Aren Travel Agency

Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg.

Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurione, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg te ofruara nga Aren Travel . Organizimi i Guidave ne qytet .

Aren Travel Agency

🌸 Fundjave ne #Milano 185 euro/p 🌸
💛Nisja nga Tirana linje direkte 💛
👉 Të përfshira në cmim:
✅ Bileta vajtje - ardhje 25-28 maj
✅ Akomodimi ne HOTEL 3* -me mengjes
✅ Taksat aeroportuale + 10 kg cante dore
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🧡 Oferta te #embla tek #Aren_Travel 😍
✈ Shkup - Budapest 19 Euro
✈ Shkup - Friedrichshafen ‎25 Euro
✈ Shkup - Berlin 29 Euro
✈ Shkup - Paris 29 Euro
✈ Shkup - Rome 29 Euro
✈ Shkup - Venezia ‎29 Euro
✈ Shkup - Bruksel ‎29 Euro
✈ Shkup - Cologne ‎29 Euro
✈ Shkup - Hamburg 29 Euro
✈ Shkup - Hanover 29 Euro
✈ Shkup - Frankfurt ‎29 Euro
✈ Shkup - Bratislava 29 Euro
✈ Shkup - Eindhoven 29 Euro ‎
✈ Shkup - Dortmund ‎29 Euro
✈ Shkup - Memmingen ‎29 Euro
✈ Shkup - Nuremberg 29 Euro
✈ Shkup - Malta 35 Euro
✈ Shkup - Milano 35 Euro
✈ Shkup - Londër ‎35 Euro
✈ Shkup - Malmo ‎35 Euro
✈ Shkup - Oslo ‎35 Euro
✈ Shkup - Basel ‎35 Euro
✈ Shkup - Vaxjo 35 Euro
✈ Shkup - Barcelona ‎39 Euro
✈ Shkup - Gothenburg 39 Euro
✈ Shkup - Copenhagen ‎39 Euro
✈ Shkup - Stockholm 39 Euro
‼️ Data të caktuara në #Qershor dhe fillim #Korriu në varësi të destinacionit ‼️
👉 Të përfshira në cmim keni
✅ Bileta vajtje
✅ Bagazhe ne varesi te kompanise
✅ Taksat aeroportuale
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🏖 🏊 Plazh ne #Malte 🏖 🏊
📆 Nisja cdo te merkure te muajit Korrik & Gusht nga Shkupi
💰Cmimi : 8 Dite 530 €/p
👉 Në pagesë përfshihen:
🏩 Fjetje 7 Netë në Hotel 3*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë
✈ Fluturimi Direkt Shkup - Maltë - Shkup.
😲 Një Bagazh Falas dhe një çantë e vogël me vete.
🚌 Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti i Maltës në Hotel.
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🌺Fluturimet Vajtje Ardhje ne oferte drejt #ITALISE 🌺
✈ Tirane - Verona - Tirane 59 Euro
✈ Tirane - Venezia - Tirane 119 Euro
✈ Tirane - Malepnsa - Tirane 119 Euro
✈ Tirane - Bergamo - Tirane 119 Euro
✈ Tirane - Bologna - Tirane 129 Euro
✈ Tirane - Rome - Tirane 129 Euro
✈ Tirane - Cuneo - Tirane 139 Euro
✈ Tirane - Ancona - Tirane 139 Euro
✈ Tirane - Torino - Tirane 139 Euro
✈ Tirane - Treviso - Tirane 149 Euro
✈ Tirane - Perugia - Tirane 159 Euro
✈ Tirane - Firenze - Tirane 159 Euro
✈ Tirane - Pisa - Tirane 169 Euro
✈ Tirane - Genoa - Tirane 169 Euro
✈ Tirane - Rimini - Tirane 169 Euro
✈ Tirane - Bari - Tirane 169 Euro
⚠️ Disa data të caktuara në #Maj #Qershor
👉 Të përfshira në cmim keni
✅Taksat aeroportuale
✅ Bagazhe dore ne varesi te kompanise
✅ Bileta vajtje – ardhje
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🏖 RAYMAR HOTEL 5* ne oferte tek #Aren_Travel 🏖
✈Nisja ne 15 qershor , 💟 7 dite te plota
;) 539 euro PERSONI
🍮 🍷 Ultra All Inclusive 🍮 🍷
👉 Te perfshira ne cmim:
✅ Charteri linje direkte Tirane - Antalia - Tirane
✅ Bagazhe te plota
✅ Akomodimi ne Hotel 5* per 7 dite
✅ Ultra All inclusive
✅ Transfertat aeroport hotel aeroport
✅ Shoqeruesi shqiptar
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

