New Age - Qëndra Rinore Kuçovë

Qendra Rinore ne Kuçove eshte nje institucion i te rinjve per te rinjte. Ka per qellim t'i pregatise ata per jeten, tu jape mundesi zhvillimi dhe tu ofroje kalim te kohes se lire.

Te rinjte e Qendres Rinore Kucove: live nga panairi i organizuar nga Kongresi Rinor Kombetar.

Titulli i trainimit : Teknologjia ne ndihme te studenteve, kjo ishte tema qe u realizua nga dy moderatoret Nadia&Tim.

Titulli i trainimit : Teknologjia ne ndihme te studenteve, kjo do te jete tema qe do realizojne dy moderatoret Nadia& Tim. Si zakonishte 2-3 ju presim.

Nji pune e bukur nga perfaqesuesit e Korpusit te Paqes,me keta femije te mbrekullueshem!

Ne kuader te 22 prillit: "Dites se Tokes", u u realizua nisma sensibilizuese per pastrimin e territorit, nji nisme e nderrmarre nga projekti" Per nji Mjedis te Paster",ku dhe u krijua Kulicioni Mjedisor. Nisma te tilla jane ne dobi te komunitetit dhe si forma ndergjegjesimi, edukimi per brezat e rinje.

Ne kuader te projektit: "Barazia Gjinore", nji projekt i mundesuar nga USAID ne bashkepunim me NSGK,dje ne ambientet e bashkise Kucove u realizua konferenca permbyllese. Falenderojme partneret, qe na mundesuan kete projekt me vlere, Zyren Arsimore per bashkepunim, gjithe pjesemarresit si dhe te rinjte aktive, te cilet bejne perpjekje maksimale per te prefaqesuar dhe percielle vlera.

Procrastinating: kjo ishte tema, qe u trajtojtua nga dy moderatoret Lus& Mergisa sot ne Qender.

Na kenaqen keta femijet e vegjel ! Ne kuadër të javës së balonave, fëmijët e kopshtit “ 1 Qershori” gjatë ditës së sotme, vizituan ambientet e Qendrës Rinore. Sëbashku me Sabienin fëmijët mësuan me plot gëzim të pikturojnë balonën.

Procrastinating: kjo do te jete tema, qe do trajtojne dy moderatoret Lus& Mergisa neser ne Qender. Si zakonishte 2-3 ju presim.

Momente nga debati televizive me teme:"Barazia Gjinore". Falenderojme NSGK per mundesine ,qe iu krijon te rinjeve me projkte edukuese,fuqizuese!Ju ftojme te na ndiqni ne @Tv kabllor Kucova.

glc-teachdemocracy2.org

Open call for 42 days experience in USA

OPEN COMPETITION FOR PARTICIPATION

"SHAPING PARTICIPATORY DEMOCRACY”

PROFESSIONAL FELLOWS PROGRAM – FALL 2019

Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit ka kënaqësinë të ftojë të gjithë organizatat e Shoqërisë Civile dhe Aktivistë në thirrja e katërt për aplikime në Programin e Shkëmbimeve 42-ditore në SHBA. Ky program i jep hapësirë për zhvillim profesionistëve të angazhuar në aktivizëm (OJF / zhvillimin e shoqërisë civile), organizatat e edukimit qytetar, grupet e avokimit dhe organizatorët e komunitetit që punojnë me komunitete të margjinalizuara ose rurale.

Informacion më të detajuar gjeni: https://bit.ly/2JhVdtw

-----------------------------------------------------------------------------

This program is a two-way exchange involving professionals from Albania and mentors from the United States who will effect positive change in their communities. U.S. mentors will share their professional expertise with fellows of this program in the United States and travel for a two-week reciprocal visit to assist their fellow on [email protected] his/her 6-9 months individual project plan implementation, provide consulting and joint workshops. European and U.S. participants will share experience and promote mutual understanding and partnership between professional groups in the United States and counterpart groups in the selected European countries.

cid:[email protected]

We advise you to read carefully the material attached as it contains detailed information about the program and the application.

To proceed you need to fill the Online Application Form, (http://glc-teachdemocracy2.org/application-form-fall-2019/) which is a multi-section form and you can save and continue later. Applications submitted after the deadline or incomplete won’t be considered.

Please send us an essay in English on Why and How you are working with minority or/and rural population and list any field experience or success story that you may have in working with them (No more than 2 typed pages, single spaced.) Please be ready to provide additional information on this later if you are selected.

Send your essay to the relevant country directors’ e-mail:

For Albania: [email protected] | Lorena Gjana

APPLY NOW!cid:[email protected]

Universiteti Polis/ Polis University

Rr. Bylis 12, Kashar, Shqiperi/ Albania

Kutia Postare 2995/ P.O. 2995
Tel: +355 4 240 74 23/4
Fax:+355 4 240 74 25

Web: www.co-plan.orgAvast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com

glc-teachdemocracy2.org Visit the post for more.

