xhovi travel

AXHENSI UDHETIMESH BILETA AVIONI TRAGETI AUTOBUSI & SIGURIME cel 0692447031- jemi te disponueshem 24 ore XHOVI cel:00355685079412

Tek Xhovi Travel do te gjeni biletat me te lira ne treg jeni te lutur te na shkruani per qdo informacion qe ju kerkoni

Nga sot rigel2 & rigel3 në linjë durrës bari durrës

Super oferta - 20%↙↙↙
Bileta trageti per destinacionet e meposhtme vajtje-ardhje
*Durres ➡Bari ➡Durres
*Durres ➡Ancona ➡Durres
*Durres ➡Trieste➡ Durres

[01/26/19]   Fluturime drejt Europes 🇪🇺 me Nisje nga Podgorica 🇲🇪

🛫 Vajtje ✈️

Podgoricë ✈️ Milano €15
Podgoricë ✈️ Budapest €15
Podgoricë ✈️ Stockholm €18
Podgoricë ✈️ Berlin €20
Podgoricë ✈️ Memmingen €20
Podgoricë ✈️ Stuttgart 20€
Podgoricë ✈️ Bologna 35€
Podgoricë ✈️ Londër €23
Podgoricë ✈️ Bruksel €23
Podgoricë ✈️ Wroclaw 30€

🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧

🛫Vajtje-Ardhje🛬 ✈️

Podgoricë ✈️ Milano ✈️ Podgoricë €35
Podgoricë ✈️ Budapest ✈️Podgoricë €35
Podgoricë ✈️ Stockholm ✈️ Podgoricë €36
Podgoricë ✈️ Memmingen ✈️ Podgoricë €40
Podgoricë ✈️ Berlin ✈️ Podgoricë €40€
Podgoricë ✈️ Stuttgart ✈️ Podgoricë 35€ ( Prill-Maj )
Podgoricë ✈️ Bologna ✈️ Podgoricë 65€ ( Prill-Maj )
Podgoricë ✈️ Wroclaw ✈️ Podgoricë 58€
Podgoricë ✈️ Londër ✈️ Podgoricë €46
Podgoricë ✈️ Bruksel ✈️ Podgoricë €72

⚠ KUJDES: Data të caktuara gjate Muajit Shkurt-Mars-Prill-Maj në varësi të destinacionit ✈️

🎈Në çmim përfshihen:
1⃣Bileta avionit vajtje
2⃣Taksat Aeroportuale
3⃣Bagazhe në Dorë

Kontakt :
+355685079412
+355692447031
[email protected]
Adresa rruga Luigj Gurakuqi per balle Prokurorise Lezhe

[01/16/19]   DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR 3 DITE €99
VIZITOHEN: DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR
DATA E UDHETIMIT:
► 22-24 Shkurt
► 8-10 Mars
► Hotel ADRIA 4* €99
PROGRAMI:
► Dita e pare : Tirane – Budva - Dubrovnik

Nisja ne oren 06:00 te mengjesit. Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per te konsumuar mengjesin. I drejtohemi Budves (qyteti me turistik i bregdetit te Malit te Zi, atje mund te shikoni Kalane e Qytetit te Vjeter dhe Portin e qytetit pjese te cilat priten te behen pjese e pasurive historike te UNESCO-s. ( Kemi mundesi te drekojme ne menyre fakultative Sugjerimi yne do jete gjithmone i pranishem). Pas ketij pushimi te kendshem, drejtimin do ta marrim per ne kufirin Kroat. Pas procedurave te kufirit Kroat, i drejtohemi qytetit te Dubrovnikut. Darka dhe Akomodimi ne hotel.

► Dita e dyte: Dubrovnik

Pas mengjesit ne hotel fillojme vizitat ne qytetin e vjeter te Dubrovnikut. Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut. Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi per Europen. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Vizita perfshin: Manastirin Francescan & Domenican. Porta e Piles dhe Ujembledhesin Onofrio, Farmacia e Vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit ( Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj), Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statujen e Heroit Orlando dhe Shkrimtarit Marin Drizic, Kullen e Mincetes. Portin e Qytetit.Me pas do te vizitojme Uren Tudjman e cila eshte ndertuar per nder te Presidentit te pare Kroat, Franjo Tudjman, gjate viteve 1999 – 2001. Pasdite kohe e lire per Shopping. Darka dhe Akomodimi ne hotel.

