Novo Travel & Tours

[09/12/18]   Përfito tani me super çmime drejt #Dortmundit 😍
🛫 #LinjëDirekte

✈TIRANE - DORTMUND 35 EURO
✈TIRANE - DORTMUND - TIRANE 69 EURO
🌟🌟🌟
✈PRISHTINE - DORTMUND 29 EURO
✈PRISHTINE - DORTMUND - PRISHTINE 59 EURO

⚠️Data të caktuara në #Nëntor dhe #Dhjetor

🎯Përfshihet:
1- Bileta avionit vajtje ose vajtje ardhje️️😍
2- Bagazhe në varësi të kompanisë️️😍
3- Taksat Aeroportuale😍

[09/12/18]   Bileta Avioni me SUPER cmime
❌ Rezervo Bileta duke filluar nga 15 Euro

🧚‍♂️Tiranë - Verona 65€
🧚‍♂️Tiranë - Malpensa 65€
🧚‍♂️Tiranë - Romë 75€
🧚‍♂️Tiranë - Bergamo 65€
🧚‍♂️Tiranë - Venecia 65€
🧚‍♂️Tiranë - Bologna 65€
🧚‍♂️Tiranë - Pisa 65€
🧚‍♂️Tiranë - Bari 75€
🧚‍♂️Tiranë - Rimini 75€
🧚‍♂️Tiranë - Ancona 65€
🧚‍♂️Tiranë - Perugia 75€
🧚‍♂️Tiranë - Torino 75€
🧚‍♂️Tiranë - Firenze 65€
🧚‍♂️Tiranë - Genova 75€
🧚‍♂️Tirane - Cuneo 65€
🧚‍♂️Tirane - Budapest 50€
🧚‍♂️Tirane - Amsterdam 65€
🧚‍♂️Tirane - Stamboll 65€
🧚‍♂️Tirane - London 75€
🧚‍♂️Tirane - Athine 75€
🧚‍♂️Tirane - Dortmund 60€ (Nentor)

••••••••••••PRISHTINE •••••••••••••
💙Prishtine – Budapest 15€
💙Prishtine – Basel 80€
💙Prishtine – Berlin 75€
💙Prishtine – Geneve 65€
💙Prishtine – London 45€

••••••••••••PODGORICE•••••••••••••
💙Podgorica – Malpensa 20€
💙Podgorica – Stockholm 30€
💙Podgorica – Mynih/Memmingen 65€
💙Podgorica – Berlin 45€ (Nentor)
💙Podgorica – Bruksel 45€ (Nentor)
💙Podgorica – Budapest 35€

•••••••••••SHKUP••••••••••••••••••••••
🦋Shkup – Paris 30€
🦋Shkup – Budapest 15€
🦋Shkup – Barcelona 30€
🦋Shkup – Oslo 35€
🦋Shkup – Copenhagen 35€
🦋Shkup – Hanover 45€
🦋Shkup – Koln 40€
🦋Shkup – Dortmund 30€ (Nentor)
🦋Shkup – Hamburg 75€
🦋Shkup – Berlin 35€
🦋Shkup – Frankfurt 50€
🦋Shkup – Nuremberg 30€
🦋Shkup – Memmingen 35€
🦋Shkup – Bruksel 40€
🦋Shkup – Basel 35€
🦋Shkup – Gothenburg 35€
🦋Shkup – Malmo 35€
🦋Shkup – Stockholm 35€
🦋Shkup – Londer 35€
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
‼Kujdes :Oferta momentale VETEM PER DISA DATA ‼
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
💟Te perfshira ne cmim :
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara TETOR, NENTOR
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore
3-Te gjitha taksat aeroportuale

-- Na kontaktoni -- 0695729631

[12/16/16]   PRENOTONI SA ME SHPEJT , OFERTA PER TE GJITHA DESTINACIONET E ITALISE DU KE FILLU NGA 36 EURO !

