Moneygram Bushi Biletari Digitalb Cigare Eurosig Osshe Ak Invest Kredi Bank

MONEYGRAM.DIGITALB, BILETA AVIONI, AUTOBUZI, TRAGETI. PAKETA TURISTIKE.. PAGESA GJOBASH, FATURA DRITASH, TOBACCO SHOP.SIGURACIONE KREDI BANKARE , ETJ

[02/11/19]   Tirana Bologna
Price from
50.50€
Tirana Bari
Price from
50.50€
Tirana Verona
Price from
50.50€
Tirana Firenze
Price from
60.50€
Tirana Pisa
Price from
60.50€
Tirana Milano
Price from
50.50€
Tirana Ancona
Price from
60.50€
Tirana Venice
Price from
50.50€ vetem ne MONEYGRAM BUSHI,

[09/11/18]   Pershendetje,Digitalb njofton se Oferta per dixhitalizimin ne qarqet Tirane dhe Durres mbyllet sot ne oren 24.00.Me vendim nga Autoriteti I Mediave AudioVizive ky proces shtyhet per ne muajin Janar 2019.Ju lutemi njoftoni te gjithe klientet qe keni neper dyqane se sinjali analog eshte i hapur.

Pune te mbare!

ADF-GROUP,, MONEYGRAM BUSHI JU NJOFTOJN SE OFERTAT E PRANVERES ERDHEN ME VENTURIAS FERRES RIGEL 1 RIGEL 2 RIGEL 3 ME SHERBIMET DHE CILESIN E TYRE NE KOMODITET SJELLIN OFERTA SHUM CILESOR NE CMIM THJESH MOS RRINI HESITONI TE NA PRONOTONI NE NR TAN 0699374979.DHE 0692659175,NE JU MIRPRESIM NE JU JAPIP CILESIN NE .CMIM .FLM...

[11/02/17]   Ju njoftojme se duke filluar nga sot Kanali Gold do te jete Free per te gjitha abonimet 3/12 mujore Familjare dhe Premium.

Ofertes qe kemi pasur ku dhuronim Digitalb Kudo 1 Muaj per abonmet 3 mujore dhe 12 Muaj per abonimet 12 mujore si dhe kategorine Popcorn Falas ne FlyBox tashme I shtohet edhe kanali Gold.

DigitAlb

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1396833007081285&id=335186276579302

Edhe akullore 🍦 Edhe çokollatë 🍫
Po, po 👍 Edhe dekoder FALAS, edhe ULJE në abonim sepse kjo është një ofertë me të dyja duart!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1540634526018280&id=830020433746363

🆕Tirana sempre più vicina e ora✈ da Napoli, Cuneo e Brindisi!!!
🆕Tirana akoma më afër, tani edhe ✈nga Napoli, Cuneo e Brindisi !!!
www.blu-express.com ☎dall' Italia+39 06 98956666 dall' Albania+355 44 500130/ +355 45 800100

AK-INVEST

KREDI BANKARE
JU MIREPRESIM

Sherbimet qe AK-INVEST ofron per klientet e tij.
#AKInvest

AK-INVEST

JU MIREPRESIM

ME SHERBIMET

MONEYGRAM AK INVEST

Ne kete video te shkurter ju percjellim avantazhet qe keni nqs zgjidhni AK-INVEST.
#AKInvest

Ju mirepresim!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155224417725889&id=110508725888

Adria Ferries, con l’#obiettivo di offrire ai propri #passeggeri un #prodotto sempre più caratterizzato da elevati standard di #qualità, ha il piacere di annunciare il LANCIO DELLA NUOVA "AF MICHELA", già in navigazione sulle acque dell’#Adriatico.

La #nave, di notevoli dimensioni, subentra al precedente vettore nella rotta Ancona – Durazzo con partenze plurisettimanali.

Tre gli elementi distintivi del nuovo traghetto:

#Velocità: una nuova filosofia di viaggio caratterizza la traversata Ancona – Durazzo, che viene effettuata in sole 16 ore, dal tramonto all’alba.

#Modernità: una nave estremamente evoluta per garantire agli ospiti a bordo un’eccellente navigazione e con i migliori servizi a disposizione

#Comfort: spazi più estesi per offrire ai passeggeri tranquillità e comodità, con aree dedicate al relax e all’assaggio di cibo gustoso e genuino, rigorosamente Made in Italy.

Passato di #tradizione e #futuro di #innovazione si intrecciano così in una complessa trama di #passione e #abilità, di #qualità e buon #servizio, di #tecnologia e #sicurezza.

