Makina me Qera dhe Agjensi Udhetimesh Last Minute

Makina me Qera dhe Agjensi Udhetimesh Last Minute - AKT & RENT AKT & RENT ofron automjete me qera me çmime konkuruese dhe mjaft të sigurta. Nëse keni planifikuar një udhëtim turistik, një udhëtim pune me kolegë, apo thjesht për të mbaruar punët tuaja të ndryshme, ne ju ofrojmë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Agjensi Udhetimesh Last Minute ofron per ju bileta : Avioni, Trageti dhe Autobusi me cmime mjaft te lira. Gjithashtu ju ofrojme dhe siguracione: TPL, Karton Jeshil, Kufitare, Shendeti ne udhetim. Ju mirpresim... Adresa: Lagjia nr.4, Rruga Iljaz Reka, DURRES Nr. Tel: +355692040415 Nr. Tel: +355692040407 E-mail: [email protected] E-mail: [email protected]

🔥💥🚗🚙💥🔥#ju_ofrojme_makina_me_qera 💥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike 💥#superoferta 💥#supercmime 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#mercedesbenz 💥#e220cdi 💥#automatic 💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

💥#superoferta 💥#supercmime 💥#lowcost 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#volkswagen 💥#golf5 💥#manual💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

🔥💥🚗🚙💥🔥#ju_ofrojme_makina_me_qera 💥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike 💥#superoferta 💥#supercmime 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#mercedesbenz 💥#e220cdi 💥#automatic 💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

💥🚗🚙💥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike💥 #superoferta 💥#lowcost 💥#supercmime 💥#makinameqera 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#makinameqerarinas 💥#rentcaralbania 💥#tirane 💥#durres 💥#aeroportinenetereza #jumirpresim💥

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

🔥💥🚗🚙💥🔥#ju_ofrojme_makina_me_qera 💥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike 💥#superoferta 💥#supercmime 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#mercedesbenz 💥#e220cdi 💥#automatic 💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

😍😍😍 #makinameqera #superoferta #supercmime #volkswagen #vwgolf6 #automat @makinameqera_akt_rent

💥#superoferta 💥#supercmime 💥#lowcost 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#volkswagen 💥#golf5 💥#manual💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

#makinameqera #rentcaralbania #rentinalbania #supercmime #superoferta #lowcost #nxitoniteperfitoni #mercedesbenz #aclass #a170cdi #automatic #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

💥#superoferta 💥#supercmime 💥#lowcost 💥#nxitoniteperfitoni 💥#makinameqerarinas 💥#makinameqeradurres 💥#makinameqeratirane 💥#volkswagen 💥#golf5 💥#manual💥#rent 💥#rentcar 💥#rentinalbania 💥#jumirpresim💥

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

🚙🚗🎬🏘#superoferta #supercmime #nxitoniteperfitoni #makinameqerarinas #makinameqeradurres #makinameqeratirane #mercedesbenz #e220cdi #automatic #rent #rentcar #rentinalbania #jumirpresim

AKT & Rent sh.p.k ju ofrojme makina me qera me çmime konkuruese duke filluar nga 17€/dita dhe super cmime per te gjithe ata qe e marrin makine +7dit. Ne ju ofrojme zgjidhjen qe ju pershtaten me se miri nevojave tuaja duke ju ofruar besueshmeri, siguri dhe cilesi.
Add: Rrota kuqe, Plazh, DURRES
Add: Astir, Tirane e Re, TIRANE
Nr. Tel: +355692040407
Email: [email protected]
#makina #qera #makinameqera #superoferta #supercmime #nxitoni #mercedesbenz #volkswagen #e220cdi #golf5 #golf6 #aclass #automatic #manual #carrental #car #rent #rentcar #rentinalbania #tirana #durres #aeroportinenetereza #albania #jumirpresim

#makina #qera #makinameqera #rentcar #rentinalbania #carrental #superoferta #nxitoniteperfitoni #supercmime #volkswagen #golf5 #automat #manual #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

#superoferta #supercmime #nxitoniteperfitoni #makinameqerarinas #makinameqeradurres #makinameqeratirane #mercedesbenz #e220cdi #automatic #rent #rentcar #rentinalbania #jumirpresim