[11/10/16]   Ofertë biletash për Stamboll ... sa?
Vetëm 99€ (vajtje) me Turkish Airlines.
*Vlefshmëria e ofertës nga nesër deri me 30 Nëntor.
Të përfshira :
-Bagazhe të plota 40 kg + cantëë dore 8 kg
-Te gjitha taksat

[09/16/16]   🌴Super Ofetat drejt Italisë vajtje-ardhje për muajin Tetor /Nëntor!
🎁 Bëni Share dhe përfitoni siguarcion deri 9 ditor falas!
Tiranë ✈ Venecia 89€
Tiranë ✈ Bergamo 89€
Tiranë ✈ Bolonja 89€
Tiranë ✈ Pisa 89€
Tiranë ✈ Milano 89€
Tiranë ✈ Genova 89€
Tiranë ✈ Ancona 89€
Tiranë ✈ Perugia 89€
Tiranë ✈ Trevizo 89€
Tiranë ✈ Verona 89€
Tiranë ✈ Rimini 89€
Tiranë ✈ Firence 89€
Tiranë ✈ Torino 89€
Tiranë ✈ Rome 144€
Përfshihen:
🎁1- Të gjitha taksat
🎁2- 10kg Cantë dore
🎁3- Bileta Vajtje Ardhje për data të caktuara të muajit Tetor/ Nëntor.
🌴Super Ofeta për nisje nga Shkupi duke filluar nga 10 euro !
Shkup ✈ Fridrinshtafen 10€
Shkup ✈ Bratislave 10€
Shkup ✈ Memmingen 31€
Shkup ✈ Nuremberg 31€
Shkup ✈ Bruksel 36€
Shkup ✈ Barcelone 36€
Shkup ✈ Berlin 36 €
Shkup ✈ Cologne 36€
Shkup ✈ Dortmund 36€
Shkup ✈ Eindhoven 36€
Shkup ✈ Frankfurt 36€
Shkup ✈ Hamburg 36€
Shkup ✈ hannover 36€
Shkup ✈ London 36€
Shkup ✈ Bergamo 36€
Shkup ✈ Oslo 41€
Shkup ✈ Paris 36€
Shkup ✈ Stockolm 41€
Shkup ✈ Treviso 36€
Shkup ✈ Copehagen 41€
Shkup ✈ Malmo 41€
Shkup ✈ Gothenburg 41€
Përfshihen:
🎁1- Të gjitha taksat
🎁2- 5kg Cantë dore
🎁3- Bileta vetëm vajtje për data të caktuara të muajit Nëntor
Kontakt: 0695729631 [email protected]

[08/03/16]   Tiranë ✈ Bergamo €56
Tiranë ✈ Piza €56
Tiranë ✈ Firence €56
Tiranë ✈ Ancona €56
Tiranë ✈ Bari €56
Tiranë ✈ Perugia €56
Tiranë ✈ Pescara €56
Tiranë ✈ Rimini €56
Tiranë ✈ Trieste €56
Tiranë ✈ Verona €67
--------------------------
Tiranë ✈ Paris €72
Tiranë ✈ Athinë €70
Tiranë ✈ Rodos €90
Tiranë ✈ Heraklion €90
Tiranë ✈ Hanja €90
Tiranë ✈ Athinë €70
Tiranë ✈ Stuttgart €90
Tiranë ✈ Bruksel €100
👑 Përfshihen 👑
1- Të gjitha taksat
2- 10kg cante dore
3- Biletë vetëm vajtje për data të caktuara gjatë muajit Tetor
🎈Ofertat nga Shkupi për muajin Tetor🎈
Ohër ✈ Basel €30
Ohër ✈ London €46
Shkup ✈ Nurnberg €30
Shkup ✈ Munich €30
Shkup ✈ Paris €36
Shkup ✈ Basel €36
Shkup ✈ Venecia €36
Shkup ✈ Brussels €36
Shkup ✈ Berlin €46
Shkup ✈ Oslo €41
Shkup ✈ Malmo €41
Shkup ✈ Bergamo €41
Shkup ✈ Frankfurt €36
Shkup ✈ Dortmund €41
Shkup ✈ Eindhoven €41
Shkup ✈ Bratislava/Vienna €30
Shkup ✈ Friedrichshafen €30
Shkup ✈ Cologne/Bonn €41
Shkup ✈ Hannover €36
Shkup ✈ Hamburg €46
Shkup ✈ Barcelona €36
Shkup ✈ London €46
Shkup ✈ Stockholm €46
Shkup ✈ Goteborg €41
Shkup ✈ Copenhagen €41
👑 Përfshihen 👑
1- Të gjitha taksat
2- 5kg cante dore
3- Biletë vetëm vajtje për data të caktuara gjatë muajit Tetor
🌺 Ofertat nga Prishtina & Podgorica për muajin Tetor 🌺
Prishtinë ✈ Berlin €56
Prishtinë ✈ Basel €66
Prishtinë ✈ Geneve €60
Prishtinë ✈ Paris €75
Podgoricë ✈ Bergamo €30
Podgoricë ✈ Bruksel €45
Podgoricë ✈ London €55
Podgoricë ✈ Memmingen/Munich €30
Podgoricë ✈ Berlin €60
👑 Përfshihen 👑
1- Të gjitha taksat
2- Cante dore
3- Biletë vetëm vajtje për data të caktuara gjatë muajit Tetor

