Universal travel&insurance service

Bileta avioni , Bileta trageti , Bileta autobuzi , Paketa turistike ,Makina me qera dhe Siguracione me paketa te plota

ROTONDA HOTEL 3* SELANIK-GREQI
8 Maj, 3 dite, 70 Eur
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira ne cmim per person ne dhome dyshe:
✔ Akomodimi ne hotel per 2 nete qendrimi
✔ Mengjesi per te gjitha ditet e qendrimit
Nuk perfshihet:
✔ Transferta Tirane-Selanik-Tirane
>>Oferta e vlefshme per rezervime deri me 5 Maj

😇10 dite ne Lefkada 😇
1-10 Gusht. Cmimi per 2 persona per rezervime brenda dates 10 Maj, pasi me vone cmimet rriten.
✔Inn Hotel 3*, 460 euro me mengjes
✔Alexandros 2*, 490 euro me mengjes
✔Saint John Studios 590 euro vetem fjetje
✔Sofia 3*, 560 euro me mengjes
✔Vergina Star 3*, 540 euro me mengjes
✔Alexandros 2*, 700 euro me mengjes e darke
✔Pegasos 3*, 800 euro me mengjes e darke
✔Red Tower 2*, 920 euro All Inclusive.
Per hotele apo dt te tjera na kontaktoni me sms privat ne faqe

E kush s'do deshte te ishte ne Maldive tani?!

[05/04/15]   ✿ Lugina e Transportin *Tiranë – Vau Dejes – Koman. *Koman – Valbone. *Valbone – Prizren – Tirane & cdo levizje tjeter sipas pogramit
• Bileten e Tragetit Koman – Fierze (2 ore : 30 minuta lundrim)
• Fjetjen në shtepi alpine te zones
• Dreka & Darkën e ditës së parë + mëngjesin e ditës së dytë., 9 maj, 2 dite, 60€ ✿

SUPER OFERTA ME COSTA MEDITERRANEA
15 Maj, 8 dite, 599 Eur
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
>>OFERTE E LIMITUAR DERI ME 08/05/2015 !!
Itinerari:
15-05 Venice -:- 22:00
16-05 Trieste 07:00 19:00
17-05 Split 13:00 19:00
18-05 Kotor 09:00 14:00
19-05 Argostoli/Kefallinia 10:00 20:30
20-05 Corfu 07:00 16:00
21-05 Dubrovnik 07:00 13:00
22-05 Venice 09:00 -:-

Te perfshira ne cmim per person, kabine e brendshme:
-Akomodimi ne kabine per 7 nete qendrimi
-Mengjesi, dreka dhe darka
Nuk perfshihet:
-Bileta e avionit vajtje-ardhje
-Transferta nga Aeroporti ne Port dhe anasjelltas ne kthim
-Pijet alkoolike/jo alkoolike

RADISSON BLU RESORT 5* SHARM EL SHEIK
21 korrik , 7 dite, 750 Eur
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira ne cmim per person ne dhome dyshe:
✔Fluturimi charter Tirane- Sharm El Sheik-Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim
>>Oferta e vlefshme per rezervime deri me 9 MAJ

[05/04/15]   ✿Oferta Antalya !✿
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Nisja > 29 maj , 05:00
Kthimi > 04 qershor , 23:55
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
✿Cmimi per dy persona
GALAXY BEACH HOTEL 4* 620 euro
SUNFIRE BEACH HOTEL 4* 670 euro
DRAGOS BEACH 4* 695 euro
ARTEMIS PRINCESS 4* 710 euro
L'ANCORA BEACH HOTEL 4* + 749euro
RAYMAR HOTEL 5* 860 euro
OZKAYMAK MARINA 5* 890 euro
ALKOCLAR RESORT 5* 890 euro
FIRST CLASS HOTEL 5* 895 euro
ALAIYE RESORT & SPA 5* 915 euro
HAPPY ELEGANT 5* 915 euro
MC PARK BEACH RESORT 5* 915 euro
Te perfshira :
✔Fluturimi charter Tirane- Antalya-Tirane
✔ Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
✔ Koncepti i hotelit ALL INCLUSIVE
✔ Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim
>>Oferta e vlefshme per rezervime deri me 9 MAJ
Like · Comment · Share