#makinameqera #rentinalbania #superoferta #supercmime #nxitoniteperfitoni #mercedesbenz #eclass #e220cdi #automatic #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim +355692040407

#makinameqera #superoferta #supercmime #nxitoniteperfitoni #volkswagen #golf5 #manual #automat #cilesi #besueshmeri #siguri #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

#makinameqera #nxitoniteperfitoni #supercmime #superoferta #mercedesbenz #e220cdi #automat #rentalcar #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim

#makinameqera #nxitoniteperfitoni #supercmime #rentalcar #volkswagen #golf5 #manual #automat #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim💥

#makinameqera #rentalcar #volkswagen #golf5 #supercmime #nxitoniteperfitoni #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza @makinameqera_akt_rent #jumirpresim💥

Ju urojme gezuar vitin e ri 2019. Ju falenderojme te gjithve per mbeshtetjen tuaj qe na keni dhene gjate vitit 2018 dhe ju sigurojme qe do vazhdojme t’ju ofrojme sherbim cilesor, siguri dhe besueshmeri.

😍🚗😍🚙😍 #makinameqera #superoferta #rentalcar #mercedesbenz #e220cdi #automatic @makinameqera_akt_rent

😍😍😍 #makinameqera #superoferta #supercmime #volkswagen #vwgolf6 #automat @makinameqera_akt_rent

🎄☃️🚗🤹‍♂️😍🚙🤹‍♂️☃️🎄#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #rentcaralbania #mercedesbenz #e220cdi #automat #albania #durres #tirana #aeroportinenetereza @makinameqera_akt_rent

😍🚙🚗😍 #makinameqera #ofertat_vazhdojne #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #volkswagen #golf6 #automat #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #ju_mirpresim✔

😍🎄☃️🚙🤹‍♂️🍾🚗☃️🎄😍Festat po afrojne dhe bashke me to dhe pushimet dimerore, ne ju ofrojme makina me qera me cmime konkuruese dhe te sigurta per te kaluar pushimet sa me mire. Nxitoni te rezervoni makinen qe ju pershtatet me se miri. Sigurin , besueshmerin dhe cilesine e ofrojme ne. Ju mirpresim 💫💫

🎄☃️🚗🤹‍♂️😍🚙🤹‍♂️☃️🎄#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #rentcaralbania #mercedesbenz #e220cdi #automat #albania #durres #tirana #aeroportinenetereza @makinameqera_akt_rent

#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #ofertat_vazhdojne #makinameqera #volkswagen #golf5 #manual #rentalcar #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #ju_mirpresim✔
@makinameqera_akt_rent

😍🎄☃️🚙🤹‍♂️🍾🚗☃️🎄😍Erdhen festat dhe bashke me to dhe pushimet dimerore, ne ju ofrojme makina me qera me cmime konkuruese dhe te sigurta per te kaluar pushimet sa me mire. Nxitoni te rezervoni makinen qe ju pershtatet me se miri. Sigurin , besueshmerin dhe cilesine e ofrojme ne. Ju mirpresim 💫💫

🎄☃️🚗🤹‍♂️😍🚙🤹‍♂️☃️🎄#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #rentcaralbania #mercedesbenz #e220cdi #automat #albania #durres #tirana #aeroportinenetereza @makinameqera_akt_rent

#new_entry❤ #nissanqashqai #automat #superoferta #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #rentalcar #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim💥

😍🎄☃️🚙🤹‍♂️🍾🚗☃️🎄😍Festat po afrojne dhe bashke me to dhe pushimet dimerore, ne ju ofrojme makina me qera me cmime konkuruese dhe te sigurta per te kaluar pushimet sa me mire. Nxitoni te rezervoni makinen qe ju pershtatet me se miri. Sigurin , besueshmerin dhe cilesine e ofrojme ne. Ju mirpresim 💫💫

🔥🚙😍🚗🔥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #rentcaralbania #mercedesbenz #e220cdi #automat #albania #durres #tirana #aeroportinenetereza @makinameqera_akt_rent