[07/20/16]   Shkup - Paris 52€
Shkup - Basel 85€
Shkup - Munich 64€
Shkup - Venecia 52€
Shkup - Frankfurt 64€
Shkup - London 43€
Shkup - Dortmund 95€
Shkup - Eindhoven 85€
Shkup - Bratislava 75€
Shkup - Berlin 74€
Shkup - Bruksel 116€
Shkup - Bergamo 64€
Shkup - Cologne 84€
Shkup - Nuremberg 74€
Shkup - Friedrichshafen 74€
📢Të përfshira keni:
1- Të gjitha taksat aeroportuale
2- 5 kg cante dore
3- Bileta vetëm për vajtje për data të caktuara për muajin Korrik
-------------------------------------------------------
🌹Perfitoni nga Ofertat me nisje nga Tirana.
👉Bejini Share per te informuar miqte tuaj.
Tirane - Paris 81€
Tirane - Bruksel 70€
Tirane - Athine 95€
Tirane - Verona 88€
Tirane - Stuttgart 110€
Tirane - Berlin 132€
Tirane - Amsterdam 125€
Tirane - Dusseldorf 142€
Tirane - London 119€
Tirane - Koln 140€
➡ Të Përfshira :
1- Të gjitha taksat aeroportuale
2- Bagazhe sipas kompanive
3- Bilete vetëm vajtje per data te caktuara te muajit Korrik
-------------------------------------------------------
💖Super Oferta momentale me nisje nga Prishtina gjatë muaj Korrik
👉Bejini Share per te informuar miqte tuaj.
Prishtinë - Zurich 69€
Prishtinë - Cologne 70
Prishtinë - Berlin 99€
Prishtinë - Geneva 109€
Prishtinë - Verona 99€ 70€
Prishtinë - Verona 99€
Prishtinë - Munich 99€
Prishtinë - London 110€
Prishtinë - Malmo 120€
Prishtinë - Dusseldorf 90€

