Meli Ona

KERKO PUNË Po s'kerkove asgje nuk gjen. Çte kerkosh do te gjesh ( thote populli ) Ndaj komuniko me miq e kerkoje punen,jetoje jeten.puna eshte jetë.

Striptistet Alcatraz

Jeta e nje striptisteje.

Top Channel sensibilizon paragjykuesit mbi punen në lokalet e nates .

Meli Ona

Meli Ona

Meli Ona's cover photo

Striptistet Alcatraz

Nga sot mund t'ju pergjigjem vetem ne këtë adresë.

Faleminderit

https://www.facebook.com/alcatrazcitylezhe/

Impresa locale

Striptistet Alcatraz

Nga sot mund t'ju pergjigjem vetem ne këtë adresë.

Faleminderit

https://www.facebook.com/alcatrazcitylezhe/

Impresa locale

Striptistet Alcatraz

Nga sot mund t'ju pergjigjem vetem ne këtë adresë.

Faleminderit

https://www.facebook.com/alcatrazcitylezhe/

Impresa locale

Striptistet Alcatraz

Nga sot mund t'ju pergjigjem vetem ne këtë adresë.

Faleminderit

https://www.facebook.com/alcatrazcitylezhe/

Impresa locale

Meli Ona's cover photo

Meli Ona's cover photo

Striptistet Alcatraz

Ju ofron Punë Night Club "Alcatraz"

Night Club "Alcatraz" 14 vjet i përfshirë në klub nate 14 vite në industrinë e natës
(Disco-Club,club-topless, bare disko, muzikë Live dhe Strip Club.
oferta hedh-zgjedhje- për të punuar me perqindje jo me pak se 50 % te fitimit tuaj dhe 50 % banaku. Jam disi i sigurte qe se keni te qarte sepse aplikohet per herë te parë ne Ballkan. (Aplikohet ne USA, Kanada, dhe ne pak vende te Europes) Kjo është menyre me e drejtë dhe me fitim prures per ju dhe mbi te gjitha provoni realisht kapacitetn tuaj profesional e figurativ.
Pranojmë të punesojmë vetem mbi moshen 18+ dhe me kontrate pune jo me pak se 90 dit kontratë.
AKOMODIMI DHE TRANSPORTIT PËRFSHIHET DHE AIROPIRTI (nuk paguajnë për bileta aeroplani) BEHEN NGA LOKALI.
Transport Punë - banesë behet mga Lokali
Stafi i klubit garanton sistemimin tuaj siç është rënë dakord.
Klubi ofron kujdes për qetesine tuaj gjatë orarit te punes dhe gjatë qendrimit ne banese.
Për ata të interesuara na dërgoni 3 fotografi të plotë dukshëm kohëve të fundit dhe jo profesionale duke treguar montazhet tuaja.
në qoftë se nuk keni përvojë në sektorin e lokaleve te nates e keni për herë të parë duhet të na e sqaroni që ne fillimin e bisedes.
Specifikoni: Moshen, lartësinë, vendbanimin, shtetësinë .
Nuk garantojmë transport jashtë qytetit (ne qytete te tjera)
Për ç'do paqartesi mund te na shkruani ne fb.

Faleminderit.

Striptistet Alcatraz

Paragjykimi.
"Paragjykimi eshte bir i paditurise"
..................
Ne jeten e perditshme paragjykojme dhe paragjykohemi pa te drejte.Ashtu siç nuk na vjen mire per veten ashtu ndihet edhe ai person per te cilin kemi paragjykuar çaste me pare.
Dhe prape kjo nuk na pengon qe me rastin e pare qe e takojme ose bejme njohjen e dikujt te mundohemi te krijojme mendimin tone personal persa i perket tjetrit...
Nje mendim qe na vlen per veten tone,si per te justifikuar idene qe mund te krijojme mbi dike ose diçka.
Shpesh here me habit fakti pse shume nga paragjykimet jane te nje karakteri negativ dhe nuk mendojne se ai i paragjykuari mund te jete dikush tjeter....
Jam personalisht e mendimit qe njeriu asnjehere nuk duhet paragjykuar pa e pare,pa e studiuar,njohur dhe vene para provave.Me kete te fundit kuptoj kohen..sepse vetem koha mund te na japi informacionin me te drejte ne lidhje me tjetrin.
Dikush mund te thote qe paragjykimi eshte diçka mese normale dhe e natyrshme!
Personalisht mendoj se nuk eshte e drejte te paragjykojme.
Do te ishte me mire qe te mbanin nje opinion ne vetvete,qofte ky pozitiv apo negativ,pa u shprehur dhe lenduar ate person me te cilin sapo njihemi dhe mund te kemi kontradita nga me te ndryshmet.
Mendoj se do te ishte me mire te merrnim kohen per ta njohur tjetrin/tjetren me se miri dhe qe paragjykimi te kthehej ne nje gjykim te vertete dhe mese te drejte me pas.
Sigurisht nqs na intereson ta njohim kete person apo jo!Cdo gje me deshire dhe pa imponim.Duhet te jemi sa me te hapur me njerezit,pikerisht ne menyre qe t'i leme vend ndryshimit te idese qe mund te kemi me pas per personin ne fjale.

