Agjensi KEESI

/

Arome Festash

Photos from Agjensi KEESI's post

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI's cover photo

FOTOT E ZYRES

FOTOT E ZYRES

FOTOT E ZYRES

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

INSIG sh.a

Katër apartamente u shkrumbuan brenda 48 orëve në Tiranë, Durres, Fier dhe Elbasan, nga rrjedhja e gazit, nga nje batanije elektrike dhe nga nje shkendije korenti. Sigurimi i banesës është domosdoshmeri dhe ne në INSIG, ju ofrojmë paketat e mbulimet më të mira, me kostot më të favorshme. Për shuma të papërfillshme, duke filluar nga 35 Euro në vit, ju mund të siguroni në INSIG pronën tuaj apo apartamentin, duke mos i lënë në mëshirë të fatit dhe ngjarjeve që ndodhin kur as nuk i mendoni.
#INSIG #Siguri #Zjarr #Banese #Apartament #Fatkeqesi #Korent #Gaz
#I_Madh_dhe_i_Sigurt

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

Albanians

INSIG sh.a

Fundjava sapo kaloi dhe shumë shpejt afrohet tjetra e po ashtu, pushimet verore. Ju që keni vendosur të udhëtoni jashtë, por edhe të tjerët që e kanë të detyeshëm për çështje të ndryshme, mos harroni të ndaloni më parë në INSIG. Shëndeti në Udhëtim nuk është vetëm një policë e detyrueshme, por është sigurimi që i bëni vetes, për çdo rast të papritur shëndetësor që mund t’ju ndodhë jashtë territorit të Shqipërisë. Sepse, ju dëmtoheni, ne paguajmë! Në këtë mënyrë, rrezikun financiar e transferoni në INSIG!
#INSIG #Shëndët #Udhëtim #Pushime #Rrezik #Risk #Shqipëri
#I_Madh_dhe_i_Sigurt

INSIG sh.a

Nëse po përgatiteni të udhëtoni jashtë Shqipërisë për pushime apo biznes, me automjetin tuaj, krahas valixhes dhe pasaportës, ju duhen domosdoshmërisht dhe dy “dokumente” të tjera: Sigurimi i automjetit për jashtë territorit të vendit, KARTONI JESHIL dhe SHËNDETI NË UDHËTIM. Ejani në INSIG për të marrë ofertat më të mira verore dhe në raste aksidenti apo probleme akute shëndetësore, kostot financiare i mbulojmë NE! Sepse ju dëmtoheni, ne paguajmë!
#INSIG #KartonJeshil #ShëndetNëUdhëtim #Siguri #Udhëtim #Aksident #ProblemShëndetësor #Pushime #Biznes
#I_MADH_DHE_I_SIGURT

INSIG sh.a

Temperaturat janë rritur ndjeshëm dhe rreziku nga zjarret është më evident. Ngarkesat në rrjetet elektrike për shkak të mbingarkesave nga kondicionerët, luhatjet e mundshme, por edhe rastet e ditëve të fundit të tërmeteve, e bëjnë riskun më të lartë.
Përtej masave që mund të ndërmerrni për zjarrin e mundshëm, fatkeqësitë tjera natyrore janë të pandalshme nga njeriu. Por, që të paktën, të mos keni kosto financiare në raste ngjarjesh, siguroni banesën apo pronën tuaj, biznesin etj, në INSIG. Sepse ju dëmtoheni, ne paguajmë!
#INSIG #Siguri #Zjarr #Tërmet #Fatkeqësi #Temperatura #Luhatje #Kondicioner #Banesë #Shtëpi #Pronë #Biznes #KostoFinancare #Risk
#I_MADH_DHE_I_SIGURT

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI's cover photo

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

Agjensi KEESI's cover photo

Agjensi KEESI's cover photo

Udhetoni komod nga ITALIA Ne GREQI e anasjelltas nepermjet agjensi KEESI

TUR I LEZETSHEM ,,MILANO-FIRENZE-PISA

Ja vlen Barra Qrane

Nice Travel Agency

Anijet qe do te operojne per sezonin e Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri!

Adria Ferris / GNV - AF Francesca, AF Marina
Ventouris Ferries - FB Bari, Rigel 2, Rigel 3

[11/01/17]   SUPER OFERTA AGJENSI KEESI: Na vizitoni shpesh, pasi lista me poshte ndryshon sipas ofertave qe kemi ne muaj te caktuar!