[07/06/16]   Tiranë ✈ Bari €60
Tiranë ✈ Pescara €70 (gusht)
Tiranë ✈ Piza €90
Tiranë ✈ Bergamo €100 (korrik)
Tiranë ✈ Firenze €80 (korrik)
Tiranë ✈ Ancona €80
Tiranë ✈ Rimini €80 (korrik)
Tiranë ✈ Perugia €80
Tiranë ✈ Trieste €80 (korrik)
Përfshihen :
a- bileta vajtje
b- të gjitha taxat
c- 10kg cantë dore
⚠ Oferta është e limituar dhe vlen për data të caktuara !!!
----------------------------------------
Tirane - Paris/Orly ✈ €70
Tirane - Stuttgart ✈ €70
●Ofertat vlejnë për nisje në data të caktuara gjatë muajit Korrik
________________________
Super Oferta Nga Shkupi prej €10 per #KORRIKUN
Shkup ✈ Friedrichshafen €10
Oher ✈ Basel €30
Oher ✈ London €35
Shkup ✈ Paris €35
Shkup ✈ Malmo €50
Shkup ✈ Stockholm €40
Shkup ✈ Goteborg €45
Shkup ✈ Nurnberg €40
Shkup ✈ London €40
Shkup ✈ Basel €35
Shkup ✈ Bruksel €45
Shkup ✈ Koln/Bonn €45
Shkup ✈ Eindhoven €50
Shkup ✈ Copenhagen €45
Shkup ✈ Frankfurt €40
Shkup ✈ Dortmund €50
Shkup ✈ Hamburg €65
Shkup ✈ Munich (Memmingen) €45
Shkup ✈ Oslo €65
Shkup ✈ Berlin €45
Shkup ✈ Bergamo €50
Shkup ✈ Venecia €35
Shkup ✈ Bratislava/Vienna €45
Shkup ✈ Barcelone €85
●Ofertat vlejnë për nisje në data të caktuara gjatë muajit Korrik.
________________________
Ofertat e Prishtines per KORRIKUN
Prishtinë ✨ Basel €50
Prishtinë ✨ Hannover €70
Prishtinë ✨ Dusseldorf €55
Prishtinë ✨ Koln/Bonn €50
Prishtinë ✨ Dortmund €70
Prishtinë ✨ Berlin €60
Prishtinë ✨ Geneva €60
Prishtinë ✨ Zurich €52
Prishtinë ✨ Stuttgart €60
Prishtinë ✨ Hamburg €90
Prishtinë ✨ Munchen €70
Prishtinë ✨ Malmo €70

[06/29/16]   Super Oferta Per Muajin Korrik Ne Turqi!
1. Side Royal Paradise Hotel 4* All Inclusive € 313
☀2. Seher Sun Beach 4* All Inclusive € 336☀
3. Concordia Celes 5* Ultra All Inclusive € 345
4. Club Hotel Sera 5* Ultra All Inclusive € 375
✨5. Lumos Deluxe Resort & Spa 5* Ultra All Inclusive € 390✨
6. Sea World 5* Ultra All Inclusive € 401
7. Quattro Beach 5* Ultra All Inclusive € 425
8. Wind Of Lara 5* Ultra All Inclusive € 460
9. Sherwood Breezes Resort 5* Ultra All Inclusive €552
10. Delphin Deluxe 5* Ultra All Inclusive € 659
Si dhe shume te tjera!
Perfshihen:
-Udhetimi vajtje ardhje me avion.
-Transferta nga aeroporti ne hotel dhe anasjelltas
-Mengjesi, dreka, darka, snacks, dhe pijet gjate gjithe dites
-Siguracionin e udhetimit falas :)
-Qendrimi per 6 Dite te Plota! Nisesh ne 04:00 diten e pare dhe kthehesh ne 23:59 diten e fundit.

[06/29/16]   OFERTAT janë të vlefshme vetëm për muajin KORRIK

Tiranë ✈ Bergamo
€59 vajtje ose €93 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Piza
€59 vajtje ose €93 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Firenze
€59 vajtje ose €105 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Ancona
€59 vajtje ose €72 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Rimini
€59 vajtje ose €93 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Bari
€59 vajtje ose €91 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Perugia
€59 vajtje ose €93 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Pescara
€61 vajtje ose €107 vajtje - ardhje

Tiranë ✈ Trieste
€61 vajtje ose €120 vajtje - ardhjeNë cmim përfshihet:
a- bileta vajtje ose vajtje ardhje
b- të gjitha taxat
c- 6kg cantë dore

Oferta është e limituar dhe vlen për data të caktuara!

[06/29/16]   oferta te minutes se fundit ! Prishtinë - Basel 50€
Prishtinë - Hannover 55€
Prishtinë - Dusseldorf 55€
Prishtinë - Berlin 55€
Prishtinë - Geneva 55€
Prishtinë - Zurich 66€
Prishtinë - Dortmund 70€
Prishtinë - Stuttgart 70€
Prishtinë - Gothenburg 75€
Prishtinë - Munchen 90€
Prishtinë - Malmo 90€