"Paragjykimi eshte bir i paditurise"_ ka thene autori im i preferuar Remark.

Po ju si mendoni?
A eshte e drejte te paragjykojme?!
Perse duhet te paragjykohemi?
A ja vlen te paragjykohemi dhe te lendohemi pa te drejte?!

GOCA !!!
Ju që keni punuar në ambientet tona me stafin tonë.
Secila nga ju që është larguar nga puna për arsyet e veta dhe që ka ikur duke na pershendetur e ka deren e hapur , ka akses të plotë në staffin tonë.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ju që jeni larguar si "bythqire" staffi ynë ju ka përjashtuar përfundimisht.
Nuk duhet të kerkoni akses ne stafin tonë për asnje arsye....!!!

K U J D E S......!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
PËR JU FILLESTARE QË JU PELQEN JETA E NATES....

Pershendetje Vajza.

MOS LOJONI QE T'JU SHFRUTEZOJNË.

(Konkurenca e pistë po kthen klubet e nates ne qendra prostitucioni dhe droge )
...............................
Night Club Alcatraz
mundohet te sensibilizoje vajzat qe mendojne ti futen jetes ne klubet e nates.

JETA E NATES NUK ËSHTË E THJESHTË.

Para se te merrni nje vendim per te filluar nje pune ne lokalet e nates eshte mire qe te informoheni lidhur me veprimtarine ne Klube Nate.

klube nates në Ballkan jane te ndara në nivele të ndryshme dhe unë do të përpiqemi për të shpjeguar sa me thjeshte qe të jetë e mundur, por në qoftë se ju nuk e kuptoni diçka unë jam gjithmonë në dispozicion për të ju dhene më shumë informacion
...............................................................................
Ne shumicen e rasteve klubet e nates shikohen si nje vend ku shume thjeshte mund te gjesh kurva .
Ky eshte mentaliteti i klientit dhe kte mentalitet e kane ushqyer vete pronaret dhe menaxheret e lokaleve duke ngatrruar emertimin Night Club Strip me funksionimin Night Club Puff.
Jo rastesisht ngatrrohet emertimi me funksinimin por thjeshte per fitime shume me te medhaja, dhe kto fitime praktikisht vijne si rezultat i shfrytezimit ndaj jush si balerina.
Pra duhet saktesuar mire ne memorjen tuaj cfar doni te beni ?
Kerkon te jeshe nje balerine ku ben show dhe per show paguhesh apo kerkon te plotsosh teket e pronarve dhe te menaxherve te cilet nepermjet jush plotesojne deshirat e shfrenuara te miqve dhe klienteve te tyre.?
Nqs je nje striptiste dhe paguesh si e tille puno ne nje Strip Club.
Nqs jep me shume se kaq mund te punesohesh ne nje Puff Club.
Nuk ka sesi te kerkosh mish te kepucari ,
Mishi blihet te kasapi.