Është bërë tashmë traditë që: 8-Prilli,Dita Nderkombetare e Romeve, të festohet me shumë përgatitje e aktivitete nga të gjithë. Sot Sabieni me grupin e piktoreve te vegjel, menduan te bejne dicka ashtu si e menduan.

Nji eksperience e bukur dhe ne dobi te te rinjeve me ide inovatore, per tu edukuar dhe orjentuar ne prespektive. Falenderojme gjithe stafin IDEA, per punen e bere! #Ideaalbania #ProSEED #GIZ #CEFEInternational

#Highlights nga Moduli i II I trajnimit “E ardhmja nuk është një rastësi” i zhvilluar nga 15 - 17 mars në
📍Tiranë
📍 Vlorë
📍Shkodër
#Ideaalbania #ProSEED #GIZ #CEFEInternational

Momente ne Qendren Rinore, ku te rinjte gjejne kohe per tu argetuar si dhe diskutuar ne grup.

Takim me vlere ky i organizuar, nga Pamela! Duke u bazuar tek orjentimi per punesim, konkretishte tek te qenurit sipermarres i orjentuar, te rinjte diskutuan rreth ideve ne prespektive.

Produktet qe duhen i kemi? Kjo do te jete tema qe do te trajtohet neser nga Pamela ne Qender! Si zakonishte 2-3 ju presim!

Pjesë nga trajnimi mbi etapat e zhvillimit të projektit. Ky trajnim u zhvillua nga Organizata LIBURNETIK në Qendren Rinore Kuçovë. Në këtë trajnim morën pjesë 8 të rinj të Qendres. Gjatë këtij trajnimi u diskutuan aspekte mbi kërkimin, shkrimin e projektit, buxhetin dhe raportimin.

Sigurishte dita e sotme nuk mbaroi me kaq nga te rinjte! Eva @ Tim sot i organizuan te rinjte per lojera te ndryshme! Mesojme, edukohemi ,sensibilizohemi, fuqizohemi me ane te lojerave ne grup!

Per te falenderuar financuesit kryesore:Swiss Agency for Development and Cooperation SDC dhe Kryqin e kuqe Zviceriane, per ristaurimin e Bibliotekes Publike "FENIKS" dhe nga Bashkia Kucove , sot te rinjte shperndane ne komunitet disa fletepalosje.

"Fun day": kjo eshte tema qe do te trajtoje neser Tim @Eva! 2-3 ju presim ne Qender!

Drejtperdrejte nga:debati televizive,"Barazia Gjinore"! Ju ftojme ta ndiqni ne @Tv kabllor Kucova.

Gezuar Diten e Veres! Fat, shendet, mbaresi ne familjet tuaja nga te rinjte e Qendres Rinore!

Shume emocion si dhe shume debat! "Barazia Gjinore", kjo ishte tema qe u realizua nga te rinjte gjat nji debati televizive! BRAVO!

GEZUAR FESTEN GJITHE MESUESEVE!

Me bordin per diskutime te ndryshme! Jeni nje force e madhe!

Piktoret e vegjel dhe Eni!

Nuk mund te rrija pa e permendur perkishtimin e ketyre djemeve, per punimin e disa posterve! Bravo

Sot është #nophoneday !Prandaj jo vetëm sot,por kurdo që eshtë e mundur shmange atë telefon dhe shijoje kohën tënde!Si thua sikur të lexosh një libër,të ndihmosh në punët e shtëpisë 😜 , të dalësh me miqtë tu (pse jo për një piknik,ecje ose xhiro me biçikletë, e jo në kafe 😉),të nxjerrësh qenin për një shëtitje, #gjithçkaqëtëbëntëlumtur 😄 ! Unë them se do ia dal, po ti ?

"Kucova": kjo ishte tema, qe realizua sot ne Qender nga Jorgo&Mona! Gjat takimit u fol per emrim e Kucoves, per kushtet klimaterike,per zbulimet nentokesore, per studiuesit e pare, per fushen e aviacionit , per kinemane"Kadri Roshi", per emrat me ne ze te dale nder vite nga ky qytet. Nji falenderim te vecante ja drejtojme Z. Shkelqim Ago i cili me pjesmarrjen e tije , kaq dinjitoze, nuk ndalte asnji minute se foluri, me kaq pasion per gjithcka, qe i perket historikut dhe figurave te Kucoves nder vite!

"Kucova":kjo do te jete tema qe do te trajtohet neser ne Qender, nga dy moderatoret Jorgo& Mona!Si zakonishte 2-3 ju presim! Midis te rinjeve neser do te kemi dhe dy te ftuar te cilet i kemi surprize!

Dita e pare e udhetimit, per ne qytetin e Beratit. Te rinjte e Qendres Rinore Kucove te perzgjedhur nga IDEA!

