Nisje çdo të Hënë.

Ndalesa në: Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Rhodos, Kretë dhe Kushadasi.

Çmimi përfshin: Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal Olympia në Ultra All Inclusive (Mëngjes, Drekë, Darkë, Pije pa limit) Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Pishinë, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere, Ekskursion dhe Vizitë në Efes.
Taksat Portuale (€112 për programin 4 ditë dhe €152 për programin 5 ditë) nuk janë përfshirë.
Udhëtimi nga Tirana për në Athinë nuk është përfshirë.
Fëmijët deri në 16 vjeç paguajnë vetëm taksat.
Zbritja për rezervime të Hershme nuk është aplikuar.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Rusi dhe Balltik, 8 Ditë €889, Nisje më 10 Maj.

Vizitohen: Stockholm, Riga, Tallinn, Shën Petërsburg, Helsinki.
Fjetje 1 Natë në Tallinn, 2 Netë në Shën Petërsburg, 1 Natë në Helsinki, 1 Natë në Stockholm dhe 2 Netë në Traget.

Fluturimi me avion Shkup - Stockholm - Shkup.

Transfertat me autobus dhe traget, Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Weekend All Inclusive në Budva, 3 Ditë €75, Nisja më 15, 21 dhe 28 Prill.

Çmimi përfshin: Fjetjen 2 netë në Hotel Iberostar Bellevue 4* në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet, Pishina të përfshira)

Shtesa €15 për Vajtje - Ardhje me Autobus.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Weekend All Inclusive në Budva, 2 Ditë €39, Nisja më 8, 15, 22 dhe 29 Prill

Çmimi përfshin: Fjetjen 1 natë në Hotel Iberostar Bellevue 4* në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet, Pishina të përfshira)

Shtesa €15 për Vajtje - Ardhje me Autobus.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 12 Korrik.

Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik, Zagreb, Vjenë, Bukuresht, Sofje dhe Shkup.

Fjetje: 1 natë Zagreb, 1 natë Krakov, 1 natë Vilnius, 1 natë Talin, 2 Netë Shën Petersburg, 2 Netë Moskë, 1 natë Kiev, 1 natë Odesa, 1 natë Bukuresht dhe 1 natë Sofje.

Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Weekend All Inclusive në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 7 dhe 21 Prill.
Fëmija i parë deri 12 vjeç Falas në Hotel.

Vizitohet: Korfuz.
Fjetje 2 netë në Hotel:
- €69 Telemachos 2* Superior, All Inclusive
- €89 Alexandros 4*, All Inclusive
Fjetje 2 netë në All Inclusive.
(Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet të përfshira),
Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Dubai, 5 Ditë €475 dhe 8 Ditë €560, Nisje më 20, 24 dhe 27 Prill.

Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
Fjetje 4 Netë në Hotel,
Shëtitje Panoramike në Dubai,
Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.

Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 29 Prill.

Vizitohen: Paris.
Fjetje 3 Netë në Paris.
Fluturimi me avion direkt Tiranë - Paris.
Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

Pranverë në Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999, Nisja më 25 Maj.
Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya.

Fjetje dhe Mengjeset në Hotele 5* 3 Netë në Bangkok dhe 2 Netë në Pattaya.
Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe Tajlandeze gjatë gjithë Udhëtimit.
Fluturimi Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait. Transferta me Autobus për në Shkup.

Na kontaktoni në:

Telefon : - 00355 68 23 07 682 & 00355 69 53 85 232
Email : [email protected]
__*Faleminderit*__*Thank You*__*Danke*__*Grazie*__*Merci*__

✖ Veprime që nuk duhet të bëhen gjatë një fluturimi:
▪ Të zesh të dy mbështetëset anësore.
▪ Të cohesh në këmbë dhe të përpiqesh të dalësh sapo avioni është ulur, po nuk ka filluar zbritja.
▪Të heqësh corapet.
▪ Të mbash sediljen në pozicion të shtrirë gjatë shërbimit të vakteve.
▪ Të insistosh në një diskutim kur bashkëudhëtari nuk është i interesuar .
Në gjuhën e kufjeve:
1kufje e vënë – mund edhe të flasësh ,
2kufje të vëna – mos guxo të flasësh
▪Të zgjasësh këmbët në korridor ( është shqetësuese jo vetëm për stjuardesën)
▪ Të flasësh me zë të lartë
▪ Të kërkosh të ngrihesh nga vendi cdo gjysëm ore , kur ke zënë vënd pranë dritares.

Mirmengjes Nga Agjensi Udhetimi "Meli"

Çaste që rrënjosen gjatë dhe thellë në kujtimet e fëmijëve janë ato që krijohen kur familjet ndodhen larg stresit të jetës së përditshme, sidomos gjatë pushimeve kur prindërit mund tu përkushtohen 100% fëmijëve të tyre pa shpërqendrimet e telefonave, orareve të punës, gatimeve, pastrimit etj.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Milot?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Shetitorja "Ndoc Deda"
Milot
4705
Other Milot travel agencies (show all)
Ura e Zogut Ura e Zogut
A1
Milot

This page is to promote the "Kings Bridge" or called in Albania "Ura e Zogut", which is a part of Albanian history, the Albanian Kingdom history.