AMARA DOLCE VITA
1920 euro cifti ultra all inclusive, 7 net, nisja 3 qershor, vetem per rezervime brenda 10 majit. #Turqi #Antalya

[03/30/15]   OFERTA!
MAJ Vajtje / Ardhje
✿Tirane → Malpensa 120 €
✿Tirane → Bologna 130 €
✿Tirane → Genova 130 €
✿Tirane → Pisa 130 €
✿Tirane → Venecia 130 €
✿Tirane → Ankona 130€
✿Tirane → Firence 130€
✿Tirane → Perugia 130 €
✿Tirane → Rome 135 €
✿Tirane→ Bergamo 140€
✿Tirane → Verona 140€
✿Tirane → Torino 150 €
Biletat avioni .Vendet jane te limituara
(Me kete oferte nuk jane te gjitha datat.)
Ne cmim perfshihen te gjitha taksat.
Maj/ Vajtje Ardhje
✿Tirana → Stamboll → Tirana 100 €
✿Tirana → Ankara → Tirana 120 €
✿Tirana → Antalya → Tirana 120 €
✿Tirana → Izmir → Tirana 120 €
✿Tirana → Bodrum → Tirana 140 €
✿Tirana - Beograd - Tirana 150 euro
✿Tirana - Frankfurt – Tirana 160 euro
✿Tirana – Ljubljana - Tirana 175 euro
✿Tirana → Amsterdam → Tirana 185 €
✿Tirana - Paris- Tirana 190 euro
✿Tirana - Munich- Tirana 190 euro
✿Tirana → Cologne → Tirana 200 €
✿Tirana → Copenhagen → Tirana 205 €
✿Tirana → Nuremberg → Tirana 210 €
✿Tirana - Barcelona - Tirana 210 euro
✿Tirana - Berlin - Tirana 210 euro
✿Tirana - Duesseldorf - Tirana 210 euro
✿Tirana - Bordeaux - Tirana 260 euro
✿Tirana - Brussels - Tirana 225 euro
✿Tirana → Londer → Tirana 225 €
✿Tirana → Tel Aviv → Tirana 285 €
✿Tirana → Sharm El Sheikh → Tirana 290 €
✿Tirana → Beirut → Tirana 330 €
✿Tirana → Dubai → Tirana 415 €
✿Tirana → Doha → Tirana 450 €
Maj / Vajtje Ardhje
✿Shkup → Venice Treviso 65€
✿Shkup → Malmo 105€
✿Shkup → Bergamo 105€
✿Shkup → Cologne 105€
✿Shkup → Dortmund 115€
✿Shkup → Bruksel 115€
✿Shkup → Basel 120€
✿Shkup → Memmingen 120€
✿Shkup → Stockholm Skavsta 125€
✿Shkup → Paris Beauvais 125€
✿Shkup → Frankfurt 135
✿Shkup → Gothenburg 135€
✿Shkup → London Luton 135€
✿Shkup → Eindhoven 150€
Maj /Vajtje-Ardhje
✿Podgorice → Brussels → Podgorice 75 €
✿Podgorice → Londer →Podgorice 80 €
Maj / Vajtje Ardhje
✿Prishtine → Gjeneve 125 €
Maj / Vajtje Ardhje
✿Selanik → Crete 50 €
✿Selanik → Athens 50 €
✿Selanik → Rome Ciampino 60 €
✿Selanik → Bergamo 65 €
✿Selanik → Bruksel Charleroi 70 €
✿Selanik→ Warsaw 70 €
✿Selanik → Pisa 70 €
✿Selanik → Dusseldorf Weeze 75 €
✿Selanik →Bremen 75 €
✿Selanik → Paphos 80 euro
✿Selanik→ Karlsruhe (Baden-Baden) 85 €
✿Selanik → Frankfurt Hahn 90 €
✿Selanik → Paris Beauvais 90 €
✿Selanik→ Girona (Barcelona) 90 €
✿Selanik → London Stansted 105 €
✿Selanik → Stockholm 115 €
✿Selanik→ London 115 €
Maj/ Vajtje Ardhje
✿Bari → Malta 55 €
✿Bari → Budapest 60 €
✿Bari → Brussels 60 €
✿Bari → Karlsruhe (Baden-Baden) 60 €
✿Bari → Valencia 75€
✿Bari → Frankfurt 75 €
✿Bari → London 80 €
✿Bari → Düsseldorf 85 €
✿Bari – Paris 85 €
✿Bari → Maastricht 100 €
✿Bari → Dublin 135 euro
Biletat avioni .Vendet jane te limituara
(Me kete oferte nuk jane te gjitha datat.)
Ne cmim perfshihen te gjitha taksat.