Super Oferta per fluturime e TRAGETE #NENTOR–#DHJETOR❗️
❌Data te caktuara & vende te limituara / 0696592955-0695218764 ❌
Tirane ⏩ Milano €63
Tirane ⏩ Bergamo €63
Tirane ⏩ Bolonia €63
Tirane ⏩ Ancona €63
Tirane ⏩ Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane ⏩ Pisa €63
Tirane ⏩ Verona €63
Tirane ⏩ Venecia €69
Tirane ⏩ Firence €63
Tirane ⏩ Rome €75
Tirane ⏩ Genova €75
Tirane ⏩ Torino €75
Tirane ⏩ Perugia €75
Tirane ⏩ Rimini €75
Tirane ⏩ Pescara €80
Tirane ⏩ Treviso €85

Tirane ⏩ Budapest €40
Tirane ⏩ Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane ⏩ Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)

❗ Oferta per Festat e Fundvitit ❗
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,23,24,25 Dhjetor – Kthimi 3,5,6,7 Janar)
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,24 Dhjetor – Kthimi 5,7 Janar)
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Podgorice ❄ Milano €20
Podgorice ❄ Stockholm €30
Podgorice ❄ Memmingen/Munich €30
Podgorice ❄ Bruksel €40
Podgorice ❄ Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice ❄ Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

[11/01/17]   SUPER OFERTAT nga AGJENSI KEESI ,Pervec Avioneve edhe TRAGETET jan me oferta te jashtezakonshme , Na vizitoni shpesh, pasi lista me poshte ndryshon sipas ofertave qe ne kemi ne muaj te caktuar!

Super Oferta per fluturime e TRAGETE #NENTOR–#DHJETOR❗️
❌Data te caktuara & vende te limituara 0355 52 237303,-0696592955❌
Tirane ⏩ Milano €63
Tirane ⏩ Bergamo €63
Tirane ⏩ Bolonia €63
Tirane ⏩ Ancona €63
Tirane ⏩ Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane ⏩ Pisa €63
Tirane ⏩ Verona €63
Tirane ⏩ Venecia €69
Tirane ⏩ Firence €63
Tirane ⏩ Rome €75
Tirane ⏩ Genova €75
Tirane ⏩ Torino €75
Tirane ⏩ Perugia €75
Tirane ⏩ Rimini €75
Tirane ⏩ Pescara €80
Tirane ⏩ Treviso €85

Tirane ⏩ Budapest €40
Tirane ⏩ Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane ⏩ Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)

❗ Oferta per Festat e Fundvitit ❗
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,23,24,25 Dhjetor – Kthimi 3,5,6,7 Janar)
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,24 Dhjetor – Kthimi 5,7 Janar)
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Podgorice ❄ Milano €20
Podgorice ❄ Stockholm €30
Podgorice ❄ Memmingen/Munich €30
Podgorice ❄ Bruksel €40
Podgorice ❄ Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice ❄ Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

Savatours

Te Gurali argetimi vjen ne te gjitha format dhe permasat😊
#guralpremier #belek #akuapark

Wizz Air

Budapest, Hungary form €27,49!* ✈

*One way price including taxes, administration and other non-optional charges and small cabin bag (max: 42x32x25cm). Large cabin bags and each piece of checked-in baggage are subject to additional fees. The price applies only to bookings made on wizzair.com, WIZZ mobile app or made by our call centre. Number of seats at indicated prices are limited.

