Lola&Gysi Travel

Prespa e Madhe - Ishulli Mali Gradit - Tushemisht - Pogradec

👉Dt: 5 Gusht ( udhëtim ditor)
Cmimi 2 000 Lek/ personi.

Në paketën turistike përfshihen:
-Transporti vajtje-ardhje me minibus.
-Guida.

VERE NE RIVIEREN E MALIT TE ZI.
Ulqin - Budva - Kotor – Sunset Beach – Ploce Beach - Jazz Beach - Valdanos - Velika Plaza.

Datat e nisjeve muaji Korrik
😎 Data 21 - 22 Korrik ( 2 dite 45 euro)
😎 Data 20 – 22 Korrik. (3 dite 75 euro/person)

😎 Data 27 – 29 Korrik (3 dite 75 €/person)
😎Data 28 – 29 Korrik (2 dite 45 euro/person).
---------------------------------------------------
3 net 4 dite (4 Plazhe 130 €/person)
Sun Set Beach – Ploce Beach – Valdanos – Jazz Beach

😎 Data 19 – 22 Korrik,
😎Data 26 – 29 Korrik (4 dite 130 euro/person).
---------------------------------------------------

Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje – ardhje
- Akomodimi ne hotel me 3 yje ne qytetin e Ulqinit.
- Mengjeset
- Darkat
- Guida

😎 Date 15 korrik (udhetim ditor)
Cmimi 15 euro/person
STRUGE - OHER - SHEN NAUM - DRILON

Paketa turistike perfshin
Transporti vajtje - ardhje
------------------------------------------------------------------
😎 Datat 14 - 15 Korrik, (1 nate 2 dite) Cmimi i paketes 50 euro/person
LIQENI MATKA & VIZITË NË SHKUP, STRUGE, OHER

Ne cmim perfshihen:
– Transporti komod vajtje - ardhje
– Akomodimi tek Scardus Resort Mountain hotel me 4 yje luks
– Mengjesi.
– Darka
– Sauna
– Pishina

Cmimi per femijet:
0 - 5 vjec falas
5 -12 vjec 50 % te pageses
mbi 12 vjec pagese te plote

Informacion:

➡ Liqeni i Matkës

Matka është një nga peisazhet më të njohura dhe më madhështore në Maqedoni. Gjendet vetëm 15 kilometra larg qytetit kryesor dhe është vendi më i preferuar për kalimin e fundjavave. Ajo është një kanion i lumit Treska i cili karakterizohet me formë specifike, shumëllojshmëri të reliefit, shpate të pjerëta dhe masive shkëmbore vertikale.
Matka gjithmonë ka tërhequr një numër të madh dashamirës dhe hulumtues të natyrës, për faktin se ajo është një rezervë natyrore të kafshëve të ralla (siç janë shqiponjat kokëbardha dhe pesëmbëdhjetë llojet e fluturave që jetojnë vetëm në këtë teren) dhe të bimëve endemike dhe bimëve mjekësore. Parku Speleologjik është një nga parqet më magjepsës në Evropë. Në këtë mjedis gjenden dhjetëra shpella me gjatësi prej 20 dhe deri 176 metra

➡ Shpella Vrelo

Më e shquar prej tyre është shpella nëtokësore Vrelo, në brendësinë e së cilës gjenden dy liqene dhe është e pasur me stalaktite. Dominon stalaktiti i madh në formën e koneve, i cili grumbullohet 2700 vjet. Me 212 metra thellësi, tani Vrelo është shpella më e thellë nënujore në Ballkan, dhe e dyta në Evropë. Thellësia akoma nuk është plotësisht e zbuluar dhe është subjekt i hulumtimeve të mëtejshme.
Dashamirësit e sporteve ekstreme kanë mundësinë për të shijuar ngjitjen sportive dhe alpinizmin, ose sportin me kajak në ujërat e egra. Pikërisht këtu, në lumin Treska u mbajt Kampionati Botëror në kajak në ujëra të egra në vitin 1975. Të gjithë, pa përjashtim, mund të kënaqen në shëtitjen me varkë në liqenin më të vjetër artificial në Maqedoni, ndërsa në afërsi të tij ka 4 kisha dhe manastire. Në Matkë ndërthuren dhe lidhen një numër i madh rrugësh, kështu që është shumë e lehtë të vini tek destinacioni i dëshiruar.