Adria Ferries accoglie le nuove #sfide senza perdere di vista le proprie radici, con l’intento di regalare agli ospiti a bordo un’#esperienza unica e indimenticabile.

#adriaferries #afmichela #new #ferry #unasciadiemozioni #news #booking #future #inauguration #welcomeonboard #welcome #benvenutaafmichela #welcomeafmichela

BOOK NOW: http://webaf4.frittellimaritime.it/?account=faceb1

[10/06/17]   Pershendetje !Sot eshte data e fundit e Ofertes Upgrade 23 Shtator2017.Nga neser ne treg jane vetem cmimet zyrtare sic ishinpara oferte.Premium Tok dhe Sat 12 muaj do te vazhdoje me 15 % Ulje.Premium Sat 12 Muaj, cmimi Final, 29,690.Premium Tok 12 Muaj, cmimi Final, 24,690.Oferta me Zapper falas + 12 muaj Premium vazhdon.

Me poshte edhe njehere cmimet Finale :Cmime PrepaidProdukti (Ab. Satelitore)

CmimiFinal(Leke)

Fillestare SAT 12 Muaj

8,990

Familjare SAT 3 Muaj

5,690

Familjare SAT 12 Muaj

19,990

Premium SAT 3 Muaj

10,590

Premium SAT 12 Muaj

29,690

Abonim PopCorn

1,390

Abonim OTT

700

Superliga Shqiptare 3 Muaj

600

Superliga Shqiptare 12 Muaj

1,800

Produkti (Ab. Tokesore)

CmimiFinal(Leke)

Fillestare TOK 12 Muaj

8,990

Familjare TOK 3 Muaj

3,290

Familjare TOK 12 Muaj

11,390

Premium TOK 3 Muaj

8,990

Premium TOK 12 Muaj

24,690

Gjithashtu ju njoftojme se duke filluar nga sot nuk do tekete me rimbushje me Kredite Top Up.Edhe Abonimi Popcorn do jete I kufizuar vetem per klientet me aparate FlyBox.

[10/02/17]   Pershendetje,Per dijeni!

Ne fund te muajit Shtator, perkatesisht ne datën 30 Shtator do te fiket përfundimisht frekuenca përkanalet sportive.

Kjo do te thote qe klientet me dekodera SD (pa pair) dhe abonime Premium 12 Muaj (active) nukdo te shikojne me frekuencen e meposhtme.Kanali

59

Frekuenca

778000

1

SuperSport-1

2

SuperSport-2

3

SuperSport-3

4

SuperSport-4

5

SuperSport-5Keta kliente jane shume pak ne numer.Keta kliente jane njoftuar dhe u eshtekerkuar qe te perfitojne nga oferta e momentit per dekoderin zapper.Nese mbas dates 30 Shtator do te keteankesa nga keta kliente duhet te drejtohendrejt ofertave te momentit duke u treguardhe perparesite e dekoderit Zapper.1-:Informohet abonenti se kjo behet per shkak tedigitalizimit te iniciuar nga qeveria shqiptare,

do te behet kalimi nga trasmetimet analoge DVB-T ne DVB-T2. Per pasoje do te mbyllet frekuenca e kanaleve te sporteve.2- Operatori:Informon abonentin nese kryenabonim Premium 12 Muaj DGA ( me oferte) i dhuron falas Dekoder High Definition.(zapper)3-Sh*tesi/Operatori: Informon abonentin mbi risitedhe avantazhet qe ofron Dekoderi HD, sikurseeshte cilesia maksimale e figures dhe zerit.

4-Sh*tesi/Opreatori:Informon klientin se me dekoderin e ri perfiton 10 kanale, ku 8 prej tyre jane kanale HD

Dy kanale (Film Nje HD dhe Film Dy HD) kanemundesi zgjedhje te gjuhes se titrave.Kanali Family HD ka trasmetime 3-D pas ores 23.00Kanali

29

Frekuenca

538000

1

Film Nje HD

2

Film Dy HD

3

Family HD

4

Baby Tv

5

Travel Channel HD

6

SS-1HD

7

SS-2HD

8

SS-3HD

9

SS-4HD

10

City Tv5-Sh*tesi/Operatori: (shumë e rëndësishme)Informon klientin se nese ka abonim aktual, pavaresisht dates se kur mbyllet abonimi,

ne momentin qe riabonohet do ti shtyhet pjesa e mbetur nga abonimi aktual. Pra, praktikisht nuk do të humbasë asnjë dite.6-Sh*tesi/Operatori: Ne rastet qe has kundershtime nga klientet, pra qe nuk duan timbyllen kanalet e sportit, do ta informoje klientinqe DGA do e kompesoje per pjesen e mbetur teabonimit,

ose do ja lere pezull deri ne nje moment te dyteqe klienti do te vendose te bleje dekoderin HD.Faleminderit!

