Agjensi KEESI

/

Operating as usual

Timeline Photos

Restorant Ujvara

Hapur çdo dite

Të gjitha kto pagesa bëhen këtu

Prag festash 2020

Prag festash 2020

Arome Festash

Photos from Agjensi KEESI's post

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI's cover photo

FOTOT E ZYRES

FOTOT E ZYRES

FOTOT E ZYRES

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

INSIG sh.a

Katër apartamente u shkrumbuan brenda 48 orëve në Tiranë, Durres, Fier dhe Elbasan, nga rrjedhja e gazit, nga nje batanije elektrike dhe nga nje shkendije korenti. Sigurimi i banesës është domosdoshmeri dhe ne në INSIG, ju ofrojmë paketat e mbulimet më të mira, me kostot më të favorshme. Për shuma të papërfillshme, duke filluar nga 35 Euro në vit, ju mund të siguroni në INSIG pronën tuaj apo apartamentin, duke mos i lënë në mëshirë të fatit dhe ngjarjeve që ndodhin kur as nuk i mendoni.
#INSIG #Siguri #Zjarr #Banese #Apartament #Fatkeqesi #Korent #Gaz
#I_Madh_dhe_i_Sigurt

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

INSIG sh.a

Fundjava sapo kaloi dhe shumë shpejt afrohet tjetra e po ashtu, pushimet verore. Ju që keni vendosur të udhëtoni jashtë, por edhe të tjerët që e kanë të detyeshëm për çështje të ndryshme, mos harroni të ndaloni më parë në INSIG. Shëndeti në Udhëtim nuk është vetëm një policë e detyrueshme, por është sigurimi që i bëni vetes, për çdo rast të papritur shëndetësor që mund t’ju ndodhë jashtë territorit të Shqipërisë. Sepse, ju dëmtoheni, ne paguajmë! Në këtë mënyrë, rrezikun financiar e transferoni në INSIG!
#INSIG #Shëndët #Udhëtim #Pushime #Rrezik #Risk #Shqipëri
#I_Madh_dhe_i_Sigurt

INSIG sh.a

Nëse po përgatiteni të udhëtoni jashtë Shqipërisë për pushime apo biznes, me automjetin tuaj, krahas valixhes dhe pasaportës, ju duhen domosdoshmërisht dhe dy “dokumente” të tjera: Sigurimi i automjetit për jashtë territorit të vendit, KARTONI JESHIL dhe SHËNDETI NË UDHËTIM. Ejani në INSIG për të marrë ofertat më të mira verore dhe në raste aksidenti apo probleme akute shëndetësore, kostot financiare i mbulojmë NE! Sepse ju dëmtoheni, ne paguajmë!
#INSIG #KartonJeshil #ShëndetNëUdhëtim #Siguri #Udhëtim #Aksident #ProblemShëndetësor #Pushime #Biznes
#I_MADH_DHE_I_SIGURT

INSIG sh.a

Temperaturat janë rritur ndjeshëm dhe rreziku nga zjarret është më evident. Ngarkesat në rrjetet elektrike për shkak të mbingarkesave nga kondicionerët, luhatjet e mundshme, por edhe rastet e ditëve të fundit të tërmeteve, e bëjnë riskun më të lartë.
Përtej masave që mund të ndërmerrni për zjarrin e mundshëm, fatkeqësitë tjera natyrore janë të pandalshme nga njeriu. Por, që të paktën, të mos keni kosto financiare në raste ngjarjesh, siguroni banesën apo pronën tuaj, biznesin etj, në INSIG. Sepse ju dëmtoheni, ne paguajmë!
#INSIG #Siguri #Zjarr #Tërmet #Fatkeqësi #Temperatura #Luhatje #Kondicioner #Banesë #Shtëpi #Pronë #Biznes #KostoFinancare #Risk
#I_MADH_DHE_I_SIGURT

Photos from Agjensi KEESI's post

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI

Agjensi KEESI's cover photo

Agjensi KEESI's cover photo

Agjensi KEESI's cover photo

Udhetoni komod nga ITALIA Ne GREQI e anasjelltas nepermjet agjensi KEESI

TUR I LEZETSHEM ,,MILANO-FIRENZE-PISA

Ja vlen Barra Qrane

Nice Travel Agency

Anijet qe do te operojne per sezonin e Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri!

Adria Ferris / GNV - AF Francesca, AF Marina
Ventouris Ferries - FB Bari, Rigel 2, Rigel 3

[11/01/17]   SUPER OFERTA AGJENSI KEESI: Na vizitoni shpesh, pasi lista me poshte ndryshon sipas ofertave qe kemi ne muaj te caktuar!