MC PARK RESORT 5*
29 maj, 7 dite, 455 Eur
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira ne cmim per person ne dhome dyshe:
- Fluturimi charter Tirane-Antalya-Tirane
- Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
- Koncepti i hotelit UAI (mengjes+dreke+darke+pijet alkoolike/jo alkoolike vendase)
- Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim.
Per rezervime deri me 30 Mars

TERRACE ELITE RESORT 5*
29 maj, 7 dite, 540 Eur
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Te perfshira ne cmim per person ne dhome dyshe:
- Fluturimi charter Tirane-Antalya-Tirane
- Akomodimi ne hotel per 6 nete qendrimi
- Koncepti i hotelit UAI (mengjes+dreke+darke+pijet alkoolike/jo alkoolike vendase)
- Transferta Aeroport-Hotel dhe anasjelltas ne kthim.
Per rezervime deri me 30 Mars

✿Stamboll hotel 4*me mengjes e darke, nisje 2 dhe 9 Prill,4 dite, €260 ✿
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
VENDET E FUNDIT. Per programin e detajuar

[03/23/15]   Ventouris Ferries feston hyrjen në linjë të anijes së re RIGEL II me një ofertë të jashtëzakonshme për linjën Bari – Durres dhe anasjelltas:

ULJE ÇMIMI DERI NE 70% për biletat e prera deri më 30/04/2015, me nisje nga 01/06/2015 deri më 30/09/2015.

Numri i vendeve per këtë oferte është i kufizuar dhe ajo nuk mund të aplikohet pas datës së caktuar.


Nxitoni per prenotime

[03/09/15]   Nxitoni per prenotime

[03/09/15]   Duke filluar nga muaji prill kemi fluturime
Tirane Perugia Tirane

Tirane Firenze Tirane

[03/09/15]   Udhëtim për ski në Brezovic & Prevall, 14 – 15 mars, 2 dite, 55 euro

[03/09/15]   Pashket ne Barcelone-Nice-Monte Carlo, 5 Prill, 8 dite, €399

[03/09/15]   Rixos Libertas 5* 75 euro/p per 2 net me mengjese. Nisja 13 mars, transport personal.