► Dita e trete: Dubrovnik - Tirane

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit ne hotel nisemi per te vizituar qytetin e Cavtatit. Aty do te keni mundesi te shijoni bukurite ne brigjet e shetitores kryesore te ketij qyteti, ne te cilen gjenden shume lokale dhe dyqane me Souvenire. Me pas drejtohemi per ne doganen Kroate per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirit. Pas procedurave te kufirit Kroat nisemi drejt Kotorrit. Vizite panoramike ne Kotorr: Kotorri eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Aty do kemi mundesite shohim Katedralen e St. Triphonit dhe Kishen e St. Nicolas si edhe pallatet e vjeter qe i kane rezistuar kohes. Me pas nisemi per ne Muriqan per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirt Shqiptar.

Fundi i sherbimit tone .


€99
NE CMIM PERFSHIHET
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL PERKATESE
*MENGJESI + DARKA
*PISHINE DIMERORE
*GUIDE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET
*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
*TAKSA LOKALE 1.5 EURO PER PERSON NE NATE

DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR 3 DITE €99
VIZITOHEN: DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR
DATA E UDHETIMIT:
► 24-26 Dhjetor
► Hotel ADRIA 4* €99
PROGRAMI:
► Dita e pare : Tirane – Budva - Dubrovnik

Nisja ne oren 06:00 te mengjesit. Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per te konsumuar mengjesin. I drejtohemi Budves (qyteti me turistik i bregdetit te Malit te Zi, atje mund te shikoni Kalane e Qytetit te Vjeter dhe Portin e qytetit pjese te cilat priten te behen pjese e pasurive historike te UNESCO-s. ( Kemi mundesi te drekojme ne menyre fakultative Sugjerimi yne do jete gjithmone i pranishem). Pas ketij pushimi te kendshem, drejtimin do ta marrim per ne kufirin Kroat. Pas procedurave te kufirit Kroat, i drejtohemi qytetit te Dubrovnikut. Darka dhe Akomodimi ne hotel.

► Dita e dyte: Dubrovnik

Pas mengjesit ne hotel fillojme vizitat ne qytetin e vjeter te Dubrovnikut. Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut. Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi per Europen. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Vizita perfshin: Manastirin Francescan & Domenican. Porta e Piles dhe Ujembledhesin Onofrio, Farmacia e Vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit ( Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj), Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statujen e Heroit Orlando dhe Shkrimtarit Marin Drizic, Kullen e Mincetes. Portin e Qytetit.Me pas do te vizitojme Uren Tudjman e cila eshte ndertuar per nder te Presidentit te pare Kroat, Franjo Tudjman, gjate viteve 1999 – 2001. Pasdite kohe e lire per Shopping. Darka dhe Akomodimi ne hotel.

► Dita e trete: Dubrovnik - Tirane

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit ne hotel nisemi per te vizituar qytetin e Cavtatit. Aty do te keni mundesi te shijoni bukurite ne brigjet e shetitores kryesore te ketij qyteti, ne te cilen gjenden shume lokale dhe dyqane me Souvenire. Me pas drejtohemi per ne doganen Kroate per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirit. Pas procedurave te kufirit Kroat nisemi drejt Kotorrit. Vizite panoramike ne Kotorr: Kotorri eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Aty do kemi mundesite shohim Katedralen e St. Triphonit dhe Kishen e St. Nicolas si edhe pallatet e vjeter qe i kane rezistuar kohes. Me pas nisemi per ne Muriqan per te vazhduar me procedurat e kalimit te kufirt Shqiptar.

Fundi i sherbimit tone .

[12/13/18]   VITI I RI NË ULQIN 3 DITË €79
VIZITOHEN: ULQIN - BUDVA
DATA E UDHETIMIT:
► 31 Dhjetor - 2 Janar
PROGRAMI:
Hotel Monte Viena 4* €79

Date 31 Dhjetor - 2 Janar

Ne çmim perfshihet :

Akomodimi 2 nete ne hotel
Mengjeset
2 Darka festive
Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike
Extra transporti vajtje ardhje + vizite ne Budva 20 Euro

[12/13/18]   VITI I RI NË MAVROVË 3 & 4 DITË €135
VIZITOHEN:
DATA E UDHETIMIT:
► 31 Dhjetor -2 Janar ( 2 Nete qendrim)
► 30 Dhjetor -2 Janar ( 3 Nete qendrim)
PROGRAMI:
Viti i Ri në Mavrovë.
Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 ose 3 netë.

