Soar Travel

🏖PLAZH DHE KROCIERE NE BUDVA🏖
➡️AKOMODIMI NE HOTEL SIDRO 3*, ne qytetin e Barit (Tivar) BUZE PLAZHIT
🛳BOAT TOUR ne diten e trete, duke duke lundruar me kroicere ne brigjet dhe plazhet me te bukur te Malit te Zi ne Budva, Kotor dhe Hercegnovi, me disa ndalesa per plazh
-------------------------------------------
⬇️⬇️Datat e udhetimeve
➤Nisje Dt.08 Korrik - 5 Dite - Cmimi €149
➤Nisje Dt.15 Korrik - 5 Dite - Cmimi €159
➤Nisje Dt.22 & 29 Korrik - 5 Dite - Cmimi €169
➤Nisje Dt.05, 12 & 19 Gusht - 5 Dite - Cmimi €169
➤Nisje Dt.26 Gusht - 5 Dite - Cmimi €159
--------------------------------------------
⬇️⬇️Ne cmim per person përfshihen:
✔️1.Transporti dhe te gjitha shetitjet sipas programit.
✔️2.Akomodimi per 4 nete ne hotel SIDRO 3* ne qytetin e Barit, buze plazhit dhe qender qytetit
✔️3.Mengjeset te cilet shtrohen bufe ne restorantin e hotelit
✔️4.Darkat te cilat shtrohen bufe ne restorantin e hotelit
✔️5.Asistence me ciceron dhe shoqerues shqiptare gjate gjithe udhetimit
✔️6.Transfertat hotel – plazh – hotel per te gjitha ditet sipas programit
✔️7.Taksat turistike per 5 ditet e qendrimit ne Malin e Zi
✔️8.Perdorimi i fushave te sportit per futboll dhe basketboll ne pronesi te hotelit
-----------------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja

🏝PLAZH NE RIVIEREN SHQIPTARE ME SKAF
🗓Udhetim 5 ditor
➡️AKOMODIMI NE HOTEL BELLE VUE 3*, ne DHERMI, ME PISHINE
-----------------------------------
😍Plazh ne: SAZAN, KARABURUN, DHERMI, JAL, DRIMADHES. GJIPE dhe GRAME
-----------------------------------
⬇️⬇️Nisje ne datat e meposhtme.
➡️Nisje dt.8 Korrik - 5 Dite plazh - Cmimi €180
➡️Nisje dt.15 Korrik - 5 Dite plazh - Cmimi €185
➡️Nisje dt.22,29 Korrik - 5 Dite plazh - Cmimi €199
➡️Nisje dt.5,12,19 Gusht - 5 Dite plazh - Cmimi €199
➡️Nisje dt.26 Gusht - 5 Dite plazh - Cmimi €185
-----------------------------------
✔️Ne cmim perfshihet:
1.Akomodimi per Kater nete ne hotel Belle Vue 3* ne Dhermi
2.Lundrimi me skaf diten e dyte: Dhermi - Shpella e Pirateve - Gjipe - Dhermi
3.Transporti vajtije - ardhje Tirane - Dhermi - Tirane
4.Transfertat hotel - plazh - hotel dhe shetitjet sipas pogramit, ne Dhermi, Jale, Drimadhes
5.Kater Mengjese dhe Kater Darka ne restorantin e hotelit
6.Perdorimi i pishines se hotelit per 5 ditet e qendritmit
--------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja
----------------------------------------

🌟🌟🌟🌟🌟
😍Granada Luxury Beach Avsallar😍
➡️ALANYA, ANTALYA, TURKEY
🗓24 - 30 qershor
👌ULTRA ALL INCLUSIVE
💶1,236€ Cift
------------------------------------
Ky destinacion, eshte nje nga qindra qe ne ofrojme.
Nese interesoheni per ndonje destinacion ose data te tjera qe nuk i shikoni ne faqen tone, ju lutem kontaktoni ne:

1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🏖5 Dite PLAZH NE HALKIDIKI🏖