Date 8 korrik (udhetim ditor)
Cmimi 15 euro/p
STRUGE - OHER - SHEN NAUM - DRILON

Paketa turistike perfshin
😎 Transporti vajtje - ardhje

VERE NE MALIN E ZI
3 net 4 dite (4 Plazhe 130 €/person)
Sun Set Beach – Ploce Beach – Valdanos – Jazz Beach

😎 Data 12 – 15 Korrik
😎 Data 19 – 22 Korrik,
😎 Data 26 – 29 Korrik

Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje – ardhje
- Akomodimi ne hotel me 3 yje ne qytet te Ulqinit.
- Mengjeset
- Darkat
- Guida.

Date 1 korrik (udhetim ditor) Cmimi 15 euro/p
STRUGE - OHER - SHEN NAUM - DRILON

Paketa turistike perfshin
😎 Transporti vajtje - ardhje
😎 Guida

VERE NE RIVIEREN E MALIT TE ZI. SUPER WEEKENDI

Ulqin - Budva - Kotor – Sunset Beach – Ploce Beach - Valdanos
😎 Data 1 Korrik ( udhetim ditor). 15 euro/person
😎 Data 30 Qershor - 1 Korrik ( 2 dite 39 euro/person).
😎 Data: 29 Qershor - 1 Korrik ( 3 Dite 65 €/person)

Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje – ardhje
- Akomodimi ne hotel me 3 yje ne qytet te Ulqinit.
- Mengjeset
- Darkat
- Guida.

Medjugore - Mostar, Cmimi 60€, 2 Dite.
Nisje 23 Qershor
Ne cmim Perfshihen:
➡Transporti sipas pogramit me vajtje – ardhje dhe te gjitha shetitjet
➡Akomodimi per 1 nate ne hotel 3* ne Medjugore
➡Mengjesi dhe Darka ne restorantin e hotelit➡Pije alkolike dhe jo-alkolike gjate konsumimit te darkes
➡Shoqerues shqiptar gjate gjithe turit.

VERE NE RIVIEREN E MALIT TE ZI.

Ulqin - Budva - Kotor – Sunset Beach – Ploce Beach - Valdanos
😎 Date 23 - 24 Qershor (1 nate 2 dite) 39 euro/person
---------------------------------------------------
2 net 3 dite (3 Plazhe 65 €/person).
😎 Data: 22 - 24 Qershor
😎 Data: 29 Qershor - 1 Korrik (3 Dite 65 €/person)

Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje – ardhje
- Akomodimi ne hotel me 3 yje ne qytet te Ulqinit (afer me plazhin).
- Mengjeset
- Darkat
- Guida.

Fundjave ne Valbone, 16 Qershor!
Udhetim me traget.
2 Dite! Cmimi 8500lek/personi
Ne cmim perfshihen
• Transporti: Tirane – Valbone – Prizren – Tirane
• Bileta e tragetit Koman – Fierze
• Akomodimi ne hotel Fusha e Gjes
• Dreka & Darka e dites se pare me gatime tradicionale te Valbones
• Mengjes fshati diten e dyte ne Valbone.

Liqeni Matka, 16 Qershor! 2 Dite! Cmimi 59 €/personi.
Ne cmim përfshihen:
• Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz luksoz.
• Akomodimin ne Hotel 3 Yje ne Shkup per 1 nate.
• Mengjesi i dites se dyte.
• Darka e dites se pare (pijet jo-alkolike te perfshira ne menu).
• Shoqerues shqiptare ne vendet qe do te vizitojme.