Sot perjetuam shume emocion! Ne kuader te nismes "Write On" Albania: ne ambientet e Qendres u zhvillua dita e dyte e konkursit kreative ne gjuhen angleze. Pjese e ketij takimi ishin nxenesit, nga klasa VI-XII. Falenderojme perfaqesuesit e Korpusit te Paqes si dhe Zyren Arsimore per realizimin e gjithe kesaj nisme kaq te bukur! GJITHE NXENESVE I UROJME SUKSESE!

"Kucova":kjo do te jete tema qe do te trajtohet neser ne Qender, nga dy moderatoret Jorgo& Mona!Si zakonishte 2-3 ju presim! Midis te rinjeve neser do te kemi dhe dy te ftuar te cilet i kemi surprize!

Sot perjetuam shume emocion! Ne kuader te nismes "Write On" Albania: ne ambientet e Qendres u zhvillua dita e pare e konkursit kreative ne gjuhen angleze. Pjese e ketij takimi ishin nxenesit, nga klasa VI-XII. Falenderojme perfaqesuesit e Korpusit te Paqes si dhe Zyren Arsimore per realizimin e gjithe kesaj nisme kaq te bukur! GJITHE NXENESVE I UROJME SUKSESE!

[02/19/19]   Ne kuader te nismes "Write On" Albania: ne ambientet e Qendres do te zhvillohet konkursi kreative ne gjuhen angleze. Pjese e ketij takimi do te jene nxenesit, nga klasa VI-XII. GJITHE NXENESVE I UROJME SUKSESE!

"Shen Valentini",kjo ishte tema qe u trajtua sot nga moderatore Pamela! Gjat takimit u diskutua per legjenden e Shen Valentinit, per interpretimin, respektimit e dites si dhe dhuratat, qe shkembehen gjate kesaj dite.Mesazhi kryesore ishte; eukimi i brezave me dashuri njerezore!

"Shen Valentini", kjo eshte tema qe do trajtohet neser ne Qender, nga moderatore Pamela! Si zakonishte 2-3, ju presim!

Te rinjte e ketij qyteti ,perpiqen me ane te kurseve, te ndajne aftesite dhe talentet me me te vegjelit! Nji nder ta eshte Sabieni ; ku sapo ka filluar te ngreje grupin e piktoreve te vegjel. I urojme suksese grupit dhe Sabienit!

Shkencëtarët: "Galaksia Jonë", kjo ishte tema e realizuar nda dy moderatoret tane Fredi & Ori!

Si zakonishte 2-3,ju presim ne Qender ! Dy moderatoret e sotem jane Fredi & Ori!Tema e sotme surprize!

Sot ne Qëndër u kenaqem shume ! Eva&Joana kishin përgatitur,disa materiale shumë të bukura për të gjithë të rinjtë ,në lidhje me temën: "Inteligjenca Emocionale ". Gjat takimit gocat organizuan disa lojra motivuese,per të njohur vetveten dhe personalitetin tonë më tepër.Nji falenderim te vecante sot e drejtojme per disa te rinje, qe jane pjese e senatit te shkolles "18 Tetori",te cilet i kishim gjat ketij takimi te bukur.
Faleminderit të gjithë të rinjeve pjesëmarrës si dhe dy trajnereve !

#ejanëqendër #tërinjtëpërtërinjtë #behupjese

"Inteligjenca Emocionale", kjo do te jete tema, qe do te trajtohet neser nga [email protected]! Si zakonishte ne Qender 2-3 ju presim!

Takim i bukur ky ,i organizuar me; Senatin e shkolles "Myrteza Kepi" dhe te rinjte e Qendres! Gjat takimit u diskutua rreth: shkaqeve, qe te cojne ne perdorimin e lendeve narkotike. Nje takim, ku u prezantuam dhe me raste konkrete te perdorueseve te cigarit si dhe shembuj te cilet i kane thene stop "Drogerave".

Momente nga dita e dyte e takimit,me te rinjte e Qendres , grupit te "Ambientalisteve",te udhehequr nga profesor Cimi dhe znj. Elsa Rafaeli ! Takim ky ne kuader te projektit, te mundesuar nga Qendra per Qeverisje te Mire: gjat takimit u diskutua per ceshtjet mjedisore, per te cilat kane prane qytetit, ku ata jetojne si dhe per nje strukture te formalizuar, te perhereshme (Koalicioni Qytetar i Mjedisit), i cili do te jete ne sherbim te qytetarit.

Me shume pasion, me shume perkushtim, Klaudio praktikon grupin e kitaristeve ne ambientet e Qendres. I urojme grupit dhe Kaudios shume sukses!

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Kuçovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address

Lagja "Llukan Prifti"
Kuçovë
Other Kuçovë travel agencies (show all)
Berati - Kucova Berati - Kucova
Kuçovë

Miresevini ne faqen Berat & Kuçova.Kjo eshte faqja zyrtare e Qytetit te Beratit & Kuçoves.Ketu do te gjeni: FOTO,VIDEO,LAJME, ETJ..!

Agjensi DYRMA Agjensi DYRMA
Gege Kucove
Kuçovë, 5000

Agjensi DYRMA