[06/29/16]   Perfitoni nga oferta momentale me nisje nga Shkupi gjate muajit korrik
Shkup Friendeschafen 10.99€
Shkup Paris 35.99€
Shkup Malmo 35.99€
Shkup Gothenburg 35.99€
Shkup London 35.99€
Shkup Basel 35.99€
Shkup Bruksel 35.99€
Shkup Eindhoven 51.99€
Shkup Copenhagen 35.99€
Shkup Frankfurt 35.99€
Shkup Berlin 41.99€
Shkup Bergamo 46.99€
Shkup Bratislava 35.99€
Shkup Stockholm 41.99€
Shkup Nuremberg 41.99€
Shkup Cologne 41.99€
Shkup Munich (Memingen) 46.99 €
Shkup Dortmund 51.99€
Shkup Oslo 46.99€
Shkup Hamburg 51.99€
Shkup Barcelone 64.99€
Oher Basel 31.99€
Oher London 35.99€

[04/06/16]   PRISHTINË - STUTTGART 95 €
PRISHTINË - DUSSELDORF 119 €
PRISHTINË - MUNCHEN 95 €
PRISHTINË - BASEL 119 Chf
STUTTGART - PRISHTINË 06.04.2016 59€
STUTTGART - PRISHTINË 09.04.2016 79€
DUSSELDORF - PRISHTINË 06.04.2016 59€
DUSSELDORF - PRISHTINË 09.04.2016. 69€
DUSSELDORF - PRISHTINË 10.04.2016. 59€

[04/05/16]   🎾 Tirane ✈ Paris Orly - 58 € (Prill, Maj)
🎾 Tirane ✈ Rome - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Ancona - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Bologna - 79.50 € (Maj)
➡Beheni SHARE dhe informoni miqte tuaj⬅
🎾 Tirane ✈ Bergamo - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Perugia - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Pisa - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Venezia - 79.50 € (Maj)
➡KUJTESE: Cmimet i referohen datave te caktuara⬅
🎾 Tirane ✈ Verona - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Malpensa - 79.50 € (Maj)
🎾 Tirane ✈ Genova - 89.50 € (Maj)
💢 Ne bilete perfshihen:
✅ Bileta vetem vajtje
✅ 10 kg cante dore
✅ Taksat aeroportuale
_____________________________________________________
✈✈✈Oferta fluturimesh drejt Europes me nisje nga Tirana muaj Prill - Maj✈✈✈
⭐️ Tirane ✈ Stamboll - 58 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Ancara - 72 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Antalia - 77 € (Prill, Maj)
➡KUJTESE: Cmimet i referohen datave te caktuara dhe jo te gjithe muajt⬅
⭐️ Tirane ✈ Bukuresht - 119 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Basel Mulhouse - 120 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Cologne - 120 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Dusseldorf - 120 € (Prill, Maj)
⭐️ Tirane ✈ Copenhagen - 120 € (Prill, Maj)
💢 Ne bilete perfshihen:
✅ Bileta vetem vajtje
✅ 8 kg cante dore
✅ Taksat aeroportuale
_____________________________________________________
✈➡️✈➡️✈Fluturime nga Italia drejt Shqiperise - Mars - Prill✈⬅️✈⬅️✈
➡Oferta fluturimesh per grupmoshen 12 - 25 vjeç⬅
🎾 Bari ✈ Tirane - 72 €
🎾 Ancona ✈ Tirane - 80 €
🎾 Perugia ✈ Tirane - 80 €
➡KUJTESE: Cmimet i referohen datave te caktuara dhe jo te gjithe muajt⬅
🎾 Genova ✈ Tirane - 83 €
🎾 Torino ✈ Tirane - 83 €
🎾 Pisa ✈ Tirane - 83 €
🎾 Bologna ✈ Tirane - 84 €
🎾 Venezia ✈ Tirane - 88 €
➡Beheni SHARE dhe informoni miqte tuaj⬅
🎾 Perscara ✈ Tirane - 88 €
🎾 Milano ✈ Tirane - 92 €
🎾 Rome ✈ Tirane - 99 €
🎾 Ne bilete perfshihen:
✅ Bilete vetem vatje
✅ 23 kg bagazhe + 8kg bagazhe dore
✅ Taksat aeroportuale
_____________________________________________________
✈➡✈➡✈Oferta fluturimesh per muajn Prill - Maj me nisje nga Shkupi✈➡✈➡✈
〽 Shkup ✈ Copenhagen - 28 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Oslo - 32 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Bratislava - 32 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Malmo - 32 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Nuremberg - 37 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Venezia Treviso - 37 € (Maj)
➡ Beheni SHARE dhe informoni miqte tuaj⬅
〽 Shkup ✈ Dortmund - 37 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Bergamo - 42 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Berlin Schoenefeld - 43 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Paris - 45 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Gothenburg - 45 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Memmingen (Munich West) - 45 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Basel Mulhouse - 55 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Hamburg Airport - 55 € (Maj)
〽️ Shkup ✈️ Cologne Bonn - 55 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Bruksel - 55 € (Maj)
➡KUJTESE: Cmimet i referohen datave te caktuara⬅
〽 Shkup ✈ Friedrichshafen - 55 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Barcelone - 57 € (Maj)
〽️ Shkup ✈️ Eindhoven - 57 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Londer Luton - 59 € (Maj)
〽️ Shkup ✈ Stockholm - 65 € (Maj)
〽 Shkup ✈ Frankfurt Hahn - 65 € (Maj)
💢 Ne bilete perfshihen:
✅ Bileta vetem vajtje
✅ 5 kg cante dore
✅ Taksat aeroportuale