➡️Akomodimi ne hotel Macedonia Sun 3* superior me pishine dhe plazh privat. Hoteli eshte pjese e rrjetit prestigjos G Hotels te hotelerise ne Halkidiki.
➡️BOAT TOUR ne diten e trete, duke lundruar me kroicere ne ishujt me te bukur te Halkidikise me disa ndalesa per plazh. Nje program me traget eksluziv qe gjendet vetem ne paketen tone.
➡️Cdo dite udhetojme drejt nje plazhi te vecante te Halkidikise te ndryshem nga dita pasuese
--------------------------------------------------
🚌 DATAT E UDHETIMEVE
►Nisje Dt.22 KORRIK - 5 dite plazh - CMIMI €269
►Nisje Dt.29 KORRIK - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 02 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 06 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 10 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 14 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 18 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €279
►Nisje Dt. 22 GUSHT - 5 dite plazh - CMIMI €269
---------------------------------------------------
⬇Ne cmimin per person perfshihet:
✔️1)Transporti vajtie – ardhje sipas programit
✔️2)Te gjitha shetitjet dhe transfertat ne plazhet dhe qytetet e Halkidikise sipas programit
✔️3)Transferta eskursionit ne Selanik ne diten e katert
✔️4)Kater nete akomodimi ne hotel MACEDONIA SUN 3* SUPERIOR ne Halkidiki buze plazhit dhe me pishine
✔️6)Perdorimi i pishines se hotelit
✔️7)Mengjeset (buffe) ne restorantin e hotelit
✔️8)Darkat (buffe) ne restorantin e hotelit
✔️9)Shoqerues shqiptar gjate udhetimit dhe eksursioneve te cdo dite
✔️10)Taksat turstike per 5 ditet e qendrimit ne Halkidiki
--------------------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja

😍Say Yes To New Adventures😍
🌟Dosinia Luxury Resort🌟
➡️KEMER, ANTALYA, TURKEY
🗓17 Qershor - 23 Qershor
✔️ULTRA ALL INCLUSIVE
👌1082 Euro Cifti
--------------------------------------
Ky destinacion, eshte nje nga qindra qe ne ofrojme.
Nese interesoheni per ndonje destinacion ose data te tjera qe nuk i shikoni ne faqen tone, ju lutem kontaktoni ne:

1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🌊🌞⛱ 5 Dite Plazh ne BUDVA⛱ 🌞🌊
🚤 Plazh dhe Lundrim me Kroicera neper gjirin e Budvas dhe Kotorit

👇Datat e udhetimeve
➡️Nisje Dt.8 Korrik - 5 Dite - Cmimi €149
➡️Nisje Dt.15 Korrik - 5 Dite - Cmimi €159
➡️Nisje Dt.22 & 29 Korrik - 5 Dite - Cmimi €169
➡️Nisje Dt.5, 12 & 19 Gusht - 5 Dite - Cmimi €169
➡️Nisje Dt.26 Gusht - 5 Dite - Cmimi €159
-----------------------------------------
🌞👙Schiuma Party - Aqua Park -Kroicere dhe Plazh🏄‍♀
💎Akomodimi ne hotel Sidro 3* ne qender te qytetit te Barit (Tivar) dhe buze plazhit
🍜🥂Mengjes dhe darke te shtruara Bufe ne restorantin e hotelit
------------------------------------------
👇Ne cmim per person përfshihen:
✔️1.Transporti dhe te gjitha shetitjet sipas programit.
✔️2.Akomodimi per 4 nete ne hotel SIDRO 3 yje ne qytetin e Barit, buze plazhit dhe qender qytetit
✔️3.Mengjeset te cilet shtrohen bufe ne restorantin e hotelit
✔️4.Darkat te cilat shtrohen bufe ne restorantin e hotelit
✔️5.Asistence me ciceron dhe shoqerues shqiptare gjate gjithe udhetimit
✔️6.Transfertat hotel – plazh – hotel per te gjitha ditet sipas programit
✔️7.Taksat turistike per 5 ditet e qendrimit ne Malin e Zi
✔️8.Perdorimi i fushave te sportit per futboll dhe basketboll ne pronesi te hotelit.
-------------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🌞5 Dite PLAZH ne LEFKADA 🌞
👉Akomodimi ne Hotel LEFKAS 3* ne Qender te Qytetit dhe afer detit (hoteli me i mire i ishullit)
⛱ Plazh ne Parga, Kathisma, Kefalonia, Porto_Katsiki, Agia_Nikita dhe Preveza
------------------------------------
👉Datat e udhetimeve
➡️Nisje Dt.17 Korrik - 5 Dite - Cmimi €260
➡️Nisje Dt.24 dhe 28 Korrik - 5 Dite - Cmimi €270
➡️Nisje Dt.1, 5 dhe 9 Gusht - 5 Dite - Cmimi €270
➡️Nisje Dt.13, 17 dh 21Gusht-5Dite -Cmimi €270
➡️Nisje Dt.25 dhe 28 Gusht - 5 Dite - Cmimi €260
➡️Nisje Dt.4 Shtator - 5 Dite - Cmimi €245
💞Lundrim me traget dhe Boat Party ne plazht me te bukur te Lefkades 👈👈
🥐🥤 Mengjes dhe darke te shtruara Bufe ne restorantin e hotelit
---------------------------------
⬇️Ne cmim per person përfshihen:
✔1.Transporti dhe te gjitha shetitjet sipas programit.
✔2.Akomodimi per 4 nete ne hotel Lefkas ne qender te Lefkades, prane lokaleve, restoranteve dhe tavernave te qytetit.
✔3.Mengjeset dhe Darkat te cilet shtrohen bufe ne restorantin e hotelit gjate qendrimit tone ne Lefkada
✔4.Asistence me guid shqiptare gjate gjithe udhetimit
✔5.Transfertat hotel – plazh – hotel per te gjitha ditet sipas programit
✔6.Taksat turistike te qytetit
--------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