[03/09/15]   Udhetim ne Dardhë, 3 dite, 13 mars, €75, All Inclusive

[03/09/15]   Udhetim ne Sofje, 13 Mars, 3 dite, €99

[03/09/15]   Udhetim ne Dubrovnik, 13 Mars, 3 Ditë, €79

[03/09/15]   SKI NË PREVALL (Prizren), 1 ditë, 14 & 15 Mars, 20 €

[03/09/15]   Udhetim ne Budva-Kotorr-Ulqin, 14 Mars, 2 ditë, 50€

[03/09/15]   Udhetim ne Dardhë, 3 dite, 13 mars, €75, All Inclusive

[03/01/15]   Festat e Marsit ne Kosove me muzike LIVE, 7 Mars, 2 dite, €80
✿ Gjakovë – Deçan – Pejë – Ujëv►Përfshihen:
• Transportin *Tiranë – Gjakovë – Pejë – Prishtinë – Prizren – Tiranë (dhe të gjitha lëvizjet e tjera sipas pogramit)
• Guidën gjatë gjithë udhëtimit
• Fjetjen në hotel me 5 yje lluks për 1 natë
• Darka festive 7 mars (perfshire edhe pije joalkolike) + Mëngjesi bufe i ditës 8 mars
• Pijet për secilin vakt
• Muzike live
•Fitness, Pishina, Sauna, Hammam dhe Jakuzzi
• Dhurate surprize ne dhome per gruan
• Vizita ne Ujvaren e Drinit
• Vizita ne Prizren, Gjakove
• Vizita në Manastirin e Deçanitara e Drinit – Prishtinë – Prizren

[03/01/15]   Festat e Marsit ne Stamboll hotel 4* me mengjes e darke, 12 Mars, 4 dite, €260 ✿

[03/01/15]   Festat e Marsit ne Sofje me mbremje festive te organizuar, 6 Mars, 3 dite, €99

[03/01/15]   ✿ Festat e Marsit ne Sarajeve, 6 Mars, 3 dite, €115 ✿

[02/17/15]   Festat e Marsit ne Turin e Kosoves, 7 Mars, 2 dite, €80
Gjakovë – Deçan – Pejë – Ujëvara e Drinit – Prishtinë – Prizren

[02/17/15]   ✿ Festat e Marsit ne Paris dhe Venecia, 7 Mars, 8 dite, €399 ✿

[02/17/15]   ✿Festat e Marsit ne Podgorice, nisje me 7 dhe 8 Mars, €20 ✿

[02/17/15]   Ju njoftojme se nga data 01.03 .2015 deri me30.04.2015 kompania Turkish Airlines ka bere oferta Tirane/Istanbol/Tirane.Keto oferta mbyllen brenda dates28.02.2015

[01/15/15]   Shen Valentini ne Stamboll, 12 Shkurt, 4 dite, €250

[01/15/15]   Shen Valentini ne Paris dhe Venecia, 8 Shkurt, 8 dite, €399

[01/15/15]   Sarajeve – Mostar – Medjugorje, 30 Janar, 3 dite, €119

[01/15/15]   Dubrovnik, 30 Janar, 3 Ditë, €79

[01/15/15]   Sofje, 30 Janar, 3 ditë, €99

[01/15/15]   i Brezovice, 24 Janar, 2 dite, €60

[01/15/15]   Kodra e Diellit (Tetovë), 23 janar, 3 ditë, 115 €

[01/15/15]   Bogë, Lugina e Rugovës, 16, 23 Janar, 3 dite, €89

[01/15/15]   Dardhë, 3 dite, 16, 23 Janar, €75, All Inclusive

[01/15/15]   ardhë, 3 dite, 16, 23 Janar, €75, All Inclusive

[01/15/15]   Ski ne Mavrove me transport, 23 Janar, 3 dite, 99€

[01/15/15]   Resort Arxhena (me transport), 23 Janar, 3 dite, €90

[01/15/15]   Ski ne Zhabjak, 23 Janar, 3 dite, €105

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Kavaja?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Blv.Indrit Cara
Kavaja
2500
Other Travel Agencies in Kavaja (show all)
Hostel Taipei 101 Tirana Hostel Taipei 101 Tirana
Njesia Bashkiake Nr7,Rruga E Kavajës, Pallati Nr2/98, Kati 6
Kavaja, 1001

Home for travelers in Tirana! 到巴爾幹旅行的朋友歡迎來找我們~位於阿爾巴尼亞首都地拉那'市中心 Our Hostel locates in the center of Tirana, Albania! Welcome to stay with us during your trip in the Balkans!

Rextours Rextours
Kavaje
Kavaja, 00355693373797

SHQIPERI ITALI CDO DITE SHTUNE ITALI SHQIPERI CDO DITE TE EJNTE ME RESPEKT ANTON J. TUCI