Novo Travel & Tours

[01/29/15]   Super Oferta - Italia vetem 119 euro Vajtje - Ardhje
Tirane-Pisa-Tirane 119 eur (5 Shkurt - 30 Prill)
Tirane-Genova-Tirane 119 eur (9 Shkurt - 30 Prill)
Tirane- Milano-Tirane 119 eur (2 Mars -30 Prill)
Tirane- Venecia-Tirane 119 eur (10 Shkurt - 30 Prill)
Tirane - Bolonja - Tirane 119 eur (13 Shkurt - 30 Prill)
Tirane- Rome- Tirane 119 eur (5 Shkurt -30 Prill)
Tirane - Bari - Tirane 119 eur (15 Shkurt - 30Prill)
Tirane-Torino-Tirane 119 eur (23 shkurt - 30 Prill)
Fluturime direkte Vajtje - Ardhje dhe Anasjelltas + 23 Kg Bagazhe

[01/29/15]   Cel: 0695729631
Nr Tel:034210106
Email:[email protected]

[01/29/15]   novo travel tours levan
rruga fier levan km 2
cel:0698888043

[01/29/15]   novo travel tours vlore
rruga anita bitri lagja 28 nentori
cel:0697997336

[01/29/15]   Oferte per te gjitha destinacionet e ITALISE vajtje-ardhje 110 euro
Nxitoni te prenotoni !!!

Shën Valentini në Korfuz, 3 Ditë €89, Nisja më 13 Shkurt.
Vizitohet: Korfuz
Fjetje 2 netë Hotel 3* në Korfuz.
Udhëtimi me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Fieri?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Ramiz Aranitazi
Fieri
9301
Other Travel Agencies in Fieri (show all)
Albtours D Fier Albtours D Fier
SHESHI NENE TEREZA
Fieri, 9301

Tek kjo faqe do te gjeni ofertat me te fundit dhe me te mira te biletave te tragetit dhe avionit si dhe ofertat me te fundit per paketat turistike.

Angel Travel & Tours - Fier Angel Travel & Tours - Fier
L.29 Nentori, RR.Dervish Hekali Prane BAR Acuarium.
Fieri, 9301

Angel Travel ofron udhetime & guida turistike brenda dhe jasht vendit, bileta avioni, trageti, automjete me qera, siguracine te shendetit ne udhetim.

Likometaj Travel Likometaj Travel
Rruga Jakov Xoxa
Fieri, 9301

Bileta Autobusi; Avioni; Trageti; Paketa Turistike, dhe Sherbimi me i ri Vlore - Fier -Rinas Aeroport 7 orare ne dite me Minibusa.

Servis FLORI Servis FLORI
Suk Fier
Fieri, 123456789

Agimi Travel Agimi Travel
Fieri, +355

Agjensi Udhetimesh , transport nderkombetar udhetaresh