Shume e vertete qe nje % e nadhe e gocave qe bisedojme per pune me pyesin vazhdimish:
A ban me dal me klienta gjate dites kundrejt pageses ?
Se di varet cfar kerkon te punosh , (pergjigjigje) nqs kerkon te punosh ne lokalin tone ne punojme me Strip Club, nqs kerkon te dalesh me pagese duhet te punosh ne nje Puff Club.
Me duhet pak si shume per tu sqaruar sepse duket qarte se nga lokalet qe vjen ashtu ka funksionuar.
Nejse skam asgje kunder asnje profesioni e aq me teper nga profesioni me i vjeter ne bote.
Po eshte e domosdoshme qe te saktesohen pozicionet e punes dhe te mos ngatrrohen detyrat..!
-------------------------------------------------------------------
Ju vajza qe tashme jeni qe sa kohe ne klubet e nates e dini mire se keshtu jane punet dhe mos joshni femra te tjera ne boten ku jeni,
Ju vajza qe jeni te tunduara nga kjo jete mateni veten mire para se te zhyteni ne pusin e nates.
______________________________________

VAJZA PARA SE TE KERKONI PUNE NE NJE LOKAL NATE DUHET TE BENI 1000 PYETJE vetes dhe pune Dhensit.

1000 Pyetjet bashkohen ne nje kontrate pune ndermjet punemarresit dhe ponedhenesit. Kontrate ku saktesohen qarte detyrat ndermjet paleve.
--------------------------------------------------------
K U J D E S !!!
Ne mundohemi tju sensibilizojme sepse jemi nder pak lokale ne Ballkan (Night Club Alcatraz ) qe i permbahemi nje rregulli stabel.

çdo favor apo veprim jashte kontrates eshte nje shfrytezim qe ju behet ju .
----------------------------------------------------------
Ne çdo rast qe ju keqtrajtojne mos ngurroni fare qe te lajmeroni Policine e shtetit ne te cilin jeni.
PS.
GOCA ju jeni "heroina"
e them me bindje sepse merrni pergjegjsite e jetes mbi veten tuaj. Femrat qe ju paragjykojne me së shumti jane ato qe rrine 24x24 ne fb dhe presin pensionin e prinderve ne fund te muajt .
.. ....... ...
FALEMINDERIT

Striptistet Alcatraz

Ju ofrojmë Punë Night Club "Alcatraz"

Night Club "Alcatraz" 13 vjet i përfshirë në klub nate 13 vite në industrinë e natës
(Disco-Club,club-topless, bare disko, muzikë Live dhe Strip Club.
ofertë hedh-zgjedhje- për të punuar me perqindje jo me pak se 50 % te fitimit tuaj dhe 50 % banaku. Jam disi i sigurte qe se keni te qarte sepse aplikohet per herë te parë ne Ballkan. (Aplikohet ne USA, Kanada, dhe ne pak vende te Europes) Kjo është menyre me e drejtë dhe me fitim prures per ju dhe mbi te gjitha provoni realisht kapacitetn tuaj profesional e figurativ.
Pranojmë të punesojmë vetem mbi moshen 18+ dhe me kontrate pune jo me pak se 90 dit kontratë.

AKOMODIMI DHE TRANSPORTIT PËRFSHIHET DHE AIROPIRTI (nuk paguajnë për bileta aeroplani) BEHEN NGA LOKALI.
Transport Punë - banesë behet mga Lokali

Stafi i klubit garanton sistemimin tuaj siç është rënë dakord.
Klubi ofron kujdes për qetesine tuaj gjatë orarit te punes dhe gjatë qendrimit ne banese.

Për ata të interesuara na dërgoni 3 fotografi të plotë dukshëm kohëve të fundit dhe jo profesionale duke treguar montazhet tuaja.
në qoftë se nuk keni përvojë në sektorin e lokaleve te nates e keni për herë të parë duhet të na e sqaroni që ne fillimin e bisedes.

Specifikoni: Moshen, lartësinë, vendbanimin, shtetësinë .
Nuk garantojmë transport jashtë qytetit (ne qytete te tjera)
Për ç'do paqartesi mund te na shkruani ne fb.

Faleminderit.

LAJMERIM !!!

ju lutemi shumë ju qe jeni nën moshen 18 vjeçare te mos na shkruani për pune.

Faleminderit

Ju ofrojmë Punë Night Club "Alcatraz"

Night Club "Alcatraz" 13 vjet i përfshirë në klub nate 13 vite në industrinë e natës
(Disco-Club,club-topless, bare disko, muzikë Live dhe Strip Club.
ofertë hedh-zgjedhje- për të punuar me perqindje jo me pak se 50 % te fitimit tuaj dhe 50 % banaku. Jam disi i sigurte qe se keni te qarte sepse aplikohet per herë te parë ne Ballkan. (Aplikohet ne USA, Kanada, dhe ne pak vende te Europes) Kjo është menyre me e drejtë dhe me fitim prures per ju dhe mbi te gjitha provoni realisht kapacitetn tuaj profesional e figurativ.
Pranojmë të punesojmë vetem mbi moshen 18+ dhe me kontrate pune jo me pak se 90 dit kontratë.