Super Oferta per fluturime e TRAGETE #NENTOR–#DHJETOR❗️
❌Data te caktuara & vende te limituara / 0696592955-0695218764 ❌
Tirane ⏩ Milano €63
Tirane ⏩ Bergamo €63
Tirane ⏩ Bolonia €63
Tirane ⏩ Ancona €63
Tirane ⏩ Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane ⏩ Pisa €63
Tirane ⏩ Verona €63
Tirane ⏩ Venecia €69
Tirane ⏩ Firence €63
Tirane ⏩ Rome €75
Tirane ⏩ Genova €75
Tirane ⏩ Torino €75
Tirane ⏩ Perugia €75
Tirane ⏩ Rimini €75
Tirane ⏩ Pescara €80
Tirane ⏩ Treviso €85

Tirane ⏩ Budapest €40
Tirane ⏩ Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane ⏩ Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)

❗ Oferta per Festat e Fundvitit ❗
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,23,24,25 Dhjetor – Kthimi 3,5,6,7 Janar)
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,24 Dhjetor – Kthimi 5,7 Janar)
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Podgorice ❄ Milano €20
Podgorice ❄ Stockholm €30
Podgorice ❄ Memmingen/Munich €30
Podgorice ❄ Bruksel €40
Podgorice ❄ Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice ❄ Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

[11/01/17]   SUPER OFERTAT nga AGJENSI KEESI ,Pervec Avioneve edhe TRAGETET jan me oferta te jashtezakonshme , Na vizitoni shpesh, pasi lista me poshte ndryshon sipas ofertave qe ne kemi ne muaj te caktuar!

Super Oferta per fluturime e TRAGETE #NENTOR–#DHJETOR❗️
❌Data te caktuara & vende te limituara 0355 52 237303,-0696592955❌
Tirane ⏩ Milano €63
Tirane ⏩ Bergamo €63
Tirane ⏩ Bolonia €63
Tirane ⏩ Ancona €63
Tirane ⏩ Cuneo €69 (Nga 9 Dhjetori)
Tirane ⏩ Pisa €63
Tirane ⏩ Verona €63
Tirane ⏩ Venecia €69
Tirane ⏩ Firence €63
Tirane ⏩ Rome €75
Tirane ⏩ Genova €75
Tirane ⏩ Torino €75
Tirane ⏩ Perugia €75
Tirane ⏩ Rimini €75
Tirane ⏩ Pescara €80
Tirane ⏩ Treviso €85

Tirane ⏩ Budapest €40
Tirane ⏩ Amsterdam €49 (22 Nentor)
Tirane ⏩ Londer €80 (19,20,23 Dhjetor)
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Oher 💜 Basel €35
Shkup 💜 Bruksel €35
Shkup 💜 Paris €35
Shkup 💜 Barcelone €35
Shkup 💜 Berlin €35
Shkup 💜 Dortmund €35
Shkup 💜 Frankfurt Hahn €40
Shkup 💜 Hamburg €35
Shkup 💜 Hannover €35
Shkup 💜 Nuremberg €35
Shkup 💜 Eindhoven €55
Shkup 💜 Bratislava(Vienna) €35
Shkup 💜 Koln/Bonn €40
Shkup 💜 Copenhagen €40
Shkup 💜 Malmo €40
Shkup 💜 Stockholm €40
Shkup 💜 Goteborg €40
Shkup 💜 Oslo €40
Shkup 💜 Friedrichshafen €30
Shkup 💜 Malta €35
Shkup 💜 Vaxjo €40
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Prishtine ⚜️ Londer €55
Prishtine ⚜️ Berlin €60 (Nga 26 Nentori)
Prishtine ⚜️ Basel €60 (nga 13 Dhjetori)
Prishtine ⚜️ Gjeneve €60 (Nga 6 Dhjetori)

❗ Oferta per Festat e Fundvitit ❗
Prishtine 🎁 Dusseldorf 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,23,24,25 Dhjetor – Kthimi 3,5,6,7 Janar)
Prishtine 🎁 Shtuttgart 🎁 Prishtine €120
(Nisja 20,22,24 Dhjetor – Kthimi 5,7 Janar)
Prishtine 🎁Munich 🎁 Prishtine €130
•••••••••◍••••••••••••◍•••••••••••◍••••••••••◍
Podgorice ❄ Milano €20
Podgorice ❄ Stockholm €30
Podgorice ❄ Memmingen/Munich €30
Podgorice ❄ Bruksel €40
Podgorice ❄ Londer €40 (Dhjetor)
Podgorice ❄ Berlin €45

👉 PERFSHIHEN :
1- Bileta Vetëm Vajtje
2- Të gjitha taksat
3- Cante Dore
4- Data te caktuara

Savatours

Te Gurali argetimi vjen ne te gjitha format dhe permasat😊
#guralpremier #belek #akuapark

Wizz Air

Budapest, Hungary form €27,49!* ✈

*One way price including taxes, administration and other non-optional charges and small cabin bag (max: 42x32x25cm). Large cabin bags and each piece of checked-in baggage are subject to additional fees. The price applies only to bookings made on wizzair.com, WIZZ mobile app or made by our call centre. Number of seats at indicated prices are limited.

Timeline Photos

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrës?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Hapur çdo dite
Prag festash 2020

Location

Category

Telephone

Address


Rruga Iljaz Rreka
Durrës
2001
Other Cruise Agencies in Durrës (show all)
Tuttomondo Travel & Eni Rental Tuttomondo Travel & Eni Rental
Sheshi Liria
Durrës, 2001

HAPPY Travel HAPPY Travel
Stacioni Trenit
Durrës, L:4 RR: SKENDERBEJ

**** This Albanian travel organization is specialized in giving you the cheapest and the best air fares and vacation packages worldwide.

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C