Hotel Mirage 4* ,€135 , Mbremja Gala e perfshire
HOTEL LODGE 3* , €149 + €30 Mbremja Gala
HOTEL SPORT 3* , €159 + €30 Mbremja Gala
HOTEL BISTRA 4*, €179 + €30 Mbremja Gala

- Hotel Mirage 4*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live ;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Lodge 3*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Sport 3*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Bistra 4*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

OPSIONALE : Per Transportin me autobus extra €25

POLITIKAT E FEMIJEVE :

0-4.99 vjec PA PAGESE NE HOTEL ( Transporti €20 )
5-11.99 vjec 50 % discount ne hotel ( Transporti €20 )

Cel:+355685079412//+355692447031
E-mail:[email protected]
Adresa jone perball Prokurorise rruga Luigj Gurakuqi LEZHE

xhovi travel

xhovi travel's cover photo

New Office

[10/29/18]   100 OFERTA per fluturime ne destinacione te ndryshme te Europes, pergjate muajve DHJETOR-JANAR-SHKURT , duke filluar nga 19 EURO

Ofertat nuk jane te vlefshme per te gjitha datat e muajve...

✈ Fluturimet me nisje nga TIRANA

1-Tirane ➬ Budapest 29 euro
2-Tirane ➬ Dortmund 29 Euro*
3-Tirane ➬ Amsterdam 45 euro
4-Tirane ➬ Londer 59 euro
5-Tirane ➬ Athine 65 euro
6-Tirane ➬ Stamboll 65 euro

7-Tirane ➬ Verona 45 euro
8-Tirane ➬Genova 55 euro
9-Tirane ➬ Bergamo 55 euro
10-Tirane ➬ Milano 55 euro
12-Tirane ➬ Pisa 59 euro
13-Tirane ➬ Bologna 65 euro
14-Tirane ➬ Ancona 65 euro
15-Tirane ➬ Venezia 65 euro
16-Tirane ➬ Rome 65 euro
17-Tirane ➬ Torino 75 euro
18-Tirane ➬ Bari 75 euro
19-Tirane ➬Firenze 75 euro
20-Tirane ➬ Rimini 75 euro
21-Tirane ➬Treviso 75 euro
22-Tirane ➬ Perugia 75 euro

✈ Fluturimet me nisje nga SHKUPI

23-Shkup➬ Budapest 19 euro
24-Shkup➬ Friedrichshafen 19 euro
25-Shkup➬ Bratislave 19 euro
26-Shkup➬ Nuremberg 19 euro
27-Shkup➬ Hannover 25 euro
28-Shkup➬ Hamburg 29 euro
28-Shkup➬ Frankfurt 29 euro
29-Shkup➬ Malta 35 euro
30-Shkup➬ Rome 35 euro
32. Shkup ➬ Copenhagen 35 euro
32-Shkup➬ Venezia Treviso 39 euro
33-Shkup➬ Berlin 39 euro
34-Shkup➬ Oslo 45 euro
35-Shkup➬ Vaxjo 45 euro
36-Shkup➬ Eindhoven 49 euro
37-Shkup➬ Memmingen 49 euro
38-Shkup➬ London Luton 49 euro
39-Shkup➬ Paris 49 euro
40-Shkup➬ Stockholm 55 euro
41-Shkup➬ Bergamo 55 euro
42-Shkup➬ Bruksel 65 euro
43-Shkup➬ Cologne 75 euro
44-Shkup➬ Dortmund 99 euro

✈ Fluturimet me nisje nga PRISHTINA

44-Prishtine➬ Budapest 19 euro
45-Prishtine➬ Munich 29 euro*
46-Prishtine➬ Basel 29 euro*
47-Prishtine➬Geneve 59 euro
48-Prishtine➬London 59 euro
49-Prishtine➬ Oslo 65 euro
50-Prishtine➬ Berlin 65 euro
51-Prishtine➬Paris 79 euro
52-Prishtine➬Bruksel 89 euro