Timeline Photos

E thonme shqip me shku ne Bari me pi kafe haha,,,0696592955

Photos from Agjensi KEESI's post

[10/12/16]   ➡Bëjini Share Postimit dhe përfitoni Siguracionin 15 ditor falas.
Tiranë - Verona 36€
Tiranë - Malpensa 56€
Tiranë - Bergamo 56€
Tiranë - Pisa 56€
Tiranë - Venecia 56€
Tiranë - Ancona 56€
Tiranë - Bologna 56€
Tiranë - Torino 56€
Tiranë - Firence 56€
Tiranë - Genova 66€
Tiranë - Perugia 56€
Tiranë - Treviso 56€
Tiranë - Bari 56€
Tiranë - Rimini 66€
Tiranë - Rome 90€
Kujdes ; Keto oferta jan per muajin nentore vetem vajtje.
💢Te Perfshira :
1- Te gjitha taksat aeroportuale
2- Cant dore 10kg
3- Siguracionin e shendetit ne udhetim falas deri ne 15 dite ne rast se beni share postimin me miqte tuaj.
💎Udhëtime drejt Shkupit duke filluar nga 10.99€💎
Shkup - Friedrichshafen 10.99€
Shkup - Paris 41.99€
Shkup - Stockholm 41.99€
Shkup - London 41.99€
Shkup - Gothenburg 41.99€
Shkup - Basel 41.99€
Shkup - Malmo 41.99€
Shkup - Oslo 41.99€
Shkup - Bruksel 63.99€
Shkup - Keln 51.99€
Shkup - Barcelone 41.99€
Shkup - Nuremberg 35.99€
Shkup - Dortmund 63.99€
Shkup - Kopenhagen 41.99€
Shkup - Eindhoven 74.99€
Shkup - Frankfurt 46.99€
Shkup - Hamburg 46.99€
Shkup - Hannover 35.99€
Shkup - Bratislava 46.99€
Shkup - Berlin 35.99€
Shkup - Munich 30.99€
Shkup - Bergamo 30.99€
Shkup - Venecia 30.99€
🎈Të Përfshira :
1- Cantë dore 10kg.
2- Të gjitha taksat aeroportuale.
3- Biletat janë vetëm vajtje për data të caktuara të muajit nëntore.
Për informacione më të detajuara zgjidhni destinacionin dhe na kontaktoni.
● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank , Credins Bank, Intesa san Paolo Bank
● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram. nr e tel 0696592955 ose 0682032910

🎾 Tirane ✈ Rome - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Ancona - 79.50 (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Verona - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Bergamo - 79.50 € (Shkurt)
➡➡➡Beheni SHARE dhe informoni miqte tuaj⬅⬅⬅
🎾 Tirane ✈ Perugia - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Pisa - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Venezia - 79.50 € (Shkurt)
➡➡➡KUJTESE: Cmimet i referohen datave te caktuara⬅⬅⬅
🎾 Tirane ✈ Bologna - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈ Genova - 79.50 € (Shkurt)
🎾 Tirane ✈️ Malpensa - 79.50 € (Shkurt)
💢 Ne bilete perfshihen:
✅ Bileta vetem vajtje
✅ 10 kg cante dore . Oferta te papame .
Mund te na kontaktoni ne Nr, 0682032910 ose 0696592955

RIGEL II

Dita e 3 e udhetimit

Dita e 3 e udhetimit

Dita e 2 e udhetimit

Dita e 2 e udhetimit

INFO TOUR 2015 ANTALYA

UDHETIMI & Dita e pare

UDHETIMI & Dita e pare

UDHETIMI & Dita e pare

[03/24/15]   Approfitta della nostra tariffa speciale da 109.5€, andata e ritorno, tutto incluso, per volare dal 4 maggio al 30 giugno 2015.

Photos from Agjensi KEESI's post

[11/28/14]   Italia
TIRANA
ROMA
da € 130
A/R, tutto incluso

TIRANA
VENEZIA
da € 110
A/R, tutto incluso

TIRANA
MILANO (MALPENSA)
da € 110
A/R, tutto incluso

TIRANA
BARI
da € 100
A/R, tutto incluso

TIRANA
PISA
da € 119
A/R, tutto incluso

TIRANA
BOLOGNA
da € 120
A/R, tutto incluso

TIRANA
GENOVA
da € 120
A/R, tutto incluso

TIRANA
TORINO
da € 130
A/R, tutto incluso

emaildistributionsystem.com

GRUP I KONFIRMUAR - STAMBOLL 269 EURO - 27 NENTOR

Vizitoni Stambollin

emaildistributionsystem.com Dita 01: Tirane - Stamboll Takimi dhe prezantimi ne aeroportin e Tiranes dhe me pas nisja per ne Stamboll. (Stambolli qyteti i cili me forcen e tij mbante lidhur dy kontinetet me nje krah Azine dhe me tjetrin Europen. Ai qe ndryshe quhet kryeqyteti i kryeqyteteve. Qyteti i perandorise me te madhe te…

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrësi?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Iljaz Rreka
Durrës
2001
Other Cruise Agencies in Durrës (show all)
Time Travel & Tours Durres Time Travel & Tours Durres
Rruga Vllazerimi
Durrës, 2006

Time Travel & Tours ofron: Bileta :Avioni,Trageti,Autobusi Paketa Turistike Siguracione: Makine , Shendeti Pagesen e gjobave te makinave