💫💫Selectum Luxury Resort💫💫
*****(5 yje)*****
👉Belek, Antalya, Turkey
🗓6 korrik - 12 korrik (Ka edhe data te tjera)
👌Ultra All Inclusive
🥰1 Luxury Room Land View
💶2,148€ (Cifti)
--------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

😍VALBONE😍
🗓NISJE CDO TE SHTUNE
👉8500 LEK
-------------------------------------
➡️Ne cmim per person përfshihen:
✔️1.Transporti: Tirane – Valbone – Prizren – Tirane
✔️2.Bileta e tragetit Koman – Fierze
✔️3.Akomodimi 1 nate ne hotel Fusha e Gjes
✔️4.Darka e dites se pare e organizuar me muzike me DJ
✔️5.Mengjesi fshati diten e dyte
✔️6.Dreka e dites se dyte me gatime tradicionale te Valbones
✔️7.Guida, e cila do ju shoqeroje gjate gjithe udhetimit
---------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🌊🌊🌊KORFUZ 🌊🌊🌊
🗓Nisja e pare dt.23 Korrik - 6 Dite - Cmimi €255
👉 Lundrim me anije ne ishujt Paxos – Antipaxos
👉 Akomodimi ne Hotel 3* ne Korfuz me pishine
✔️ Mengjes dhe darke
----------------------------------------
⬇Datat e tjera te udhetimit
➡️Dt.30 KORRIK – 6 Dite – CMIMI €269
➡️Dt.06 GUSHT – 6 Dite – CMIMI €269
➡️Dt.13 GUSHT – 6 Dite – CMIMI €269
➡️Dt.20 GUSHT – 6 Dite – CMIMI €269
➡️Dt.27 GUSHT – 6 Dite – CMIMI €255
----------------------------------------
➡️Ne cmim per person përfshihen:
✔️Transporti vajtie – ardhje me autobuz sipas programit
✔️Te gjitha shetitjet dhe transfertat ne plazhet dhe qytetin e Korfuzit sipas programit
✔️Pese nete akomodimi ne KORFUZ ne hotel 3* dhe me pishine
✔️Perdorimi i pishines se hotelit
✔️Mengjeset ne restorantin e hotelit
✔️Darkat ne restorantin e hotelit
✔️Shoqerues shqiptar gjate udhetimit dhe eksursioneve te cdo dite
-----------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🥰SAY YES TO NEW ADVENTURES🥰
💫BUDAPEST💫
🗓3 ditë
👉95 €/person
🗓Qershor
---------------------------------------
✔️Të përfshira në çmim:
➤ 1- Biletat vajtje-ardhje nga Tirana
➤ 2- Akomodimi Hotel Mastino 3*
➤ 3- Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi
----------------------------------------
❌Oferta eshte e momentit.
* Sherbime te tjera ekstra mund ti shtohen paketes tuaj sipas kerkesave dhe nevojave tuaja.
* Cmimi i siperpermendur eshte orientativ, dhe eshte ne varesi te disponibilitetit te vendeve ne avion dhe ne hotel
-----------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