✈ Fluturimet me nisje nga PODGORICA

52-Podgorice➬Milano 19 euro
53-Podgorice➬Budapest 19 euro
54-Podgorice➬Munich 25 euro
55-Podgorice➬ Bruksel 29 euro
56-Podgorice➬ Londer 29 euro
57-Podgorice➬ Berlin 39 euro
58-Podgorice➬Stockholm 45 euro

Per rezervime kontaktoni në:
[email protected]
Cel .+355685079412 // +355692447031

xhovi travel

Super Ofertat për Dhjetorin, Fluturo me Xhovi Travel & Tours 🌸 Lezhe
Tirane 🌸 Budapest €25
Tirane 🌸 Dortmund €37
Tirane 🌸 Amsterdam €55
Tirane 🌸 Stamboll € 69
Tirane 🌸 Athine Є74
Tirane 🌸 Bruksel €99
Përfshihen:
*Bileta e avionit një drejtim
*Taksat aeroportuale
*Bagazhet në varësi të kompanive
**********************************
Per rezervime kontaktoni në:
[email protected]
Cel .+355685079412 // +355692447031

[10/13/18]   Super Ofertat për Dhjetorin, Fluturo me Xhovi Travel & Tours 🌸 Lezhe
Tirane 🌸 Budapest €25
Tirane 🌸 Dortmund €37
Tirane 🌸 Amsterdam €55
Tirane 🌸 Stamboll € 69
Tirane 🌸 Athine Є74
Tirane 🌸 Bruksel €99
Përfshihen:
*Bileta e avionit një drejtim
*Taksat aeroportuale
*Bagazhet në varësi të kompanive
**********************************
Per rezervime kontaktoni në:
[email protected]
Cel .+355685079412 // +355692447031

xhovi travel

XHOVI TRAVEL per veq vend ndodhjes asgje tjeter nuk ka ndryshuar.

Vend ndodhja Perball Maternitetit dhe Prokurorise.

Mbi 5 vjet ne tregun e agjensise turistike me biletat me konkuruese ne treg, dua te falenderoj te gjith klientet se me besimin dhe mbeshtejen e tyre vazhdoj akoma ne tregun e Agjensise Turistike
Contakt: E-mail :[email protected]
Cel: +355 685079412 // +355 692447031

Xhevahir

xhovi travel

XHOVI TRAVEL per veq vend ndodhjes asgje tjeter nuk ka ndryshuar.

Vend ndodhja Perball Maternitetit dhe Prokurorise.

Mbi 5 vjet ne tregun e agjensise turistike me biletat me konkuruese ne treg, dua te falenderoj te gjith klientet se me besimin dhe mbeshtejen e tyre vazhdoj akoma ne tregun e Agjensise Turistike
Contakt: E-mail :[email protected]
Cel: +355 685079412 // +355 692447031

XHOVI TRAVEL per veq vend ndodhjes asgje tjeter nuk ka ndryshuar.

Vend ndodhja Perball Maternitetit dhe Prokurorise.

Mbi 5 vjet ne tregun e agjensise turistike me biletat me konkuruese ne treg, dua te falenderoj te gjith klientet se me besimin dhe mbeshtejen e tyre vazhdoj akoma ne tregun e Agjensise Turistike
Contakt: E-mail :[email protected]
Cel: +355 685079412 // +355 692447031

[08/24/18]   Njoftoj te gjith klientet se!!
Agjensia XHOVI TRAVEL transferohet nga mesi i shtatorit dhe pergjithmone PER BALLE ME PROKURORINE DHE MATARNITETIN dua te ju bej me dije se kontaktet apo adresat e EMAIL apo FACEBOOK si dhe NUMRAT e TELEFONIT mbeten te njejtet !!!
Tel. +355 685079412 // +355 692447031
Email. [email protected]

Super gabine plazhi e levizshme jepet me qera ose sh*tet
Perbehet me sallon guzhine dhome gjumi banjo etj
Kontaktoni ne numrin +355685079412
[email protected]

Super oferte! Sentido Perissia 5*. Ultra all Inclusive,standart sea view, double room, per 2 te rritur, nisja 24 korrik, 6 nete , 7 dite, per vetem 1892 EUR! Vendet e limituara !