[09/22/17]   Pershendetje!

Nga data 23 Shtator Digitalb do te hedhe ne treg nje oferte te re per abonentet ne satelit dhe tokesor.


Target grup i kesaj oferte do te jene dy tipologji klientesh:

1. Klientët që bën upgrade ne abonim prepaid.
2. Klient i ri prepaid.

Përjashtohet pagesa me keste mujore.


Detaje të ofertës:

Ø Cdo abonim Premium 12 Muaj perfiton 20% ulje nga cmimet zyrtar (pra ky do te jete cmimi zyrtar brenda periudhes se ofertes per premiumin).

1. Klientet qe bejne Upgrade ne abonim.

Cdo klient me abonim 1/3 qe kalon ne abonim 12 muaj përfiton ulje si me poshte.


a) Cdo klient me abonim Fillestar 12 Muaj qe kalon ne abonim Familjar 12 Muaj perftion 15% ulje dhe ne Premium 12 mujor perfiton 20%ulje.
b) Cdo klient me abonim Familjar 1/3 Muaj qe kalon ne Premium 3 dhe ne Familjar 12 mujor perfiton 15 % ulje
c) Cdo klient me abonim Famijar 1/3 mujor qe kalon ne Premium 12 mujor perfiton 20% ulje.
d) Cdo kalim ne abonim Premium 12 Muaj perfiton 20% ulje


Nuk perfitojne ulje:

a) Nga abonim Familjare 12 muaj ne abonim Familjare 12 Muaj(nuk ka upgrade)
b) Nga abomim Premium 12 Muaj ne abonim Familjar 12 Muaj (downgrade)
Klienti qendron perseri ne te njejten pakete 3 mujore qe ka patur me perpara.(keto raste marin cmimin Zyrtar,pa oferte

2.Abonent i Ri

a) Perfiton +1 muaj abonim ne rast se blerja e pare shoqerohet me abonim 3 mujor
b) Perfiton ulje sipas tabeles (ulja ne % mbi 12 mujore), nese blerja e pare eshte 12 mujore.


Per piken e sh*tjes:

Kur pika e sh*tjes merr cmimin e Abonimit per Sc perkatese njoftohet mbi oferten, cmimin e perfituar oferte si dhe zbritjen e perfituar.

Pasi ben aktivizimin e abonimit Klientit I shkon sms mbi abonimin e kryer dhe cmimin oferte e perfituar.

Bashkelidhur me email gjeni detajet e ofertes me uljet perkatese te cmimeve.

Per cdo paqartesi na kontaktoni.

[07/24/17]   Bilete avioni me dt 2 gusht bolonja tirane
110€
Me 10 kg ne dore

[07/24/17]   Bilete avioni me dt 26 korrik bergamo -tirane
100€
Me 10 kg ne dore

moneygram.it

Dërgoni tani

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155315706923396&id=178173278395

moneygram.it Zgjidhni transfertën botërore të parave të cilës ju dhe familja juaj mund ti besoni.

JU MIREPRESIM!

Timeline Photos

Timeline Photos

youtube.com

MoneyGram How-To: Send Money with moneygram.co.uk

Learn how sending money online with moneygram.co.uk is easy and convenient. To send money now, visit http://www.moneygram.co.uk/

youtube.com

AK-INVEST Institucion Financiar

Ju mirepresim!

AK-INVEST http://www.ak-invest.com Tirana, Albania

youtube.com

AK INVEST Sherbimet

Moneygram bushi

youtube.com

AK Invest Sherbimet

Ju mirepresim!

MONEYGRAM BUSHI

Moneygram Bushi Biletari Digitalb Cigare Eurosig Osshe Ak Invest Kredi Bank

Moneygram Biletari Bushi

Ju mirepresim!

Moneygram Ria Easypay & Tabacchino Biletari

[04/13/17]   Kujdes! 253 faqe interneti ju mashtrojnë me çmimin e udhëtimeve
Postuar më: 12 April 2017 20:00
Një studim i nxjerrë nga Komisioni Europian tregon që 253 faqe interneti nga 352 të marra si kampion studimi në analizën që ofrojnë shërbime për udhëtime, fluturime, dhoma me qira dhe shërbime transporti kanë mashtruar qytetarët.