#followme @makinameqera_akt_rent #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #superoferta #mercedesbenz #eclass220cdi #volkswagen #golf5tdi #automat #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim💥

#followme @makinameqera_akt_rent #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #makinameqera #superoferta #volkswagen #golf6tdi #automat #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim💥

#makinameqera #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #mercedesbenz #aclass #a170cdiautomatik #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #rentalcar @makinameqera_akt_rent

#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #ofertat_vazhdojne #makinameqera #volkswagen #golf5 #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim @makinameqera_akt_rent

#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #ofertat_vazhdojne #makinameqera #mercedesbenz #eclass220 #automat #albania #tirane #durres #aeroportinenetereza #ju_mirpresim✔
@makinameqera_akt_rent

😍🚗🔥🚙😍#followme #makinameqera #ofertatvazhdojne #nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #volkswagen #golf6 #automat #rentalcar #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #jumirpresim💥 @makinameqera_akt_rent

google.com

Agjensi Udhetimi & Makina me Qera Last Minute

google.com ★★★★★ · Car Rental Agency · terminali i trageteve

#super_cmime_super_oferta #nxitoni_te_perfitoni #ofertat_vazhdojne #volkswagen #golf5 #makinameqera #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #ju_mirpresim✔
@makinameqera_akt_rent

💫😍🚙🚗😍💫#ofertat_vazhdojne 🔥🔥🔥#nxitoni_te_perfitoni_cmime_fantastike #volkswagen #golf5 #makinameqera #rentcaralbania #albania #tirana #durres #aeroportinenetereza #ju_mirpresim
@makinameqera_akt_rent

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrësi?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Agjensi Udhetimi & Makina Me Qera Last Minute Terminali I Trageteve, Durrës 069 204 0407 Https://goo.gl/maps/1WAF5ik8xh62 Durrësi, Durrës, Albania
Durrësi
2001
Other Tour Agencies in Durrësi (show all)
Albaniatour Albaniatour
Albania
Durrësi

Туры в Албанию и в соседние страны: Италия, Македония, Черногория и греческий остров Крфу

"Agjensi Udhetimesh" Intermar"" "Agjensi Udhetimesh" Intermar""
RR.SKENDERBEJ, PERBALLE KISHES ORTODOKSE
Durrësi, 2001

BILETA TRAGETI,AVIONI,POSTE FEDEX,SIGURACIONE SHENDETI NE UDHETIM. PAKETA TURISTIKE

R&H TRAVEL R&H TRAVEL
LAGJA 4,RRUGA EGNATIA,ST.TRENIT
Durrësi, +355

AGJENSIA <R&H TRAVEL>

Vip Ari Travll Vip Ari Travll
Lagja 13 ; Iliria ; 3 Vellezerit Plazhi
Durrësi, [email protected]

Axhensia e udhetimeve Itali-Shqiperi.. Vip Ari Travll ju jep mundesine per te udhetuar,per te kaluar momente te paharueshme me njerzit me te dashur..Vip Ari Travll ju mirepret...

NemoTravel Durres NemoTravel Durres
BULEVARDI KRYESOR
Durrësi

Rakipi Travel Rakipi Travel
Rr. Adria
Durrësi, 2001

AGJENCI SIGURACIONESH DHE UDHETIMESH

Albanian Tourism Albanian Tourism
Albania
Durrësi

SUGGEST TO FRIENDS

Stefani - Trans Stefani - Trans
Durrësi, 2000

Bar-Restaurant Venezia Bar-Restaurant Venezia
Shkembi Kavajes
Durrësi, 2001

Tingujt e detit dhe sherbimi cilesor do te jene doza juaj e relaksit...

Versus Travel Versus Travel
Durrësi

Agjensi udhetimesh dhe paketash turistike.Siguracione makinash dhe shendeti.Bileta avioni,trageti dhe autobusash. Adresa:Lgj:13 Plazh

Am&Al Travel&Tours Am&Al Travel&Tours
Lagja Nr.4 , Rruga Egnantia ( Skenderej )
Durrësi

Aren Travel Agency Aren Travel Agency
Lagja 4,Rr.Egnatia Prane Stacionit Te Trenit Durres
Durrësi, 2001

Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg.