DUNI AGENCY

VENTOURIS FERRIES Albania! ►Durrës: • T. +3555696076772 | • E. [email protected] ►Tiranë: • M. +355694087713 | • E. [email protected]

DUNI AGENCY është përfaqësues i VENTOURIS FERRIES në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni. DUNI AGENCY ka 15 vjet që operon në tregun e udhëtimeve detare për passagjere. Kjo eksperience e maturuar në vite vjen më së fundi në ndihmë të gjithë atyre që udhëtojnë në segmentin detar nga DURRESI në qytetet bregdetare të Italisë. Me kënaqësi vëmë re që u jemi larguar periudhës së udhëtimeve të vuajtura të viteve ’90 të shqiptarëve në Adriatik. Tashmë ka ardhur koha e udhëtimeve të qeta e të organizuara më së miri, në dhoma me hapesira dhe shërbime në anije që u ngjajnë gjithnjë e më shumë Crocierave dhe DUNI AGENCY është në përpjekje për të ofruar një shërbim sa më të detajuar e të përshtatshëm.

Mission: U ofrojmë klientëve tanë: - Bileta në agjensi. - Asistencë. - Suport telefonik. - Suport ON-LINE / 24 orë. - Prenotim nga distanca për biletën dhe automjeteve shoqëruese. - Prenotim të parakohshëm për të përfituar çmimet më të mira të sezonit. - Paguan kushdo për udhëtimin e kujtdo. - Informim me e-mail për ofertat më të mira të vitit.

Timeline Photos

Timeline Photos

Ventouris Ferries!!

Timeline Photos

Nisemi çdo mbrëmje nga porti i Durrësit, për të mbërritur në mëngjes në portin e Barit.

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076771

Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Duni Agency ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2020 !

Prenotoni biletën sipas kërkesës tuaj, për një udhëtim sa më të qetë :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Duni Agnecy ju uron Gëzuar Krishtlindjen

Me Duni Agency, do të merrni shërbimin më të mirë me çmimin më të mirë :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772

Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Udhëtoni me Duni Agency dhe përfitoni nga oferta :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772 :)
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Durrës - Bari :)

Kthimi për në atdhe dhe drejt Italisë bëhet me Duni Agency :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries7

Një falenderim i veçantë për HOTEL BELAGRITA në Berat. Pronari dhe familja e tij, kanë bërë një pritje të pa imagjinueshme të qytetarëve që vinin nga Durrësi në momentet e kaosit të tërmetit.
Njerëz të mrekullueshëm të cilët ofruan akomodim dhe ushqim FALAS për më shumë se 110 persona pa dale urdheri nga qeveria per te pritur njerezit e prekur nga termeti.
Duhet vlëresuar maksimalisht pasi ka qënë i vetmi hotel jashtë qytetit të Durrësit që e ka bërë këtë veprim duke hapur dyert FALAS.
Të gjitha këto i vërtetojne familjet që kanë qenë prezent për 1 javë në këtë hotel.
I bëjmë thirrje organeve kompetente që ta shikojnë me përparësi për ti bërë rimbursime ashtu si është bërë dhe me hotelet ne qytetin e Durrësit.
Është vërtetë e pabesueshme, por ja që është e vërtetë!

Ofertat më të mira i gjeni vetëm tek Duni Agency :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Pay less, travel the best :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Durrës - Bari :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772

Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

Udhëtoni drejt Italisë me transportin më komod dhe më relaksues :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

“Duni Agency” operon në tregun shqiptar prej 20 vitesh, duke i ofruar klientëve gjithmonë të njëjtin shërbim cilësor!

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking

Udhëtoni në ambientet tepër komode të tragetëve Ventouris Ferries.
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Rezervoni biletën e rradhës tek Duni Agency dhe do të mbeteni të kënaqur :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Bileta trageti duke filluar nga 22€.

Me Duni Agency mund të udhëtoni çdo ditë Durrës - Bari me biletat më të lira duke filluar nga 22€.