Mashtrimi i tyre lidhet kryesisht me çmimet që ofrohen dhe atyre që realisht duhet paguar më pas.

Sipas hetimit të Komisionit Europian, një e treta e blerësve të fluturimeve të tilla, si: Volagratis, Kayak.com, eDreams, por edhe Travelgenio propozojnë çmime të ulëta për të cilat më pas blerësi e kupton se janë mashtruar.

Brukseli ka njoftuar se më shumë se në 20% të rasteve kur ka fushata promocionale, ofertat nuk janë të disponueshme. Po ashtu mashtrimi kruhet edhe nëpërmjet pagesave, të cilave u shtohet një komision nga 50 deri në 100 euro.

Pak vite më parë, kompania ajrore Ryanair u gjobit me 400 mijë euro, pasi i detyronte klientët që të paguanin një shtesë nëse e bënin pagesën përmes kartës së kreditit.

Gjithnjë sipas studimit, rezultuan se 113 (31%) faqe internet kishin probleme me çmimet ose me ofertat; 106 faqe (30.1%) kishin probleme me çmimin final, 91 tjera kishin probleme me mosrakordimin dhe identifikimin e ofertave siç mund të jetë njoftimi “Nxitoni kanë mbetur vetëm 2 vende” dhe kjo bëhet më qëllim përfitimi.

Ndërsa 75 faqe tjera, rreth 21.3%, kishin probleme me dhënien e opinioneve të marrësit të shërbimit, duke mos pasur kështu një pozitë të qartë./Monitor/

Photos from Moneygram Bushi Biletari Digitalb Cigare Eurosig Osshe Ak Invest Kredi Bank's post

Timeline Photos

Timeline Photos

DigitAlb

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1079296178834971&id=335186276579302
JU MIREPRESIM!

Eja në kohë dhe përfito nga oferta!

Merr dekoderin e ri multifunksional DVB-T2 (5.900 Lekë + 1 muaj abonim DHURATË), me të cilin mund të shihni kanalet e Platformës Tokësore DIGITALB, si dhe të gjitha kanalet e tjera të lira pa pagesë!

⚠️ Prej 1 Dhjetorit 2016, të gjitha transmetimet televizive tokësore do të jenë vetëm DIXHITALE ⚠️

Dergoni para ne llogari bankare ne te gjitha zyrat AK-Invest MoneyGram.

Sherbimi me i fundit qe MoneyGram dhe AK-Invest ofrojne per klientet e tij eshte "Deposite ne LLogari". Ky eshte nje sherbim i cili ofrohet ekskluzivisht nga rrjeti i agjencive MoneyGram dhe AK-Invest per klientet ne Shqiperi. Nje sherbim i ri, i shpejte dhe i besueshem i cili lehteson dergesat drejt shteteve: Itali, France, Spanje, Gjermani, Mbreteri e Bashkuar, Rumani, Belgjike, Bullgari, Danimarke, Greqi, Hollande dhe Suedi.

Paraqituni ne secilen prej pikave AK-Invest MoneyGram ne mbare territorin e Shqiperise dhe plotesoni:

Emrin

Mbiemrin

Emrin e Bankes

IBAN

Kodi BIC

Dhe parate do kalojne direkt ne llogarine bankare te te afermeve tuaj.

Ju mirepresim!

Photos from Moneygram Bushi Biletari Digitalb Cigare Eurosig Osshe Ak Invest Kredi Bank's post

Timeline Photos

Timeline Photos

Supermarket abazi (ADF)

RIKUJTESE,

RIMBUSHIM NR VODAFONE & TELEKOM NE MARKET ABAZI DHE SHUME SHERBIME TE TJERA

[07/31/16]   MB për pasaportat e lëshuara 2009-10′: Kujdes, rinovoni pasaportat biometrikePosted on 19:39 - 14 April 2016 by Arbi Fortuzi in Krimi, Ligji dhe Drejtesia, Lajme Nga Vendi

TIRANË, 14 Prill/ATSH-Arbi Fortuzi/-.Ministria e Punëve të Brendshme rikujton se 31 korriku 2016 është afati i fundit për vlefshmërinë e pasaportave biometrike të lëshuara në periudhën Prill 2009 – Korrik 2010, për shtetasit nën moshën 16 vjeç në momentin e aplikimit.

