Agjensi Udhetimi 007

Bileta: Avioni / Trageti / Autobusi / Paketa Turistike

[09/18/15]   Cmime Promocionale Per Fundin e tetorit.. Rezervo tani !
Tirane - Milano/Malpensa 69€
Tirane - Bolonja 69€
Tirane - Roma 69€
Tirane - Venecia 69€
Tirane - Genova 69€
Tirane - Torino 69€
Tirane - Pisa 79€
Tirane - Paris 69€
Tirane - Amsterdam 89€
Tirane - Wien 99€
Tirane - London/Heathrow 99€
Tirane - Barcelona 99€
Për rezervime na kontaktoni:
☎ TEL +355696628764 +355682066602

[06/20/14]   Femijet udhetojne #Falas (Vetem taksat aeroportuale)
OFERTE PER SOT!
Destinacionet e Italise ofrojne bileta falas per femijet nga 0 -11 vjec!
Ps: Biletat duhet te mbyllen sot por udhetimi eshte i vlefshem per te gjithe sezonin veror
Contact:
Mob: +355 696628764
Mob: +355 682086007

[05/17/14]   OFERTA nga data 12 qershor deri ne 11 korrik TIRANE-ROME.........60 euro vetem vajtje

[05/17/14]   OFERTA Per muajn qeshor TIRANE-MILANO malpensa...... 65 euro vetem vajtje

[03/25/14]   Nxitoni!! ITALIA 95 Euro Oferta te vlefshme per udhetime ne Prill.
✈ Tirane - Milano - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Venezia - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Pisa - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Verona - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Genoa - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Bolonia - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
Per rezervime kontaktoni: +355682086007 / +355696628764

[03/23/14]   Nxitoni!! ITALIA 95 Euro Oferta te vlefshme per udhetime Maj dhe Qershor
✈ Tirane - Milano - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Venezia - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Pisa - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Verona - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Genoa - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
✈ Tirane - Bolonia - Tirane 95 eur (Vajtje - Ardhje)
Per rezervime kontaktoni: +355682086007 / +355696628764

[03/19/14]   Destinacionet e Italise duke filluar nga 95 euro vajte-ardhje.
Tirane - Pisa - Tirane 95 euro
Tirane - Verona - Tirane 95 euro
Tirane - Milano - Tirane 95 euro
Tirane - Genoa - Tirane 95 euro
Tirane - Venecia - Tirane 95 euro
Tirane - Bolonia - Tirane 95 euro
Oferte e vlefshme jo per te gjitha datat. Nxitoni!!!

Kontakt: 0682086007 / 0696628764

[01/21/14]   Ofertat Dt 21 Janar 2014 jane si me poshte:

Tirane - Stamboll - Tirane 115 Euro Vajtje Ardhje (50Kg Bagazh)
Tirane - Rome - Tirane 120 Euro Vajtje Ardhje (23 Kg )
Tirane - Torino - Tirane 135 Euro Vajtje Ardhje (23kg)
Tirane - Bari - Tirane 125 Euro Vajtje Ardhje (23 Kg)
Tirane - Bruksel - Tirane 150 Euro Vajtje Ardhje (20Kg)
Tirane - Milano - Tirane 125 Euro Vajtje Ardhje
Tirane - Verona - Tirane 120 Euro Vajtje Ardhje(23kg)
Tirane - Venecia - Tirane 125 Euro Vajte Ardhje.

Ofertat jane te vlefshme per udhetime nga data 5 Shkurt - 30 Mars 2014

Per rezervime kontaktoni: Mob: 069 66 28 764 / 068 20 66 602
Adresa: Mamurras , Perball me Raiffeisen BANK
Facebook: Agjensi Udhetimi 007

[01/17/14]   - Oferta me kohe te limituar!

Tirane - Rome - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Milano - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Bergamo - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Bolonia - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Verona - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Venezia - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.
Tirane - Pisa - Tirane 89 euro vajtje - ardhje.

Ne cmim perfshihet bagazh dore deri ne 10 kg. Ofertat jane te vlefshme per udhetime nga data 10 Shkurt - 30 Mars 2014.

Agjensi Udhetimi 007
Adresa : Mamurras , Perball / Raiffeisen Bank
Kontakt: 069 66 28 764 / 068 20 66 602

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Mamurras?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address


MAMURRAS Dhe FUSHE-KRUJE
Mamurras