Super oferte ! Nxitoni te rezervoni,edhe pak vende te lira !Kemer Dream 4 *,All inclusive,standart room,double room, 6 nete,7 dite, nisja 1 korrik.per vetem 1195 EUR.

Pushimet po afrojne si qdo vit .Rixos Premium Tekirova 5 *,i vendosur 1.4 km nga qendra,ne qytetin Tekirova , ofron dhoma te dekoruara ne menyre moderne,me pamje nga deti, me ajer te kondicionuar,te gjitha dhomat kane satelitevTV, minibar. Pergjate dites organizohen lojera dhe aktivitete te ndryshme.Ka nje pishine te jashtme ,zone plazhi private,3 fusha tenisi dhe SPA. Ne mbremje ju ofrohet mundesia te shijoni muziken live dhe kercimin. Gjithashtu per te rinjte eshte i disponushem nje minibar. Nuk mund te mungonin as argetimet per femijet, te cilet kane ne dispozicion 1 kinema, minidisko dhe restorantin e femijeve.Pervec kuzhines se larmishme tradicionale , keni mundesi te shijoni edhe kuzhinen amerikane.Per te apasionuarit e shopping-ut,hoteli ndodhet vetem 10 minuta larg qendres TEKIROVA shopping, dhe 15 minuta larg me makine nga qendra turistike e Kemer.Nxitoni te rezervoni ! Per me shume informacion na shkruani ne E-mail. [email protected]

Akoma jeni te pavendosur per pushimet kete vere ! Ne ofrojme zgjidhjen me te mire per ju !Nashira Resort 5 *, Ultra All Inclusive ,i lokalizuar 6 km larg qendres.I rrethuar nga pemet e palmes,Nashira Resort Hotel &Aqua, ofron nje mikro- klime unike.Kjo zone ruan me shume se 100 tipe te zogjeve nga e gjithe bota.😁Ofron 22 pishina te jashtme, 2 pishina te brendshme, 1 per te rritur, 1 per femije. 🤗Aquapark, me 15 slides per femije , dhe 12 slides per te rritur ju ofron te shpenzoni kohe te bukur me te afermit tuaj☺️.Dhomat jane te pajisura me LED TV, minibar,me pamje nga deti, pylli,liqeni ose pishina 😉.
Per te apasionuarit pas ushqimit ,😋Sultan Restorant servir pjata te ndryshme nga Turqia, dhe kuzhina nderkombetare.Se bashku me pjatat turke ,keni 🤩 mundesi te shijoni edhe pjatat italiane,meksikane, dhe ushqimet speciale te detit.Kenaqesia juaj nuk mbaron ketu😀,Nashira Resort ju ofron 7 bare te ndryshme, me pije te ndryshme freskuese dhe snacks.Gjate dites organizohen aktivitete te ndryshme sportive dhe evente nderkombetare,9 fusha tenisi,2 volejbolli,dhe 1 fushe te madhe futbolli. Per me shume kenaqesi 😁,mund te beni ciklizem,kanoe,maraton. Qendra SPA, ofron banja turke,sauna,masazhe,🤩.Per me shume informacion na shkruani ne [email protected] 😉

Koha per pushime po afron ! Ende jeni te pa vendosur ! Ne jua bejme me te lehte zgjidhjen tuaj.White City Resort Hotel 5 *, ofron pishine te jashtme , pishine te brendshme, qender SPA, dhoma te dekoruara ne menyre moderne,ku perfshin, TV,ajer i kondicionuar, dhe WiFi.Gjate dites keni mundesine te shijoni pijet freskuese te ofruara nga bari .Per 2 te rritur,all inclusive, standart room, double room, 6 nete, 7 dite , nisja 5 korrik , per vetem 1173 EUR. Nxitoni te rezervoni !
Cel.+355685079412 -Fax.+35521524335
E-mail. [email protected]

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Lezhë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Luigj Gurakuqi
Lezhë
4501

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Sunday 08:00 - 20:00
Other Travel Agencies in Lezhë (show all)
North Travel North Travel
Rr . Luigj Gurakuqi
Lezhë

Travel and transportation agency. UDHETIM DREJTE ITALISE CDO JAVE

Cosmos Tours Lezhe Cosmos Tours Lezhe
Rruga: Luigj Gurakuqi (Perballe Drejtorise Se Policise)
Lezhë, 4501

Hello Cosmos