Për këtë arsye, MPB fton qytetarët që kanë hasur problematikën e vlefshmërisë së gabuar të dokumentit biometrik, të aplikojnë sa më shpejt për pasaportat e reja duke shmangur radhët në ditët e verës, ku shtohet fluksi për shkak të ardhjes së emigrantëve.

Ministria e Punëve të Brendshme sqaron edhe njëherë lidhur me çështjen e afatit të vlefshmërisë të pasaportave biometrike të lëshuara në periudhën Prill 2009 deri në Korrik 2010 për shtetasit e moshës nën moshën 16 vjeç në momentin e aplikimit për pasaportë biometrike, se (në bazë të ligjit nr. 8668, datë 23.11.2000 “Për pajisjen e shtetasve me pasaportë për jashtë shtetit” i ndryshuar), afati i vlefshmërisë së pasaportave për këtë kategori shtetasish është 5 vjet, në përputhje me standardet ndërkombëtare të dokumenteve të udhëtimit.

Gjatë periudhës Prill 2009 – Korrik 2010, për shtetasit shqiptarë nën moshën 16 vjeç në momentin e aplikimit, janë lëshuar rreth 156 mijë pasaporta me afat vlefshmërie jo të saktë (10 vjet), ndërkohë që duhet të ishin 5 vjet. Ministria e Punëve të Brendshme nënvizon se afati 5-vjeçar i vlefshmërisë së pasaportave biometrike për fëmijët 0-16 vjeç është një standard i njohur ndërkombëtar, për shkak të ndryshimit në kohë të karakteristikave fizike të shtetasve të kësaj moshe.

Me ardhjen e qeverisë së re në vjeshtën e 2013, duke konstatuar problematikën, Ministria e Punëve të Brendshme mori masa për menaxhimin dhe zgjidhjen e saj. MPB propozoi shtyrjen e afatit të këtyre pasaportave me një vit shtesë, duke i bërë këto pasaporta të vlefshme për 6 vjet, në mënyrë që t’u lihet kohë shtetasve të marrin masat për pajisjen me pasaportë të re biometrike.

Propozimi i MPB-së është miratuar në Kuvend në Prill 2014, ku përcaktohet se “Afati i vlefshmërisë së pasaportave biometrike, të lëshuara gjatë periudhës 1 prill 2009 – 31 korrik 2010, me afat vlefshmërie 10 vjet, për të gjithë shtetasit shqiptarë me moshë deri në 16 vjeç në kohën e aplikimit, zgjatet me 1 vit nga dita e plotësimit të afatit ligjor prej 5 vitesh”.

Gjithashtu, Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë të gjithë masat e nevojshme për përballimin e kërkesave në rritje për pajisjen me pasaportë, kjo për shkak dhe të fluksit (të përvitshëm në këtë periudhë) të emigrantëve. Për këtë arsye ka fuqizuar infrastrukturën e nevojshme në zyrat e aplikimit dhe shpërndarjes së këtyre dokumenteve, si dhe ka zgjatur orarin e shërbimit, duke i shërbyer dhe shtetasit të fundit në sportel.

Në vijim të fushatës informuese, Ministria e Punëve të Brendshme njofton të gjithë shtetasit shqiptarë të marrin masat e nevojshme për pajisjen me pasaporta të reja para përfundimit të afatit të vlefshmërisë të pasaportave ekzistuese.

www.adriaferries.com

ATTENZIONE! AVVISO IMPORTANTE! A causa della forte affluenza passeggeri per le prossime partenze da Bari per Durazzo delle ore 13.00, preghiamo i Sigg. passeggeri di presentarsi entro e non oltre le ore 10.00 per espletare la formalità del check-in presso i nostri uffici portuali. Ricordiamo inoltre che l’Autorità Portuale di Bari ha imposto la chiusura delle operazioni di controllo passeggeri un'ora prima della partenza della nave secondo l'ordinanza al link: www.adriaferries.com/pdf/ordinanza_3_2013.pdfRingraziandovi dell'attenzione, vi auguriamo buon viaggio e buone vacanze!!!

www.adriaferries.com

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Luzi i Vogël?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Luzi I Vogël
2501

Opening Hours

Monday 08:00 - 21:00
Tuesday 08:00 - 21:00
Wednesday 08:00 - 21:00
Thursday 08:00 - 21:00
Friday 08:00 - 21:00
Saturday 08:00 - 21:00
Sunday 08:00 - 21:00