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Në ambientet komode të tragetëve tanë, nuk do ta ndjeni fare lodhjen, por do të shijoni vetëm udhëtimin :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Duni Agency vjen me ofertat më të mira ne treg :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Prej 20 vitesh nisemi çdo mbrëmje nga porti i Durrësit, për të mbërritur në mëngjes në portin e Barit.
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Bileta të lira, udhëtime komode :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772 :)
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Udhëtoni me Duni Agency dhe përfitoni nga oferta :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772 :)
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Ofertat më të mira i gjeni vetëm tek Duni Agency :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Shijoni udhëtimin tuaj me Duni Agency :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Prenotoni biletën sipas kërkesës tuaj, për një udhëtim sa më të qetë :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772 :) :)
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Me anijet tona nuk do ta ndjeni fare lodhjen, thjesht do të shijoni lundrimin :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Ofertat më të mira i gjeni vetëm tek Duni Agency :)
Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës
#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Rezervoni biletën e kthimit në atdhe apo drejt Italisë me Duni Agency dhe do të mbeteni të kënaqur :)

Për më shumë informacion, na kontaktoni në +355696076772
Ndodhemi pranë rrethrrotullimit tek stacioni trenit, Durrës

#duniagency #travelagency #travelling #albania #italy #bari #ferryride #cruiseship #booking #ventourisferries

Duni Agency ju uron Gëzuar Kurban Bajramin :)

Want your business to be the top-listed Travel Agency in Durrës?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Bileta trageti duke filluar nga 22€.

Location

Telephone

Address


L.4, Rr. Egnatia
Durrës
2000

Opening Hours

Monday 08:00 - 22:00
Tuesday 08:00 - 22:00
Wednesday 08:00 - 22:00
Thursday 08:00 - 22:00
Friday 08:00 - 22:00
Saturday 08:00 - 22:00
Sunday 08:00 - 22:00
Other Durrës travel agencies (show all)
Agjensi Dallupi Agjensi Dallupi
Lagja 2 Rruga "Aleksander Goga" Pran Gjykates Se Rrethit Durres
Durrës, 2009

RELIDA TRAVEL RELIDA TRAVEL
L 12 Rr" Deshmoret" Prane Pallatit Te Sportit
Durrës, 2001

Mund te udhetosh ne te gjithe boten, me cmimet me te lira se kudo.

Hermes LINES Durres Hermes LINES Durres
L.4 Stacioni Trenit
Durrës, 2001

Bileta autobusi cdo dite nga shqiperia ne itali.Bileta trageti dhe avioni , paketa turistike

Dea Lines - Travel Agency Dea Lines - Travel Agency
Rruga Epidamni
Durrës, 2001

Agjensi udhetimi/Travel agency Bileta Avioni/Trageti /Air/Ferry tickets Turizëm brenda & jashtë vendit/Incoming& outgoing tours Rezervim hotelesh/Hotel reservations Siguracione/Insurance Agjensi imobiliare/Real estate Makina me qera/Rental cars

Alb Trans Durres Alb Trans Durres
Stacioni Qendror I Trenit
Durrës, 2001

ATJE KU UDHETIMI KTHEHET NE KENAQESI...

Anel Travel Durres Anel Travel Durres
Adria
Durrës

Bileta Trageti per Bari Ancona dhe Trieste!!! Skonto ne cdo kohe

Nice Travel Agency Nice Travel Agency
Perball Terminalit Te Trageteve
Durrës, 2001

L4, Rr.Iljaz Reka,Durres. Bileta Trageti & Avioni. Email:[email protected] Cel: +355698289777 Web:nicetravelagency.com Skype:tina.hoxha4

UTA.AL - Unlimited Travel Agency UTA.AL - Unlimited Travel Agency
L5 Rr.Mujo Ulqinaku, Prane Pall.Sportit
Durrës, 2000

-Pushime Individuale -Pushime ne Grup -Prenotim Hoteli -Organizim Seminare dhe Konferenca

Italba Travel Italba Travel
Rruga Egnatia 1099
Durrës, 2001

Siamo strutturati in Albania per seguire da vicino e meglio tutte le fasi della vostra vacanza,dall'accoglienza alla permanenza,nell'incantevole...

Hyeda Travel  "Eri" Hyeda Travel "Eri"
Rruga Jahja Ballhysa
Durrës, 2001

PORT VIEW Agency PORT VIEW Agency
Perballe Terminalit Durres (PORT)
Durrës

BILETA TRAGETI BILETA AVIONI PAKETA TURISTIKE

Carpediem Travel Agency Carpediem Travel Agency
Bulevardi Epidamni
Durrës, 2100

bulevardi epidamni,Durres,Alb Tel.052 22 35 34 Cel Eagle.067 41 31 333 Cel Vodafon. 069 34 66 067 Ne Kete Faqe Do Njoftoheni Me Ofertat Dhe Paketat Turistike Qe Do Organizoj Agjensia Jone...Ju Mirpresim