😍Say yes to new adventures😍

➡ PARKU KRKA - SPLIT - ZADAR - DUBROVNIK
🗓Dt.24-26 Maj - 3 Dite - Cmimi 119€
👉Akomodimi ne hotel 4* Luks ne Vodice (me pishine)
✔️Mengjes + Darke te shtruara BUFE
----------------------------------------
➡ LIQENI MATKA - SHKUP - OHER
🗓Dt.25-26 Maj - 2 Dite
👉Cmimi 49€ - Paketa me mengjes
👉Cmimi 55€ - Paketa mengjes + darke
✔️Akomodimi ne hotel 3* ne qender te Shkupit
-----------------------------------------
➡ MEDJUGORE - MOSTAR - Ujevarat e KRAVICES
🗓Dt. 25-26 Maj - 2 Dite - Cmimi 60€
👉Akomodimi ne hotel 4* ne qender te Medjugore
✔️Mengjes + Darke + pijet alkoolike dhe joalkoolike gjate darkes
-----------------------------------------
➡ THETH
🗓Dt.25-26 Maj - 2 Dite - Cmimi 7000 Lek
👉Akomodimi ne Bujtine ne Theth (cdo dhome me banjo personale)
✔️Dreka dhe darka e dites se pare me gatime tradicionale te perfshira
✔️Mengjes fshati diten e dyte
------------------------------------------
➡ VALBONE (Udhetim me TRAGET)
🗓Dt.25-26 Maj - 2 Dite - Cmimi 8500 Lek
👉Akomodimi ne hotel Fusha e Gjes ( cdo dhome me banjo personale )
✔️Dreka dhe darka e dites se pare me gatime tradicionale te perfshira
✔️Mengjes fshati diten e dyte
✔️Lundrim me traget ne liqenin e Komanit per 2 ore
------------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

😍Kanioni i Rugoves eshte vendi me i ri i aventurave.😍
👉Duke filluar nga €49
🗓1 nate / 2 dite
👉Periudha: Cdo Fundjave
------------------------------------
➡️Përfshihen ne Çmim
✔️Transporti vatje-ardhje
✔️Akomodimi per 1 nate
✔️Mengjesi + Darka
✔️Shoqeruesi nga Zyra
-------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🥰Maroon 5 ne Prage🥰

⬇️Detajet e Turit
👉Cmimi €449
🗓Datat 4 - 6 Qershor,
👉2 nete / 3 dite
✈️Tirane - Prage

❌Oferta eshte e limituar! Nxitoni te rezervoni!

➡️Përfshihen ne Çmim
✔️Bileta e Avionit (vatje-ardhje)
✔️Akomodimi ne hotel me 4*
✔️Bileta e Koncertit
✔️Mengjesi per cdo dite qendrimi
-----------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

☀️Say yes to new adventures☀️
💎Udhetime me crociera
🥰All inclusive
🗓19-05/2019
👉739€ p/p

1.E DIEL - BARI - 18:00
2.E HENE - KATAKOLON -13:00 - 18:00
3.E MARTE - ATHINA - 09:00 - 16:00
4.E MERKURE - SARANDA - 13:00 - 19:00
5.E ENJTE - SPLIT - 13:00 - 19:00
6.E PREMTE - VENECIA 09:00 - 17:00
7.E SHTUNE - BARI 14:00
----------------------------------------
🥰All inclusive
🗓27-05/2019
👉999€ p/p

1.E HENE - BARI - 17:00
2.E MARTE - KATAKOLON -11:00 - 17:00
3.E MERKURE - SANTORINI - 08:00 - 17:00
4.E ENJTE - ATHINA - 07:30 - 16:30
5.E PREMTE - KORFUZ - 12:30 - 18:30
6.E SHTUNE- KOTOR - 07:00 - 13:00
7.E DIEL - VENECIA - 09:00 - 17:00
8.E HENE - BARI - 11:00
------------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programeve, kontaktoni ne:
1-Mobile:+355 69 98 46 850
2-Email:[email protected]
3-Facebook: Agjensia Soar
4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩
😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

🧚‍♀️AMSTERDAM🧚‍♀️
🗓3 nete/4 dite
➡️Duke filluar nga €399
👉Periudha Maj - Qershor
✈️Tirana - Amsterdam
---------------------------------------
➡️Price Includes
✔️Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
✔️Transfertat dhe shëtitjet me autobus
✔️Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi
✔️Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit
✔️Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë
----------------------------------------
Per cdo pyetje dhe detajet rreth programit, kontaktoni ne: 1-Mobile:+355 69 98 46 850 2-Email:[email protected] 3-Facebook: Agjensia Soar 4-Instagram: soar_travel_ 🤩🤩🤩 😍Nxitoni te prenotoni pushimet tuaja!

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezha?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Lezhe
Lezha
Other Travel Agencies in Lezha (show all)
Erdisa tours Erdisa tours
Lezhe
Lezha

agjensi udhetimesh

Agjensi Filipi Agjensi Filipi
Lagjia Skenderbeg, Perball Sigurimeve Shoqerore
Lezha

Angeli Travel Angeli Travel
Pllati Kuq Prane Katedrales
Lezha, 4501

Agjensi Udhetimesh e Paketa Turistike