PLAZH NE MALIN E ZI. SUNSET BEACH DHE JAZZ BEACH BUDVA
⛵ Date 9 - 10 Qershor, 16 - 17 Qershor
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
(1 nate 2 dite) cmimi 39 euro/person.
-----------------------------------------------------------------------
⛵ Date 8 - 10 Qershor. 15 - 17 Qershor.
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
( 2 nete 3 dite) cmimi 60 euro/person.
----------------------------------------------------------------------
Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi / Mengjeset
- Darka / Darkat
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit (ekstra).
-------------------------------------------------------------------
VIZITOHET
1. Kalaja e Bajshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro) (opsionale).
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.

PLAZH NE MALIN E ZI ( 3 net 4 dite ) Cmimi 99 euro/person
⛵ Date 14 - 17 Qershor, 21 - 24 Qershor, 28 Qershor - 1 Korrik ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
-----------------------------------------------------------------------
PLAZH NE MALIN E ZI ( 2 net 3 dite ) Cmimi 65 euro/person
⛵ Date 15 - 17 Qershor. 22 - 24 Qershor. 29 Qershor - 1 Korrik ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
( 2 nete 3 dite) cmimi 65 euro/person.
----------------------------------------------------------------------
Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi / Mengjeset
- Darka / Darkat
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit (ekstra).
-------------------------------------------------------------------
PLAZH ne Sunset Beach, Jazz Beach, Valdanos Beach, Plazha e Madhe.

VIZITOHET
1. Kalaja e Bajshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro) (opsionale).
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegro.

WEEKEND VERE NE MALIN E ZI.
⛵ Date 2 - 3 Qershor. 9 - 10 Qershor.
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
(1 nate 2 dite) cmimi 39 euro/person.
-----------------------------------------------------------------------
Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi
- Darka
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit (ekstra).
-------------------------------------------------------------------
VIZITOHET
1. Kalaja e Bajshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro) (opsionale).
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.

⛵🌺 Date 26 - 27 Maj, 2 - 3 Qershor
Super udhetimi.
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
(1 nate 2 dite) cmimi 39 euro/person.

Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi
- Darka
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit.
-------------------------------------------------------------------
VIZITOHET
1. Kalaja e Bajshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro)
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.

PLAZH NE LEFKADA.
3 NET / 4 DITE CMIMI 125 euro/person
Nisjet date 7. 14. 21. 28 Qershor
---------------------------------------------------------
4 NET / 5 DITE CMIMI 145 euro/person
Nisjet date 6, 13, 20, 27 Qershor

Paketa turistike perfshin
- Transportin vajtje ardhje
- Akomodimi tek hotel Pegasos
- Mengjeset
- Darkat
- Guida

[05/10/18]   ⛵🌺 Date 19 - 20 Maj, 26 - 27 Maj super udhetimi.
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
(1 nate 2 dite) cmimi 39 euro/person.
(per grupe cmim oferte).

Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi
- Darka
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit.
P.S Per grupe cmim oferte.
-------------------------------------------------------------------
VIZITOHET
1. Kalaja e Bajshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro)
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.

PLAZH NE LEFKADA.
3 NET / 4 DITE CMIMI 125 euro/person
Nisjet date 7. 14. 21. 28 Qershor
---------------------------------------------------------
4 NET / 5 DITE CMIMI 145 euro/person
Nisjet date 3. 10. 17. 24 Qershor

Paketa turistike perfshin
- Transportin vajtje ardhje
- Akomodimi tek hotel Pegasos
- Mengjeset
- Darkat
- Guida

Pranvere ne Medjugorje..
Date 19 - 20 Maj (1 nate 2 dite).
Cmimi 59 euro per person.

Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje - ardhje
- Akomodimi ne Hotel me 3 yje
- Mengjesi
- Darke..
- Shoqerues nga agjensia.