💛 Zakynthos 7 Dite 💛
📆 Nisja ne datat : 6,12,18 ,24, Korrik
🏩 Nicolas Studio (Vetem Fjetje) - 169€
🏩 Ikaros 2* (All inclusive) - 275€
🏩 Perkes 3* (Mengjes+darke) - 255€
🏩 Majestic 4* (All Inclusive) - 355€
🏩 White Olive Premium 4* (All Inlusive) - 360€
👉 NE CMIMIN E HOTELIT PERFSHIHET:
✅ Akomodimi ne hotel 6 nete
✅ Baza e sherbimit sipas hoteleve perketase
✅ Transporti me autobus komfort turistik
✅ Guide Shqipetare
✅ Bileten e tragetit nga Kyllini-Zakynthos-Kyllini.
KUJDES: CMIMET E MESIPERME JANE TE VLEFSHME PER PAGESA BRENDA DATES 20 Maj .
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

♥️Super Cmime vijne tek #Aren_Travel 😉
✈ Tirane – Verona – Tirane 79 Euro
✈ Tirane – Torino – Tirane 129 Euro
✈ Tirane – Bergamo – Tirane 129 Euro
✈ Tirane – Malpensa – Tirane 129 Euro
✈ Tirane – Venezia – Tirane 135 Euro
✈ Tirane – Ancona – Tirane 135 Euro
✈ Tirane – Cuneo – Tirane 139 Euro
✈ Tirane – Treviso – Tirane 139 Euro
✈ Tirane – Rimini – Tirane 145 Euro
✈ Tirane – Rome – Tirane 145 Euro
✈ Tirane – Perugia – Tirane 149 Euro
✈ Tirane – Bologna – Tirane 149 Euro
✈ Tirane – Pisa – Tirane 155 Euro
✈ Tirane – Bari – Tirane 159 Euro
✈ Tirane – Firenze – Tirane 159 Euro
✈ Tirane – Genoa – Tirane 169 Euro
⚠️ Data të caktuara në #Maj #Qershor
👉 Të përfshira në cmim keni
✅ Bileta vajtje - ardhje
✅ Bagazhe ne varesi te kompanise
✅ Taksat aeroportuale
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🏖 TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5* ne oferte tek #Aren_Travel 🏖
✈Nisja ne 12 qershor , 💟 7 dite te plota
;) 505 euro PERSONI
🍮🍷Ultra All Inclusive🍮🍷
👉 Te perfshira ne cmim:
✅ Charteri linje direkte Tirane - Antalia - Tirane
✅ Bagazhe te plota
✅ Akomodimi ne Hotel 5* per 7 dite
✅ Ultra All inclusive
✅ Transfertat aeroport hotel aeroport
✅ Shoqeruesi shqiptar
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

😲 Fluturimet me ekonomike me nisje nga #Tirana i gjeni tek #Aren_Travel 😲
✈ Tirane-Budapest 35 euro
✈ Tirane-Londer 59 euro
✈ Tirane-Amsterdam 59 euro
✈ Tirane-Stanboll 65 euro
✈ Tirane-Athine 65 euro
✈ Tirane-Oslo 65 euro
✈ Tirane-Paris 79 euro
✈ Tirane-Stuttgart 89 euro
✈ Tirane-Bruksel 89 euro
✈ Tirane-Cologne 110 euro
✈ Tirane-Munch 110 euro
✈ Tirane-Dussedolf 110 euro
✈ Tirane-Hamburg 110 euro
✈ Tirane-Berlin 110 euro
✈ Tirane-Zurich 110 euro
✈ Tirane-Nice 110 euro
✈ Tirane-Salzburg 110 euro
✈ Tirane-Leipzig 110 euro
✈ Tirane-Stockholm 139 euro
✈ Tirane-Frankfurt 139 euro
✈ Tirane-Lisbone 169 euro
⚠️ Data të caktuara në #Maj #Qershor #Korrik
👉 Të përfshira në cmim keni
✅ Bileta vajtje
✅ Bagazhe ne varesi te kompanise
✅ Taksat aeroportuale
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :

AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

🏖A N T A L Y A - #Vere_2018 🏩
🏊Plazhe fantastike - resorte që ofrojnë shërbim ideal 🍭
#Belek #Kemer #Side #Alanya #Lara
⚠️ Oferta me zbritje deri ne -40% ⚠️
🏝Smartline Konaktepe Hotel 4* - 379 Euro/Person
🏝Kemer Dream 4* - 435 Euro/Person
🏝Sunmelia Beach Resort 5* - 489 Euro/Person
🏝Kahya Resort Aqua & Spa 5* - 465 Euro/Personi
🏝Diamond Premium Resort 5* - 475 Euro/Person
🏝Xafira Deluxe Resort & Spa 5* - 505 Euro/Person
🏝Sea Planet Resort 5* - 505 Euro/Person
🏝Sidera Luxury Resort 5* - 565 Euro/Person
🏝Sultan Of Dreams 5* - 489 Euro/Person
🏝Crystal Admiral \resort 5* - 535 Euro/Person
🏝Gold Island Hotel 5* - 525 Euro/Person
🏝Crystal Waterworld 5* - 575 Euro/Person
🏝Sunrise Park Resort 5* - 569 Euro/Person
🏝Delphin Botanik Platinum 5* - 599 Euro/Person
🏝Side Sungate Hotel 5* - 639 Euro/Person
🏝Crystal Aura Beach 5* - 585 Euro/Person
🏝Mukarnas Resort 5* - 595 Euro/Person
🏝Quattro Beach Resort 5* - 605 Euro/Person
🏝Haydarpasa Palace 5* - 599 Euro/Person
🏝Royal Alhambra Palace 5* - 655 Euro/Person
🏝Royal Seginus 5* - 719 Euro/Person
🏝Royal Adam & Eve 5* -759 Euro/Person
🏝Sherwood Exclusive Kemer 5* -745 Euro/Person
🏝Alva Donna World Palace 5* -795 Euro/Person
✈ Nisja 5 Qershor, 7 ditë të plota qëndrimi
👉 Në cmim përfshihen:
✅ Fluturimi me Charter Tiranë -Antalya - Tiranë
✅ Transferta Aeroport - Hotel - Aeroport nga guida jone në Turqi
✅ Koncepti All ose Ultra All Inclusive (Mëngjes + Drekë + Darkë +Pije )
✅ Bagazhe të plota
➡️ Për me tepër informacion na kontaktoni!!!
🐌Rezervo tani :
AREN TRAVEL ⬛️ ◼️ ◾️▪️ ➖ KONTAKT ➖ ▪️◾️ ◼️ ⬛️
➡️Per rezervime jeni te lutur te na kontaktoni:
☎️Cel: +355 69 91 52 300 ☎ +355 69 25 09 880
📩Email: [email protected] 👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook 🌍Adresa: Rr.Egnatia ,Lagja nr 4,Prane stacionit trenit, Durres 😘 Ju mirepresim ! ----------------------------------------------------------------

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrësi?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Lagja 4,Rr.Egnatia Prane Stacionit Te Trenit Durres
Durrësi
2001
Other Tour Agencies in Durrësi (show all)
Ged Agency Ged Agency
Rr. ''Taulantia'', L.1,Tek Hyrja E Portit, Ish-Interklubi
Durrësi, 2000

Agjensi Biletash trageti, Durres-Bari-Ancona-Brindisi,bileta avioni per te gjithe destinacionet, bileta autobuzi per ne Itali, siguracione shendeti ne udhetim,TPL,K.Jeshil

Stefani - Trans Stefani - Trans
Durrësi, 2000

Vip Ari Travll Vip Ari Travll
Lagja 13 ; Iliria ; 3 Vellezerit Plazhi
Durrësi, [email protected]

Axhensia e udhetimeve Itali-Shqiperi.. Vip Ari Travll ju jep mundesine per te udhetuar,per te kaluar momente te paharueshme me njerzit me te dashur..Vip Ari Travll ju mirepret...

R&H TRAVEL R&H TRAVEL
LAGJA 4,RRUGA EGNATIA,ST.TRENIT
Durrësi, +355

AGJENSIA <R&H TRAVEL>

Agjensi Udhetimesh Ideal Travel & Tours Agjensi Udhetimesh Ideal Travel & Tours
Lagja 4 Staconi I Trenit Durres
Durrësi, 2000

ME NE UDHETIMI ESHTE IDEAL! WITH TRAVEL IS IDEAL!

RELAX Travel RELAX Travel
Lagjia Nr.17 Rruga "Adria" Durres, Albania
Durrësi

Bileta Avioni , Trageti , Autobuzi SIGURACIONE - ASIG PUSHIME ME CHARTER , CROCIERE ; PROGRAME KULTURORE ; BILETA SPORTI

Versus Travel Versus Travel
Durrësi

Agjensi udhetimesh dhe paketash turistike.Siguracione makinash dhe shendeti.Bileta avioni,trageti dhe autobusash. Adresa:Lgj:13 Plazh

Albaniatour Albaniatour
Albania
Durrësi

Туры в Албанию и в соседние страны: Италия, Македония, Черногория и греческий остров Крфу

NemoTravel Durres NemoTravel Durres
BULEVARDI KRYESOR
Durrësi

Am&Al Travel&Tours Am&Al Travel&Tours
Lagja Nr.4 , Rruga Egnantia ( Skenderej )
Durrësi

Agjensia Turistike ALXHEGA Agjensia Turistike ALXHEGA
L.1, Rruga "A.Goga"
Durrësi, 2001

Agjensi biletash dhe paketa turistike kudo ne bote

Hera Travel Hera Travel
L.3 RR. Egnatia., Durres Albania
Durrësi

Ferry tickets , plane tickets , Bus tickets for :" Italy , Germany , Greece" . Tour packages , all types of insurance , hotel reservations .