AKOMODIMI DHE TRANSPORTIT PËRFSHIHET DHE AIROPIRTI (nuk paguajnë për bileta aeroplani) BEHEN NGA LOKALI.
Transport Punë - banesë behet mga Lokali

Stafi i klubit garanton sistemimin tuaj siç është rënë dakord.
Klubi ofron kujdes për qetesine tuaj gjatë orarit te punes dhe gjatë qendrimit ne banese.

Për ata të interesuara na dërgoni 3 fotografi të plotë dukshëm kohëve të fundit dhe jo profesionale duke treguar montazhet tuaja.
në qoftë se nuk keni përvojë në sektorin e lokaleve te nates e keni për herë të parë duhet të na e sqaroni që ne fillimin e bisedes.

Specifikoni: Moshen, lartësinë, vendbanimin, shtetësinë .
Nuk garantojmë transport jashtë qytetit (ne qytete te tjera)
Për ç'do paqartesi mund te na shkruani ne fb.

Faleminderit.

Meli Ona's cover photo

"ALCATRAZ"
adresa: Lezhe - Shengjin Km 1.

Meli Ona's cover photo

Meli Ona

Striptistet Alcatraz

KEMI SUPER OFERTA PER JU

për herë te parë ne historinë e klubeve të nates ti je bashkë_aksionere me ne.
duke filluar nga dt/01/01/2017

50% ti - 50% Lokali
ç'do konsumim gjysmë - gjysmë me ju !!!


( këtu nuk ka gjoba siç ju kanë mesuar ne lokalet tjera. )

KUJDES !!!

(Vetem mbi moshen 18 vjec)

OFERTA PUNE NE NIGHT CLUB "ALCATRAZ"

adresa: Lezhe - Shengjin Km 1.-Behet fjale per nje pune Shume serioze dhe profesionale ne nje ambient madheshtor,Oferta vlen per te gjitha femrat, edhe per ju qe nuk keni eksperience ne Night Clubedhe pse pa eksperience por me nje edukate dhe menyre te mire komunikimi me klientet mund te realizoni nje ambient alegrie ,me veshjet tuaja te bukura takot e larta nen ritmet e muzikes dhe, si rrjelloje mund te arrini ne fitime te konsiderueshme mujore...Banese e sistemim te garantuar.
Per ne shume informacion na kontaktoni.

Job Offer!!!
...................
500€ monthly salary pay
300-500 € BONUS EVERY 300 DRINKS!!
(Each consumption divided by 50%)
ONLY ACCEPT AGE 18 YEARS AND OLDER
Job offer in Night Club "Alcatraz" (Disco Tech) We are located in Lezhë Shengjin KM 1
This is a very SERIOUS inquiry and job opportunity. Even if you have no experience we will teach you. We ask for good communication with our customers. We ask you to treat them with respect, and kindness. We also provide housing if needed. For more information please contact us .

Thank you all

Kerkojme 6 Kamariere (per 2 sallat)
me eksperience pune.
Orari i punes 21:00 - 04:00
Te henen pushim
Paga mujore 400 mije .
Banese te garantuar.
Punesim me kontrate pune dhe e siguruar.
adresa: Lezhe - Shengjin km 1.
Te interesuarat te lajmerohen .
Faleminderit

Meli Ona's cover photo

Profile Pictures

Paragjykimi.
"Paragjykimi eshte bir i paditurise"
..................
Ne jeten e perditshme paragjykojme dhe paragjykohemi pa te drejte.Ashtu siç nuk na vjen mire per veten ashtu ndihet edhe ai person per te cilin kemi paragjykuar çaste me pare.
Dhe prape kjo nuk na pengon qe me rastin e pare qe e takojme ose bejme njohjen e dikujt te mundohemi te krijojme mendimin tone personal persa i perket tjetrit...
Nje mendim qe na vlen per veten tone,si per te justifikuar idene qe mund te krijojme mbi dike ose diçka.
Shpesh here me habit fakti pse shume nga paragjykimet jane te nje karakteri negativ dhe nuk mendojne se ai i paragjykuari mund te jete dikush tjeter....
Jam personalisht e mendimit qe njeriu asnjehere nuk duhet paragjykuar pa e pare,pa e studiuar,njohur dhe vene para provave.Me kete te fundit kuptoj kohen..sepse vetem koha mund te na japi informacionin me te drejte ne lidhje me tjetrin.
Dikush mund te thote qe paragjykimi eshte diçka mese normale dhe e natyrshme!
Personalisht mendoj se nuk eshte e drejte te paragjykojme.
Do te ishte me mire qe te mbanin nje opinion ne vetvete,qofte ky pozitiv apo negativ,pa u shprehur dhe lenduar ate person me te cilin sapo njihemi dhe mund te kemi kontradita nga me te ndryshmet.
Mendoj se do te ishte me mire te merrnim kohen per ta njohur tjetrin/tjetren me se miri dhe qe paragjykimi te kthehej ne nje gjykim te vertete dhe mese te drejte me pas.
Sigurisht nqs na intereson ta njohim kete person apo jo!Cdo gje me deshire dhe pa imponim.Duhet te jemi sa me te hapur me njerezit,pikerisht ne menyre qe t'i leme vend ndryshimit te idese qe mund te kemi me pas per personin ne fjale.

"Paragjykimi eshte bir i paditurise"_ ka thene autori im i preferuar Remark.

Po ju si mendoni?
A eshte e drejte te paragjykojme?!
Perse duhet te paragjykohemi?
A ja vlen te paragjykohemi dhe te lendohemi pa te drejte?!

Femra...
Ndryshon mbiemrin, shtëpinë, lë familjen e saj, vjen pas teje, ndërton një shtëpi me ty, provon shtatzaninë për ty, shtatzania i ndryshon trupin, thuajse dorëzohet nga dhimbjet e lindjes dhe në fund të fundit dhe fëmijët që lind mbajnë mbiemrin tënd.
Deri në ditën që vdes... çdo gjë që bën...gatimi, pastrimi i shtëpisë, kujdesin ndaj prindërve të tu, ndaj teje, rritja dhe edukimi i fëmijëve, punon që të sjelli të ardhura, të këshillon, sigurohet që ti të jesh i qetë, ruan marëdhëniet në familje, çdo gjë për të mirën tënde. Për t'i bërë të gjitha këto shpesh sakrifikojnë jetën e tyre, shëndetin, dëshirat.
Pra, në të vërtetë kush është duke i bër nder tjetrit?
I dashur mashkull minimumi "jot" eshte ta vlerësosh & RESPEKTOSH gjithnjë femrën që ke në jetën tënde !

Timeline Photos

Mirmbrema miq te brezit tim,brezit te vuajtur,por të buzëqeshur... Brezi me i fuqishem me fëmijërinë më të lumtur. ..🌍👑👐🇽🇰🇦🇱...

Shengjini Qytet Bregdet

Pershendetje miq te faqes sone,ne në këtë faqe mundësojmë foto,video të vendit të lokaleve dhe vendeve të ndryshme,njekohsisht ofrojmë dhe sherbim

Mirnengjesi
Shqiptari.

SHENGJINI 2015.

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

STOP DHUNES NDAJ MESHKUJVE.

Urojme Iirim sa me te shpejte per te gjithe ata qe vuaje ne vetmi.

Timeline Photos

Timeline Photos

Timeline Photos

Kerkojme puntore simpatike e plot energji
per sezonin veror 2016.
LAVAZH MAKINASH
SHENGJIN.

Timeline Photos

Timeline Photos

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezh?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Parku Kombetar-Dajt Shqiperi
Parku Kombetar-Valbone Shqiperi
Parku Kombetar-Theth Shqiperi
Welcome in Albania 5
Welcome in Albania 4
Welcome in Albania 3
Welcome in Albania 2
Welcome in Albania 1
Plava & Gucia

Location

Category

Services

Reserve

Specialties

Drinks

Price Range

$

Payment Options

Cash

Address


Albania
Lezh
5104

Opening Hours

Monday 22:00 - 05:00
Tuesday 22:00 - 05:00
Wednesday 22:00 - 05:00
Thursday 22:00 - 05:00
Friday 22:00 - 05:00
Saturday 22:00 - 05:00
Sunday 22:00 - 05:00
Other Tour Agencies in Lezh (show all)
Agjensi udhetimesh SEA travel Agjensi udhetimesh SEA travel
Luigj Gurakuqi
Lezh, SEA1998