Date 1 - 3 Qershor (2 net 3 dite)
UJVARA E EDESSA - SELANIK
Cmimi i paketes turistike 79 euro/person

Paketa turistike perfshin:

- Transporti vajtje - ardhje
- Akomodimi ne Hotel i kategorise me 3 yje
- Mengjeset e perfshira
- Guida ne pikat me te bukura turistike

Pikat turistike qe vizitohen:
Sheshi Aristotelus, Kisha e Shen Dhimitrit, Harku i GALERIOS, Zona Tsimiski, Kulla e Bardhe.

[05/03/18]   METEORA 5-6 maj - VENDET E FUNDITPaketat45€ (vetem me mengjes)
50€ (mengjes + darke)
Ne cmim perfshihen:
✔ Udhëtimi vajtje – ardhje dhe te gjjitha shetitjet sipas programit
✔ Akomodimi në hotel 3Yje ne qender te qyteti te Kallabakes (Meteora)
✔ Mëngjesi ne restorantin e hotelit
✔ Darka ne restorantin e hotelit (personat qe zgjedhin paketen me darke 55€)
✔ Shëtitjet në Janine dhe Meteora (sipas programit).
✔ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.

RIVIERA E MALIT TE ZI
😎⛵ Date 6 Maj (udhetim ditor) Cmimi 1.800 lek/person
TIVAR – SHEN STEFAN – BUDVA – KOTOR - PLAZHI I SHEIKEVE.

VIZITOHET
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro)
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.
------------------------------------------------------------
Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje - ardhje me minibuz komod.
- Guida

#METEORA - Per nje Fundjave Ndryshe.
Udhetimi realizohet me 5-6 maj & 12-13 maj 2 Dite Udhetim.
⬇⬇ Paketa ⬇⬇
Hotel Kaikis 3 yje - Cmimi 49€ (vetem me mengjes)
Hotel Kaikis 3 yje - Cmimi 55€ (mengjes + darke).
Ne Cmimin Përfshihen
Udhëtimi vajtje – ardhje dhe te gjjitha shetitjet sipas programit
Akomodimi në hotel 3Yje ne qender te qyteti te Kallabakes (Meteora)
Mëngjesi ne restorantin e hotelit
Darka ne restorantin e hotelit (per personat qe zgjedhin paketen €55 me darken e perfshire)
Shëtitjet në Janine, liqenin Pamvotis, Meteora dhe Kostur (sipas programit).
Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrim.

Fundjave ne Valbone 28-29 prill.
Udhetim me traget: 8200lek/personi
Ne cmim perfshihen
• Transporti: Tirane – Valbone – Prizren – Tirane
• Bileta e tragetit Koman – Fierze
• Akomodimi 1 nate ne hotel Fusha e Gjes (cdo dhome me banjo personale)
• Darka e dites se pare me gatime tradicionale te Valbones
• Mengjes fshati diten e dyte ne Valbone dhe Dreka diten e dyte ne Valbone

[04/18/18]   RIVIERA E MALIT TE ZI
😎⛵ Date 22 prill (udhetim ditor) Cmimi 1.800 lek/person
TIVAR – SHEN STEFAN – BUDVA – KOTOR - PLAZHI I SHEIKEVE.

VIZITOHET
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro)
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.
-----------------------------------------------------------------
Paketa turistike perfshin:
- Transportin vajtje - ardhje me minibuz komod.
- Guida

[04/14/18]   ⛵🌺 Date 21 - 22 prill.
ULQIN - TIVAR - SHEN STEFAN - BUDVA - KOTOR - PORTOMONTENEGRO.
(1 nate 2 dite) cmimi 39 euro/person.
(per grupe cmim oferte).

Paketa turistike perfshin:
- Transporti vajtje – ardhje me minibus komod
- Akomodimi ne Hotel me 4 yje.Prego Lux
- Mengjesi
- Darka
- Guida ne atraksionet me te bukura turistike te udhetimit.
- Mbremja me muzike
Shetitja me nendetese 5 euro/person ne Gjirin e Kotorit.
P.S Per grupe cmim oferte.
-------------------------------------------------------------------
VIZITOHET
1. Kalaja e Balshajve Ulqin dhe Pedonalja e qytetit
1. Pallati mbreteror I Kral Nikolles (Hyrja 1 euro)
2. Katedralja e Shen Jovan Vladimirut
Nisemi drejt Shen Stefanit per nje foto artistike nga Ballkoni i Restorant Adrenovic.
Me pas ne Budva ndalese 1 ore tek Qyteti i Vjeter i Budves.
Nisja drejt Kotorit
a. Lundrim me nendetese tek Gjiri I Kotorit
b. Vizite tek Qyteti i Vjeter i Kotorit
c. Vizite tek Qendra Tregetare Kamelia
Me pas nisemi drejt Porto Montenegros Portit te Sheikeve.
-------------------------------------------------------------

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrësi?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Address


L18. RR BLERIMI
Durrësi
Other Travel Agencies in Durrësi (show all)
Trans Ballkan Trans Ballkan
Stacioni I Trenit
Durrësi

Travel Agency http://www.transballkan.tk/

Cuardi-Travel Cuardi-Travel
Iljaz Reka
Durrësi, 2000

AGJENSI UDHETIME Bileta trageti,avioni,autobuzi. Nisje te perditshme trageti Durres-Bari dhe anasjelltas

M&B Travel M&B Travel
Lagja 4 Rruga Iliaz Reka Nr 2.
Durrësi, 2001

Nisja nga Durresi, cdo te Merkure dhe te shtune per Ventimiglia. Dhe cdo te Diele nisja per Rome nga stacioni i trenit.ora 18; Nisja nga italia cdo te Merkure nga Roma. Dhe cdo te Enjte dhe te Diele nga Ventimiglia.ora 23,30

ITC Albania ITC Albania
Bulevardi Zogu I
Durrësi, 03101

International Travel Consulting - Albania

RELAX Travel RELAX Travel
Lagjia Nr.17 Rruga "Adria" Durres, Albania
Durrësi

Bileta Avioni , Trageti , Autobuzi SIGURACIONE - ASIG PUSHIME ME CHARTER , CROCIERE ; PROGRAME KULTURORE ; BILETA SPORTI

Agjensi Udhetimesh Ideal Travel & Tours Agjensi Udhetimesh Ideal Travel & Tours
Lagja 4 Staconi I Trenit Durres
Durrësi, 2000

ME NE UDHETIMI ESHTE IDEAL! WITH TRAVEL IS IDEAL!

Hera Travel Hera Travel
L.3 RR. Egnatia., Durres Albania
Durrësi

Ferry tickets , plane tickets , Bus tickets for :" Italy , Germany , Greece" . Tour packages , all types of insurance , hotel reservations .

As Hotel As Hotel
Prane Shkembit Te Kavajes
Durrësi, ALBANIA

Miresevini ne Hotelin tone. Ketu do te gjeni komoditetin dhe qetesine e deshiruar. Ju mirepresim.

Ged Agency Ged Agency
Rr. ''Taulantia'', L.1,Tek Hyrja E Portit, Ish-Interklubi
Durrësi, 2000

Agjensi Biletash trageti, Durres-Bari-Ancona-Brindisi,bileta avioni per te gjithe destinacionet, bileta autobuzi per ne Itali, siguracione shendeti ne udhetim,TPL,K.Jeshil

Blue Diamond Agency Blue Diamond Agency
Durrësi, 2001

Albanian Model Agency

Albtours D Durres Albtours D Durres
Bulevardi Dyrrah
Durrësi, 2001

Paketa per Pushime , Rezervime Hoteli , Bileta udhetime me Avion dhe Traget.

RELIDA TRAVEL RELIDA TRAVEL
L 12 Rr" Deshmoret" Prane Pallatit Te Sportit
Durrësi

Mund te udhetosh ne te gjithe boten, me cmimet me te lira se kudo.